Κονσόλες

Microsoft Xbox Series S 500GBΚωδικός: 24662008

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρίς Μονάδα Δίσκου
  • Επεξεργαστής 8 πυρήνες στα 3,6 GHz
  • Μνήμη RAM 10 GB GDDR6
  • Δίσκος SSD NVME 512 GB
  • Ανάλυση 1440p έως 120 FPS
  • AMD FreeSync & Dolby TrueHD
Δες όλη την περιγραφή
305,52
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 305,52 €

Περιγραφή

Το Xbox Series S είναι μια ψηφιακή κονσόλα για παιχνίδια χωρίς δίσκους. Τα παιχνίδια φορτώνονται σημαντικά ταχύτερα με τον προσαρμοσμένο δίσκο SSD 512GB, διαθέτει θύρα HDMI 2.1, με δυνατότητα ανάλυσης έως 1440p και 120 FPS. 

Απολαύστε ταχύτητα και επιδόσεις επόμενης γενιάς με τη μεγαλύτερη ψηφιακή βιβλιοθήκη που είχε ποτέ το Xbox. Απολαύστε πιο δυναμικούς κόσμους και ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και προσθέστε το Xbox Game Pass Ultimate (η συνδρομή πωλείται ξεχωριστά) για να παίζετε καινούρια παιχνίδια από την πρώτη μέρα. Επιπλέον, απολαύστε εκατοντάδες παιχνίδια υψηλής ποιότητας, όπως τα Minecraft, Forza Horizon 5 και Halo Infinite με φίλους στην κονσόλα, το PC και το cloud


Παίξτε ψηφιακά με την κονσόλα Xbox Series S και δημιουργήστε μια βιβλιοθήκη ψηφιακών παιχνιδιών. Τα παιχνίδια, η πρόοδος και τα αντίγραφα ασφαλείας σας είναι ασφαλή στο cloud. Επίσης, απολαύστε τη δυνατότητα προ-παραγγελίας και προεγκατάστασης προσεχών παιχνιδιών, για να μπορείτε να παίξετε μόλις κυκλοφορήσουν.

Με πάνω από 100 τίτλους υψηλής ποιότητας διαθέσιμους στο Xbox Game Pass και χιλιάδες αγαπημένα παιχνίδια, νέες κυκλοφορίες και καθιερωμένους τίτλους, η κονσόλα Xbox Series S φέρνει μια βιβλιοθήκη κυκλοφοριών που είναι έτοιμη για περιπέτειες, μόλις ανοίξετε τη συσκευασία.

Βελτιστοποιημένο για Xbox Series X|S

Τα παιχνίδια με το εικονίδιο Βελτιστοποιημένο για Xbox Series X|S διαθέτουν ασυναγώνιστους χρόνους φόρτωσης, βελτιωμένα γραφικά και πιο σταθερές ταχύτητες καρέ έως 120 FPS. Περιλαμβάνουν νέους τίτλους που έχουν δημιουργηθεί εγγενώς χρησιμοποιώντας το περιβάλλον ανάπτυξης Xbox Series X|S καθώς και τίτλους που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν και έχουν ανασχεδιαστεί ειδικά για τα Xbox Series X|S.

Καταπληκτική πιστότητα γραφικών

Αξιοποιώντας τον προσαρμοσμένο επεξεργαστή και την τεχνολογία επόμενης γενιάς, όπως τη σκίαση μεταβλητού ρυθμού (VRS) και το DirectX Raytracing με επιτάχυνση υλικού, υπάρχει η δυνατότητα για πιο δυναμικά και ρεαλιστικά περιβάλλοντα στα παιχνίδια. Με το DirectX Raytracing με επιτάχυνση υλικού, αυτό σημαίνει πραγματικό και ρεαλιστικό φωτισμό, ακριβείς αντανακλάσεις και ακουστική σε πραγματικό χρόνο ενώ εσείς εξερευνάτε τον κόσμο των παιχνιδιών.

Xbox Smart Delivery

Το Smart Delivery διασφαλίζει ότι χρειάζεται να αγοράσετε ένα παιχνίδι μόνο μία φορά για να παίζετε την καλύτερη διαθέσιμη έκδοσή του σε όποια κονσόλα Xbox κι αν επιλέξετε να παίζετε. Η microsoft έχει δεσμευτεί να χρησιμοποιήσουμε το Smart Delivery σε όλους τους αποκλειστικούς τίτλους των Xbox Game Studios, συμπεριλαμβανομένου του Halo Infinite, ενώ έχει θέσει αυτήν την τεχνολογία στη διάθεση όλων των συνεργαζόμενων προγραμματιστών για αξιοποίηση. Όταν βλέπετε το εικονίδιο Smart Delivery, γνωρίζετε ότι αν αγοράσετε αυτόν τον τίτλο, θα λάβετε επίσης την αναβαθμισμένη έκδοση του παιχνιδιού δωρεάν όταν θα είναι διαθέσιμη.

Ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης.

Απολαύστε ταχύτερους χρόνους. Τα παιχνίδια φορτώνονται σημαντικά ταχύτερα με τον προσαρμοσμένο δίσκο SSD στο Xbox Series S.

Περισσότερο παιχνίδι, λιγότερη αναμονή

Με τη Γρήγορη συνέχιση, μπορείτε να κινείστε απρόσκοπτα μεταξύ πολλών διαφορετικών τίτλων και να συνεχίζετε το παιχνίδι αμέσως από εκεί που το αφήσατε.

Ακούστε, είστε περικυκλωμένοι

Ο τρισδιάστατος χωρικός ήχος είναι το επόμενο βήμα της εξέλιξης στην τεχνολογία ήχου, χρησιμοποιώντας προηγμένους αλγορίθμους για τη δημιουργία καθηλωτικών ρεαλιστικών κόσμων που σας θέτουν στο κέντρο της εμπειρίας σας.

Γνωρίστε το νέο ασύρματο χειριστήριο Xbox

Απολαύστε τη μοντέρνα σχεδίαση του ασύρματου χειριστηρίου Xbox, με σμιλεμένες επιφάνειες και εκλεπτυσμένη γεωμετρία για βελτιωμένη άνεση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μείνετε στον στόχο σας με την ανάγλυφη λαβή και ένα υβριδικό πληκτρολόγιο κατεύθυνσης, καταγράψτε και μοιραστείτε άμεσα περιεχόμενο ενώ παίζετε, πραγματοποιήστε γρήγορα ζεύξη, παίξτε και πραγματοποιήστε εναλλαγή μεταξύ των υποστηριζόμενων κονσολών, PC και κινητών συσκευών.

Αυξημένο απόθεμα. Επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς.

Οι κάρτες επέκτασης χώρου αποθήκευσης Seagate για τις κονσόλες Xbox Series X|S συνδέονται στο πίσω μέρος της κονσόλας μέσω της ειδικής θύρας επέκτασης χώρου αποθήκευσης και αναπαράγουν την προσαρμοσμένη εμπειρία SSD της κονσόλας, παρέχοντας επιπλέον χώρο αποθήκευσης παιχνιδιών στις ίδιες επιδόσεις. (Πωλούνται ξεχωριστά, διατίθενται σε διάφορα μεγέθη.)

Αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού

Είτε θέλετε να ζήσετε την πρώτη μέρα κυκλοφορίας ενός τίτλου μέσα από περισσότερους από 100 αγαπημένους στη βιβλιοθήκη Xbox Game Pass, είτε αναζητάτε οποιονδήποτε από τους χιλιάδες κλασικούς τίτλους που είναι συμβατοί με προηγούμενες εκδόσεις, υπάρχει πάντα κάτι για να παίξετε στην πλήρως ψηφιακή κονσόλα Xbox Series S.

Game Pass

Άμεση βιβλιοθήκη

Ανακαλύψτε το νέο αγαπημένο σας παιχνίδι. Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας και απολαύστε όλα τα πλεονεκτήματα του Xbox Live Gold και του EA Play με την εγγραφή σας στο Xbox Game Pass Ultimate.

Βελτιωμένη εμφάνιση, βελτιωμένο παιχνίδι

Χάρη στις αρχιτεκτονικές Zen 2 και RDNA της AMD, το DirectX Raytracing παρέχει ρεαλιστικό φωτισμό, σκιάσεις και αντανακλάσεις ακριβείας, για τη δημιουργία δυναμικών και ζωντανών κόσμων.

Συμβατό με προηγούμενες εκδόσεις χιλιάδων παιχνιδιών

Ετοιμαστείτε για ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, υψηλότερη ανάλυση, πιο σταθερούς ρυθμούς καρέ και καλύτερη εισερχόμενη καθυστέρηση σε χιλιάδες παιχνίδια για Xbox One, Xbox 360, και την αρχική κονσόλα Xbox.

Η κονσόλα Xbox Series S είναι συμβατή με τα αξεσουάρ παιχνιδιού για το Xbox One και προσφέρει ταχύτερο χρόνο απόκρισης από ποτέ.

Εφαρμογή Xbox Family Settings.

Η ώρα του παιχνιδιού έρχεται τώρα με περισσότερη ψυχική ηρεμία με τη δωρεάν εφαρμογή Xbox Family Settings σε Android και Apple. Διαχειριστείτε εύκολα τις δραστηριότητες των παιδιών σας στις κονσόλες Xbox και ενεργοποιήστε τις επιλογές παιχνιδιών που είναι κατάλληλες για την οικογένειά σας. Δείτε τα υπόλοιπα των λογαριασμών των παιδιών σας, ορίστε όρια δαπανών και ενεργοποιήστε λειτουργίες όπως το "Ζητήστε να αγοράσετε".

  • Δυνατότητες ήχου:  L-PCM έως 7.1, Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby TrueHD με Atmos
  • Συνδεσιμότητα: 1x θύρα HDMI 2.1, 3x θύρες USB 3.1 1ης γενιάς, Wi-Fi Διπλή ζώνη 802.11ac, Ethernet 802.3 10/100/1000.
  • Διαστάσεις: 65 x 151 x 275 mm
  • Βάρος: 1.92kg.
  • Με το Xbox Series S περιλαμβάνεται ένα χειριστήριο, ένα καλώδιο HDMI υψηλής ταχύτητας και ένα καλώδιο τροφοδοσίας. 

Unboxing

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Κονσόλα Xbox Series S.
  • Ασύρματο χειριστήριο.
  • Δύο μπαταρίες AA.
  • Καλώδιο HDMI εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας.
  • Καλώδιο τροφοδοσίας.
  • Οδηγός γρήγορης εκκίνησης.

Κατασκευαστής

Microsoft

Χαρακτηριστικά

Πλατφόρμα
Xbox Series S
Φορητή
Όχι
Μέγεθος Δίσκου
500GB
Χρώμα
Λευκό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+52Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Giannis_Stamatakis11
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έχω από τότε που κυκλοφόρησε .
    Μην κοροϊδευόμαστε !! Είναι κονσολα που παίζει τα πάντα και ας χάνει απ γραφικά μια κάρτα γραφικών είναι ακριβότερη πλέον . Προσωπικά την λειτουργό σαν υπολογιστή με πληκτρολόγιο ποντίκι .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • koutsjim0
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή κονσόλα!!! Την αγόρασα τέλη 2020 και με συντρόφεψε στα δύσκολα χρόνια της καραντίνας. Μέχρι σήμερα δεν έχει υστερήσει σε τίποτα σε σχέση με το Xbox Series X που έχει ο αδελφός μου και το PS5 που έχει φίλος μου.

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dark Soul
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    καταπληκτικό design.μικρο μέγεθος.αθορυβη.μεταφερεται παντού πανευκολα.με gamepass απλά έχεις εκατοντάδες επιλογές χωρίς να σπαταλάς άσκοπα χρήματα...την έχω εδώ και ένα χρόνο και όχι μόνο έχει βγάλει τα λεφτά της ..έχω γλυτώσει πάνω από 500€ σε games..τα λόγια είναι περιττά για αυτό το διαμάντι.προσωπικα τη λατρεύω.

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vasilis_Katopodis4204
    5
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ήμουν πρώην κάτοχος ps4 slim. Πολύ καλή κονσόλα δεν μπορώ να πω. Αλλά σαν αυτο το μικρό τερατάκι δεν υπάρχει. Σε συνδυασμό με game pass απογειώνει την εμπειρία. Παίζω forza horizon 5 , fifa , call of duty , gta , rdr 2 , fortnite με τέλεια ποιότητα και γραφικά. Εμένα μου ταίριαξε απόλυτα η κονσόλα μίας και δεν έχω 4k αλλα και πάλι χωρίς αυτό είναι τέλεια. Τώρα για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω πάνε ps5 ή xbox series x. Αλλά για αυτά τα λεφτά που κοστίζει ειναι ότι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο!!!! Αν πρέπει να επιλέξετε ps4 η xbox series s πάτε με κλειστά τα μάτια xbox series s!!!!!

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Eleni_Michalovits1821
    5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ότι καλύτερο vfm το πήρα πριν. ενάμιση χρόνο και και είναι ακόμα σαν καινούργιο . Επίσης το playstation 5 για μένα είναι χειρότερο από το xbox series S γιατί έχει το 5 έχει 200-300 ευρώ παραπάνω γιατί εχει πιο πολύ χώρο που άμα έχεις πολλά παιχνίδια και ιναι χρήσιμο το 5 που δεν νομίζω να χρειάζεται για τους απλούς 8k που θα χρειαστεί σε 10 χρόνια και blue ray που όσο παίρνάει ο κερός δεν χρειάζεται παράδειγμα το xbox σηνέχεια δίνει προσφορές χωρίς game pass σε παιχνίδια άνω των 60 ευρώ από 60-70 % έως και 90 % απλά τέλειο

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sato-sensei
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τίμια, οικονομική, μικρή και με 4Κ. Ακόμα και για Netflix, YouTube συνδεδεμένη στη τηλεόραση αξίζει για τα λεφτά της. Έχει και δωρεάν παιχνίδια.

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nick_L
    5
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από πολλά χρόνια αποχής από το gaming ήθελα κάτι οικονομικό για να ξεκινήσω. Πίστευα ότι θα έκανα υποχώρηση στο θέμα γραφικών με το series S αλλά έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Όσον αφορά το gamepass θέλω να αντικαταστήσει την συνδρομή μου στο νετφλιξ και να μην ασχολούμαι να κοιτάω προσφορές σε παιχνίδια και να αγοράζω περαιτέρω. Στα αρνητικά ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής (που εγώ έχω ήδη εξωτερικό δίσκο SSD) και το ότι το χειριστήριο δεν έχει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (που σιγά το έξοδο αν το συγκρίνουμε με άλλα). Για όποιον δεν έχει επενδύσει σε καλό gaming pc πιστεύω είναι μια πολύ καλή εναλλακτική

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stergioulis_Fc
    5
    13 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι η πρώτη μου κονσόλα την εχω 1 χρόνο και εχω να πω ότι είναι απίστευτη θα τολμήσω να πω ότι μου αρέσει περισσότερο από το playstation γνώμη μου.

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alexmag1993
    5
    17 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετάβαση μετά από χρόνια στο ps, ότι καλύτερο για τα λεφτά του, το game pass έχει πολλές επιλογές και γενικά η κονσόλα τα σπάει!

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stauros_Vl
    4
    2 στους 36 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Θα του έδινα 4,5 γιατί δεν έχει πόλη χωριό και είναι πολύ τσιμπημένη από ότι αξίζει γιατί μετά από 4 σημειωμένες ώρες παιχνιδιού σβήνει απο υπερθέρμανση

    • Επιδόσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • THEODORE5577
    4
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι πολύ καλή κονσόλα, όχι μόνο για τα χρήματα της. Το μόνο αρνητικό είναι ο λίγος χώρος, γι' αυτό και τέσσερα αστέρια

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • manos_stasis
    5
    18 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η κονσόλα είναι κορυφή.... Ήμουν μια ζωή στην playstation... Και είπα να δοκιμάσω μια xbox.... Απλά δεν υπάρχει!!! Ειδικά με το game pass που τα έχεις όλα free...!! Και πολύ μικρό σε μέγεθος (ΜΙΚΡΌ ΤΕΡΑΣ) Τι να πω... ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΆ ΜΆΤΙΑ!

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tonyler_
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Άψογο σε όλα!
    Τρελή απόδοση για αυτά τα χρήματα!
    Νομίζω δε θα απογοητεύσει κάποιον που δεν μπορεί να αγοράσει το Xbox Series X.

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikolas_Efthymiadis
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγόρασα την κονσόλα Χριστούγεννα 2021 ως αναβάθμιση από την παλιά μου κονσόλα Xbox One S. Ήταν πραγματικά μεγάλη αναβάθμιση από την παλιά, και μέχρι τώρα τρέχει τέλεια και παίζω σε αυτήν συχνά.
    Κάτι που δεν υπήρχε τότε, ήταν η έκδοση 1TB. Θα πρότεινα την έκδοση 1TB σε μαύρο για αγορά διότι τα σύγχρονα παιχνίδια θέλουν πολύ χώρο και τα 512GB είναι απλά πολύ λίγο.

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • avs_art
    5
    8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάτοχος όλων τον Χβοχ από το OG μέχρι το Series X αλλά και πρώην κάτοχος PS5. Η κονσόλα δεν χάνει σε τίποτα … τρέχει τα πάντα άριστα , έχει το quick resume , και είναι τόσο μικρό και βολικό που το βάζεις / παίρνεις όπου θέλεις . Αξίζει παρά πολύ για έναν casual gamer . Το αρνητικό ο χώρος αποθήκευσης αν θέλεις να έχεις 10 κατεβασμένα παιχνίδια ταυτόχρονα . Με game pass είσαι άρχοντας .

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mxstros
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η καλύτερη επιλογή για 300€. Ωστόσο θα πρότεινα να βάλεις ακόμα 50€ και να πάρεις τη μαύρη έκδοση ή όποια έχει 1tb αποθηκευτικό χώρο

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ZampK
    5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αναβάθμιση από το Xbox One Digital, στα 256€. Οι σειρές αυτές ότι πιο VFM στο gaming. Συνδυαστικά με το Game Pass με 15€/μήνα εκτοξεύεται η αξία της κονσόλας, γιατί μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια και στον υπολογιστή σου. Παίζω κατά κύριο λόγω παιχνίδια του Game Pass, έχει εξαιρετικά παιχνίδια (ναι λίγο πιο παλιά ή όχι τόσο εμπορικά) αλλά δεν είμαι τόσο power gamer. Έχω λιώσει με τα Assassin's Creed, Halo και πολλά άλλα ανά περιόδους.
    Έχω μία Panasonic TX-48LZ800E, το gaming είναι απόλαυση με ικανοποιητική απόδοση στα γραφικά.
    Το design της συσκευής είναι όμορφο με μικρές διαστάσεις, θυμίζει ηχείο, χωράει παντού.
    Τα πλαστικά του μοχλού είναι λίγο σκληρά, αλλά πιστεύω θα αντέξει πτώσεις. Σημαντικό επίσης πως η μπαταρία του πωλείται ξεχωριστά, δηλαδή +20-25€ επιπλέον, αλλιώς παίζεις με μπαταρίες ΑΑ (περιλαμβάνεται 1 σετ στο πακέτο).
    Το σημαντικότερο μείον είναι η χωρητικότητα του δίσκου, δυστυχώς με 3-4 πρωτοκλασάτα παιχνίδια θα γεμίσει. Μπορείς να αγοράσεις εξωτερικό σκληρό έξτρα.

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Martha_Tsialou
    5
    6 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το Xbox είναι τέλειο.Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει πολύ αποθηκευτικό χορό.Τα πλεονεκτήματα είναι αμέτρητα.Είναι μικρό και χωράει παντού,Έχει αμέτρητα παιχνίδια,είναι φθηνό,καλύτερο από το play stasion,δεν παίρνει κασέτα τα κατεβάζεις τα παιχνίδια,και το play stasion plus είναι πιο ακριβό από το game pass,και αλλά αμέτρητα πλεονεκτήματα. Γενικά αξίζει κατά πολύ τα λεφτά του

    • Επιδόσεις
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Βαγγέλης Μ.
    5
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πήρα και εγώ λοιπόν το Series S για να αράζω στην τηλεόραση μαζί με gamepass games. Έχω παίξει τα πάντα απο Halo Infinite μεχρι και Indie παιχνίδια. Βλέπω πόσο καλό optimize εχουν κάνει κάποιες εταιρίες στα παιχνίδια ώστε πρέπει να κοιτάζεις για να βρεις ατέλεια και πάλι δυσκολεύεσαι , για μένα είναι ιδανική ! και σε πολύ καλή τιμή ειδικά εάν την βρείτε σε έκπτωση ή μεταχειρισμένη σε καλή κατάσταση . Μόνο ένα εξωτερικό δίσκο για cd/dvd να μας έφερνε η πιο μετά η Microsoft και θα έβαζα 10 αστερια.
    ~Θετικά~
    -Gamepass κονσόλα
    -Ταχύτατο loading σε παιχνίδια και ήσυχος ανεμιστήρας!
    -next-gen παιχνίδια
    -Τρομερά budget friendly !

    ~Αρνητικά~
    -Δεν έχει disk drive
    -364 giga πραγματικός χώρος αποθήκευσης
    -Χρειάζεσαι εξωτερικό δίσκο εάν θες να έχεις πολλά παιχνίδια έτοιμα για μάχη.
    -To offical Expansion Card της Microsoft είναι απαράδεκτα ακριβό .

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Georgios_Magoulias
    5
    8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    I bought it 5 months ago its been the best purchase I've ever purchased from skroutz so far it has a wide variety of games and the graphics look amazing on a 4k uhd tv overall ive been playing some games and i have to say it is worth its money and i recommend you guys try it out

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • billmiros
    5
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μια εξαιρετική επιλογή για τα χρήματα που δίνεις. Από τον Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμη και με δισκο 1ΤΒ αλλά 100€ ακριβότερη. Την αγόρασα φέτος τον Ιούλιο σε έκπτωση στα 259€ κυρίως για να παίξω το Starfield σε συνδυασμό με Game Pass. Το συγκεκριμένο παιχνίδι κρασαρε συχνά αρχικα αλλά ήταν θέμα software και του quick resume. Με τις συνεχείς αναβαθμίσεις το πρόβλημα λύθηκε, άρα δε φταίει η κονσόλα.
    ...edit....Μετά από 5 μήνες χρήσης είμαι πολύ ευχαριστημένος από την κονσόλα.. Για καποιον που θελει να παιζει 5-6 παιχνιδια ανά περίοδο, ο χωρος του δισκου ειναι επαρκης. Σημαντική προσθήκη να αγοραστεί και ο ανταπτορας φόρτισης του χειριστηρίου (20€ ο γνήσιος της Microsoft) γιατί δεν συμφέρει να αλλάζεις μπαταρίες.

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • LGS_kwstikas
    5
    15 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι vfm αξίζει φουλ μέχρι στιγμής έχω παίξει assassin's creed Valhalla,forza,gears 5,sea of thieves, GTA5.και δεν ειχα κολλήματα σε κανένα game ακόμα και το Valhalla παίζει πολύ καλά

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Xboxman
    5
    16 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγοράστηκε τον Οκτώβριο του 2022. Αποφάσισα να αγοράσω το Xbox series s, για να παίζω casual, μιας και δεν είμαι ποια πιτσιρικάς, οπότε δε θα με ονόμαζα και hardcore gamer.

    Είχα πάντα Sony PlayStation, αλλά αποφάσισα να πάρω το Xbox series s, επειδή το PS5 θα ήταν too much για εμένα.

    Μπορώ να πω ότι εξεπλάγην ευχάριστα και αυτό διότι πρόκειται για ένα μικρό τέρας!

    Η κονσόλα είναι μικρή, αθόρυβη, όμορφη και παίζει άριστα όλα τα παιχνίδια.

    Έχει γρήγορο άνοιγμα λόγο του SSD και άριστη απόκριση στο menu.

    Προσωπικά παίζω Overwatch 2 και μπορώ να πω ότι στα 1080p, πιάνει άνετα 60fps.

    Επίσης με την ενεργοποίηση του Game Pass, παίζεις μια τεράστια ποικιλία παιχνιδιών. Εδώ το αρνητικό είναι ο χώρος, αν κάποιος θέλει να παίζει 5 παιχνίδια συνδυαστικά.

    Κλείνω με το συμπέρασμα, πως πρόκειται για μια άκρως value for money κονσόλα, που θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη επαφή.

    Αν δεν είστε hardcore gamers ή ψείρες στα γραφικά, προχωρήστε με κλειστά μάτια και δεν θα το μετανιώσετε!

    • Επιδόσεις
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • LuckyR
    2
    5 στους 42 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για καθαρα casual χρηστες η για παιδια καλο ειναι.Αν θελεται κατι περισοτερο οπως να παιζεται νεας γενιας παιχνιδια με 60 frames τουλαχιστον και 1080 αναλυση min καλυτερα παρτε μια πιο δυνατη κονσολα η PC.Το S/S μαλλον δεν εχει το hardware για να κανει τα παραπανω ειδηκα σε open world παιχνιδια νεας γενιας .Επισης θελει extra χωρο αποθηκευσης που ειναι πανακριβος,512g 150€, 1T 250€.

    • Χρηστικότητα χειριστηρίου
    • Ποικιλία παιχνιδιών
    • Επιδόσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

1040 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
ILIAS_SOUGKLAKOS

γεια σας θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση όσον αφορά το xbox series s στις άλλες κονσόλες που είχα που είναι με δίσκο αγόραζα τα παιχνίδια μέσω skroutz και τα κατέβαζα εδώ πέρα δεν μπορώ να βάλω κάποιο cd αυτά τα παιχνίδια που τα έπαιρνα και κόστιζαν θα μπορώ να τα κατεβάσω δωρεάν και όχι τα ντέμο τους το full game

auronff2001
alex_.

Πας στα settings και pas sto "account",εκεί θα πας αριστερά και θα δεις κάπου θα γράφει "included with this Xbox" πατα πάνω σε αυτό και μετά θα σου βγάλει να πατήσεις claim.Για να στο δώσει όμως θα σου ζητήσει να βάλεις κωδικούς τράπεζας.

bill_anna

αν βαρεθω καποιο παιχνιδι μπορω να το διαγραψω και να βαλω αλλο στην θεση του

Δες όλες τις ερωτήσεις (404)

Παρόμοια προϊόντα

Microsoft Xbox Series S 500GBMicrosoft Xbox Series S 500GBMicrosoft Xbox Series S Starter Bundle (Official Bundle)Microsoft Xbox Series S Starter Bundle (Official Bundle)Microsoft Xbox Series X 1TBMicrosoft Xbox Series X 1TBMicrosoft Xbox Series S 1TB Carbon BlackMicrosoft Xbox Series S 1TB Carbon BlackSony PlayStation 4 Slim 500GBSony PlayStation 4 Slim 500GB
από 305,52 €από 295,50 €από 539,00 €από 349,50 €από 270,40 €
ΚατασκευαστήςMicrosoftMicrosoftMicrosoftMicrosoftSony
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΠλατφόρμαXbox Series SXbox Series SXbox Series XXbox Series SPlayStation 4 Slim