Karcher Aquastop 2.645-192.0 Ταχυσύνδεσμος
Σύνδεσμοι / Ρακόρ Ποτίσματος

Karcher Aquastop 2.645-192.0 ΤαχυσύνδεσμοςΚωδικός: 24282420

Σύνδεσμος γενικής χρήσης με Aqua Stop. Εργονομικός σχεδιασμός για άνετη χρήση. Εύκολη σύνδεση, αποσύνδεση και επισκευή - με τους πρακτικούς και εργονομικούς συνδέσμους λάστιχου γενικής χρήσης της

Δες όλη την περιγραφή

Σύνδεσμος γενικής χρήσης με Aqua Stop. Εργονομικός σχεδιασμός για άνετη χρήση. Εύκολη σύνδεση, αποσύνδεση και επισκευή - με τους πρακτικούς και εργονομικούς συνδέσμους λάστιχου γενικής χρήσης της Kärcher. Το ευέλικτο σύστημα σύνδεσης απλοποιεί το πότισμα μικρών και μεγάλων κήπων και χώρων.

Δες όλη την περιγραφή
6,19
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 6,19 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    6,99 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    6,99 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    6,99 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    6,99 €

  5. 6,99 €

  6. 5,49 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    7,00 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    6,19 €

  9. 8,59 €

  10. 10,86 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    6,99 €

Περιγραφή

Σύνδεσμος γενικής χρήσης με Aqua Stop. Εργονομικός σχεδιασμός για άνετη χρήση. Εύκολη σύνδεση, αποσύνδεση και επισκευή - με τους πρακτικούς και εργονομικούς συνδέσμους λάστιχου γενικής χρήσης της Kärcher. Το ευέλικτο σύστημα σύνδεσης απλοποιεί το πότισμα μικρών και μεγάλων κήπων και χώρων. Οι σύνδεσμοι βρύσης και λάστιχων είναι απαραίτητοι για κάθε αξιόπιστο σύστημα άρδευσης. Ο σύνδεσμος γενικής χρήσης premium είναι συμβατός με λάστιχα των τριών πλέον κοινών διαμέτρων και με όλα τα συστήματα click.

Κατασκευαστής

Karcher

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ταχυσύνδεσμος
με Διακόπτη
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Λειτούργησε μια χαρα!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

    Απάντηση αντιπροσώπου:

    Σας ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική κριτική σας! Είμαστε ενθουσιασμένοι που μαθαίνουμε ότι το προϊόν μας ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας και σας παρείχε μια ευχάριστη εμπειρία. Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα, και τα θετικά σας σχόλια μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε και να καινοτομούμε. Είμαστε πάντοτε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]. Σας ευχαριστούμε και πάλι για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας. Ελπίζουμε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα προϊόντα μας! Με εκτίμηση, ομάδα Kärcher

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

44 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη