Εύζωνες - προεδρική φρουρά
Βιβλία Τέχνης

Εύζωνες - προεδρική φρουρά Κωδικός: 24723819

Η Ιστορία μας έχει αποδείξει -και μάλιστα με αμάχητα τεκμήρια- ότι για εμάς, τους Έλληνες, η διάσωση και η υπεράσπιση της εθνικής μας παράδοσης συνιστά conditio sine qua non για τη διάσωση και την

Δες όλη την περιγραφή

Η Ιστορία μας έχει αποδείξει -και μάλιστα με αμάχητα τεκμήρια- ότι για εμάς, τους Έλληνες, η διάσωση και η υπεράσπιση της εθνικής μας παράδοσης συνιστά conditio sine qua non για τη διάσωση και την υπεράσπιση της ίδιας της εθνικής μας υπόστασης.

Δες όλη την περιγραφή
  • Εκδότης: Μίλητος
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Κωδικός ISBN-13: 9786185371388
11,99
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 11,99 €

Περιγραφή

Η Ιστορία μας έχει αποδείξει -και μάλιστα με αμάχητα τεκμήρια- ότι για εμάς, τους Έλληνες, η διάσωση και η υπεράσπιση της εθνικής μας παράδοσης συνιστά conditio sine qua non για τη διάσωση και την υπεράσπιση της ίδιας της εθνικής μας υπόστασης.Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο, η παρούσα έκδοση εξυψώνει, διαχρονικώς, τον ομηρικής ρίζας εύζωνα σ' εμβληματικό μαχητή, σε ακοίμητο φρουρό, σε ήρωα. Έναν ήρωα με παράδοση αιώνων, σ' έναν πολιτισμό που ξέρει ν' αντιστέκεται, φυλάγοντας αδιάκοπα τον Άγνωστο Στρατιώτη, όχι κατόπιν διαταγής, αλλά ενσυνειδήτως και υπεράνω κάθε μέτρου ως προς την αίσθηση της ευθύνης και του χρέους.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Φωτογραφικά Λευκώματα
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες