Garmin Edge 130 Plus GPS Ποδηλάτου
Κοντέρ & GPS Ποδηλάτου

Garmin Edge 130 Plus GPS Ποδηλάτου Κωδικός: 23938613

Κάντε κάθε σας βόλτα να μετράει με το Edge 130 Plus. Αυτό το μικρό σε μέγεθος ποδηλατικό GPS δείχνει πόσο μακριά, πόσο γρήγορα, πόσο ψηλά και από που περάσατε.

Δες όλη την περιγραφή

Κάντε κάθε σας βόλτα να μετράει με το Edge 130 Plus. Αυτό το μικρό σε μέγεθος ποδηλατικό GPS δείχνει πόσο μακριά, πόσο γρήγορα, πόσο ψηλά και από που περάσατε.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 15 ημέρες πριν

Περιγραφή

Κάντε κάθε σας βόλτα να μετράει με το Edge 130 Plus. Αυτό το μικρό σε μέγεθος ποδηλατικό GPS δείχνει πόσο μακριά, πόσο γρήγορα, πόσο ψηλά και από που περάσατε. Συγχρονίστε δομημένες ασκήσεις στη συσκευή σας και, πολύ σύντομα, συνδέστε το με ένα προπονητήριο εσωτερικού χώρου για να φέρετε τις υπαίθριες βόλτες στο σαλόνι σας.

  • Συγχρονίστε τις ασκήσεις σας από τον λογαριασμό σας στο Garmin Connect αλλά και άλλους όπως το TrainingPeaks, απευθείας στην συσκευή σας Edge. Δείτε την επόμενη προπόνηση σας και ξεκινήστε ομαλά τις σχετικές ασκήσεις.
  • Βελτιώστε την φυσική σας κατάσταση με γνώση των μετρήσεων δυναμικής όπως η μέγιστη VO2, οι καρδιακοί παλμοί και άλλα.
  • Καταγράψτε τις επικές λεπτομέρειες κάθε διαδρομής με τις νέες μετρήσεις για mountain bike όπως αριθμός αλμάτων, απόσταση άλματος και χρόνος στον αέρα.
  • Δείτε αυτόματα την υπολειπόμενη ανάβαση και κλίση όταν ανεβαίνετε καθώς ακολουθείτε μια πορεία ή διαδρομή. Αυτό σας βοηθάει να διαχειριστείτε την προσπάθεια σας και να δείτε πόσο σας απομένει για να αντέξετε.
  • Το Edge 130 Plus χρησιμοποιεί πολλαπλά δορυφορικά συστήματα (GPS, GLONASS και Galileo) για καλύτερη καταγραφή σε πιο απαιτητικά περιβάλλοντα από ότι μόνο με το GPS. Ένα ενσωματωμένο αλτίμετρο σας δείχνει το υψόμετρο που έχετε ποδηλατήσει.
  • Μείνετε στον δρόμο σας με ειδοποιήσεις για στροφές συν ένα χάρτη ίχνους διαδρομής για να δείτε που ήσασταν και που πάτε. Στο τέλος της διαδρομής το Edge 130 Plus μπορεί να σας οδηγήσει απευθείας πίσω στην αρχική σας τοποθεσία.
  • Λάβετε τις οδηγίες σας σε μια οθόνη 1,8 ιντσών που είναι ξεκάθαρη και ευανάγνωστη ακόμα και απευθείας στον ηλιακό φως ή σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού.
  • Στέλνει αυτόματα την τοποθεσία σας σε προεπιλεγμένες επαφές εκτάκτου ανάγκης, εάν ανιχνεύσει κάποιο συμβάν.
  • Λάβετε γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στο Edge σας, εφόσον έχετε κάνει σύζευξη με κάποιο συμβατό smartphone.
  • Κατεβάστε και εξατομικεύστε πεδία δεδομένων από το κατάστημα Connect IQ για να δείτε τα περισσότερα από τα στατιστικά σας με μια ματιά.
  • Διαστάσεις:41x63x16 mm
  • Μέγεθος οθόνης: 48 mm
  • Ανάλυση οθόνης: 303x230pixels
  • Βάρος: 33gr

Κατασκευαστής

Garmin

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
010-02385-01
Είδος
GPS
Αδιάβροχο
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • uniseptotic
    3
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλό αλλά σχετικά βασικό μοντέλο.

    Στα συν:
    - Μικρό μέγεθος.
    - Χαμηλό βάρος.
    - Πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας.

    Στα μείον:
    - Καμιά φορά αν το ανοίξω σε χώρο που δεν γίνεται να πιάσει GPS και βγω έξω μπορεί να κάνει 5, 10 ή ακόμα και 20 λεπτά για να πιάσει GPS (μιλάμε για κανονικές συνθήκες με ηλιοφάνεια κτλ). Είτε κάνω το απλό κλείσιμο-άνοιγμα της συσκευής, είτε το πλήρες shut down, αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει.
    - Γράφει θερμοκρασία χωρίς καλή ακρίβεια και συνήθως μόνο κάθε 5 λεπτά (κάνει τα δικά του ώρες ώρες).
    - Σοβαρό πρόβλημα στην ακρίβεια του elevation αν μέσα στη βόλτα κάνεις stop/start.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • eythymios83
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εύκολο στη χρήση και αποτελεσματικό, με πολλές λειτουργίες. Αν και με.μικρη οθόνη, μπορείς να τη ρυθμίσεις ώστε να φαίνονται όλα όσα θες

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

13 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Efth_Papado

Αν η ζώνη αναγνωρίζει το πρωτόκολλο ant+ τότε ναι...δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου Polar ζώνες αλλά γενικά νομίζω οτι επικοινωνούν με garmin συσκευές μέσω του πρωτοκόλλου. Δες τα specs της ζώνης

Katerina.Felis.Felouka.Santh

συνδέεται με την εφαρμογή στο κινητό, όπως και το ρολόι, μεταξύ τους δεν συνδέονται από όσο γνωρίζω

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες