Ad
Bosch Ηλεκτρική Σκούπα 600W με Σακούλα 4lt Λευκή
Ηλεκτρικές Σκούπες

Bosch Ηλεκτρική Σκούπα 600W με Σακούλα 4lt ΛευκήΚωδικός: 23742097

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα Σακούλας: 4lt
  • Ισχύς: 600W
  • Ακτίνα Δράσης: 12m

Σκούπα με σακούλα ProHygienic για πανίσχυρο καθαρισμό και καθαρό αέρα. Ιδανική για όσους υποφέρουν από αλλεργίες.

Δες όλη την περιγραφή
197,75
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+38,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 179,49 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 197,69 €

  2. 198,00 €

  3. 199,00 €

  4. 179,49 €

  5. 209,90 €

  6. 199,90 €

  7. 199,00 €

  8. 199,00 €

  9. 197,77 €

  10. 179,49 €

  11. 193,69 €

  12. 197,70 €

  13. 197,75 €

  14. 199,90 €

  15. 199,00 €

  16. 197,00 €

  17. 207,57 €

  18. 219,00 €

  19. 194,00 €

  20. 209,00 €

  21. 199,00 €

  22. 199,00 €

  23. 199,90 €

  24. 199,90 €

  25. 199,90 €

  26. 199,00 €

  27. 179,49 €

  28. 209,00 €

  29. 436,61 €

  30. 219,00 €

  31. 179,49 €

  32. 352,37 €

  33. 249,90 €

Περιγραφή

Φίλτρο αντιαλλεργικό UltraAllergy

Premium φίλτρο για εξαιρετικά καθαρό αέρα.

Ο απόλυτα καθαρός αέρας είναι πολύ σημαντικός, ειδικά για όσους υποφέρουν από αλλεργίες. Το πλενόμενο φίλτρο UltraAllergy (ULPA) δεσμεύει το99,99% των αλλεργιογόνων, της λεπτής σκόνης και των βακτηρίων και αποτρέπει την επανεκπομπή τους στο χώρο. Ο αέρας που εξάγεται από τη σκούπα είναι πιο καθαρός από τον αέρα του δωματίου.

Σακούλα σκόνης AirFresh

Καθαρός αέρας κατά το σκούπισμα.

Η σακούλα σκόνης AirFresh εμποδίζει αποτελεσματικά την ανάπτυξη δυσάρεστων οσμών χάρη στην τεχνολογία ενεργού άνθρακα.Φιλτράρει το 99,9% της λεπτής σκόνης και το ειδικό κλείστρο διασφαλίζει την αντικατάστασή της με μέγιστη υγιεινή. Συνιστάται ειδικά για όσους έχουν κατοικίδια.

Remote Power Control

Πανεύκολη ρύθμιση της έντασης λειτουργίας.

Δεν χρειάζεται πια να σκύβετε ώστε να ρυθμίσετε τη λειτουργία της σκούπας σας ανάλογα με την επιφάνεια που σκουπίζετε. Το Remote Power Control σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις απευθείας από τη χειρολαβή. Το μόνο που χρειάζεται για να ενεργοποιήσετε το turbo, το standby ή την ένταση λειτουργίας της σκούπας, είναι το πάτημα ενός κουμπιού. Τώρα μπορείτε να έχετε κορυφαία αποτελέσματα καθαρισμού σε κάθε διαφορετική επιφάνεια του σπιτιού σας.

Multi-use βούρτσα

Καθαρισμός με την ενσωματωμένη βούρτσα.

Κάθε νοικοκυριό έχει δύσκολα σημεία για καθαρισμό όπως τα ταβάνια και τα κρεμαστά φωτιστικά. Με την βούρτσα multi-use, μπορείτε να φτάσετε εύκολα σε ολα αυτά τα σημεία. Με τη μαλακή βούρτσα μπορείτε να καθαρίσετε έπιπλα και ευαίσθητες επιφάνειες χωρίς γρατζουνιές. Μπορείτε να την ενώσετε εύκολα στη λαβή, εφόσον είναι ήδη ενσωματωμένη. Είναι πάντα διαθέσιμη για να τη χρησιμοποιήσετε.

Πέλμα για σκληρό δάπεδο με μαλακή βούρτσα

Κατάλληλο για απαλό καθαρισμό των ευαίσθητων δαπέδων όπως παρκέ.

Κορυφαίος σχεδιασμός

Σχεδιασμός με στυλ, ματ υφή και φωτεινή ένδειξη LED.

Ένα προϊόν με ελκυστικό design. Η ματ υφή στο χρωματισμό αντανακλά το μοντέρνο σχεδιασμό και μειώνει τις δαχτυλιές. Οι χρωματικές αντιθέσεις προωθούν το μοντέρνο ύφος, όπως και η ένδειξη LED στον διακόπτη: το φως αναβοσβήνει στη λειτουργία standby και ανάβει συνεχώς καθώς σκουπίζετε.

10 χρόνια εγγύηση στον κινητήρα Τεχνολογία Μοτέρ Bosch

Δύναμη που κατασκευάζεται στη Γερμανία

Συνεχώς ισχυρή απόδοση, χάρη στη Bosch, η οποία σχεδιάζει και παράγει μοτέρ υψηλής απόδοσης, εδώ και 65 χρόνια στη Γερμανία. Έτσι εξασφαλίζει ότι οι σκούπες αποδίδουν εξαιρετικά και σε βάθος χρόνου, γι' αυτό προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση στα μοτέρ.

Συμβατές σακούλες

Είναι συμβατή με σακούλες BBZ41FGALL.

Βασικά αξεσουάρ

  • Ενσωματωμένη βούρτσα Multi-use: απαλός καθαρισμός επίπλων και δυσπρόσιτων σημείων σε κάθε επίπεδο, χάρη στην ενδωματωμένη βούρτσα πολλαπλών χρήσεων.
  • Πέλμα για σκληρό δάπεδο με μαλακή βούρτσα. Κατάλληλο για απαλό καθαρισμό των ευαίσθητων δαπέδων όπως παρκέ.
  • Πέλμα με εναλλασσόμενο τμήμα για σκληρά δάπεδα ή μοκέτες/ χαλιά για ισχυρή απόδοση καθαρισμού

Γιατί να επιλέξετε ηλεκτρική σκούπα με σακούλα;

Οι σκούπες με σακούλα είναι η καλύτερη επιλογή για όσους υποφέρουν από αλλεργίες και άλλες παθήσεις του αναπνευστικού. Από τη μία διαχωρίζουν πλήρως ακάρεα και λοιπά αλλεργιογόνα από τον χειριστή της σκούπας κατά τη λειτουργία της, ακριβώς χάρη στην ύπαρξη της σακούλας.

Επιπρόσθετα, όταν έρθει η ώρα της αλλαγής σακούλας, η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται με μία κίνηση και πάλι χωρίς ο χρήστης να χρειαστεί να έρθει σε επαφή με το περιεχόμενό της, ενώ παράλληλα περιορίζεται ο κίνδυνος του να χυθεί το περιεχόμενό της στο δάπεδο.

Τέλος σε μία σκούπα με σακούλα δεν χρειάζεται να καθαρίζετε το φίλτρο της, αφού αυτό βρίσκεται συνήθως ενσωματωμένο στη σακούλα.

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
BGL6HYG1

Γενικά

Τύπος
με Σακούλα
Ισχύς (Ονομαστική)
600 W
Χωρητικότητα Κάδου
4 lt
Ακτίνα Δράσης
12 m
Βάρος
4,3 kg
Χρώμα
Λευκό

Ειδικά

Ρύθμιση Ισχύος
Ναι
Φίλτρο Σκόνης
ULTRA HYGIENIC ULPA
Τύπος Σακούλας
-
Πέλμα για Κατοικίδια
Όχι
Πέλμα για Παρκέ
Ναι
Πέλμα για Χαλιά
Ναι

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
10 χρόνια στο Μοτέρ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • neuro
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Θα σχολιάσω με βάση α) την εμπειρία μου από μια Miele των ~200 ευρώ που είχα επί 12ετία (πρόγονος της τωρινής C3) και β) τη χρήση της παρούσης (επί 4μήνου πλέον).

    Θετικά:
    + Έχει δύναμη, πάρα τα "λίγα" watt της συγκριτικά με τις διχίλιαρες της προηγούμενης δεκαετίας.
    + Ο αυξομειωτής έντασης στη λαβή έχει θετικά στοιχεία και εξυπηρετεί αν πρέπει να αλλάζεις ένταση. Σε αυτή τη σκούπα νομίζω χρειάζεται ο αυξομειωτής (στη Miele δεν μπορώ να πώ ότι χρειαζόταν κάτι τέτοιο - σκούπιζα με μία συγκεκριμένη ένταση που έκανε δουλειά τόσο σε χαλιά όσο και σε πλακάκι. Εδ'ω χρειαστηκε να αυξομειώσω 1-2 φορές (ή δεν έχω μάθει ακόμη τα κόλπα της!)
    + Είναι σχετικά ελαφριά (συγκριτικά με τα 6-7 κιλά της Miele που είχα. Αυτό στα χαρτιά είναι καλό. Στην πραξη μου φάνηκε κακό γιατί εύκολα καθώς σκουπίζεις η Bosch παρασύρεται (ειδικά σε συνδυασμό με το μικρό σπιραλ).
    + Έχει όντως ΜΕΓΑΛΟ καλώδιο - μεγαλύτερο από τη Miele.

    Αρνητικά:
    - Ψηλά στο κοντάρι υπάρχει remote control (με 2 μπαταρίες) για εκκίνηση/σταμάτημα και αυξομείωση της έντασης. Στη δική μου αυτό είναι προβληματικό καθώς οι μπαταρίες πρέπει να είναι σε πολύ συγκεκριμένη θέση, αλλιώς κάτι βραχυκυκλώνει ή δεν κάνει καλή επαφή. Αναγκάστηκα να βγάλω τελείως το καπάκι των μπαταριών για να λειτουργεί αλλά τώρα σε τραντάγματα μπορεί να βγουν οι μπαταρίες ή να θέλει πάλι λίγο κούνημα για να κάνει επαφή σωστά. Εδώ ισχύει το "όσο πιο απλά τόσο πιο καλά". Η σκούπα δεν ξεκινάει μόνο με τον διακόπτη που έχει πάνω της. Αυτός ουσιαστικά την καθιστά ικανή να επικοινωνίσει με το remote control καθώς από εκεί ξεκινά-σταματά.
    - Το σπιράλ είναι μικρό σε μήκος. Αυτό είναι πρόβλημα για μένα γιατί με το παραμικρό τραβάς τη σκούπα πίσω σου. Η παλιά μου σκούπα είχε μισό μέτρο τουλάχιστον μακρύτερο spiral. Βοηθάει στην αποθήκευση το μικρό σπιράλ αλλά στο σκούπισμα.... θα το ήθελα λίγο μεγαλύτερο. Επίσης είναι λιγο ακαμπτο και καθώς σκουπίζεις μπορεί να παρασύρεις πραγματα γύρω σου. Στην παλιά σκούπα το σπιραλ ήταν πιο μαλακό και "έπεφτε" προς τα κάτω από το βάρος του.
    - Η πατούρα της Bosch έχει "τρίχες" μπροστά και μια ελαστική/πλαστική "λάμα" πίσω. Αυτό δυσκολεύει την κίνηση και προς τις δύο κατευθύνσεις πάνω σε χαλί, καθώς η πλαστική λάμα σκαλώνει πάνω στο πέλος του χαλιού στη μία από τις δύο κινήσεις, σπρώξε-τράβα, και δυσκολεύει στο να βρεις τη σωστή κατεύθυνση ώστε να γλυστράει πάνω στο χαλί.

    Αυτό τα τρία (και κυρίως τα πρώτα δύο) ειναι τα σημαντικότερο μειονεκτήματα που της βρίσκω.

    Κάποια άλλα δευτερεύοντα:

    - Το μάζεμα του καλωδίου απαιτεί να σκύψεις - δεν μαζεύεται πατώντας με το πόδι, το τραβάς λίγο και ξεμπλοκάρει. Μαζεύει καλά όμως και γρήγορα!
    - Σαν πιο ελαφριά που είναι και πιο ψηλή (και μικρότερη σε μήκος) από την παλιά που είχα, είναι πιο επιρεπής στο να ανατραπεί όταν την τραβολογάς.
    - θα ήθελα 1-2 εξαρτήματα ακόμη (π.χ. για στρώμα ή ύφασμα καναπέ καθώς και στενό σωλήνα για δύσκολα σημεία).
    - Δεν έχει ρύθμιση εκτόνωσης για όταν βεντουζάρει (επειδή έχει το + - στη λαβή). Νομίζω ο ρυθμιστής εκτόνωσης είναι πιο πρακτικός.

    Ο θόρυβος είναι ανάλογα με την ένταση που τη δουλεύεις. Κάνει θόρυβο - σκούπα είναι, δε θα κάνει!!!!

    Χωρίς να είναι κακή σκούπα (σκουπίζει ΟΚ) δεν είμαι σίγουρος αν θα την ξαναγόραζα εξαιτίας των 2-3 αρνητικών που ανέφερα (για αυτό και το 4).

    • Απορροφητικότητα
    • Ευκολία αποθήκευσης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Ευελιξία
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Πλήθος εξαρτημάτων
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • evaki642
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Φοβερή σκούπα και πολύ δυνατή την έχουμε 6 μήνες κ είναι απίστευτη κ σε χαλί κ στο πάτωμα.. Δεν αφήνει ούτε ψίχουλο.. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα..!!!

    • Απορροφητικότητα
    • Σχετικά αθόρυβη
    • Ευελιξία
    • Πλήθος εξαρτημάτων
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ευκολία αποθήκευσης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

20 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Ac_So_What

Ρολάρει εύκολα στα χαλιά το πέλμα της, ώστε να είναι εύκολο το σκούπισμα?

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)