Πρώτες βοήθειες και επείγοντα περιστατικά στο αγροτικό ιατρείο
Επιστημονικά Βιβλία

Πρώτες βοήθειες και επείγοντα περιστατικά στο αγροτικό ιατρείο Κωδικός: 245895

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με μεγάλη μας χαρά σας προσφέρουμε την καινούργια έκδοση του βιβλίου που στηρίξατε και αγαπήσατε. Δεν σας κρύβω πως όλα αυτά τα χρόνια, στη συνεχή τριβή μου με το αντικείμενο της...

Δες όλη την περιγραφή

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με μεγάλη μας χαρά σας προσφέρουμε την καινούργια έκδοση του βιβλίου που στηρίξατε και αγαπήσατε. Δεν σας κρύβω πως όλα αυτά τα χρόνια, στη συνεχή τριβή μου με το αντικείμενο της επείγουσας ιατρικής, είχα το φόβο να μην ξεχάσω. Να μην ξεχάσω το ξεκίνημα της καριέρας μου, τότε που ως νέος γιατρός αγωνιούσα για την αντιμετώπιση επειγόντων...

Δες όλη την περιγραφή
29,00
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 28,50 €

Περιγραφή

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με μεγάλη μας χαρά σας προσφέρουμε την καινούργια έκδοση του βιβλίου που στηρίξατε και αγαπήσατε. Δεν σας κρύβω πως όλα αυτά τα χρόνια, στη συνεχή τριβή μου με το αντικείμενο της επείγουσας ιατρικής, είχα το φόβο να μην ξεχάσω. Να μην ξεχάσω το ξεκίνημα της καριέρας μου, τότε που ως νέος γιατρός αγωνιούσα για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών. Τώρα πια, μεγαλύτερος και πιο ψύχραιμος, η αγωνία μου μειώθηκε αλλά δεν εξαλείφθηκε. Όσες φορές κι αν έρθουμε αντιμέτωποι με το θάνατο, πάντα θα είμαστε σε μειονεκτική θέση. Η συνεχής εκπαίδευση και αναζήτηση είναι μόνο μια μικρή αναζωογόνηση ενάντια στον αέναο αυτόν αγώνα.

Μοιράζομαι την αγωνία σας, ζηλεύω το νεανικό σας πάθος, και θα είμαι πάντα υποστηρικτής σας σε αυτόν τον κοινό μας αγώνα. Μην ανησυχείτε, δεν πρέπει να είσαι ταχυδακτυλουργός για να αντιμετωπίσεις ένα οξύ περιστατικό. Το μόνο που χρειάζεται είναι εκπαίδευση και γνώση. Γιατί η επείγουσα ιατρική είναι σαν το σκιάχτρο: αν το δεις τη νύχτα σε φοβίζει, αν το πλησιάσεις όμως με το φως της ημέρας το απομυθοποιείς. Καλό ταξίδι συνάδελφοι, καλό κουράγιο.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ιατρική - Θεραπείες
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
383
Έτος έκδοσης
2007
Διαστάσεις
25x18 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

14 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες