ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ Β
Παιδικά Παραμύθια

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΒΚωδικός: 24719593

Τα λεγόμενα Παραμύθια της Χαλιμάς αποδίδουν στα ελληνικά τη μείξη δύο συγγενών, αλλά και ανταγωνιστικών, διάσημων διηγήσεων με ανατολική προέλευση, που είναι παγκόσμια γνωστές ως Χίλιες και Μία Νύχτες

Δες όλη την περιγραφή

Τα λεγόμενα Παραμύθια της Χαλιμάς αποδίδουν στα ελληνικά τη μείξη δύο συγγενών, αλλά και ανταγωνιστικών, διάσημων διηγήσεων με ανατολική προέλευση, που είναι παγκόσμια γνωστές ως Χίλιες και Μία Νύχτες και Χίλιες και Μία Μέρες.

Δες όλη την περιγραφή
8,50
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 8,27 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 8,50 €

  2. 8,27 €

Περιγραφή

Τα λεγόμενα Παραμύθια της Χαλιμάς αποδίδουν στα ελληνικά τη μείξη δύο συγγενών, αλλά και ανταγωνιστικών, διάσημων διηγήσεων με ανατολική προέλευση, που είναι παγκόσμια γνωστές ως Χίλιες και Μία Νύχτες και Χίλιες και Μία Μέρες. Είναι το πρώτο «λαϊκό βιβλίο» που ξεπερνά με επιτυχία το επίπεδο του φυλλαδίου και του επίτομου βιβλίου, επιβάλλεται στην αγορά του βιβλίου και γονιμοποιεί την προφορική παράδοση.

Χαρακτηριστικά

Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
από 3 ετών
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις
14x21 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη