Napoleon Διπλή Ανοξείδωτη Σχάρα Ψησίματος για Ψάρια 34x36εκ.
Σχάρες Ψησίματος

Napoleon Διπλή Ανοξείδωτη Σχάρα Ψησίματος για Ψάρια 34x36εκ. Κωδικός: 23815742

Σχάρα Inox  ιδανική για το ψήσιμο ευαίσθητων τροφών όπως το ψάρι, τα λαχανικά ή τα σάντουιτς. Ο σχεδιασμός της αγκαλιάζει απαλά τα υλικά προσφέροντας άνετο ψήσιμο αλλά και μεγάλη ευκολία στο

Δες όλη την περιγραφή

Σχάρα Inox  ιδανική για το ψήσιμο ευαίσθητων τροφών όπως το ψάρι, τα λαχανικά ή τα σάντουιτς. Ο σχεδιασμός της αγκαλιάζει απαλά τα υλικά προσφέροντας άνετο ψήσιμο αλλά και μεγάλη ευκολία στο γύρισμα. 

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 44,83 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    44,90 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    44,90 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    44,90 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    44,83 €

  5. 44,99 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    44,90 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    44,90 €

  8. 44,90 €

  9. 44,90 €

  10. 45,00 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    44,90 €

  12. Επίσημος μεταπωλητής
    45,90 €

Περιγραφή

Σχάρα Inox  ιδανική για το ψήσιμο ευαίσθητων τροφών όπως το ψάρι, τα λαχανικά ή τα σάντουιτς. Ο σχεδιασμός της αγκαλιάζει απαλά τα υλικά προσφέροντας άνετο ψήσιμο αλλά και μεγάλη ευκολία στο γύρισμα. Η εύκαμπτη σχάρα χάρη στην ανοξείδωτη κατασκευή της θερμαίνει ομοιόμορφα τα φαγητά. Κατάλληλη για το πλυντήριο πιάτων.

Χαρακτηριστικά

  • Εύκαμπτη σχάρα ψησίματος με ενσωματωμένες λαβές για εύκολη μετακίνηση.
  • Ιδανική για το ψήσιμο ευαίσθητων τροφών όπως ψάρι, λαχανικά, σάντουιτς κ.α.
  • Διαθέτει ανοξείδωτη κατασκευή.
  • Διαστάσεις: 34εκ Χ 36εκ

Κατασκευαστής

Napoleon

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
57012

Χαρακτηριστικά

Χρήση
Ψάρι
Υλικό
Ανοξείδωτη
με Πόδια
Όχι
Αντικολλητική
Όχι
Στρογγυλή
Όχι
Διπλή
Ναι
με Χερούλι
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
34 εκ.
Πλάτος
36 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Christos_T8727

    Επιβεβαιωμένη αγορά από BBQ.gr

    Κατ'αρχήν μου αρέσει πολύ που όντως δεν κολλάει το ψάρι - όπως και το υπόσχεται. Έψησα 2 μεγάλες τσιπούρες οι οποίες χώρεσαν άνετα - αλλά μετά από μέρες δοκίμασα και 2 φαγκρί του κιλού και με λίγη προσοχή βγήκαν ολόκληρα και με την τραγανή πετσούλα τους η οποία και μου αρέσει.
    Βέβαια το μάνταλο του κλεισίματος ενδέχεται να μην μπορεί να λειτουργήσει σωστά οταν βάλεις μέσα 2 παχιά και κάπως μεγάλα ψάρια - πρόσεξε λοιπόν να μην πιέσεις πολύ τη σχάρα και σου σπάσει κάποιο από τα εύκαμπτα σύρματα. Καλύτερα χρησιμοποίησε δική σου πατέντα για να κρατήσεις τα ψάρια σου σφιγμένα ανάμεσα στα ανοξείδωτα σύρματα χωρίς κίνδυνο να σπάσεις κάποιο ή να ανοίξει η σχάρα κατά το γύρισμα. Εγώ χρησιμοποίησα ένα κρίκο σαν αυτούς που χρησιμοποιούν οι ορειβάτες. Κράτησε τα ψάρια στη θέση τους.
    Τα σύρματα ενδέχεται να μην ειναι σωστά κολλημένα στις άκρες - εμένα μου έτυχε να είναι ένα ξεκολλημένο αλλά το BBQ.gr μου έκανε αμέσως αντικατάσταση της σχάρας χωρίς πρόβλημα και μπράβο τους. Άρα κρατάτε την απόδειξη αγοράς για κάθε ενδεχόμενο. Τέλος να πω πως καθαρίζει πολύ δύσκολα και το πλυντήριο πιάτων δεν τα καταφέρνει να το ξανακάνει ασημί και γυαλιστερό, όμως ως εκεί φτάνει η σημερινή τεχνολογία - δεν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο σε αυτόν τον τομέα...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Scotch
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από BBQ.gr

    Ύστερα από 8 μήνες χρήσης έχω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την αγορά. Καθαρίζει εύκολα αν κινείται το σφουγγάρι με την φορά των συρμάτων. Δεν πρέπει να το φοβάσαι μήπως λυγίσουν. Επίσης δεν κολλάει το φαγητό. Όταν έβαλα σαρδέλες το καλοκαίρι δεν περίμενα ότι θα ξεκολλούν από πάνω με την πέτσα. Και ότι και να έβαλα. Απλά θέλει γάντι για να το γυρίσεις. Βέβαια για μεγάλο ψάρι δεν είναι λόγω διαστάσεων . Εκεί χρησιμοποιώ κάτι φθηνές που είναι για ψάρι εξίσου με τις ιδιότητες της ανωτέρω ( δεν κολλάει και καθαρίζει σχετικά εύκολα) αλλά όχι με αυτή την ποιότητα.
    Εν κατακλείδι ωραία ποιότητα ( ανοξείδωτο που δεν σκουριάζει, έχω δει άλλα ανοξείδωτα να βγάζουν σκουριά ) , καθαρίζει εύκολα , δεν κολλάει το φαγητό.
    Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά και θα έβαζα 6 * αν είχε και σιλικονούχα πιαστράκια στις χειρολαβές. Καλή χρονιά σε όλους!
    Update 26/05/24 :
    Η σχάρα καθαρίζει εύκολα σε ψήσιμο με κανονική φωτιά. Άρπαξαν τα φαγητά ή έχετε ψηλή φωτιά με φλόγα τοτε...η δυσκολία είναι πολύ μεγάλη. Είχα βάλει τα παϊδάκια και άρπαξαν φωτιά... Δυστυχώς μια ώρα έτριβα και ακόμα θέλει και άλλο. Και χρησιμοποίησα και ισχυρό καθαριστικό. Οπότε την έδωσα του αδερφού μου με πλυντήριο πιάτων για να γλυτώσω εγώ...

    • Εύκολη χρήση
    • Μέγεθος επιφάνειας ψησίματος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Δεν κολλάει το φαγητό
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Καθαρισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • katerina1596
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ χρήσιμο για να γυρίζω τα ψάρια στην ψησταριά υγραερίου. Συνήθως βάζω τσιπούρες ή ένα μεγάλο φαγκρί. Είναι όλο ανοξείδωτο ατσάλι και καθαρίζει πολύ εύκολα!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • imv
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ότι καλύτερο έχω αγοράσει για να γυρίζω τα ψάρια χωρίς να σκέφτομαι τίποτα και να διατηρώ την πέτσα καλοψημένη και πάνω στο ψάρι!

    Σε ιδανικό μέγεθος για να χωράει ακόμα και στη φορητή μου Napoleon TravelQ , το καθαρίζω πανεύκολα αφού είναι όλο ανοξείδωτο, χωράει άνετα ακόμα και 2 μεγάλες τσιπούρες, και έχει πολύ καλό κούμπωμα για να ασφαλίζουν τα ψάρια! Πολύ μελετημένο!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

41 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες