Mirrorless Φωτογραφικές Μηχανές

Canon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R6 Full Frame Kit (RF 24-105mm F4-7.1 IS STM) Black Κωδικός: 24167206

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μέγεθος Αισθητήρα: Full Frame
  • Viewfinder
  • Ανάλυση: 20.1 Mpx
  • Video Resolution: 4K
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 19 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Καθαρή ταχύτητα. Καθαρή mirrorless.

Η πρωτοποριακή EOS R6 διαθέτει τεχνολογία που θα σας κάνει να αγαπήσετε ξανά από την αρχή τη φωτογραφία. Δείτε και φωτογραφίστε θέματα με εντελώς νέους τρόπους και προσθέστε μια νέα διάσταση στην οπτική αφήγησή σας.

Παρουσίαση της Canon EOS R6

Γνωρίστε την Canon EOS R6 και δείτε πώς η επαναστατική της ταχύτητα, σταθερότητα και τεχνολογία μπορούν να ανεβάσουν σε άλλο επίπεδο τη δημιουργικότητά σας. Καταγράψτε φευγαλέες στιγμές με απίστευτη ποιότητα εικόνας και υλοποιήστε τις κινηματογραφικές σας φιλοδοξίες.

Δείτε κάθε κίνηση. Εντελώς σιωπηλά.

Η EOS R6 σάς παρέχει περισσότερες ευκαιρίες για να καταγράφετε εγκαίρως την τέλεια στιγμή. Τραβήξτε πλάνα με δράση με την εκπληκτική ταχύτητα των 20 καρέ ανά δευτερόλεπτο1 αθόρυβα και καταγράψτε φευγαλέες στιγμές που μετά βίας γίνονται αντιληπτές από το ανθρώπινο μάτι.

Εξαιρετικό βίντεο έως 4K 60fps και Full HD 120fps, με τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF

Οι προδιαγραφές λήψης βίντεο της EOS R6 μπορούν να υποστηρίξουν σοβαρές ροές κινηματογραφικών παραγωγών. Οι επιλογές Canon Log και HDR PQ βοηθούν τους κινηματογραφιστές να καταγράφουν μεγαλύτερο δυναμικό εύρος, ενώ εσωτερικά υποστηρίζεται εγγραφή υψηλής ποιότητας 10bit 4:2:2 σε οποιαδήποτε από τις δύο υποδοχές καρτών μνήμης UHS-II SD της μηχανής.

Η απόλυτη υβριδική μηχανή

Ό,τι κι αν καταγράφετε, και με όποιο τρόπο κι αν το καταγράφετε, η EOS R6 ανεβάζει τον πήχη της δημιουργικότητάς σας. Είτε πρόκειται για στατικές εικόνες είτε για βίντεο, για ανθρώπους ή τοποθεσίες, για στιγμές δράσης ή ταξίδια, για νεκρή φύση ή για άγρια ζώα, ο συνδυασμός ταχύτητας, ποιότητας εικόνας και ευελιξίας της EOS R6 την κάνουν το απόλυτο εργαλείο δημιουργίας περιεχομένου.

Η καλύτερη σταθεροποίηση εικόνας στον κόσμο: 8 στοπ

Φανταστείτε πώς είναι να μπορείτε να τραβάτε πλάνα κρατώντας τη μηχανή στο χέρι και με ταχύτητες κλείστρου έως τέσσερα δευτερόλεπτα, φλουτάροντας το νερό στα τοπία και τους ανθρώπους στους δρόμους χωρίς να χρειάζεστε τρίποδο. Αυτή είναι η δημιουργική ελευθερία που μπορείτε να περιμένετε από την EOS R6.

Ο σταθεροποιητής εικόνας σε πέντε άξονες που είναι ενσωματωμένος στο σώμα της μηχανής παρέχει προστασία έως 8 στοπ από την αστάθεια μηχανής. Και όταν τοποθετούνται στη μηχανή φακοί RF με οπτικό σύστημα IS (εκτός των RF 600MM F11 IS STM και RF 800MM F11 IS STM), τα δύο συστήματα συνεργάζονται για να παρέχουν το εκπληκτικό πλεονέκτημα των 8 στοπ. 2

Το σύστημα IS που είναι ενσωματωμένο στο σώμα της μηχανής και το αντίστοιχο σύστημα στον φακό σταθεροποιούν επίσης τις λήψεις βίντεο, ενώ ένα τρίτο σύστημα –το Movie Digital IS– προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο σταθεροποίησης για αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου.

Το ταχύτερο στον κόσμο σύστημα AF παρακολουθεί τα θέματα με σιγουριά

Το σύστημα Dual Pixel CMOS AF II της EOS R6 ελέγχεται από έναν επεξεργαστή DIGIC X που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη με τεχνικές βαθιάς μάθησης για προηγμένες δυνατότητες αναγνώρισης και ιχνηλάτησης των θεμάτων. Τα μάτια, το πρόσωπο και το κεφάλι κάθε θέματος μπορούν να αναγνωρίζονται με νέα επίπεδα ακρίβειας. Η μηχανή μπορεί επίσης να αναγνωρίζει γάτες, σκύλους και πτηνά, γεγονός το οποίο προσφέρει σταθερά άψογη εστίαση σε γρήγορα κινούμενα θέματα – μία από τις πιο δύσκολες πλευρές της φωτογράφισης άγριων ζώων και της λήψης εσωτερικών πλάνων στο σπίτι.

Γρήγορη απόκριση και εύκολη χρήση, από την πρώτη στιγμή που θα την πάρετε στα χέρια σας

Δεν θέλουμε να υπάρχει κανένα εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και τη δημιουργικότητά σας. Γι' αυτόν το λόγο σχεδιάσαμε την EOS R6 έτσι ώστε ο χειρισμός της να γίνεται ενστικτωδώς, ενώ ενσωματώσαμε πληθώρα δυνατοτήτων σύνδεσης.

Ηλεκτρονικό σκόπευτρο

Το κορυφαίο ηλεκτρονικό σκόπευτρο 3,69 εκατομ. κουκκίδων που ανανεώνεται με ρυθμό έως 120fps συμπληρώνεται με μία πλήρως αρθρωτή οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας, η οποία απομακρύνεται από το σώμα της μηχανής και περιστρέφεται κατά 270˚ για λήψεις από δημιουργικές γωνίες.

Δύο υποδοχές καρτών

Οι δύο υποδοχές καρτών επιτρέπουν την καταγραφή αρχείων RAW ξεχωριστά από τα αρχεία JPEG/HEIF, ή ακόμα και στατικών εικόνων ξεχωριστά από τα βίντεο, και υποστηρίζουν τα πιο πρόσφατα πρότυπα UHS-II για υψηλές ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής. Χάρη στους εύχρηστους μηχανισμούς στην πλάτη της μηχανής –όπως το τζόιστικ AF και οι πίσω μηχανισμοί ελέγχου– μπορείτε να χρησιμοποιείτε την EOS R6 με τρόπο ενστικτώδη.

Κατασκευαστής

Canon

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος Κάμερας
Kit
Ανάλυση Megapixel
20 MP
Σταθεροποίηση Εικόνας
Ναι
Ενσωματωμένο Flash
Όχι
Mount
Canon RF
Χρώμα
Μαύρο
Υποστήριξη 3D
Όχι
Ειδικά Χαρακτηριστικά
-
Βάρος
680 gr

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Ναι
Μέγεθος Οθόνης
3 "
Οθόνη Αφής
Ναι
Ανακλινόμενη Οθόνη
Ναι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS
Διαστάσεις Αισθητήρα
36 x 24
Μέγεθος Αισθητήρα
Full Frame
Επιλογές ISO
100 - 102400
Autofocus (AF)
Ναι

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
5472 x 3648 pixels
Format Εικόνων
JPEG, RAW, HEIF

Video

Ανάλυση Video
3840 x 2160

Συνδεσιμότητα

HDMI
Ναι
USB 2.0
Όχι
USB 3.0
Ναι
WiFi
Ναι
Τύποι κάρτας μνήμης
SDXC, SDHC
PictBridge
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος
138 mm
Ύψος
97,5 mm
Βάθος
88,4 mm

Μπαταρία

Διάρκεια Μπαταρίας (Φωτογραφίες)
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • rizosplayz
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Body

    Αγοράστηκε τέλος του 2023 στα 1600€ για να αντικαταστήσει την μη εργονομική πλην αξιόμαχη EOS R.
    Στα θετικά δεν θα αναφερθώ στα "χρώματα" της Canon μήτε στα "low light capabilities". Αυτά είναι γνωστά.
    Γνωστή και η εργονομία της Canon άξιος απόγονος της θρυλικής πια 6D.
    Tα 20 MP είναι ότι πρέπει χαλαρώστε και δεν θα προβληματίσουν. Είναι μια ολοκληρωμένη κάμερα που δεν θα πει όχι στα περισσότερα είδη φωτογραφίας και μάλιστα με υψηλές αξιώσεις. Ειδικά στα κινούμενα θέματα.
    Το μόνο "αρνητικό" είναι η ποιότητα κατασκευής που αν και Made in Japan είναι αισθητά υποδεέστερη από την R5 ακόμα και από την EOS R. Ωστόσο δεν θα σταθεί εμπόδιο στην εμπειρία χρήσης. Δεν το ξεφτιλίσανε βέβαια αλλά η original 6d είχε πιο συμπαγής αίσθηση.
    Σε αυτά τα χρήματα θεωρώ είναι VFM σε σχέση με οποιαδήποτε full frame Canon αυτή την στιγμή στο τέλος του 2023.
    Θα πρότεινα επίσης και την R8 αλλά όχι σε όλους.

    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tarauwe
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Body

    Αξίζει τα λεφτά(2200€) Η Κάμερα είναι ειδική για βίντεο και για low light φωτογραφίες. Το Auto-Focus είναι καταπληκτικό, Λειτουργεί άψογα με τον RF Lens. Αλλά και τo EF to RF Mount δουλεύει τέλια, και στο Sigma φακό. Να πάρετε αν θέλετε για βίντεο, για φωτογράφιση υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές. Αν δεν έχετε θέμα με λεφτά, προτείνω R5 ή R5C.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Evangelos_Callow___PhantomV13
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Body

    Εξαιρετικό autofocus, σταθεροποίηση, καλή επίδοση σε λίγο φως, και πάει λέγοντας.

    Μετά από χρόνια με την 700D, ήταν μια τεράστια βελτίωση. Πολύ καλή κάμερα, αλλά κυκλοφόρησε μόλις πριν αποφασίσει η Canon να αφαιρέσει το όριο εγγραφής 30 λεπτών από τις κάμερές τις, ακόμα και σε πολύ φθηνότερες. Τα σχετικά λίγα megapixel δεν είναι προβληματικά, αλλά μαζί με την πιθανότητα υπερθέρμανσης (που μόνο στην R5 βελτιώθηκε με update), πρόκειται για σώμα που βγήκε ένα έτος νωρίτερα από όσο έπρεπε, επειδή η Canon την περιορίζει επίτηδες για να λάμψουν τα επόμενα μοντέλα, και κυρίως η Canon R6 Mark II.

    Υπάρχει και το θέμα με την Canon να περιορίζει τις επιλογές φακών από εταιρίες, οπότε αν δεν έχετε ήδη φακούς EF ίσως μπείτε σε περισσότερα έξοδα.

    Αν την πετύχετε σε προσφορά (γύρω στα 2100 σε Black Friday κτλ) ή μεταχειρισμένη, και δεν σας πειράζουν τα λίγα, επιτηδευμένα προβλήματα, είναι πολύ καλή κάμερα.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sisi_sisi
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Με την χρήση καλού φακού η μηχανή είναι ότι καλύτερο για χρήση σε χαμηλό φωτισμό. Επίσης είναι απίστευτο πόσο σταθερή εικόνα βγάζει σε χαμηλές ταχύτητες χωρίς χρήση τρίποδου.
    Ο αντάπτορας για την χρήση φακών από dslr δουλεύει άψογα.
    Ο κιτ φακός είναι πολύ κακός όμως κ δεν αξίζει τα λεφτά του σε καμία περίπτωση. Πάρτε έναν σταθερό φακό κι η κάμερα θα απογειωθεί.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sofia farm 2303
    5
    11 στους 26 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Body

    Μια κάμερα που τα έχει όλα εκτός του μικρότερου αισθητήρα στην μισή τιμή από την R5. Καμία σχέση με την 1η σειρά mirroless της Canon (M) και συγκρίσιμη ή και καλύτερη στην αυτόματη εστίαση, και στην παρακολούθηση ζώων - ανθρώπων στο μάτι από τις Sony που κυριαρχούσαν !
    Δυστυχώς ή ευτυχώς αργά ή γρήγορα θα έρθει το τέλος των DSLR μιας και οι σημερινές Mirorlles έχουν ξεφύγει σε χαρακτηριστικά που οι dslr δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσουν καθαρά λόγω τεχνολογίας.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Body

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Body

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Body

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Body

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Body

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Body

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες