ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
Επιστημονικά Βιβλία

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Κωδικός: 24723154

Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται 40 Πρακτικά Θέματα Ποινικού Δικαίου όπου επεξεργάζονται τα σημαντικότερα θέματα του Γενικού Μέρους του Ποινικού Δικαίου επί τη βάσει συγκεκριμένων πρακτικών

Δες όλη την περιγραφή

Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται 40 Πρακτικά Θέματα Ποινικού Δικαίου όπου επεξεργάζονται τα σημαντικότερα θέματα του Γενικού Μέρους του Ποινικού Δικαίου επί τη βάσει συγκεκριμένων πρακτικών προβλημάτων.

Δες όλη την περιγραφή
29,60
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 29,60 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 29,60 €

Περιγραφή

Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται 40 Πρακτικά Θέματα Ποινικού Δικαίου όπου επεξεργάζονται τα σημαντικότερα θέματα του Γενικού Μέρους του Ποινικού Δικαίου επί τη βάσει συγκεκριμένων πρακτικών προβλημάτων. Σκοπός του έργου δεν είναι να επεκταθεί σε διεξοδικές θεωρητικές αναλύσεις ή σε παράθεση επιχειρημάτων υπέρ της μιας ή της άλλης άποψης, αλλά να δείξει την επιστημονική μέθοδο επίλυσης πρακτικών θεμάτων, τον δρόμο τον οποίο η ποινική σκέψη οφείλει να ακολουθεί προκειμένου να προσφέρει μια πειστική, ασφαλή και επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντηση στο ερώτημα αν και γιατί υπάρχει ποινική ευθύνη σε ένα συγκεκριμένο βιοτικό περιστατικό.

Μολονότι η συζήτηση του κάθε πρακτικού προβλήματος φέρει αναπόφευκτα την επιστημονική σφραγίδα του συγγραφέα ο οποίος το επεξεργάστηκε, έγινε προσπάθεια, σε όποια ζητήματα υποστηρίζονται διαφορετικές επιστημονικές απόψεις σε θεωρία και νομολογία, να αναζητηθούν απαντήσεις με βάση τις διαφορετικές αυτές θέσεις ή και τα διαφορετικά δογματικά συστήματα σκέψης. Εκτός του ότι κάτι τέτοιο είναι επιστημονικά ορθό, προσφέρει επιπλέον στον αναγνώστη τη δυνατότητα να κατανοήσει ο ίδιος και να αξιολογήσει καλύτερα τις διαφορετικές απόψεις επί τη βάσει των πρακτικών τους συνεπειών.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Δίκαιο - Δικαιώματα
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες