Meaco Fan 1056P Ανεμιστήρας Ορθοστάτης 23W Διαμέτρου 40cm με Τηλεχειριστήριο
Ανεμιστήρες

Meaco Fan 1056P Ανεμιστήρας Ορθοστάτης 23W Διαμέτρου 40cm με ΤηλεχειριστήριοΚωδικός: 23753199

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς: 23W
  • Ταχύτητες: 3
  • Τοποθέτηση: Δαπέδου
  • Τηλεχειριστήριο
  • Χρονοδιακόπτης

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι ποιοτική κατασκευή.

Δες όλη την περιγραφή
179,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+11,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 179,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    179,00 €

  2. 322,77 €

Περιγραφή

Quiet Mark Award

Ο Meaco Fan 1056P έχει βραβευτεί ως εξαιρετικά αθόρυβος, ενεργειακά αποδοτικός ανεμιστήρας. Αποτελεί ιδανική λύση δροσισμού για υπνοδωμάτια, καθιστικά, γραφεία, γυμναστήρια κ.α. οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους.

Αυτόματη ταλάντωση

Δυνατότητα αυτόματης ταλάντωσης σε δύο κατευθύνσεις ανεξάρτητα αλλά και συνδυαστικά. Διαθέτει δύο ξεχωριστά πλήκτρα για 80° οριζόντια και 60° κατακόρυφη ταλάντωση. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να κατευθύνετε τη δίνη του αέρα προς όποια κατεύθυνση επιθυμείτε ή με συνδυασμό των δύο κινήσεων να προκαλέσετε την συνεχή ανακυκλοφορία του αέρα σε ολόκληρο το χώρο και την αναπήδηση του σε τοίχους και οροφές.

Τέσσερις επιλογές λειτουργίας

Τέσσερις επιλογές λειτουργίας για να καλύψουν όλες τις ανάγκες: κανονική, φυσική, ύπνου και οικονομίας (normal, natural, sleep & eco). 

Λειτουργία Eco

Λειτουργία Eco κατά την οποία η ταχύτητα του ανεμιστήρα καθορίζεται αυτόματα ανάλογα με τη θερμοκρασία του χώρου. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείται πολύτιμη ενέργεια.

Λυχνίες LED

Ενδεικτικές λυχνίες LED που δείχνουν τις επιλεγμένες λειτουργίες. Δυνατότητα ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης του φωτισμού ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ενεργοποίηση προσφέρει ένα ελαφρύ φωτισμό και η απενεργοποίηση δίνει τη δυνατότητα για απόλυτο σκοτάδι.

Χρονοδιακόπτης

Διαθέτει λειτουργία χρονοδιακόπτη 12 ωρών για να μπορείτε να ορίσετε τον χρόνο απενεργοποίησης της συσκευής.

Τηλεχειριστήριο

Μμε το τηλεχειριστήριο μπορείτε απομακρυσμένα να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον ανεμιστήρα, τις λειτουργίες που διαθέτει, αλλά και να ρυθμίσετε την ταχύτητα του.

Κατασκευαστής

Meaco

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Είδος
Ορθοστάτης
Τοποθέτηση
Δαπέδου
Τηλεχειριστήριο
Ναι
Χρονοδιακόπτης
Ναι
Μεταλλικά Πτερύγια
Όχι
Χρώμα
Λευκό

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς
23 W
Ταχύτητες
3
Διάμετρος Ανεμιστήρα
40 cm
Θόρυβος σε Χαμηλή Ταχύτητα
20 dB

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+1Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Vipap
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν είναι απίστευτα αθόρυβος...και απίστευτα ποιοτικός....έχω πάθει πλάκα...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Perakis_S
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλό μηχάνημα!! Εξαιρετικά δυνατό και αθόρυβο ακόμα και στις μεγάλες σκάλες καθώς το μόνο που ακούς είναι η ροή του αέρα.

    • Ισχύς
    • Σχετικά αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • konstadinidis.giannis
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πάρα πολύ καλός ανεμιστήρας με 12 ταχύτητες αθόρυβος τουλάχιστον στις πρώτες έξι σκάλες λίγο ακριβός αλλά αξίζει τα χρήματά του και για το δωμάτιο και για το σαλόνι

    • Ισχύς
    • Σχετικά αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Georgios_Vos
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιδαπέδιος
    Αγορασμένος Ιούνιο 2021
    25cm Διάμετρος
    12 Ταχύτητες
    Θόρυβος 60db στη μέγιστη ταχύτητα
    Εργονομικός
    Ωραίος σχεδιασμός
    Εύκολες κ χρήσιμες ρυθμίσεις

    • Ισχύς
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tasos99
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αυτός ο ανεμιστήρας στέλνει τον αέρα σε μικρότερη δέσμη λόγω μικρότερου μεγέθους πτερυγίων άρα θα έλεγα είναι καλύτερος για μεγάλους χώρους ώστε να απλώνει με την απόσταση η δέσμη αέρα. Σε μεγάλο χώρο η διπλή κίνηση δεξια αριστερά κ πάνω κάτω κάνει πολύ ωραια διάχυση του αέρα. Έχει 12 ταχύτητες κ μέχρι την 6 έχει πολύ χαμηλό θόρυβο, στις πρώτες 3 εντελώς αθόρυβος. Στο φουλ η ροη του αέρα είναι πολύ δυνατή. Επίσης δεν ακούγεται κάποιο τρίξιμο στις κινήσεις του. Είναι κ κομψός κ δεν πιάνει πολύ χώρο. Έχει κ λειτουργία που αυξομειώνει ταχύτητα μόνος του μιμούμενος φυσικό αεράκι..Τελος το τηλεκοντρόλ του έχει πολύ καλή απόκριση.

    • Ισχύς
    • Σχετικά αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Δημήτριος Γ
    4
    28 στους 28 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Ο ανεμιστήρας έχει διάμετρο 25cm, όχι 40cm όπως αναγράφεται στην περιγραφή, και οι ταχύτητές του είναι 12 και όχι 3. Για τα 25cm του θα έλεγα ότι η απόδοσή του είναι κάπου ανάμεσα στην δεύτερη και τρίτη ταχύτητα ενός φθηνού ανεμιστήρα διαμέτρου 40cm, γεγονός αρκετά εντυπωσιακό. Μέχρι την έβδομη ταχύτητα ο θόρυβος είναι αρκετά χαμηλός, αλλά από εκεί και πέρα αρχίζει και μεγαλώνει. Όπως και να έχει, είναι ο πιο αθόρυβος που είχα τα τελευταία χρόνια. Η ποιότητα κατασκευής του είναι πολύ καλή, αλλά δεν δικαιολογεί την υψηλή του τιμή, και διαθέτει κάποιες επιπρόσθετες λειτουργίες που αξίζει να αναφέρουμε. Πέρα από την οριζόντια περιστροφή έχει και μια κάθετη κίνηση, χρονοδιακόπτη διακοπής και έναρξης λειτουργίας από 1 έως 12 ώρες, τέσσερις λειτουργίες, τηλεχειριστήριο.

    Στα αρνητικά η πολύ υψηλή του τιμή, ακόμη και στην τιμή των 145 ευρώ που τον παρέλαβα. Το μήκος του καλωδίου είναι 1m, θα μπορούσαν να προσθέσουν μερικά εκατοστά ακόμη. Η οθόνη για τις ρυθμίσεις είναι στην βάση του ανεμιστήρα, οπότε εάν δεν είναι τοποθετημένος σε σωστό σημείο, δεν θα είναι εύκολο να δείτε τι αναγράφεται. Τέλος το ύψος του φτάνει τα 90cm στη μέγιστη ρύθμιση, οπότε χρειάζεται συγκεκριμένη θέση που πρέπει να τοποθετηθεί, δεν πρέπει να υπάρχουν διάφορα ψηλά αντικείμενα μπροστά τού.

    Για εμένα που έχω θέμα με την διαρρύθμιση του χώρου και τόσα χρόνια χρησιμοποιούσα ανεμιστήρες πύργου, θα έλεγα ότι με βόλεψε αρκετά, γιατί είναι αρκετά συμμαζεμένος και έχει μια καλή απόδοση, αλλά θα προτιμούσα να ήταν λίγο πιο δυνατός. Μέχρι στιγμής που η θερμοκρασία κυμαίνεται στους 32 με 35 βαθμούς, είναι ο κύριος ανεμιστήρας που χρησιμοποιώ, αλλά σε περιόδους καύσωνα δεν θα τα καταφέρει μόνος του. Δεν θα τον συνιστούσα σε κάποιον που χρειάζεται ένα δυνατό ανεμιστήρα για την κάλυψη ενός μεγάλου χώρου. Θα έλεγα ότι είναι περισσότερο για το υπνοδωμάτιο ή για κάποιον που θέλει έναν ανεμιστήρα δίπλα στο γραφείο. Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τονίσω την υποκειμενικότητα στο θέμα του θορύβου και την σχέση του καθενός μας με την ζέστη.

    Edit 10/06/22
    Κάνω μια μικρή επεξεργασία για ξεκαθαρίσω κάτι. Τελικά νομίζω ότι σε θέμα απόδοσης ο συγκεκριμένος ανεμιστήρας μπορεί άνετα να συγκριθεί με τους αντίστοιχους των 40cm, κάτι που όπως τόνισα και στην αρχική μου κριτική είναι αρκετά εντυπωσιακό. Απλώς, όπως τόνισε και άλλος χρήστης και συνειδητοποίησα και εγώ, λόγω μικρότερης διαμέτρου η δέσμη του αέρα είναι πιο στενή. Αυτό σε περιόδους καύσωνα μου δίνει την εντύπωση ότι δεν μπορεί να "γεμίσει" έναν μεγάλο χώρο (πχ ένα αρκετά μεγάλο σαλόνι), για αυτό και έγραψα ότι δεν τον συνιστώ σε κάποιον που χρειάζεται έναν δυνατό ανεμιστήρα. Εάν ήταν στα 100 με 120 ευρώ, θα του έβαζα 5 αστέρια και θα τον πρότεινα άνετα στον καθένα. Στα 150 με 170 ευρώ που εμφανίζεται, θα μείνω στην αρχική βαθμολογία και κριτική μου.

    • Σχετικά αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ισχύς
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή απόδοση, χρήσιμο το χειριστήριο, πολύ όμορφη και στιβαρή κατασκευή. Αθόρυβος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

35 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη