Cube Linok Enduro Art Παιδικό Κράνος για Ποδήλατο Βουνού Μαύρο με Προστασία MIPS και Ενσωματωμένο Φωτάκι LED

Cube Linok Enduro Art Παιδικό Κράνος για Ποδήλατο Βουνού Μαύρο με Προστασία MIPS και Ενσωματωμένο Φωτάκι LED Κωδικός: 24168811

Το Linok είναι ένα premium παιδικό κράνος enduro με ένα μεγάλο ενσωματωμένο γείσο, εξαιρετικό εξαερισμό και χαμηλό πίσω σχεδιασμό για πρόσθετη προστασία. Ένα ενσωματωμένο φως LED βελτιώνει ενεργά...

Δες όλη την περιγραφή

Το Linok είναι ένα premium παιδικό κράνος enduro με ένα μεγάλο ενσωματωμένο γείσο, εξαιρετικό εξαερισμό και χαμηλό πίσω σχεδιασμό για πρόσθετη προστασία. Ένα ενσωματωμένο φως LED βελτιώνει ενεργά την ασφάλεια.

Το ολοκληρωμένο σύστημα MIPS υπερβαίνει κατά πολύ τα συνηθισμένα πρότυπα ασφαλείας, παρέχοντας αποτελεσματική προστασία για το κεφάλι σας από τις...

Δες όλη την περιγραφή

45,00
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 45,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 45,00 €

  2. 45,00 €

  3. 45,00 €

  4. 45,00 €

Περιγραφή

Το Linok είναι ένα premium παιδικό κράνος enduro με ένα μεγάλο ενσωματωμένο γείσο, εξαιρετικό εξαερισμό και χαμηλό πίσω σχεδιασμό για πρόσθετη προστασία. Ένα ενσωματωμένο φως LED βελτιώνει ενεργά την ασφάλεια.

Το ολοκληρωμένο σύστημα MIPS υπερβαίνει κατά πολύ τα συνηθισμένα πρότυπα ασφαλείας, παρέχοντας αποτελεσματική προστασία για το κεφάλι σας από τις δυνάμεις περιστροφής σε περίπτωση πρόσκρουσης.

Κατασκευαστής

Cube

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
16271

Γενικά

Είδος
Ποδηλάτου
Χρήση
Βουνού
Full Face
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Προστασία MIPS
Ναι
Ανακλαστικά Στοιχεία
Όχι
Κούμπωμα Quick-Release
Όχι
Βάρος
240 gr
LED Φως
Ναι
Γείσο
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • baggelis_nanos
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έσπασα ένα Fox Metah Medium απο σφοδρή πτωση σε κοτρόνα με το κεφάλι δεν χτυπησα πουθενα αλλού σοβαρά σκεφτείτε με έσωσε το κράνος αλλά αχρηστεύτηκε προφανώς. Πρώτη φορά σπαω κράνος γιατί δεν είχα ξαναπέσει έτσι και κατάλαβα ότι το σημαντικό δεν είναι να έχεις το ακριβότερο ή να μην φοράς επειδή μαζευεις για το ακριβότερο ή για μαγκιά. Η μαγκιά ειναι να είσαι καλός και να φοράς κράνος. Πόσο μάλλον αν είσαι κακός οπως εγώ :P . Υπέροχο κράνος πραγματικά και φάνηκε μέχρι τελικής πτωσεως η ποιότητά του. Ήταν λίγο τσιμπημένο Το είχα 2 χρόνια και λέω τελευταία κυκλοφορουν καλά και οικονομικά. Εν γνώση πως και η cube βγάζει καλό εξοπλισμο, σκεπτόμενος λοιπον με αυτήν την λογική το έψαξα και το αγόρασα για μένα γιατί δεν έχω μεγάλο κεφάλι 56,5 cm περιφέρεια μέγεθος Medium απλά τέλειο και πολύ άνετο. Και έχει ακόμη λίγο χώρο αν ήταν ελαφρώς μεγαλύτερο το κεφάλι μου. Μέχρι 57-57,2 κάνει σίγουρα. Καλόμαθα με το Fox στο "άνετο" και το Linok δεν με απογοήτευσε. Προσαρμοζει ευκολα όπως το θες και έχει και δεύτερη ρυθμιση στα πλάγια για να το ρυθμίζεις πανω κάτω και φωτάκι έχει πισω όχι απαραίτητο αλλά καλή φάση. Το σημαντικότερο, MIPS όπως και το προηγούμενό μου απλά ρέι στο κεφάλι χωρίς να σε ζεσταινει και χωρίς να είναι χαλαρό όμως λόγω αυτου είναι και πιο ασφαλές. Επίσης, είναι πολυ όμορφο στυλ all-mountain περισσότερο θεωρώ αλλά και enduro θα μπορούσε να το πει κανείς. Ανθεκτικο φαίνεται και φυσικά πολυ όμορφο το ξανατονίζω αυτό για όσους είναι στο άθλημα θα με καταλάβουν ;D . Το προτεινω σε όσους δεν έχουν πολυ μεγάλο κεφάλι και για παιδιά και για ενήλικες αν και η cube έχει καλά κράνη θα προτεινα και Fox, Mavic, Specialized, Poc, Bell αμα θέλετε οπωσδήποτε να γράφει επάνω adult helmet. Έχει και μαξιλαρι για το πιγουνι να μην σε ενοχλεί το κολάρο όταν το δένεις. Η τιμή είναι τέτοια γιατί θεωρείται παιδικο. Σαν ποιοτητα αντιστοιχεί σε αρκετά ακριβότερα, ακριβώς για αυτόν τον λόγο!!! Τα μεγέθη δεν είναι Small, Medium (παιδικά) είναι universal μεγέθη απλά τα παιδια και οι έφηβοι συνήθως τείνουν σε αυτές τις περιφέρειες. Τέτοια περιφερεια μπορεί να έχει και ένας ενήλικος άνθρωπος κυρίως οι γυναίκες αλλα και άνδρες όπως και τα αντίστοιχα κράνη για ενήλικες.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

14 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες