X-FIT Door Gym Pro Μονόζυγο Πόρτας για Χρήστη έως 120kg
Μονόζυγα

X-FIT Door Gym Pro Μονόζυγο Πόρτας για Χρήστη έως 120kg Κωδικός: 24877251

Το Door Gym Pro, είναι ένα πρωτοποριακό μονόζυγο που τοποθετείται εύκολα στη πόρτα χωρίς βίδες και βεντούζες.Το μονόζυγο αποτελεί το πιο βασικό όργανο γυμναστικής για την ενδυνάμωση της πλάτης, των...

Δες όλη την περιγραφή

Το Door Gym Pro, είναι ένα πρωτοποριακό μονόζυγο που τοποθετείται εύκολα στη πόρτα χωρίς βίδες και βεντούζες.Το μονόζυγο αποτελεί το πιο βασικό όργανο γυμναστικής για την ενδυνάμωση της πλάτης, των χεριών και του κορμού. Με τις λαβές που διαθέτει είναι από μόνο του ένα μικρό γυμναστήριο αφού μπορείτε να γυμνάσετε με αυτό ολόκληρο το πάνω μέρος του σώματος....

Δες όλη την περιγραφή
31,00
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

από 21,70 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 31,00 €

  2. 21,70 €

  3. 21,70 €

Περιγραφή

Το Door Gym Pro, είναι ένα πρωτοποριακό μονόζυγο που τοποθετείται εύκολα στη πόρτα χωρίς βίδες και βεντούζες.Το μονόζυγο αποτελεί το πιο βασικό όργανο γυμναστικής για την ενδυνάμωση της πλάτης, των χεριών και του κορμού. Με τις λαβές που διαθέτει είναι από μόνο του ένα μικρό γυμναστήριο αφού μπορείτε να γυμνάσετε με αυτό ολόκληρο το πάνω μέρος του σώματος. Μπορείτε ακόμα, τοποθετώντας το στο πάτωμα να το χρησιμοποιήσετε για Push ups.

Κατασκευαστής

X-FIT

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
03-003-281

Χαρακτηριστικά

Είδος
Πόρτας
Μέγιστο Βάρος Χρήστη
120 kg

Διαστάσεις

Μήκος
105 cm
Πλάτος
35 cm
Ύψος
24 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Jakallergis
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Λέει οτι είναι μέχρι 120 κιλά αλλά δεν είναι για τον κανένα λόγο. Το σημείο που ενώνονται τα δύο μισά (η αριστερή και η δεξιά μεριά) είναι στην ουσία δύο σίδερα που μπαίνει το ένα ελάχιστα μέσα στο άλλο (αν έμπαινε πιο μέσα θα ήταν πολύ πιο στιβαρό), και κρατιούνται με δύο βίδες στο κέντρο. Αυτό το σημείο επειδή είναι στο κέντρο της κατασκευής, όταν πιάνεις τις άκρες να κρεμαστείς, όσο κρεμιέσαι τόσο βυθίζεται σε αυτό το σημείο που σε κάνει να μην το εμπιστεύεσαι καθόλου οτι δεν θα κοπεί στα δύο την στιγμή που κρέμεσαι. Και πριν με πείτε χοντρό, ούτε η γυναίκα μου που είναι 57 κιλά δεν το εμπιστεύεται (ντάξει αυτήν την κρατάει σίγουρα απλά επειδή κάνει αυτό το βύθισμα την φοβίζει οτι μπορεί να σκάσει κάτω. Εγώ πάντως στα λίγο κάτω από 120 δεν το παίρνω το ρίσκο).

    Θα μου πεις, καλά ρε μεγάλε πήρες μονόζυγο οριακά στο βάρος σου? Και θα έχεις και δίκιο - βλακεία μου. Έπρεπε να πάρω να βιδώνει στον τοίχο να τελειώνουμε. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός οτι το συγκεκριμένο μονόζυγο, αν είναι για 120Kg παίζει να είναι τέρμα οριακά με υπερβολικά αργή τοποθέτηση του βάρους και υπό την προϋπόθεση οτι το βάρος θα είναι σε πλήρη ακινησία. Δεν μπορώ να φανταστώ δηλαδή κάποιον στα 120 να δοκιμάζει να κάνει επανάληψη. Δεν έβαλα πιο κακή βαθμολογία γιατί πιστεύω οτι για κάτω από 90 κιλά είναι μια χαρά αν δεν σε φοβίζει αυτό το βύθισμα που κάνει.

    Το άλλο του πρόβλημα είναι οτι στην πόρτα που το βάζεις θέλει κόλπο για να πιάσει καλά και να μη το φας στα μούτρα οπότε κάθε φορά έχεις λίγο "παίξιμο" μέχρι να το βρεις. Δεν ξέρω γενικά πόσο αξίζει δηλαδή σαν ιδέα τελικά

    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Τοποθέτηση
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ProductReview
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σε αντίθεση με άλλα μονόζυγα που απαιτούν είτε βίδωμα, είτε σφίξιμο στον τοίχο (με αποτέλεσμα πολλές φορές να καταστρέφεται ο τοίχος), το συγκεκριμένο δεν χρειάστηκε τίποτα από τα δύο (ίσως να χρειαστεί αν ο χρήστης είναι πολύ βαρύς). Το τοποθετώ και το αφαιρώ όποτε θέλω πανεύκολα και έχει αρκετές λαβές ώστε να γυμνάσεις διαφορετικές μυϊκές ομάδες.

    • Τοποθέτηση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

39 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες