Pandora Σύστημα Συναγερμού Αυτοκινήτου Elite
Συναγερμοί Αυτοκινήτου

Pandora Σύστημα Συναγερμού Αυτοκινήτου EliteΚωδικός: 23686273

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Διαθέτει GPS Tracker
  • Αισθητήρες κραδασμού & ανύψωσης
  • Δυνατότητα εκκίνησης κινητήρα
  • Ασύρματη κεραία RF για τηλεχειρισμό
  • Ασύρματη σειρήνα Bluetooth
  • Δύο κεραίες GSM
949,00
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 949,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    949,00 €

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σύστημα Συναγερμού
Τύπος
2 Way

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • panosakr
    5
    25 στους 26 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ακριβό προϊόν αλλα όταν έχεις κάτι ακριβό πιστεύω αξίζει. Είναι ένας ολοκληρωμένος συναγερμός με αισθητήρες κίνησης, τραντάγματος και ανύψωσης και τηλεμετρικής.

    Άψογη συνεργασία με iphone και apple watch για είσοδο χωρίς κλειδί. Για σύνδεση με apple watch μπείτε πρώτα στις ρυθμίσεις pandora απο το κινητό και δημιουργήστε προσωρινό 4ψηφιο κωδικό γιατί θα σας το ζητήσει το apple watch.

    Επίσης έχει και anti hijacking που σημαίνει ακόμα και αν σε αναγκάσουν να τους δώσεις κλειδιά, μόλις απομακρυνθείς απο το αμάξι, τότε μπλοκάρει ο κινητήρας και μένουν με την χαρά, διότι άσχετα απο το κλειδί χρειάζεται και το tag μέσα στο αμάξι για να λειτουργεί.

    Το gps είναι ακριβέστατο και γενικότερα έχει πολύ καλή παραμετροποίηση ακόμα και στο κομμάτι με τα tags.

    Αμφίδρομο κοντρόλ με τεράστια εμβέλεια αλλά δέχεσαι και κλήση στο κινητό με το που χτυπήσει ο συναγερμός. Στο κοντρόλ βλέπεις οποιαδήποτε κατάσταση του οχήματος.

    SIM: Να υπολογίζετε περίπου 25€ το χρόνο για να ανανεώνετε την planet sim https://planetsim.gr/planetsim-cards/ που θα βάλουν ώστε να εκπέμπει και να λαμβάνει σήμα ο συναγερμός στο κινητό.

    Η εγκατάσταση γίνεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία για να σας δώσουν χαρτί εγγυήσης εφόρου ζωής, θέλει 3-4 ώρες και το κόστος είναι περίπου στα 120€. Σας δίνουν και βεβαίωση για την ασφαλιστική διότι μειώνουν το κόστος ασφάλισης.

    Μπορείς να ενεργοποιήσεις και εκκίνηση κινητήρα εξ αποστάσεως ή περιμετρικό ρανταρ ή και 2η σειρίνα με δικιά της μπαταρία με πρόσθετο κόστος.

    Η όπλιση και αφόπλιση του συναγερμού γίνεται και από το εργοστασιακό κλειδί και συνεργάζεται με keyless entry.

    Συνολικά λοιπόν το όχημα το ελέγχεις απο το εργοστασιακό κλειδί, το site pandora, την εφαρμογή κινητού, το tag (έχει κουμπί) και το αμφίδρομο κοντρόλ. Μπορείς να έχεις έως 3 tags το κουτί όμως έχει 2. Τέλος να πω ότι εαν θέλετε 2ο αμφίδρομο κοντρολ έχει +150€.

    TIP:
    Επίσης για όσους έχετε Hyundai είναι ο μόνος που αναγνωρίζει η αντιπροσωπεία και σε περίπτωση θέματος δεν επηρεάζει την εγγύηση

    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα
    • Έχει εύκολη τοποθέτηση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • christos.9
    5
    18 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ο συναγερμός αυτός φαίνεται να ειναι αρκετά καλός. Τον έχω έναν μήνα τώρα και όλα δείχνουν να δουλεύουν τέλεια. Η τιμή ειναι υψηλή,αλλά νομίζω ειναι μικρο το τίμημα για να έχεις όσο μπορείς το κεφάλι σου ησυχο. Έχει αρκετές λειτουργίες ασφαλείας. Πέρα από τους αισθητήρες κίνησης,τραντάγματος και ανύψωσης (πολύ χρήσιμο για την αποφυγή κλοπών στα περιφερειακά) έχει και anti jamming λειτουργία την οποία ενεργοποιείς και απενεργοποιείς οποτε θες. Το gps είναι ακριβέστατο και γενικότερα έχει πολύ καλή παραμετροποίηση ακόμα και στο κομμάτι με τα tags. Το ότι δέχεσαι κλήση στο κινητο με το που χτυπήσει ο συναγερμός είναι ίσως και το καλύτερο χαρακτηριστικό. Να υπολογίζετε περίπου 20€ το χρόνο για να ανανεώνεται την planet sim που θα βάλουν ώστε να εκπέμπει και να λαμβάνει σήμα ο συναγερμός. Θα τον πρότεινα σίγουρα αν έχετε κάποιο καλό αυτοκίνητο και αγχώνεστε για αυτο και θέλετε ο,τι καλύτερο σε συναγερμό,διαφορετικα και οι άλλοι πιο φθηνοί τις Pandora θα κάνουν καλά τη δουλειά τους. Η εγκατάσταση έγινε στο Pancar και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kostas_Tsitlakidis
    5
    3 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ότι πληρώνεις παίρνεις !!!

    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα
    • Έχει εύκολη τοποθέτηση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Νεκτάριος Β

1ο θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει αυτόνομη μπαταρία και 2ο το Κόστος για την τοποθέτηση. Ευχαριστώ

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)