Yamaha RX-V6A Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K/8K 7.2 Καναλιών 100W/8Ω 160W/6Ω με HDR και Dolby Atmos Μαύρος
Ενισχυτές Home Cinema

Yamaha RX-V6A Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K/8K 7.2 Καναλιών 100W/8Ω 160W/6Ω με HDR και Dolby Atmos Μαύρος Κωδικός: 24582316

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay 2
  • Dolby Atmos & DTS:X
  • Ισχύς εξόδου: 160 W
Δες όλη την περιγραφή
632,60
ΠαράδοσηΠέμ, 25 Ιουλ - Τετ, 31 Ιουλ
+23,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 632,60 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 617,73 €

  2. 639,00 €

  3. 627,00 €

  4. 617,77 €

  5. 618,98 €

  6. 617,74 €

  7. 617,75 €

  8. 632,00 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    639,00 €

  10. 639,00 €

  11. 632,60 €

  12. 922,95 €

  13. 639,00 €

  14. 969,59 €

  15. 922,95 €

  16. 994,30 €

  17. 929,32 €

Περιγραφή

Το Yamaha RX-V6A είναι ένας AV Receiver, δηλαδή ένας ενισχυτής, που σχεδιάστηκε για να παρέχει υψηλής ποιότητας ήχο και εικόνα σε συστήματα home theater. Έχει μια ισχύ εξόδου 7x100W στα 8 ohm και υποστηρίζει τις τελευταίες τεχνολογίες ήχου, όπως Dolby Atmos, DTS:X και Auro-3D.

Διαθέτει 7 θύρες HDMI για σύνδεση με διάφορες συσκευές, όπως κονσόλες παιχνιδιών, Blu-ray players και συσκευές streaming, και υποστηρίζει τις τεχνολογίες 4K/120Hz, 8K/60Hz, HDR10+, Dolby Vision και HLG για καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Επιπλέον, το RX-V6A διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi, Bluetooth και AirPlay 2 για ασύρματη σύνδεση με άλλες συσκευές, και είναι συμβατό με τις εφαρμογές MusicCast και Alexa για προχωρημένο έλεγχο και προσαρμογή του ήχου σας.


Dolby Atmos με Height Virtualizer

Η δυνατότητα αναπαραγωγής ή και προσομοίωσης Dolby Atmos σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τα ηχεία στην οροφή. Απολαύστε ένα σύστημα ηχείων surround 5.1 και δύο επιπλέον ηχεία ή δύο ηχεία Dolby Atmos.

Cinema DSP 3D

Ενσωματώνει εκτεταμένα δεδομένα ηχητικών πεδίων από παγκοσμίου φήμης αίθουσες συναυλιών και μουσικά κλαμπ για να αναπαράγει την ίδια ακουστική μεγάλου θεάτρου μέσα στους τοίχους του σπιτιού σας.


DTS:X

Συναρπαστική βελτίωση που τοποθετεί τον ήχο στο χώρο σας εκεί που πραγματικά είναι, δίνοντας του μιας ασύλληπτης φυσικότητας ζωντάνια. Το DTS Neural:X προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο ρεαλισμό για κάθε αγαπημένη ταινία σας.


Απλό στη ρύθμιση, απλό στη χρήση

Εφαρμογή MusicCast

Εξερευνήστε τη δύναμη του ήχου πολλαπλών χώρων, αποκτήστε πρόσβαση στις πηγές και τις συσκευές streaming, όλα μέσω του smartphone σας.

Εφαρμογή οδηγού εγκατάστασης AV

Προσφέρει καθοδήγηση από ειδικούς για την εγκατάσταση, τις συνδέσεις καλωδίων και διάφορες άλλες ρυθμίσεις.

Συστήματα φωνητικού ελέγχου

Συνεργάζεται με την Alexa και το Google Assistant, ώστε ο δέκτης AV να είναι πάντα στη διάθεσή σας. Μέσω του AirPlay 2, μπορείτε να μεταδίδετε τη μουσική σας μέσω της λειτουργίας φωνητικού ελέγχου Siri από τη συσκευή Apple iOS. 

Φτιαγμένο για το χώρο σας

YPAO R.S.C.

Αναλύει την ακουστική του χώρου και μετρά τα χαρακτηριστικά των ηχείων για να βαθμονομήσει τον ήχο σύμφωνα με το χώρο σας. Αυτή η λειτουργία ρυθμίζει επίσης τους παραμέτρους του Cinema DSP σύμφωνα με τους ήχους, ώστε να έχετε απόλυτα ισορροπημένο, επαγγελματικού ήχο.

Κατασκευαστής

Yamaha

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κανάλια
7.2
Ισχύς (8Ω)
100 watt / channel
Ισχύς (6Ω)
160 watt / channel
4K
Ναι
8K
Ναι
HDR
Ναι
Dolby Atmos
Ναι
DTS:X
Ναι

Συνδεσιμότητα

HDMI in
7
HDMI out
1
USB in
1
Digital Optical
1
Ethernet
Ναι
Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Ναι
NFC
Όχι

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Αυτόματη βαθμονόμηση
Όχι
Λειτουργία Multiroom
Όχι
Streaming
Airplay
Ράδιο
Ναι

Διαστάσεις

Πλάτος
43,5 cm
Ύψος
17,1 cm
Βάθος
37,7 cm

Smart Ιδιότητες

Smart Οικοσύστημα
Alexa, Google Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
9,8 kg

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+4Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Chris93S
    1
    1 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν, ως κάτοχος της προηγούμενης v685 και παλιότερα και v475 ήρθα στην v6a και θα ξεκινήσω με τα αρνητικά. Η πρώτη επαφή στο χέρι είναι κακή, διότι αντιλαμβάνεσαι ότι σε έχουν κλέψει 2 κιλά υλικό καθώς ο νέος είναι ελαφρύτερος. Η πλαστική πρόσοψη κάτω από φως δείχνει ένα μαύρο χάλι και πρέπει να καλυφτεί από μεμβράνη για να μη φαίνεται σαν να έχει σιμαδια. Τα υπόλοιπα καπάκια είναι παρολίγον σαν τραπουλόχαρτα δηλαδή αν ξεβιδώνεις το ένα μπορεί να σου φύγει το άλλο στο κενό κι για εμένα εννοείται ότι κάθε χρόνο θα ανοίξω προληπτικά γιατί έχω ζώο στο σπίτι. Το μενού αν έχεις μάθει τα παλιότερα yamaha αυτό θα σου φανεί σαν εφιάλτης, πραγματικά χωρίς την εφαρμογή και το τηλεκοντρόλ είναι δύσκολο να λειτουργήσεις προχωρημένα πράγματα μόνο με το κουμπί επιλογής στην πρόσοψη ενώ το ip interface menu είναι ακόμα πιο δύσκολο. Επίσης πρέπει να ξέρετε ότι σε περιόδους σωστής τιμολόγησης ο ενισχυτής έχει πέσει στα 450€ σε γνωστό κατάστημα αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν πιστεύω ότι θα τον ξαναδούμε κάτω από 550κι θα έλεγα ότι 550 είναι πολλά διότι με λίγα παραπάνω κάνεις εισαγωγή στην aventage σειρά. Το πιο σημαντικό, στο atmos η ένταση πέφτει κατακόρυφα δηλαδή οι διάλογοι είναι πολύ χαμηλά και τα front back εκρύγνονται σε κάθε εφέ, κάτι που ναι μεν είναι πολύ κινηματογραφικό αλλά τελικά δεν σε αφήνει να δεις ταινία με atmos σε χαμηλή ένταση γιατί δεν ακούγονται οι συνομιλίες, έτσι ανεβάζοντας την ένταση ξυπνάς τους γείτονες στις σκηνές δράσης, αυτό θα το επιβεβαιώσετε σε πολλά σαιτ αν το ψάξετε, κι γιαυτό κράτησα την ηχομπαρα γιατί στο atmos δεν επηρεάζεται η ένταση της σε αντίθεση με τους av receiver.
    Προχωράω στα θετικά... Κι εδώ είναι μια βόμβα δυνατοτήτων και πληροφοριών. Πραγματικά δε ξέρω τι μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον τα επόμενα 5-10 χρόνια ώστε να τερματίσει την εξάρτηση μου από τον v6a. Το σωστό κέντρο ψυχαγωγίας, streaming και wireless audio. Ήμουν έτοιμος για τον v4 αλλά τα 100w 8ω με έπεισαν τελικά να κάνω υπομονή για να πάρω τον v6a. Θεωρώ όμως ότι με 600-700€ μπορείς να πάρεις καλό ήχο και σε denon απλά αν μάθεις σε yamaha δύσκολα φεύγεις, διότι εχθρός της yamaha είναι πάλι η yamaha. Πάρτε τον για την δύναμη, το ήχο, τις online και wireless λειτουργίες, το ps5 και τα hdmi 2,1. Ξεκάθαρο αντίπαλο δυσκολεύομαι να βάλω γιατί τα σημεία υπεροχής είναι πολλά! Δεν αξίζει όμως να επενδύσετε στο atmos γιατί θα σας απογοητεύσει. Αν κάποιος βρήκε την λύση τότε ας το μοιραστεί μαζί μας. Χαίρομαι που έχω κρατήσει τον παλιό μου γιατί ο παλιός μου μπορεί να μην είχε atmos αλλά στο dd+ η ένταση του στο κεντρικό ηχείο ηταν τόση όση την ήθελες και σε άφηνε και να το παρακάνεις

    • Ποιότητα ήχου
    • Ένταση ήχου
    • Μεγάλος αριθμός εισόδων/ εξόδων
    • Μεγάλος αριθμός λειτουργιών
    • Το τηλεκοντρόλ είναι σχετικά πρακτικό
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DIMITRIOS_CHRISTODOULAKIS
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απλα ζωγραφιζει!!! Τον εχω συνδυάσει με τα πανεμορφα Clipsch R 620 F και το κεντρικο
    R 52 C
    Ο ήχος που βγαίνει ειναι καθαρος και κρυσταλινος τόσο σε ταινιες όσο και στη μουσική. Ειχα παλια έναν Yamaha AX-500. Ήταν πολύ δυνατός. Είναι μια σωστή επιλογή σας στον προτείνω ανεπιφύλακτα. Στο 1/3 της έντασης έχει μαγευτικο άκουσμα. Κατεβάζεις την εφαρμογή και τον απολαμβάνεις!!!Τα 5 αστέρια είναι λιγα Όσοι ακούτε πιο δυνατές εντάσεις πάρτε τα Clipsch R 820 F
    Καλή ακροαση....

    • Ποιότητα ήχου
    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μεγάλος αριθμός εισόδων/ εξόδων
    • Το τηλεκοντρόλ είναι πρακτικό
    • Μεγάλος αριθμός λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • evan.zamboni
    5
    11 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχω αλλάξει 5 ενισχυτές AV τα τελευταία 16 χρόνια με τελευταίο τον Denon AVR X1400H. Με λίγα λόγια μεταμορφώθηκε το ήδη υπάρχον setup 5.1 ηχείων αποτελούμενα από B and W, Magnat και Yamaha. Τα ίδια ηχεία παίζουν πολύ πιο καθαρά, δυνατά και ζωντανά από ότι πριν. Μου έδωσε την αίσθηση ότι είχα άλλα ηχεία. Απίστευτη ακουστική είτε ακούς μουσική σε χαμηλή ένταση, είτε βλέπεις ταινίες με DTS, DD, atmos κλπ Μπράβο στην Yamaha, απίστευτο μηχάνημα, αξίζει τα χρήματα του με το παραπάνω.

    ΥΓ: Το multi channel stereo mode του είναι απίστευτα καλό όπως και το micro dot matrix front panel όπου δείχνει πολλές λεπτομέρειες λειτουργίας, πολύ διακριτικά όμορφο. Η συνολική εμφάνιση εντελώς premium.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μεγάλος αριθμός εισόδων/ εξόδων
    • Το τηλεκοντρόλ είναι πρακτικό
    • Μεγάλος αριθμός λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • plentas
    2
    4 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αρκετά δύσχρηστο και δύσκολο και αργό μενού.
    το μενού πρέπει να είναι φιλικό προς το χρήστη με τα σημερινά δεδομένα εικόνας & ήχου.
    Σε σύγκριση με το αντίστοιχο οικονομικά της denon η διαφορά είναι χαοτική.

    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρός αριθμός εισόδων/ εξόδων
    • Το τηλεκοντρόλ δεν είναι πρακτικό
    • Μικρός αριθμός λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • john_Kougiomtzoglou
    5
    16 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    εξαιρετικός πολλές λειτουργίες ιντερνετικό ραδιόφωνο με κάμποσες πλατφόρμες του είδους θύρες 2.1 hdmi 4κ και με επερχόμενο update 8κ upscaling σε μουσική ικανοποιητικοτατος και εκεί που ξεδιπλώνει την χάρη του σε ταινίες με όλα τα format ήχου πολύ καλός
    θεωρώ είναι ένα πάρα πολύ καλό μηχάνημα έχω μείνει ευχαριστημένος.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μεγάλος αριθμός εισόδων/ εξόδων
    • Το τηλεκοντρόλ είναι πρακτικό
    • Μεγάλος αριθμός λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • denniskef71
    5
    13 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    αριστος ενισχυτης και ποιοτητα yamaha πληθος λειτοργειων και ψηφιακες ευκολιες πολλες.ενισχυτης για πολλα χρονια ,αγοραστε τον αφοβα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μεγάλος αριθμός εισόδων/ εξόδων
    • Το τηλεκοντρόλ είναι πρακτικό
    • Μεγάλος αριθμός λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • djbeast
    5
    34 στους 37 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω τον ενισχυτή στα χέρια μου 2 ολόκληρες μέρες και τον έχω λιώσει, με την καλή έννοια. Προερχόμενος από AV ενισχυτή σχεδόν δεκαετίας, με τον RX-V6A έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ. Το πλήθος των ψηφιακών ευκολιών που έχει είναι μεγάλο. Ακόμη μεγαλύτερο είναι το πλήθος των λειτουργιών μέσω δικτύου όπου εκεί τα σπάει. Η δωρεάν εφαρμογή της Yamaha, το musiccast, αποθεώνει το μηχάνημα. Όλα μα όλα ελέγχονται μέσω του κινητού με μεγάλη ευκολία και το χειριστήριο του ενισχυτή απλά δεν χρειάζεται.
    Ο ήχος του ικανοποιητικότατος, αποχρωματισμένος, γεμάτος και με καλή ισχύ.
    Δεν διαθέτει πολλές αναλογικές εισόδους, καθώς εστιάζει στην πιο ψηφιακή πλευρά.
    7 είσοδοι HDMI είναι υπέρ αρκετοί για να συνδεθούν από bluray players, κονσόλες παιχνιδιών κτλ κτλ
    Με λίγα λόγια και χωρίς να θέλω να επεκταθώ περισσότερο, για τα χρήματά του είναι φα-ντα-στι-κός

    Update 14/10/2022
    Να προσθέσω επίσης την εξαιρετική από όλες τις απόψεις, εξυπηρέτηση της αντιπροσωπείας της Yamaha για την Ελλάδα.
    Ο ενισχυτής πήγε service καθώς υπήρχε πρόβλημα με κάποια λειτουργία του. Το πρόβλημα αυτό το είχαν όλοι οι ενισχυτές, κάθε εταιρίας, που κατασκευάστηκαν το 2020 και που χρησιμοποιούσαν ένα συγκεκριμένο κύκλωμα το οποίο ήταν ελαττωματικό. Σε επικοινωνία που είχα με το service, μου έδωσαν τις απαραίτητες πληροφορίες και μετά από λίγες ώρες είχα τον ενισχυτή μου με αλλαγμένη μητρική και λειτουργεί τέλεια!

    • Ποιότητα ήχου
    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μεγάλος αριθμός λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μεγάλος αριθμός εισόδων/ εξόδων
    • Το τηλεκοντρόλ είναι πρακτικό
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ποιότητα ήχου
    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μεγάλος αριθμός εισόδων/ εξόδων
    • Το τηλεκοντρόλ είναι πρακτικό
    • Μεγάλος αριθμός λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
czarjuly

Μπορεί ο συγκεκριμένος ενισχυτής να οδηγήσει ικανοποιητικά ένα ζεύγος audio crystal twin 1000 kevlar ηχεία;(4ohm 300watt)
Επίσης διάβασα σε μια κριτική ότι υπήρξε πρόβλημα στην πλακέτα ισχύει κάτι τέτοιο;

djbeast
apostolispavlou

το έχω πάρει σήμερα προσπάθησα να το συνδέσω με το ηχοσύστημα της logitech z906 αλλα δε καταφερα τιποτα παιζουν μονο τα ηχεια που εχω συνδεσει στο front η αληθεια ειναι οτι δε κατεχω και πολλα ελπιζω καποιος να με βοηθησει ευχαριστω

pavloslion

τα ηχεια σου ειναι για διαφορετικο τροπο συνδεσης...ισωσ να γινετε να τα συνδεσουμε αν τα ειχαμε ολλα μπροστα μας ....και παλι δεν θα ηταν σωστο...γιατι τα ηχεια σου εχουν ενισχυτη απο μονα τουσ ,,,,μεσα στο sub

Jimmy_Pats

Δεν έχω καταλάβει αν ισχύει αλλά,έχει πρόβλημα με το HDMI ARC.?.Δηλαδή Χανει τον ήχο η την οικονα 1 στις 30 φορές? εχει δηλαδή προβλήματα?ακούω βλέπω διαφορα

Δες όλες τις ερωτήσεις (5)

Παρόμοια προϊόντα

Yamaha RX-V6A Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K/8K 7.2 Καναλιών 100W/8Ω 160W/6Ω με HDR και Dolby Atmos ΜαύροςYamaha RX-V6A Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K/8K 7.2 Καναλιών 100W/8Ω 160W/6Ω με HDR και Dolby Atmos ΜαύροςYamaha RX-V4A Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K/8K 5.2 Καναλιών 115W/6Ω με HDR ΜαύροςYamaha RX-V4A Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K/8K 5.2 Καναλιών 115W/6Ω με HDR ΜαύροςYamaha RX-A2A Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K/8K 7.2 Καναλιών 125W/8Ω 160W/6Ω με HDR και Dolby Atmos ΜαύροςYamaha RX-A2A Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K/8K 7.2 Καναλιών 125W/8Ω 160W/6Ω με HDR και Dolby Atmos ΜαύροςOnkyo TX-SR494 Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K 7.2 Καναλιών 135W/6Ω με HDR και Dolby Atmos ΜαύροςOnkyo TX-SR494 Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K 7.2 Καναλιών 135W/6Ω με HDR και Dolby Atmos ΜαύροςSony STR-DH790 Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K 7.2 Καναλιών 145W/6Ω με HDR και Dolby Atmos ΜαύροςSony STR-DH790 Ραδιοενισχυτής Home Cinema 4K 7.2 Καναλιών 145W/6Ω με HDR και Dolby Atmos Μαύρος
από 632,60 €από 464,30 €από 989,00 €από 391,73 €από 469,00 €
ΚατασκευαστήςYamahaYamahaYamahaOnkyoSony
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Κανάλια7.25.27.27.27.2
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες