Abus Granit Victory X-Plus 68 Roll Up Κλειδαριά Δισκόφρενου Μοτοσυκλέτας
Κλειδαριές Moto

Abus Granit Victory X-Plus 68 Roll Up Κλειδαριά Δισκόφρενου ΜοτοσυκλέταςΚωδικός: 23758002

Η κλειδαριά δισκόφρενου Granit Victory X-Plus 68 Roll Up της εταιρείας Abus μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και γρήγορα στο μπροστά ή το πίσω δισκόφρενο, μπλοκάροντας αποτελεσματικά την κίνηση του τροχού. Οι κλειδαριές δισκοφρένου είναι οι πλέον πιο δημοφιλείς λόγω του μικρού τους μεγέθους ενώ αποθηκεύονται εύκολα ακόμα και κάτω από την σέλα της...
Δες όλη την περιγραφή

104,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 104,00 €

Περιγραφή

Η κλειδαριά δισκόφρενου Granit Victory X-Plus 68 Roll Up της εταιρείας Abus μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και γρήγορα στο μπροστά ή το πίσω δισκόφρενο, μπλοκάροντας αποτελεσματικά την κίνηση του τροχού. Οι κλειδαριές δισκοφρένου είναι οι πλέον πιο δημοφιλείς λόγω του μικρού τους μεγέθους ενώ αποθηκεύονται εύκολα ακόμα και κάτω από την σέλα της μοτοσυκλέτας. Συνήθως συνδυάζονται με καλώδια υπενθύμισης σε έντονο χρώμα για να γίνοται αντιληπτές όταν είναι τοποθετημένες.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
10617
Είδος
Κλειδαριά Δισκόφρενου
Συναγερμός
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Ilias_Tsingkas

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αξιόπιστη και ποιοτική κλειδαριά για χρήση, κατά βάση, μεταξύ δισκόπλακας και ζάντας καθότι ο άξονας της κλειδαριάς δε χωρά να μπεί στα ανοίγματα της δισκόπλακας.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη