Apple Καλώδιο Thunderbolt male - Thunderbolt male 0.5m Λευκό (MD862ZM/A)
Καλώδια USB Type-C

Apple Καλώδιο Thunderbolt male - Thunderbolt male 0.5m Λευκό (MD862ZM/A) Κωδικός: 24019118

Η τεχνολογία Thunderbolt υποστηρίζει ταχεία μεταφορά δεδομένων με δύο ανεξάρτητα κανάλια που διαθέτουν ταχύτητα μετάδοσης 10 Gb/s το καθένα. Και η τεχνολογία Thunderbolt 2 μπορεί να συγχωνεύσει τα δύο...

Δες όλη την περιγραφή

Η τεχνολογία Thunderbolt υποστηρίζει ταχεία μεταφορά δεδομένων με δύο ανεξάρτητα κανάλια που διαθέτουν ταχύτητα μετάδοσης 10 Gb/s το καθένα. Και η τεχνολογία Thunderbolt 2 μπορεί να συγχωνεύσει τα δύο κανάλια σε ένα, για ταχύτατες επιδόσεις 20 Gb/s. Χρησιμοποίησε αυτό το καλώδιο, για να συνδέεις συσκευές με υποστήριξη Thunderbolt στη θύρα Thunderbolt ή...

Δες όλη την περιγραφή

από 35,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    39,00 €

  2. 35,00 €

Περιγραφή

Η τεχνολογία Thunderbolt υποστηρίζει ταχεία μεταφορά δεδομένων με δύο ανεξάρτητα κανάλια που διαθέτουν ταχύτητα μετάδοσης 10 Gb/s το καθένα. Και η τεχνολογία Thunderbolt 2 μπορεί να συγχωνεύσει τα δύο κανάλια σε ένα, για ταχύτατες επιδόσεις 20 Gb/s. Χρησιμοποίησε αυτό το καλώδιο, για να συνδέεις συσκευές με υποστήριξη Thunderbolt στη θύρα Thunderbolt ή Thunderbolt 2 του Mac σου.

Το καλώδιο Apple Thunderbolt σού δίνει τη δυνατότητα να συνδέσεις ένα σύστημα με εξοπλισμό Thunderbolt σε μια συσκευή Thunderbolt. Σύνδεσε έναν Mac εξοπλισμένο με Thunderbolt σε λειτουργία δίσκου προορισμού σε έναν άλλο Mac για γρήγορη πρόσβαση δεδομένων ή μετεγκατάσταση συστήματος, ή σύνδεσε σε δίκτυο δύο υπολογιστές εξοπλισμένους με Thunderbolt.

Κατασκευαστής

Apple

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Regular
Έκδοση USB
USB 3.0
Ακροδέκτης B
Thunderbolt 3
Μήκος
0,5 m
Χρώμα
Λευκό
Watt
100 W

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

22 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες