Ajax Systems Hub 2 2G Μαύρο 7559.01.BL1
Smart Hubs

Ajax Systems Hub 2 2G Μαύρο 7559.01.BL1 Κωδικός: 24366310

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi, GSM
  • Χωρίς ενσωματωμένη κάμερα
  • Χωρίς μικρόφωνο
  • Σύνδεση με έως 100 συσκευές
  • Συμβατό με συσκευές Ajax Systems
  • Διαστάσεις: 163 × 163 × 36 χιλ.
Δες όλη την περιγραφή
230,00
ΠαράδοσηΠέμ, 08 Αυγ - Δευ, 12 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 4 τεμάχια

Αγόρασε μαζί

από 230,00 €

Περιγραφή

Το Ajax Hub 2 αποτελεί την πλέον εξελιγμένη έκδοση του ασύρματου συναγερμού Ajax καθότι συνεργάζεται με το περιφεριακό motion cam το οποίο προσφέρει οπτική επαλήθευση του συναγερμού. Ο κεντρικός πίνακας Ηub 2 χρησιμοποιεί Ethernet ή μία από τις 2 κάρτες SIM για να εγγυηθεί την παράδοση των συναγερμών και των φωτογραφιών. Τα κανάλια λειτουργούν παράλληλα και αλληλοσυνδέονται σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Τα πρωτόκολλα συμπίεσης και μετάδοσης εγγυώνται γρήγορη παράδοση της σειράς φωτογραφιών ακόμα και με αδύναμη συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο. Σε περιπτώσεις παρεμβολών ή μπλοκαρίσματος, το πάνελ συναγερμού αλλάζει τη συχνότητα και ειδοποιεί το χρήστη. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, το σύστημα θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά με την εφεδρική μπαταρία.

Έλεγχος του χώρου σας

To Ηub 2 διαχειρίζεται όλες τις συσκευές Ajax στο σύστημα για να ειδοποιεί τους χρήστες για ανοιχτές πόρτες, σπασμένα παράθυρα, απειλές πυρκαγιάς και πλημμύρας. Εάν διαρρήκτες εισβάλουν στον χώρο σας, θα σας ειδοποιήσει και θα στείλει φωτογραφίες από τους ανιχνευτές MotionCam. Δεν θα χρειάζεται να ζείτε υπό τη συνεχή επίβλεψη των καμερών ασφαλείας για να ξέρετε τι συμβαίνει.

Λειτουργεί με τους ανιχνευτές κίνησης MotionCam και MotionCam Outdoor. Όταν οι ανιχνευτές ενεργοποιούνται, τραβούν μια σειρά φωτογραφιών. Αυτό βοηθά στην αξιολόγηση της κατάστασης στην εγκατάσταση. Η οπτική επαλήθευση σας βοηθά να αξιολογήσετε άμεσα την κατάσταση, απαλλάσσοντας σας από περιττό άγχος.

Πάντα συνδεδεμένοι - μέσω καλωδιακών και κινητών δικτύων

Η επικοινωνία με τον εξωτερικό κόσμο είναι ζωτικής σημασίας για τον πίνακα ελέγχου του συστήματος ασφαλείας. Η αξιοπιστία και η σταθερότητά της εγγυώνται την έγκαιρη μετάδοση συναγερμών στην εταιρεία ασφαλείας και στους χρήστες.

Το Hub 2 μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα με τρεις παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου - μέσω καλωδίου Ethernet και δικτύων κινητής τηλεφωνίας 2G, 3G και LTE 2. Η αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των καναλιών διαρκεί δευτερόλεπτα.

*Μόνο το μοντέλο Hub (4G) υποστηρίζει δίκτυα 3G και LTE.

Εγγυημένη παράδοση ειδοποιήσεων

Το Hub 2 διαθέτει τέσσερις κεραίες και υποστήριξη δύο ιδιόκτητων ραδιοπρωτοκόλλων: Wings και Jeweller. Το Jeweller είναι υπεύθυνο για τη μετάδοση εντολών, συμβάντων και συναγερμών, ενώ το Wings παρέχει ομαδική μετάδοση εικόνων. Η αμφίδρομη ραδιοεπικοινωνία Ajax χρησιμοποιεί πλαίσια για το συγχρονισμό των συνόδων επικοινωνίας των συσκευών, την πιστοποίηση ταυτότητας για την πρόληψη της απάτης και την κρυπτογράφηση για την προστασία από την κλοπή δεδομένων.

Μεγάλη ευελιξία

Το ασύρματο δίκτυο Hub 2 καλύπτει πολλούς ορόφους και ξεχωριστά κτίρια - χάρη στην εμβέλεια επικοινωνίας των 2.000 μέτρων και τη δυνατότητα σύνδεσης πέντε επεκτάσεων εμβέλειας. Για τη διαχείριση της πρόσβασης και της ζώνης ασφαλείας της εγκατάστασης, ο κόμβος επιτρέπει τη σύνδεση 50 χρηστών και τη δημιουργία 9 ομάδων ασφαλείας. Το Hub 2 αποτελεί ιδανική επιλογή για την ασφάλεια του σπιτιού και της επιχείρησης.

Εύκολος έλεγχος μέσω App

Οι εφαρμογές επιτρέπουν στους χρήστες του συστήματος με δικαιώματα διαχειριστή να διαχειρίζονται την ασφάλεια της εγκατάστασης, να αλλάζουν τις ρυθμίσεις του κόμβου και των συσκευών που είναι συνδεδεμένες σε αυτόν, να δημιουργούν σενάρια και να παρακολουθούν συμβάντα. Από ένα smartphone ή έναν υπολογιστή.

To Ηub 2 επιτρέπει τη δημιουργία 32 σεναρίων και την ελαχιστοποίηση του αντίκτυπου του ανθρώπινου παράγοντα στην ασφάλεια. Ο κόμβος μπορεί να οπλίσει και να αφοπλίσει μια εγκατάσταση ή μια ομάδα βάσει προγράμματος. Να ενεργοποιεί άμεσα ένα μηχάνημα καπνού αν κάποιος εισέλθει στις εγκαταστάσεις. Να αποκλείσει τις εγκαταστάσεις και να ενεργοποιήσει τον φωτισμό έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση πυρκαγιάς. Ή να κλείσει το νερό σε περίπτωση διαρροής. Ελέγξτε φώτα, ηλεκτρικές κλειδαριές, ρολά και γκαραζόπορτες - με οπλισμό/αφόπλιση.

Ανθεκτικότητα στο σαμποτάζ

Ό,τι και να συμβεί στον κόμβο 2, η εταιρεία ασφαλείας και οι χρήστες θα ειδοποιηθούν. Κανείς δεν μπορεί να αποσυνδέσει τον κόμβο απαρατήρητος όταν η εγκατάσταση αφοπλιστεί. Εάν κάποιος εισβολέας επιχειρήσει να αποσυναρμολογήσει τη συσκευή, αυτό θα ενεργοποιήσει αμέσως την παραβίαση. Ο διακομιστής Ajax Cloud μπορεί να ειδοποιήσει για την απώλεια της σύνδεσης με τον κόμβο σε 60 δευτερόλεπτα λόγω της συχνής σφυγμομέτρησης. Ακόμη και αν το κτίριο είναι απενεργοποιημένο, ο κόμβος θα προστατεύει το αντικείμενο για έως και 16 ώρες με ενσωματωμένη εφεδρική μπαταρία.

Μελλοντικά ασφαλές

Το Hub 2 τρέχει το OS Malevich - ένα λειτουργικό σύστημα πραγματικού χρόνου που αναπτύχθηκε από την Ajax Systems. Το OS Malevich είναι εξαιρετικά σταθερό, απρόσβλητο από ιούς και προστατευμένο από κυβερνοεπιθέσεις. Η αρθρωτή αρχιτεκτονική απλοποιεί τη συνεχή αναβάθμιση του OS Malevich.

Ο κόμβος λαμβάνει νέα χαρακτηριστικά αρκετές φορές το χρόνο με ενημερώσεις over-the-air. Η διαδικασία ενημέρωσης είναι αυτόματη και διαρκεί λίγα λεπτά όταν το σύστημα ασφαλείας είναι αφοπλισμένο. Η διαμόρφωση του υλικού θα επιτρέψει στο Hub 2 να εξελίσσεται και να παραμένει επίκαιρο για τα επόμενα χρόνια.

Εγκατάσταση χωρίς προβλήματα

Το Hub 2 είναι έτοιμο για λειτουργία. Όλες οι μονάδες επικοινωνίας, το τροφοδοτικό και η εφεδρική μπαταρία είναι ήδη εγκατεστημένες. Για να ξεκινήσετε τη ρύθμιση του συστήματος, πρέπει να συνδέσετε τη συσκευή με την παροχή ρεύματος και το διαδίκτυο, να τοποθετήσετε τις κάρτες SIM και να σαρώσετε τον κωδικό QR μέσω της εφαρμογής. Με το πάνελ τοποθέτησης SmartBracket, δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογήσετε το σώμα της συσκευής κατά την εγκατάσταση.

Σύνδεση συσκευών ασφαλείας, βιντεοκάμερων, χρηστών, δοκιμή του ραδιοσήματος, δημιουργία ομάδων και σεναρίων, ακόμη και αποστολή αιτήματος σύνδεσης στο CMS - όλες οι ρυθμίσεις του συστήματος είναι πάντα διαθέσιμες στις εφαρμογές Ajax.

Συνδεσιμότητα Wi-Fi, GSM

  • Wi-Fi: Συνδέεται με έξυπνες συσκευές μέσω δικτύου Wi-Fi. Υποστηρίζεται από smartphone.
  • GSM: Είναι το δίκτυο που χρησιμοποιεί η κινητή τηλεφωνία για τη μετάδοση φωνής.
  • Μέγιστος αριθμός χρηστών: 50
  • Μέγιστος αριθμός περιφερειακών: 100
  • Μέγιστος αριθμός καμερών: 25
  • Μέγιστος αριμθός σεναρίων: 32
  • Κανάλια επικοινωνίας Hub 2 (2G): Ethernet, two SIM cards, 2G (GSM900/DCS1800 (B3/B8))
  • Τύπος ειδοποιήσεων: Push notifications, κλήσεις στο κινητό, SMS (εξαρτάται κάθε φορά από τις ρυθμίσεις του χρήστη)
  • Χρόνος λήψης φωτογραφίας σε περίπτωση ανάγκης: Μέχρι 9 δευτερόλεπτα
  • Ανάλυση εικόνας: Μέχρι 640×480 pixels
  • Τροφοδοσία: 110−240 V, 50/60 Hz, Consumption from the 110-240 V AC grid is up to 10 W
  • Backup μπαταρία: Li-Ion 2 Аh
  • Αδιαβροχοποίηση: IP50
  • Πρωτόκολλο επικοινωνίας: Jeweller (868.0-868.6 MHz)
  • Εμβέλεια επικοινωνίας: Έως 2.000m (σε ανοιχτή περιοχή)
  • Εφεδρική μπαταρία: Li-Ion 2 Ah (χρόνος αυτονομίας έως 15 ώρες)
  • Επίβλεψη βίντεο: Έως 25 IP κάμερες με RTSP πρωτόκολλο ή DVR
  • Θερμοκρασία λειτουργίας: −10°С μέχρι +40°С
  • Βάρος: 362 γραμμάρια

Τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά ενός Smart Hub;

  • Συμβατότητα: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε είναι συμβατό με τις συσκευές που έχετε στο σπίτι σας. Ελέγξτε τις προδιαγραφές του smart hub και βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζει τις συσκευές σας.
  • Πλατφόρμα: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub υποστηρίζει την πλατφόρμα λογισμικού που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε. Ορισμένα smart hubs χρησιμοποιούν διαφορετικές πλατφόρμες, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή πλατφόρμα για το smart hub που θέλετε να αγοράσετε.
  • Ασφάλεια: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε έχει καλές πρακτικές ασφαλείας και έχει ενημερωθεί για τις πιο πρόσφατες απειλές ασφαλείας. Τα smart hubs είναι συνδεδεμένα με το διαδίκτυο και μπορούν να αποτελέσουν στόχο για κακόβουλους επιτιθέμενους.
  • Δυνατότητες: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε έχει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε.

Κατασκευαστής

Ajax Systems

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Χαρακτηριστικά

Kit
Όχι
Μικρόφωνο
Όχι
Ενσωματωμένη Κάμερα
Όχι
Οθόνη
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες