Denon AVC-X3700H Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K/8K 9.2 Καναλιών 105W/8Ω 135W/6Ω με HDR και Dolby Atmos Μαύρος
Ενισχυτές Home Cinema

Denon AVC-X3700H Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K/8K 9.2 Καναλιών 105W/8Ω 135W/6Ω με HDR και Dolby Atmos ΜαύροςΚωδικός: 24316948

9.2ch 8K AV ενισχυτής με 180W ανά κανάλι με υποστήριξη Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X, DTS Virtual:X and IMAX Enhanced, HDMI, όπως 8K/60Hz, 4K/120Hz, VRR, ALLM, Dynamic HDR, HDR10+ και υποστήριξη eARC.

Δες όλη την περιγραφή
969,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+29,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 969,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    969,00 €

Περιγραφή

8K HDMI Video

Απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες, σόου και παιχνίδια με την καλύτερη διαθέσιμη ποιότητα εικόνας. Ο AVC-X3700H διαθέτει ένα προηγμένο τμήμα HDMI (7 είσοδοι/3 έξοδοι) με αποκλειστική είσοδο 8K που θα υποστηρίζει διέλευση video 8K/60Hz και 4K/120Hz**. Όλες οι είσοδοι HDMI διαθέτουν 4:4:4 Pure Color sub sampling, HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dynamic HDR, και BT.2020 υποστήριξη διέλευσης για ξεχωριστά χρώματα, καθαρότητα και κοντράστ. Απολαύστε αναβάθμιση 8K/30Hz καθώς και επεξεργασία HDCP 2.3 για αναπαραγωγή προστατευμένου-έναντι-αντιγραφής περιεχομένου χωρίς ηθικές αναστολές. Επίσης, ο AVC-X3700H υιοθετεί το eARC (enhanced Audio Return Channel) για υποστήριξη φορμά ήχου 3D απ’ ευθείας από τις apps της smart TV σας στον AV ενισχυτή σας.

Συμβατότητα με φωνητικούς οδηγούς

Χρησιμοποιώντας smart ηχείο ή το τηλέφωνό σας, εκφωνήστε εντολές με τα Amazon Alexa, Google Assistant και Apple Siri. Ζητήστε να παίξει την αγαπημένη σας μουσική, αυξήστε την ένταση ήχου, μεταβείτε στο επόμενο κομμάτι, αλλάξτε εισόδους και άλλα. Αλλάξτε μεταξύ φωνητικών υπηρεσιών ή επιλέξτε μία αγαπημένη προς χρήση — η επιλογή είναι δική σας. Η λειτουργικότητα ποικίλει ανάλογα με το σύστημα φωνητικών εντολών.

Bluetooth audio transmission

Απολαύστε τον αγαπημένο σας ήχο χωρίς να ξυπνάτε όλο σας το σπίτι, μεταδίδοντας τον ήχο που προέρχεται από τον AV ενισχυτή σας στα Bluetooth ακουστικά σας. Ακόμα, ο AVC-X3700H σας επιτρέπει να παίξετε τον ήχο και σε Bluetooth ακουστικά και συνδεδεμένα ηχεία ταυτόχρονα. Αν έχετε ένα μέλος της οικογένειας ή ένα φίλο με προβλήματα ακοής, προτείνουμε τη διάταξη αυτή.

Κατασκευαστής

Denon

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κανάλια
9.2
Ισχύς (8Ω)
105 watt / channel
Ισχύς (6Ω)
135 watt / channel
4K
Ναι
8K
Ναι
HDR
Ναι
Dolby Atmos
Ναι
DTS:X
Ναι

Συνδεσιμότητα

HDMI in
7
HDMI out
3
USB in
2
Digital Optical
2
Ethernet
Ναι
Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Ναι
NFC
Όχι

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Αυτόματη βαθμονόμηση
Ναι
Λειτουργία Multiroom
Όχι
Streaming
Airplay 2
Ράδιο
Ναι

Διαστάσεις

Πλάτος
43,4 cm
Ύψος
16,7 cm
Βάθος
38,9 cm

Smart Ιδιότητες

Smart Οικοσύστημα
Alexa, Apple HomeKit, Google Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • lonewolf47
    5
    2 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ύστερα από ένα χρόνο με τον ενισχυτής σας διαβεβαιώνω ότι είναι πολύ καλός. Ο ήχος του είναι πολύ καλός και δεν έχω και τίποτα hig-tech ηχεία, magnat είναι. Δεν έχω τρέξει καν το πρόγραμμα ισοστάθμισης / διόρθωσης χώρου που έχει, το audyssey. Χρειάζεται παίξιμο με τις ρυθμίσεις που δεν είναι και λίγες. Το τηλεκοντρόλ του έχει ένα αχνό φωτισμό και θα μπορούσε να δει κάποιος τα κουμπιά στο σκοτάδι αν ήθελε. Το καλοκαίρι τον είχα ανοιχτό όλη μέρα και αντε να έκλεισε μία φορά από υπερθέρμανση. Αυτά που λένε ότι "ψήνεις μπριζόλα" επάνω του είναι υπερβολές δεν είδα να ανεβάζει περισσότερη θερμοκρασία από τον Yamaha που είχα. βέβαια είναι καινούργιος και δεν έχει μαζέψει σκόνη και γενικά συστήνεται να βάλεις κάτι σε ανεμιστήρα, πράγμα που θα κάνω. Εν κατακλείδι, με 1459 € που κάνει τώρα δεν ξέρω αν θα τον έπαιρνα μπορεί να περίμενα κάτι σε Yamaha που είναι και σκυλί και πραγματικά έχουν καλύτερο διαχωρισμό καναλιών.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ένταση ήχου
    • Μεγάλος αριθμός εισόδων/ εξόδων
    • Το τηλεκοντρόλ είναι πρακτικό
    • Μεγάλος αριθμός λειτουργιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sak1s
    5
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ερχομενος απο denon 2600 προ ετων..
    Εκανα την αλλαγη στον 3700 για να πω πως εχω παρει εναν 9καναλο ενισχυτη για να προσθεσω ηχεια!
    Παιζω με ηχεια σειρα της klipsch οπου εχουν αρκετη καλη ποιοτητα!
    Μπορώ να πω για τον ενισχυτή πως είναι σταθερή δυναμη! εχει απίστευτη ενταση σε μουσικη και πολυ καλη ποιότητα σε ταινίες!
    βέβαια εκανε κατι σχεδια με το wifi αλλα μετα απο αναβάθμιση ολα καλα! η υψηλή θερμοκρασία παραμενει όπως στα προηγούμενα μοντέλα παρολο που πλέον σε αυτο υπάρχουν ανεμιστήρες!
    Σε γενικες γραμμές ειναι πολυ καλος και ποιοτικος! αξιζει τα χρήματα του!

    • Ποιότητα ήχου
    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μεγάλος αριθμός εισόδων/ εξόδων
    • Το τηλεκοντρόλ είναι πρακτικό
    • Μεγάλος αριθμός λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorger
    5
    5 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    αγορά 13/3 του 21 Άψογος σε home cinema πολύ καλή λειτουργία ....για όποιον δεν ξέρει Αγγλικά Είναι μπέρδεμα Γιατί δεν έχει manual στα ελληνικά και σχεδόν κάνει τα πάντα δουλεύω 5.1 + 2 όροφοις όλα καλά

    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μεγάλος αριθμός εισόδων/ εξόδων
    • Μεγάλος αριθμός λειτουργιών
    • Ένταση ήχου
    • Το τηλεκοντρόλ είναι σχετικά πρακτικό
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Spy_Alexi
    4
    12 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    ΑΨΟΓΟΣ! O ενισχυτής είναι απο την ιδια εταιρεία (οπως ξερετε )...που κατασκευάζει τους MARANTZ. O ενισχυτής υποστηρίζει 8Κ - ALEXA AMAZON - 2 HDMI OUT. Oi DENON εχουν ποιο ζεστό ηχο κινηματογράφου απο τους ΜΑΡΑΝΤΖ.
    Δεν θα αναφερθω στα standar που εχουν ολοι....αλλα στα εχτρα: Εχει bluetooth - wifi - dolby atmos DTSX .Παντα σε όλους τους ενιχυτές πρέπει να τους βάλετε ....ΨΥΞΗ...γιατι θερμένονται πολύ. Αγόρασα ανεμιστήρεες για RACK και τον ψυχουν αλλα πολυ θόρυβο κανουν....οποτε η λύση USB FAN απο υπολογιστη....θα βρείτε με 2 με 3 με 4 .Κατα τα άλλα Τέλειος. Τα έχει όλα εκτός από DOLBY VISION KAI RADIO...μεσα όμως απο την εφαρμογή ΗΕΟS του κινητού μπορεις να κάνεις ''ΠΑΠΑΔΕΣ''...ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟ - SPOTIFY-
    UPDATE:.Mπορείς να βάλεις και ασηρματα τα surround με το HEOS.....τουλάχιστον έτσι ειδα στο YOU TUBE.Αρκεί να ηχεία να υποστηρίζουν heos.
    Επίσης: ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν το μοντελο παραγωγής ειναι 1 χρόνου θα εχει ενα προβλημα .. μαυρη οθονη ..οσο αφορα το PS5 και XBOX.για λιγα δευτερόλεπτα...η λύση ειναι να επικοινωνια με την kinotexniki επίσημη εισαγωγής των DENON..να σασ στείλει τον adaptor ωστε να λυθεί το πρόβλημα. Δυστυχώς θα εχει εξτρα hardware...αλλα δεν θα υπαρχει προβλημα πλέον.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μεγάλος αριθμός εισόδων/ εξόδων
    • Το τηλεκοντρόλ είναι πρακτικό
    • Μεγάλος αριθμός λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ποιότητα ήχου
    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μεγάλος αριθμός εισόδων/ εξόδων
    • Το τηλεκοντρόλ είναι πρακτικό
    • Μεγάλος αριθμός λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
McManus

Καλησπέρα. Θέλω να τον συνδέσω με ηχεία Dali 150 160 wat ιδανικά τι καλώδιο πρέπει να χρησιμοποιήσουμε? Ο ηλεκτρολόγος μου λέει δεν χρειάζεται πολύ διατομή εγώ ξέρω πως χρειάζεται. Υπάρχει κάποια εξίσωση ανάλογα την απόσταση να σου δίνει διατομή?

Menelaos_Ps

Αν έχεις απόσταση πάνω από 3μετρα πρέπει να είναι πάνω από 2.5mm.Αλλιως μέχρι 2.5mm είναι ιδανικό για τα πάντα.

nisteras.90

τις εξοδους ηχειων που ειναι assignable..μπορεις να τις δηλωσεις stereo και να παιζουν με τα front μαζι σαν stereo?
δεν γινεται να εχεις 9.1-9.2 και οταν θες να ακουσεις μουσικη να ακους 2.1-2.2 μονο..

Lazaros-2

Γίνεται. Τον δουλεύω σε 7.1.4 και όταν ακούω μουσική παίζουν όλα τα ηχεία! (multichannel stereo) ;)

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Παρόμοια προϊόντα

Denon AVC-X3700H Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K/8K 9.2 Καναλιών 105W/8Ω 135W/6Ω με HDR και Dolby Atmos ΜαύροςDenon AVC-X3700H Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K/8K 9.2 Καναλιών 105W/8Ω 135W/6Ω με HDR και Dolby Atmos ΜαύροςYamaha RX-V6A Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K/8K 7.2 Καναλιών 100W/8Ω 160W/6Ω με HDR και Dolby Atmos ΜαύροςYamaha RX-V6A Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K/8K 7.2 Καναλιών 100W/8Ω 160W/6Ω με HDR και Dolby Atmos ΜαύροςDenon AVR-X2800H DAB Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K/8K 7.1 Καναλιών 95W/8Ω 125W/6Ω με HDR και Dolby Atmos ΜαύροςDenon AVR-X2800H DAB Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K/8K 7.1 Καναλιών 95W/8Ω 125W/6Ω με HDR και Dolby Atmos ΜαύροςDenon AVC-X3800H Ραδιοενισχυτής Home Cinema 8K 9 Καναλιών 105W/8Ω 135W/6Ω με Dolby Atmos ΜαύροςDenon AVC-X3800H Ραδιοενισχυτής Home Cinema 8K 9 Καναλιών 105W/8Ω 135W/6Ω με Dolby Atmos ΜαύροςDenon AVR-X1800H Ενισχυτής Home Cinema 4K/8K 7.2 Καναλιών 80W/8Ω 175W/6Ω με HDR και Dolby Atmos ΜαύροςDenon AVR-X1800H Ενισχυτής Home Cinema 4K/8K 7.2 Καναλιών 80W/8Ω 175W/6Ω με HDR και Dolby Atmos Μαύρος
από 969,00 €από 622,90 €από 969,00 €από 1.449,00 €από 523,00 €
ΚατασκευαστήςDenonYamahaDenonDenonDenon
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Κανάλια9.27.27.197.2
Περισσότερα χαρακτηριστικά