Green Bay Bio Μεσκίτης Raw σε Σκόνη 250gr
Ροφήματα

Green Bay Bio Μεσκίτης Raw σε Σκόνη 250gr Κωδικός: 23743147

Μεσκίτης βιολογικής καλλιέργειας σε σκόνη, της εταιρίας Green Bay. Έχει γλυκιά γεύση καρυδιού και χρησιμοποιείται από πολλούς ως αρωματική και γλυκαντική ουσία σε τρόφιμα και ποτά. Επειδή τα σάκχαρα που περιέχει βρίσκονται σε μορφή φρουκτόζης, που δεν απαιτεί ινσουλίνη για το μεταβολισμό, βοηθά στη διατήρηση ενός σταθερού επιπέδου του σακχάρου στο αίμα...
Δες όλη την περιγραφή

4,82
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 4 τεμάχια

από 4,82 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 5,24 €

  2. 7,50 €

  3. 5,35 €

  4. 5,80 €

  5. 4,82 €

Περιγραφή

Μεσκίτης βιολογικής καλλιέργειας σε σκόνη, της εταιρίας Green Bay. Έχει γλυκιά γεύση καρυδιού και χρησιμοποιείται από πολλούς ως αρωματική και γλυκαντική ουσία σε τρόφιμα και ποτά. Επειδή τα σάκχαρα που περιέχει βρίσκονται σε μορφή φρουκτόζης, που δεν απαιτεί ινσουλίνη για το μεταβολισμό, βοηθά στη διατήρηση ενός σταθερού επιπέδου του σακχάρου στο αίμα για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο. Είναι επίσης μια πλούσια πηγή καλίου, στοιχείο απαραίτητο για τη σωστή ισορροπία νερού και την υγιή λειτουργία της καρδιάς, ψευδαργύρου για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, λυσίνης, μαγνησίου, σιδήρου και φυτικών ινών. Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού / βοτάνου. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού. Συσκευασία των 250gr.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μεσκίτης
Τύπος
Σκόνη

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι

Ποσότητα

Βάρος
250 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

27 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες