Δείτε εδώ

Αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ: 105349/05-11-2021. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Να μην γίνεται υπέρβαση της συγκεκριμένηςσυνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα Συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Opella Ε.Π.Ε. Λεωφ. Συγγρού 348, Κτίριο Α’, 176 74 Καλλιθέα, Τηλ.: 210 90 01 600, Fax: 210 92 49 129, www.sanofi.gr

Ad
Natures Aid Iron Mini Drops 50ml
Μέταλλα

Natures Aid Iron Mini Drops 50mlΚωδικός: 23937367

Ο σίδηρος υποστηρίζει τον κανονικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και την παραγωγή αιμοσφαιρίνης. Είναι επίσης σημαντικός για τη φυσιολογική γνωστική ανάπτυξη στα παιδιά και υποστηρίζει την υγιή

Δες όλη την περιγραφή

Ο σίδηρος υποστηρίζει τον κανονικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και την παραγωγή αιμοσφαιρίνης. Είναι επίσης σημαντικός για τη φυσιολογική γνωστική ανάπτυξη στα παιδιά και υποστηρίζει την υγιή παραγωγή ενέργειας.

Δες όλη την περιγραφή
11,65
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 11,65 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 11,20 €

  2. 11,65 €

Περιγραφή

Ο σίδηρος υποστηρίζει τον κανονικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και την παραγωγή αιμοσφαιρίνης. Είναι επίσης σημαντικός για τη φυσιολογική γνωστική ανάπτυξη στα παιδιά και υποστηρίζει την υγιή παραγωγή ενέργειας.

Τα μωρά γεννιούνται με σίδηρο αποθηκευμένο στο σώμα τους, αλλά απαιτείται μια σταθερή ποσότητα επιπλέον σιδήρου, ιδίως μεταξύ της ηλικίας 7-12 μηνών. Τα μωρά που θηλάζουν, ή δεν τρέφονται με μια σύνθεση εμπλουτισμένη με σίδηρο, διατρέχουν κίνδυνο χαμηλού σιδήρου μεταξύ αυτών των ηλικιών. Τα βρέφη και τα παιδιά που ακολουθούν σε μεγάλο βαθμό φυτική διατροφή κινδυνεύουν επίσης.

Το συμπλήρωμα παρέχει 10mg σιδήρου ανά ημερήσια δόση, μαζί με τη βιταμίνη Β12, το φολικό οξύ και τη βιταμίνη C.

Το B12 και το φολικό οξύ υποστηρίζουν επίσης τον υγιή σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και μειώνουν την κούραση και την κούραση, έτσι λειτουργούν καλά παράλληλα με το σίδηρο. Περιλαμβάνεται επίσης η βιταμίνη C, για την υποστήριξη της φυσιολογικής απορρόφησης σιδήρου.

Δοσολογία

Βρέφη ηλικίας 3-6 μηνών - λαμβάνουν 0.5ml την ημέρα σε χυμό ή νερό.

Βρέφη και παιδιά ηλικίας 7 μηνών έως 5 ετών - λαμβάνουν 1ml την ημέρα, σε χυμό ή νερό.

Διατροφική Αξία & Συστατικά

Purified water, Glycerine, Iron (ferrous bisglycinate), Vitamin C (ascorbic acid), Citric Acid, Preservative (Potassium Sorbate), Folic Acid, Vitamin B12 (cyanocobalamin).

Κατασκευαστής

Natures Aid

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Είδος
Σίδηρος

Ποσότητα

Όγκος
50 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

106 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη