Κατσαρολάκια Γάλακτος

Izzy Onyx Κατσαρολάκι Γάλακτος από Χυτό Αλουμίνιο με Επίστρωση από Πέτρα 20cmΚωδικός: 25001647

Το κατσαρολάκι γάλακτος της εταιρείας Izzy είναι ένα μικρό σκεύος το οποίο χρησιμεύει στο να βράζετε γάλα ή νερό, μπορείτε επίσης να ζεστάνετε σούπα, να λιώσετε βούτυρο και σοκολάτα. Είναι εύχρηστο λόγω του μεγέθους του και δεν χρειάζεται να λερώνετε πιο μεγάλα σκεύη για μικρές ποσότητες φαγητού.
Είναι κατασκευασμένο από χυτό αλουμίνιο, ένα υλικό...

Δες όλη την περιγραφή

  • Διάμετρος: 20cm
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 18,99 €

Περιγραφή

Το κατσαρολάκι γάλακτος της εταιρείας Izzy είναι ένα μικρό σκεύος το οποίο χρησιμεύει στο να βράζετε γάλα ή νερό, μπορείτε επίσης να ζεστάνετε σούπα, να λιώσετε βούτυρο και σοκολάτα. Είναι εύχρηστο λόγω του μεγέθους του και δεν χρειάζεται να λερώνετε πιο μεγάλα σκεύη για μικρές ποσότητες φαγητού.
Είναι κατασκευασμένο από χυτό αλουμίνιο, ένα υλικό ιδιαίτερα ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες και γρατζουνιές. Διαθέτει αντικολλητική επίστρωση από πέτρα, εξασφαλίζοντας μεγάλη αντοχή σε γδαρσίματα και γρατσουνιές. Για να διατηρήσετε άθικτη την επίστρωση που διαθέτει, σας συμβουλεύουμε να αφήνετε το σκεύος να κρυώσει πριν το καθαρίσετε και να αποφεύγετε το σύρμα καθαρισμού. Προτιμήστε ένα μαλακό, συνθετικό σφουγγάρι. Επιπλέον, είναι συμβατό με όλες τις εστίες (αερίου, κεραμικές, επαγωγικές, ηλεκτρικές).

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
223488
Διάμετρος
20 cm
Υλικό
Χυτό Αλουμίνιο
Χωρητικότητα
-
Εσωτερική Επίστρωση
Πέτρα
Συμβατότητα Εστίας
Αερίου, Επαγωγική, Ηλεκτρική, Κεραμική

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • drakand
    1
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχω αγοράσει και το κατσαρολάκι των 20cm και την κατσαρόλα των 28cm καθώς και το τηγάνι των 30cm. Έχω επαγωγική κουζίνα η οποία είναι θεωρητικά 30% πιο γρήγορη στο χρόνο που χρειάζεται για να βράσει κάτι. Σε άλλες κατσαρόλες που έχω, έχω όντως δει αυτή τη διαφορά. Πήρα και αυτή τη σειρά για να έχω και ένα επιπλέον σετ, με 100% συμβατές (θεωρητικά) συσκευές με την κουζίνα. Η σειρά λοιπόν αυτή είναι ωραία εμφανισιακά, το αντικολλητικό της χαρακτηριστικό είναι όντως καλό, αλλά...
    Για να βράσει 1 lt νερό θέλει 1 ώρα! Δεν το λέω χάριν υπερβολής! Μετρημένο με ρολόι είναι! Βάζω 1 lt νερό στο κατσαρολάκι, και μετά από 45 λεπτά βλέπω τις πρώτες φουσκάλες. Για να φτάσει σε σημείο να κοχλάζει το νερό, θέλει ένα τεταρτάκι ακόμα! 1 ώρα σύνολο.
    Προφανώς και κάτι δεν πάει καλά... στις απλές συσκευές που έχω, 1 lt νερό βράζει σε 1-2 λεπτά.. Ίσως ενώ λένε ότι είναι κατάλληλες για επαγωγικές κουζίνες, τελικά να μην είναι. Δεν ξέρω τι φταίει. Το μόνο που ξέρω, είναι ότι πήγε όλο το σετ άπατο...
    Αν έχετε επαγωγική κουζίνα, σκεφτείτε το πάλι!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

13 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη