Philips V-Line 242V8A IPS Monitor 23.8" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTG
Οθόνες Υπολογιστών

Philips V-Line 242V8A IPS Monitor 23.8" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGΚωδικός: 24381139

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2020
  • Aspect ratio 16:9
  • Αντίθεση 1000:1
  • Smart Contrast, Smart Image
  • Flicker Free, Low Blue
  • Σύνδεση: DisplayPort, HDMI, VGA

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραία εικόνα και είναι ξεκούραστη.

Δες όλη την περιγραφή
130,00
ΠαράδοσηΤρί, 29 Οκτ - Δευ, 18 Νοε
+11,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Θα χρειαστείς μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 130,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    156,95 €

  2. 130,00 €

  3. 149,00 €

Περιγραφή

Ολοζώντανες, ευκρινείς εικόνες πέρα από τα όρια

Η Philips είναι κατάλληλη για όσους χρειάζονται μια μεγάλη οθόνη για καθημερινή εργασία ή ψυχαγωγία. Χαρίζει προβολές πέρα από τα όρια, με απαραίτητες λειτουργίες και εκπληκτική σχέση ποιότητας-τιμής. Η τεχνολογία Adaptive-Sync αποδίδει ομαλό gaming, ενώ τα αντιθαμβωτικά χαρακτηριστικά, η λειτουργία LowBlue και η απουσία τρεμοπαίγματος, ξεκουράζουν τα μάτια.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραία εικόνα και είναι ξεκούραστη.

Τεχνολογία IPS

Οι οθόνες IPS χρησιμοποιούν μια εξελιγμένη τεχνολογία που σας προσφέρει εξαιρετικά ευρείες γωνίες προβολής στις 178/178 μοίρες, ώστε να βλέπετε την οθόνη από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία. Σε αντίθεση με τις τυπικές οθόνες TN, οι οθόνες IPS σας προσφέρουν εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες με ζωντανά χρώματα. Έτσι, είναι ιδανικές όχι μόνο για φωτογραφίες, ταινίες και περιήγηση στον ιστό, αλλά και για επαγγελματικές εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια χρωμάτων και ομοιόμορφη φωτεινότητα ανά πάσα στιγμή.

SmartContrast

To SmartContrast είναι μια τεχνολογία της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που προβάλλετε, μέσω αυτόματης προσαρμογής χρωμάτων και ελέγχου ευαισθησίας για δυναμική βελτίωση της αντίθεσης ώστε να απολαμβάνετε τις καλύτερες ψηφιακές εικόνες και βίντεο ή για την αναπαραγωγή παιχνιδιών όπου εμφανίζονται σκούρες αποχρώσεις. Όταν επιλέγετε την Οικονομική λειτουργία, η αντίθεση προσαρμόζεται και εκπέμπει οπίσθιο φωτισμό με ακριβή ρύθμιση για ιδανική προβολή των καθημερινών εφαρμογών γραφείου και λιγότερη κατανάλωση ρεύματος.

SmartImage

Το SmartImage είναι μια αποκλειστική τεχνολογία αιχμής της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που εμφανίζονται στην οθόνη σας και σας προσφέρει βελτιωμένη απόδοση προβολής. Το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον σάς επιτρέπει να επιλέγετε διάφορους τρόπους λειτουργίας, όπως Γραφείο, Φωτογραφία, Ταινία, Παιχνίδι, Οικονομία κ.λπ., ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε. Ανάλογα με την επιλογή σας, το SmartImage βελτιώνει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια εικόνων και βίντεο, για κορυφαία απόδοση προβολής. Η επιλογή της λειτουργίας Economy σας προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Όλα σε πραγματικό χρόνο, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού!

Adaptive-Sync

Η αστάθεια παιχνιδιού και τα κατεστραμμένα καρέ δεν αρμόζουν στο gaming. Παίξτε με σταθερή απόδοση και χωρίς σφάλματα σχεδόν σε οποιονδήποτε ρυθμό καρέ χάρη στην τεχνολογία συγχρονισμού Adaptive-Sync και απολαύστε ομαλή και γρήγορη ανανέωση καθώς και εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης.

Flicker-Free

Λόγω του τρόπου με τον οποίο ελέγχεται η φωτεινότητα στις οθόνες με οπίσθιο φωτισμό LED, ορισμένοι χρήστες παρατηρούν ένα τρεμόπαιγμα στην οθόνη, το οποίο μπορεί να κουράσει τα μάτια. Η τεχνολογία Philips Flicker-Free εφαρμόζει μια νέα λύση για τη ρύθμιση της φωτεινότητας, μειώνοντας το τρεμόπαιγμα και προσφέροντας μια πιο άνετη προβολή.

LowBlue

Αναπτυγμένη με γνώμονα την ευεξία, η λειτουργία LowBlue της Philips χρησιμοποιεί μια έξυπνη τεχνολογία λογισμικού για τη μείωση του επιβλαβούς μπλε φωτός μικρού μήκους κύματος.

HDMI για καθολική ψηφιακή συνδεσιμότητα

Οι συσκευές HDMI-ready διαθέτουν όλο το απαιτούμενο υλικό για τη διασύνδεση πολυμέσων υψηλής ευκρίνειας (HDMI). Τα καλώδια HDMI επιτρέπουν τη μετάδοση σημάτων ψηφιακής εικόνας και ήχου υψηλής ποιότητας από υπολογιστές ή από άλλες οπτικοακουστικές πηγές, όπως αποκωδικοποιητές, συσκευές DVD, δέκτες A/V και βιντεοκάμερες.

Σύνδεση DisplayPort για εντυπωσιακά γραφικά

Το DisplayPort είναι μια ψηφιακή σύνδεση από υπολογιστή σε οθόνη χωρίς μετατροπή. Με υψηλότερες χωρητικότητες από τη σύνδεση DVI, μπορεί να υποστηρίξει καλώδιο έως 15 μέτρων και μεταφορά δεδομένων έως 10,8 Gbps/sec. Χάρις σε αυτή την υψηλή απόδοση και τη μηδενική καθυστέρηση, έχετε τους ταχύτερους ρυθμούς απεικόνισης και ανανέωσης, γεγονός που καθιστά το DisplayPort την καλύτερη επιλογή, όχι μόνο για γενική επαγγελματική ή οικιακή χρήση, αλλά και για τις υψηλές απαιτήσεις των τρισδιάστατων παιχνιδιών και ταινιών, για επεξεργασία βίντεο και πολλά άλλα. Επιπλέον, επιτρέπει τη διαλειτουργικότητα μέσω της χρήσης διαφορετικών προσαρμογέων.

Λειτουργία EasyRead για εμπειρία ανάγνωσης σαν σε πραγματικό χαρτί

Ρυθμίζει αυτόματα την φωτεινότητα, την αντίθεση και την θερμοκρασία χρωμάτων της οθόνης ώστε να μπορείς να διαβάζεις αρχεία PDF και ηλεκτρονικά βιβλία ξεκούραστα.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Οθόνη
  • Βάση
  • Καλώδιο ρεύματος
  • Καλώδιο HDMI

Κατασκευαστής

Philips

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel
IPS
HDR
Όχι
Curved
Όχι
UltraWide
Όχι
Διαγώνιος
23,8 "
Ανάλυση
1920x1080
Αντίθεση
1000 :1
Χρόνος Απόκρισης (GTG)
4 ms
Ρυθμός Ανανέωσης
75 Hz
Aspect Ratio
16:9

Εργονομία Βάσης

Ρύθμιση Κλίσης
Όχι
Ρύθμιση Ύψους
Όχι
Κατακόρυφη Περιστροφή
Όχι
Οριζόντια Περιστροφή
Όχι
Δυνατότητα Επιτοίχιας Τοποθέτησης (Vesa)
100 x 100 mm

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
DisplayPort, HDMI, VGA (D-sub)

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Ηχεία
Ναι
Eye Comfort
-
Χρώμα
Μαύρο

Ενεργειακή Ετικέτα

Κατανάλωση Ενέργειας
17 kWh/1000h
Ενεργειακή Κλάση
E

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

tsibiskakis
5
7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Η οθόνη δουλεύει τέλεια και αποδίδει εξαιρετικά για τα χρήματα που κοστίζει.

Τα μενού Smart Control που κατέβασα για τη ρύθμιση της οθόνης δεν είναι ότι καλύτερο αισθητικά και λειτουργικά. Τα "μαύρα" είναι εξαιρετικά αν και δεν ρυθμίζονται, όπως αντίστοιχα δεν υπάρχουν αυτόνομες ρυθμίσεις Saturation και Backlight.

Προσοχή μόνο στη συναρμολόγηση της βάσης, έχετε μόνο μία ευκαιρία και αν "θηλυκώσει" ανάποδα μετά δεν ξαναβγαίνει και ταλαιπωρεί αφάνταστα.

Από τη στιγμή πάντως που εγκατασταθεί και ρυθμιστεί το πάνελ δουλεύει άψογα και είναι όμορφο αισθητικά με την borderless σχεδίαση.

  • Άνεση
  • Εικόνα
  • Απόκριση
  • Γωνία θέασης
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Μενού
Σου φάνηκε χρήσιμη;

IOANNIS_TSIVIDAKIS
1
4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Εδώ επιβεβαιώνεται το ότι πληρώνεις παίρνεις. Είχα το προηγούμενο μοντέλο και κάηκε στα τρία χρόνια περίπου. Αποφάσισα να πάρω το νέο καθαρά λόγω τιμής γιατί ήταν το πιο οικονομικό σε σχέση με άλλες μάρκες. Παρέλαβα την οθόνη με δυο καμμένα pixels και επικοινώνησα με το καταστημα. Με ενημέρωσαν από το κατάστημα ότι πρέπει να είναι καμμένο το 4% και άνω βάσει πολιτικής της εταιρίας για να καλύπτεται η αντικατάσταση! Εντάξει είναι φτηνή, αλλά όχι και να την αγοράζεις χαλασμένη και να μην στην αλλάζουν.

  • Άνεση
  • Απόκριση
  • Γωνία θέασης
  • Εικόνα
  • Μενού
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dkef
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 27 "

    Τη στιγμή που την πήρα ήταν η πιο φθηνή 27άρα IPS FHD με ενσωματωμένα ηχεία. Δεν έχει πολύ εξελιγμένα χαρακτηριστικά, αλλά είναι πολύ ξεκούραστη, ένεκα του συνδυασμού μεγάλο μέγεθος - σχετικά μικρή ανάλυση και της 75 Hz συχνότητας που υποστηρίζει. Βρίσκω τις 4K οθόνες 27 ιντσών μάλλον κουραστικές. Κατά τη γνώμη μου τα 4K χρειάζονται μεγαλύτερο μέγεθος ώστε να μην είναι κουραστικά - γνωρίζω ότι τα γράμματα μπορούν να μεγαλώσουν, αλλά τα υπόλοιπα σημεία ελέγχου μένουν ως έχουν. Τα ηχεία είναι επαρκή για απλές εφαρμογές. Το μόνο παράπονό μου είναι ότι όταν έβαλα ένα PC πάνω στο VESA mount της ακυρώθηκε το tilt της οθόνης γιατί τo VESA mount είναι πολύ χαμηλά. Ωστόσο αυτό είναι μάλλον ειδική περίπτωση και δεν δημιουργεί πρόβλημα γιατί οι κάθετη/οριζόντια γωνίες θέασης είναι πολύ ευρείες. Κατά τα άλλα δεν έχω κανένα παράπονο, η οθόνη είναι εξαιρετική για τα λεφτά της. Σε σύγκριση με άλλες ανίστοιχες οθόνες από γνωστές μάρκες (AOC, LG), δεν έχει τίποτα να ζηλέψει.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DreadKnight
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σήμερα την παρέλαβα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Κοιτούσα να πάρω κάτι σε Samsung και LG αλλά σε 24αρα που ήθελα μέχρι τα 130 ευρώ όλοι έγραφαν παράπονα για χρώματα και άβολες βάσεις. Τελικά αποφάσισα να πάω σε Philips διότι είχα την τύχη να την δω πως παίζει σε ένα φίλο.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tiatrou
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 27 "

    Το μόνο της μειονέκτημα είναι τα ηχεία, τα οποία αφενός δεν έχουν μεγάλη ένταση, αφετέρου παραμορφώνουν πάρα πολύ τη φωνή, σε σημείο που είναι ενοχλητικό. Αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω άλλα ηχεία για να έχω ένα στοιχειωδώς αξιοπρεπή ήχο. Κατά τα λοιπά ΑΨΟΓΗ οθόνη!!! Πολύ μικρή κατανάλωση ενέργειας, πολύ λεπτή, ελαφριά και δεν θερμαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • skills_bike
    3
    1 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 27 "

    Βάζω τρία αστέρια η οθόνη για κάποιον που δεν την θέλει για gaming είναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κν οστωσω τα χρώματα είναι πάρα πολύ φωτεινά ακόμα και όταν το βάζεις στα λοου εγώ τα βράδια που παίζω μοη βγαίνουν τα μάτια αρκετές φορές τα ηχεία της είναι αρκετά καλά όχι για μουσική αλλά ειναι καλά για αν θες να αταξεις και να δεις ένα βινυεο οστωσω τα χρώματα μαζί με τις ίντσες που είναι 27αρα μου κουράζει αρκετά το μάτι

    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dijo72
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 27 "

    Εξαιρετική οθόνη σε πολύ καλή τιμή. Δεν γνωρίζω πως συμπεριφέρεται στο gaming γιατί δεν παίζω παιχνίδια στο pc. Κατεβάστε όμως από την philips το λογισμικό SmartControl
    version: v5.0.0.07 για να τρέξει στα 75hz.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για δουλειά γραφείου , στα 100 ευρώ είναι ότι πρέπει.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόκριση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 27 "

    Καλή εικόνα, αλλά το ενσωματωμένο ηχείο είναι άθλιο (ίσως να είναι προβληματική η δική μου).

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 27 "

    Πολύ καλή σε σχέση τιμής και ποιότητας

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόκριση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 27 "

    Καλή οθόνη με ωραία χρώματα

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 27 "

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
  • Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 27 "

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

41 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Michael_Petridis48

Τα ενσωματωμένα ηχεία μπορούν να απενεργοποιηθουν από το menu της οθόνης?

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Παρόμοια προϊόντα

Philips V-Line 242V8A IPS Monitor 23.8" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGPhilips V-Line 242V8A IPS Monitor 23.8" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGLenovo Lenovo L24i-30 IPS Monitor 23.8" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 6ms GTGLenovo Lenovo L24i-30 IPS Monitor 23.8" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 6ms GTGDell S2421HS IPS Monitor 23.8" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGDell S2421HS IPS Monitor 23.8" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGLG 24MP450P-B IPS Monitor 23.8" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTGLG 24MP450P-B IPS Monitor 23.8" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTGHP M24f IPS Monitor 23.8" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTGHP M24f IPS Monitor 23.8" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTG
από 130,00 €από 174,20 €από 159,35 €από 145,00 €από 148,22 €
ΚατασκευαστήςPhilipsLenovoDellLGHP
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz-Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Διαγώνιος23,8 "23,8 "23,8 "23,8 "23,8 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά