PS5 Games

Marvel`s Spider-Man Miles Morales PS5 Game Κωδικός: 24805565

Ζήστε την άνοδο του Μάιλς Μοράλες, καθώς ο νέος ήρωας τελειοποιεί απίστευτες, εκρηκτικές νέες δυνάμεις για να γίνει η δική του εκδοχή του Spider-Man. Στην τελευταία περιπέτεια στο σύμπαν του

Δες όλη την περιγραφή

Ζήστε την άνοδο του Μάιλς Μοράλες, καθώς ο νέος ήρωας τελειοποιεί απίστευτες, εκρηκτικές νέες δυνάμεις για να γίνει η δική του εκδοχή του Spider-Man. Στην τελευταία περιπέτεια στο σύμπαν του Spider-Man της Marvel, ο έφηβος Μάιλς Μοράλες προσαρμόζεται στο νέο του σπίτι ενώ ακολουθεί τα βήματα του μέντορά του, Πίτερ Πάρκερ, ως ο νέος Spider-Man.

Δες όλη την περιγραφή
29,78
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 29,78 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 54,50 €

  2. 36,99 €

  3. 36,99 €

  4. 29,79 €

  5. 59,90 €

  6. 59,90 €

  7. 36,90 €

  8. 61,00 €

  9. 44,90 €

  10. 53,90 €

  11. 53,33 €

  12. 37,00 €

  13. 64,00 €

  14. 61,00 €

  15. 60,90 €

  16. 33,29 €

  17. 44,90 €

  18. 34,50 €

  19. 37,60 €

  20. 34,68 €

  21. 38,80 €

  22. 38,29 €

  23. 60,00 €

  24. 36,04 €

  25. 49,99 €

  26. 49,90 €

  27. 53,50 €

  28. 44,00 €

  29. 68,40 €

  30. 39,99 €

  31. 39,99 €

  32. 34,67 €

  33. 56,52 €

  34. 35,20 €

  35. 59,99 €

  36. 55,99 €

  37. 59,99 €

  38. 47,70 €

  39. 97,06 €

  40. 29,78 €

  41. 85,99 €

  42. 33,00 €

  43. 36,70 €

  44. 32,82 €

  45. 43,99 €

  46. 39,99 €

  47. 36,60 €

  48. 54,37 €

  49. 39,99 €

  50. 39,99 €

  51. 39,19 €

  52. 39,88 €

  53. 38,72 €

  54. 59,99 €

  55. 34,34 €

  56. 27,00 €

  57. 99,39 €

Περιγραφή

Ζήστε την άνοδο του Μάιλς Μοράλες, καθώς ο νέος ήρωας τελειοποιεί απίστευτες, εκρηκτικές νέες δυνάμεις για να γίνει η δική του εκδοχή του Spider-Man. Στην τελευταία περιπέτεια στο σύμπαν του Spider-Man της Marvel, ο έφηβος Μάιλς Μοράλες προσαρμόζεται στο νέο του σπίτι ενώ ακολουθεί τα βήματα του μέντορά του, Πίτερ Πάρκερ, ως ο νέος Spider-Man.Αλλά όταν μία νέα μεγάλη σύγκρουση για την εξουσία απειλεί να καταστρέψει το νέο του σπίτι, ο επίδοξος ήρωας καταλαβαίνει ότι με μεγάλη δύναμη, έρχεται και μεγάλη ευθύνη. Για να σώσει τη Νέα Υόρκη της Marvel, ο Μάιλς πρέπει να γίνει ο Spider-Man και να τα δώσει όλα.

Η άνοδος του Μάιλς Μοράλες

Ο Μάιλς Μοράλες ανακαλύπτει εκρηκτικές δυνάμεις που τον κάνουν να ξεχωρίζει από τον μέντορά του, Πίτερ Πάρκερ. Μάθετε καλά τις μοναδικές, βιοηλεκτρικές του επιθέσεις με έκρηξη δηλητηρίου και τη μυστική δύναμη καμουφλάζ. Μαζί με τα θεαματικά ακροβατικά ιστοσφεντόνα, τα γκάτζετ και τις ικανότητες.

Πόλεμος για επικράτηση

Ένας πόλεμος για επικράτηση έχει ξεσπάσει στην Νέα Υόρκη της Marvel ανάμεσα σε μια σατανική εταιρεία ενέργειας και έναν στρατό εγκληματιών με όπλα υψηλής τεχνολογίας. Ο Μάιλς, που το σπίτι του βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της σύγκρουσης, πρέπει να μάθει το κόστος του να είσαι ήρωας και να αποφασίσει τι πρέπει να θυσιάσει για το γενικό καλό.

Ένα ζωντανό, νέο σπίτι

Διασχίστε τους χιονισμένους δρόμους αυτής της νέας, ζωντανής και γεμάτης κόσμο γειτονιάς, καθώς ο Μάιλς ψάχνει να βρει πού ανήκει. Όταν οι γραμμές ανάμεσα στην προσωπική του ζωή και το κυνήγι του εγκλήματος αρχίζουν να θολώνουν, ανακαλύπτει ποιους μπορεί να εμπιστευτεί και νιώθει τι πάει να πει να βρει το μέρος που πραγματικά ανήκεις.

Συνάντησε τους ήρωες από το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.

Μάιλς Μοράλες

Ο Μάιλς Μοράλες είναι ο νεότερος Σπάιντερ-Mαν στη Νέα Υόρκη της Marvel. Μετά τον τραγικό θάνατο του πατέρα του, ο Μάιλς γνώρισε τον Πίτερ Πάρκερ, που γρήγορα έγινε φίλος και μέντοράς του. Όταν μια γενετικά μεταλλαγμένη αράχνη της Oscorp δάγκωσε τον Μάιλς, ανέπτυξε μοναδικές δυνάμεις — και μετά από μήνες εντατικό ψήσιμο— ο Πίτερ συμφώνησε να τον εκπαιδεύσει.

Ο Μάιλς ξεκινά το νέο κεφάλαιο της ζωής του στο Ανατολικό Χάρλεμ, όπου αντιμετωπίζει έναν κυκεώνα νέων ευθυνών: να μη χαλάσει τις φιλίες του, να έχει μια πολιτικό στην οικογένεια και να ισορροπήσει τη ζωή στο σπίτι με τη ζωή του ήρωα. Την ώρα που μια διαμάχη για την εξουσία απειλεί να καταστρέψει την πόλη, πρέπει να πάρει τον ρόλο του Σπάιντερ-Mαν και να τον κάνει δικό του, αλλιώς μπορεί να χαθούν τα πάντα.

Ρίο Μοράλες

Η Ρίο Μοράλες είναι η μητέρα του Μάιλς και επικρατέστερη υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές για το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Υόρκης. Μετά τον θάνατο του πατέρα του Μάιλς, η Ρίο και ο Μάιλς μετακόμισαν ξανά στο Ανατολικό Χάρλεμ, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η Ρίο.

Είναι φανατική υπερασπίστρια της αγαπημένης της κοινότητας και πάντα προσέχει τους φίλους και τους γείτονές της. Καθώς η Εταιρεία Ενέργεια Ρόξον ξεκινά την κατασκευή ενός τεράστιου εργοστασίου στο Ανατολικό Χάρλεμ, η Ρίο εμφανίζεται ως αρχηγός της κοινότητας, αντιμετωπίζοντας κατά πρόσωπο την τεράστια πολυεθνική, ενώ πολεμά να διατηρήσει τη γεμάτη ζωή γειτονιά της.

Πίτερ Πάρκερ

Ο Πάρκερ είναι ο αυθεντικός Spider-Man και ο μέντορας του Μοράλες. Μετά τον τραυματικό θάνατο του πατέρα του Μάιλς, ο Πίτερ κανονίζει να ξεκινήσει ο Μάιλς εθελοντική εργασία στο F.E.A.S.T. ξεκινώντας χωρίς να το θέλει μια αλυσίδα γεγονότων που θα τον έκαναν να αποκτήσει υπερδυνάμεις που μπορούν να συγκριθούν μόνο με τις δικές του. Από τότε, ο Πίτερ συμφώνησε πολύ διστακτικά να πάρει τον Μάιλς υπό την προστασία του ως νέου υπερήρωα βοηθώντας τον νεαρό ήρωα να μάθει να ελέγχει τις δυνάμεις του και δίνοντάς του όποια συμβουλή μπορεί για την ίδια τη ζωή. Καθώς ο Πίτερ πηγαίνει στο εξωτερικό με την Εμ Τζέι για να καλύψει τις Ειρηνευτικές Διαπραγματεύσεις της Σιμκάρια για την Daily Bugle, θα εμπιστευτεί στον Μάιλς να υπηρετήσει την πόλη ως μοναδικός Spider-Man μέχρι να επιστρέψει.

Γκάνκι Λι

Ο Γκάνκι Λι είναι ο καλύτερος φίλος κι έμπιστος συμβουλάτορας του Μάιλς Μοράλες. Ο Γκάνκι ζει στο Χάρλεμ όλη του τη ζωή και είναι μαθητής στην Ακαδημία Brooklyn Visions, όπου εργάζεται για να τελειοποιήσει τις ικανότητές του ως προγραμματιστής, ενώ παρέχει πολύτιμη υποστήριξη στον Μάιλς. Η εφαρμογή Φιλικός Spider-Man της Γειτονιάς θέλει να φέρει την επανάσταση στον τρόπο που επικοινωνούν οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης με τους Υπερήρωες.

Γραφικά

Ταξιδέψτε σε μια χιονισμένη Νέα Υόρκη της Marvel στο Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, η οποία έχει αποτυπωθεί σε πανέμορφο 4K και HDR. Ζήστε τις αντανακλάσεις στα κτίρια με το ray tracing και βελτιωμένο φωτισμό, σκιές και λεπτομέρειες χαρακτήρων. Η προαιρετική λειτουργία επιδόσεων ανανέωσης καρέ 60fps ζωντανεύει τον κόσμο του Spider-Man.


*Το παιχνίδι σε ανάλυση 4K απαιτεί τηλεόραση ή οθόνη συμβατή με 4K.

Σχεδόν μηδενική αναμονή

Το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales εκμεταλλεύεται τη σχεδόν μηδενική αναμονή, με τη χρήση σκληρού δίσκου SSD πολύ υψηλής ταχύτητας. Διασχίστε τη Νέα Υόρκη της Marvel σχεδόν σε μια στιγμή και ξαναφορτώστε χωρίς σχεδόν καμία αναμονή.

Σκανδάλες δυναμικής απόκρισης

Νιώστε τους ιστούς του Spider-Man στις άκρες των δακτύλων σας με τις σκανδάλες δυναμικής απόκρισης του χειριστηρίου DualSense στο Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.

Απτική ανάδραση

Κάθε μια από τις γροθιές του Μάιλς Μοράλες, τις βολές ιστούς και τις εκρήξεις δηλητηρίου, τα νιώθετε στα χέρια σας με τη βιωματική εμπειρία απτικής ανάδρασης μέσω του χειριστηρίου DualSense.

Τεχνολογία Ήχου Tempest 3D σε συμβατά ακουστικά

Ακούστε την πόλη να ζωντανεύει γύρω σας στο Marvel’s Spider-Man: Miles Morales με τρισδιάστατο ήχο που σας επιτρέπει να ακούτε τα πάντα γύρω σας από τις ταράτσες των κτιρίων έως τους δρόμους της πόλης. Οι ήχοι της πόλης σας βάζουν κυριολεκτικά μέσα στη Νέα Υόρκη της Marvel και ζωντανεύουν τις κινηματογραφικές στιγμές του Σπάιντερ-Mαν με την Τεχνολογία Ήχου Tempest 3D της κονσόλας PS5.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Action, Adventure
Έτος Κυκλοφορίας
2020
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
12/11/2020
Όριο Ηλικίας (PEGI)
16
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Standard
VR
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+1Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Dr__Cool

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά έκδοση: Ultimate

    Προσωπικά, τα ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Το πρώτο παιχνίδι ήταν καλύτερο, βέβαια, και είχε αρκετά μεγαλύτερη διάρκεια γεγονός που δεν σημαίνει ότι το δεύτερο ήταν κακό. Ίσα-ίσα, απλά είχε πιο απλή και λιτή ιστορία και μικρότερη διάρκεια.

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • VasMolo
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απλά εξωπραγματικό!!! Το story πολυ ωραίο και τα γραφικά πολύ καλά. Το τερμάτισα περίπου σε 1μιση εβδομάδα αλλά πραγματικά το λάτρεψα τόσο πολυ που θέλω απλα να κάνω βόλτες στην πολη !!! Απλά φανταστικό! Πιστευω οτι και αυτοί που δεν είναι ιδιαίτερα φαν των Spider Man ταινιών θα το απολαυσουν επίσης. Το μόνο αρνητικό που έχει είναι πως το story θα μπορουσε να ήταν ελαφρώς πιο μεγάλο για να το ευχαριστηθούμε παραπάνω. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Multiplayer
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitriskotzachristos10
    5
    3 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ήταν πολύ καλό παιχνίδι με άρεσε η ιστορία είχε ωραία γραφικά και πολύ καλα Πραβο στις ντιβελοπερς για αυτό το παιχνίδι

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Multiplayer
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kostas_Kazantzis6539
    5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    το παιχνίδι είναι καταπληκτικό με τα mechanics να είναι πολύ ωραία και είναι ένα σχετικά μικρό παιχνίδι που ευχαριστίεσαι κάθε του λεπτό τι προτείνω σε ανθρώπους έχουν παίξει το αρχικό Spiderman του ps4 και σε δύο μέρες θα έχουμε και το επόμενο παιχνίδι. Είναι επίσης παιχνίδι που μπορείς να το τελειώσεις σε ένα Σαββατοκύριακο.

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Childress7
    4
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Γραφικά: Πανέμορφα και καλύτερα από τον αρχικό τίτλο. Τα πρόσωπα με περισσότερες λεπτομέρειες, η Νέα Υόρκη χιονισμένη και πιο λεπτομερής. Παρότι cross gen τίτλος, είναι πανέμορφος.

    Gameplay: Λίγες αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο τίτλο αλλά παραμένει εκπληκτικά εθιστικό. Οι μάχες τρομερά γρήγορες με μία διαφοροποίηση στις ικανότητες του Miles. Έχει αρκετά πράγματα να κάνεις, λιγότερα φυσικά από τον τίτλο του 18. Η αίσθηση περιήγησης με ιστό παραμένει απίστευτη. Ωραίες μάχες με bosses.

    Story: Αρχικά το παιχνίδι είναι ακριβώς το μισό του πρώτου. Κάνει τη σύνδεση των 2 Spider-men. Έχει καλή ιστορία, αλλά πολύ κατώτερη από τον αρχικό τίτλο, η απειλή περιορίζεται σε μία συνοικία κυρίως. Οι χαρακτήρες λόγω της διάρκειας του παιχνιδιού, αναπτύχθηκαν λιγότερο. Δεν θα απογοητεύσει ούτε θα ενθουσιάσει το story..

    Γενικά: Φυσικά παραμένει πολύ καλό παιχνίδι με ωραίο gameplay, καλά γραφικά, όχι μεγάλο σε διάρκεια και με ελληνικούς υπότιτλους.

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • B3LIEV
    5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πραγματικά ένα απίστευτα καλό παιχνίδι και πολύ καλή συνέχεια στην ιστορία του πρώτου Spiderman (2018). 10/10 θα το πρότεινα σε όποιον θέλει να παίξει ένα μικρό αλλά καλό παιχνίδι. Μικρότερο σαν παιχνίδι από το πρώτο αλλά δικαιολογείται από την τιμή.

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostas_fetouris
    4
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Θετικα
    Απιστευτα Γραφικα(καποιες στιγμες νιωθεις οτι εισαι σε ταινια)
    Ενδιαφερον στορυ σε πολυ ωραιο περιβαλλον
    Ωραιες κινησεις (ξεκλειδωνονται οταν ανεβαζεις level)
    Μπορεις να το παιξεις και μετα τον τερματισμο(εχει πραγματακια να κανεις)
    Αρνητικα
    Πολυ μικρο σε διαρκεια(περισσοτερο σαν DLC του πρωτου μερους ειναι)
    Τα side quests λιγο πολυ μοιαζουν, ωστοσο θελεις να τα ολοκληρωσεις

    Αξιζει τα χρηματα του και ειναι ενα παιχνιδι που πρεπει να υπαρχει στην συλλογη

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tedi_sela
    5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Θα ηταν καλύτερα άμα ήταν μεγαλύτερο
    Σαν DLC του πρώτου φάνηκε λογο διαρκείας
    Αλλα γενικα πολυ ωραιο το game

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • User007
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απίστευτα γραφικά, πολύ ωραία ιστορία. Θα ήθελα να έχει μεγαλύτερο main story βέβαια καθώς τερματίζεται σε λιγότερο απο 10 ώρες.. παρόλα αυτά
    5 αστέρια λόγω νοσταλγίας

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Multiplayer
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gatonakos
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ας πούμε για αρχή ότι είναι πολύ καλό σε γενικές γραμμές . Απλά παίζοντας το μου φάνηκε πιο πολύ σαν ένα dlc του Σπάιντερμαν του 2019 παρά σαν ένας ανεξάρτητος τίτλος , πολύ κοινό σε gameplay και με side quests να βαδίζουν στον ίδιο δρόμο με τον προκάτοχό του . Αξίζει ; όσοι λάτρεψαν το πρώτο , ναι αξίζει , για τους υπόλοιπους που δεν τους άρεσε το πρώτο θα έλεγα όχι δεν αξίζει γιατί δεν έχει ουσιαστικές διαφορές με το πρώτο , για να σου δώσει το κάτι παραπάνω για να ασχοληθείς . Εγώ ως φαν το λάτρεψα πάντως

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • anestisdogivan
    5
    3 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολλές φορές έχανα στο παιχνίδι γιατί χάζευα τα γραφικά που είναι πραγματικά φανταστικά. Σαν να βλέπεις ταινία. Εύκολο gameplay αλλά το δοκίμασα και στο πιο εύκολο επίπεδο γιατί δε θέλω να παιδεύομαι, θέλω να περνώ ευχάριστα την ώρα μου. Κάποιοι γρίφοι σε δυσκολεύουν αλλά ας είναι καλά το youtube που σου δείχνει τις λύσεις.

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή στο χρόνο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ser_antoniadis
    5
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Γραφικάρες, φοβερό ήχο οπως και τα side quests. Αλλά πιο πολύ στάθηκα στο story που συνδέεται άμεσα με το πρώτο Spider-Man. Πανάξιος ο Morales δίπλα στον Parker και επίσης πολύ ωραίο character development του Morales και της Phin Mason. Ανυπομονούμε για το sequel του πρώτου Spider-Man όπου θα έχουμε και τους 2 Spider-Man...!!!

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Papadopouloss
    5
    10 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ ίσως και από τα TOP γραφικά για PS5 παιχνίδι τρομερό στόρι ήχος και σενάριο επίσης απίστευτο, αλλά..... είναι μικρό το παιχνίδι 4 μέρες από 3-4 ώρες και βγήκε OFF, σε αφήνει με την νοσταλγία του θέλω κι άλλο.... Δεν είναι όμως λόγος να του στερήσει κατά την άποψή μου το 5ντάρι στα αστέρια!

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alexdim00
    5
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή εξέλιξη από τον πρώτο τίτλο που ήταν ήδη φοβερός. Βελτιωμένα γραφικά και σκηνές δράσης που πραγματικά ρίχνουν σαγόνια. Παρόμοιο gameplay αρκετά καλό και η ιστορία έχει ενδιαφέρον και δεν τη βαριέσαι σε καμία περίπτωση. Το επίπεδο Amazing πριν το δύσκολο είναι τόσο όσο, δεν είναι δύσκολο παιχνίδι ειδικά αν εξοικειωθείς με τον χειρισμό οπότε αν το ξανά αρχίσω θα βάλω το επόμενο. Το fast travel είναι στιγμιαίο. Η διάρκεια είναι τόσο όσο για να μην κουράσει και υπάρχουν και άλλα πράγματα αν θέλετε να ρίξετε ώρες είτε ως completionists είτε στο new game plus. Παιχνίδι Spider-Man της Insomniac που δεν απογοητεύει ποτέ!

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pap.johnpaok
    5
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απιστευτο παιχνίδι αλλα πραγματικα κριμα που ειναι τόσο μικρό. Παρολα αυτα πρεπει ολοι να το δοκιμάσουν.

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pavlett
    4
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Οπτικοακουστικα ειναι ενα αριστουργημα. Η χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα της Νεας Υορκης σε συνδυασμο με την ιδια περιοδο γιορτων που το επαιξα κι εγω σε εκανε να νιωθεις κυριολεκτικα μεσα στο παιχνιδι. Απο εκει και περα το παιχνιδι βαδιζει στα ιδια χναρια με τον προκατοχο του και προσφερει αγνη διασκεδαση και ευχαρίστηση σε όλους τους φαν του spiderman και οχι μονο.
    Δυο αρνητικα έχω μονο να επισημανω :
    Πρωτα φυσικα η τιμή του , μιας και ακόμα και τωρα στα 40€ ειναι θεωρω αρκετά για μια τόσο σύντομη περιπέτεια ,αν και το endgame εχει να δωσει για όσους θέλουν να το συνεχισουν και επειτα η κλασσική χιλιοπαιγμενη γλυκαναλατη ιστορια η οποια θα στεκόταν μια χαρά αν είχε μερικούς villain της προκοπης.
    Με τον tinkerer (που εγινε ¨η¨ tinkerer) και τον Prowler προσωπικα δεν τρελαθηκα!
    Παντως σε γενικες γραμμές μολις πεσει λιγο ακόμα στην τιμή είναι ενα must μόνο κ μονο για τις φιγουρες εν'ωρα web-slinging στο Μανχαταν!

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Single Player
    • Ήχος
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • victor_kounellis
    5
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά έκδοση: Ultimate

    Καταπληκτικό παιχνιδι και ειδικά στην νέα κονσόλα τα γραφικά του ειναι άψογα
    Ο ήχος ειναι εκπληκτικός ειναι λες και βρίσκεσαι μεσα στο παιχνιδι, και μαζι με τα dualsense ανεπανάληπτο
    Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους βλέπουν Spider-Man και μάγκες πιστέψτε με θα το ευχαριστηθείτε όσο τιποτς αλλο
    ΠΑΡΤΕ το με κλειστά μάτια!!!

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Multiplayer
    • Ήχος
    • Single Player
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • george_patsonas
    5
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αν σου άρεσε το πρώτο , αυτό μπορεί να είναι πιο μικρό αλλά είναι ακόμα πιο εθιστικό . Ειδικά η εμπερία στο 5ρι είναι από αλλλού...

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Multiplayer
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George prdis
    2
    7 στους 37 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Ένταξη τα γραφικά τέλεια , δεν ξέρω αν είσαι φαν η όχι , έφτασα στο 24% και το βαρέθηκα , πολύ φτωχές το πεδίο μάχης αρκετές φορές φαίνεται φτηνό , περίμενα καλύτερη πλοκή ήχο , αν το βρείτε 20-25 euro nai δοκιμαστε το για τα γραφικα κ μονο τπτ αλλο.

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giotisrm
    3
    7 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ένα καλό, μικρό σε διάρκεια game. Δεν έχει σπουδαίες διαφορές απο το προηγούμενο game της σειράς. Σίγουρα, δεν αξίζει τα χρήματα του. Παρ' όλα αυτά, αν πέσει η τιμή του, αξίζει να το δοκιμάσετε.

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Single Player
    • Ήχος
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Multiplayer
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • MrDanteZ89
    4
    8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικά γραφικά, ίδιο καλό gameplay με το πρώτο. Μικρό παιχνίδι. Θα το κοστολογούσα κανα 30ρι ευρώ.

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή στο χρόνο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Fotakosapla
    5
    8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά έκδοση: Ultimate

    Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο GAME!! Μικρή η ιστορία αλλά για νέο game σε Next gen είναι όλα τα λεφτά... Πάρτε το με κλειστά τα μάτια

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kotsos1983
    5
    11 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εχοντας παίξει και το πρώτο spiderman το συγκεκριμένο είναι ανώτερο σε όλους τους τομείς αν εξαιρέσεις την μικρή διάρκεια του, το story μου άρεσε πάρα πολύ και μου θύμισε ταινία, γραφικά, ήχο 10/10

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Djfilopoulos
    4
    11 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά έκδοση: Ultimate

    4 αστερακια μονο και μονο γιατι ειναι πανακριβο σε σχεση με το μικρο μεγεθος του παιχνιδιου (ultimate edition) καταταλα Αψογο σε ολα...

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mixahl_manolhs1988
    3
    4 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλύτερο το πρώτο δεν το συζητάω ... Μέτριο πολύ κ βαρέθηκα γρήγορα .. προσπαθώ να βρω την όρεξη να το τερματίσω.

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή στο χρόνο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Willacks
    4
    12 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Όσοι έχετε παιξει το πρωτο Spiderman και σας άρεσε, το αγοράζετε με κλειστά ματια! Σε καμια περιπτωση δεν θα νιώσετε ότι παιζετε ίδιο παιχνιδι με το προηγούμενο. Έχει πάρει τη συνταγή του πρώτου παιχνιδιου και την έχει εξελίξει σε όλους τους τομείς. Βάζω όμως 4 αστέρια γιατί κατά τη δική μου άποψη το πρωτο παιχνιδι είχε καλυτερο στορυ, (Ίσως επειδή είχε μεγαλυτερη διαρκεια) χωρίς να σημαίνει ότι δεν αξίζει το στορυ του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

893 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
bebakosgaming

δυστυχώς πολλά.δεν ξέρω ακριβώς αλλά να υπολογίζεις γύρω στα 70 με 120 giga ανάλογα πάντα με την έκδοση και την κονσόλα. ελπίζω να βοήθησα όσο μπορώ.

Δες όλες τις ερωτήσεις (7)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες