Legrand Smarther Ψηφιακός Θερμοστάτης Χώρου Smart με Οθόνη Αφής και Wi-Fi Black
Θερμοστάτες Χώρου

Legrand Smarther Ψηφιακός Θερμοστάτης Χώρου Smart με Οθόνη Αφής και Wi-Fi BlackΚωδικός: 25090180

Ο “έξυπνος” θερμοστάτης με τεχνολογία Wi-Fi, μαζί με την ειδική εφαρμογή Home + Control, σας επιτρέπει να ρυθμίζετε και να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία στο σπίτι σας με ακρίβεια. 

Δες όλη την περιγραφή

Ο “έξυπνος” θερμοστάτης με τεχνολογία Wi-Fi, μαζί με την ειδική εφαρμογή Home + Control, σας επιτρέπει να ρυθμίζετε και να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία στο σπίτι σας με ακρίβεια. 

Δες όλη την περιγραφή
169,50
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 169,50 €

Περιγραφή

Ο “έξυπνος” θερμοστάτης με τεχνολογία Wi-Fi, μαζί με την ειδική εφαρμογή Home + Control, σας επιτρέπει να ρυθμίζετε και να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία στο σπίτι σας με ακρίβεια. 

Για την εφαρμογή Home + Control απαιτείται η τελευταία έκδοση για iPhone, iPad, iPod και για Android έκδοση 5.0 ή μεταγενέστερη. 

Ο προγραμματισμός γίνεται εύκολα και απλά με τη χρήση της εφαρμογής. 

Διαθέτει επιφάνεια αφής όπου εμφανίζεται η θερμοκρασία και το επίπεδο υγρασίας του χώρου και απ’ όπου μπορεί να ρυθμιστεί η επιθυμητή θερμοκρασία και να ενεργοποιηθεί η λειτουργία Boost: ενεργοποίηση της θέρμανσης ή της ψύξης για ένα χρονικό διάστημα (30, 60 ή 90 λεπτά) ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία του χώρου ή το επιλεγμένο πρόγραμμα.

Μέσω της εφαρμογής διατίθενται οι δυνατότητες:

  • λειτουργία Away αν πρόκειται να λείψετε από το σπίτι για σύντομο χρονικό διάστημα (θερμοκρασία 120 C για λειτουργία θέρμανσης ή εντελώς κλειστός για λειτουργία ψύξης) ανεξάρτητα από το επιλεγμένο πρόγραμμα
  • λειτουργία Frost-guard αν πρόκειται να λείψετε από το σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα το χειμώνα (θερμοκρασία ασφαλείας 70 C), ανεξάρτητα από το επιλεγμένο πρόγραμμα
  • εμφάνιση στην οθόνη της θερμοκρασίας του χώρου και του χρόνου λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης / ψύξης


  • Συμβατός με κάθε σύστημα διαχείρισης θερμοκρασίας (θέρμανση, εξαερισμός, κλιματισμός) που λειτουργεί με εντολή ON/OFF όπως, π.χ. τοπική ηλεκτροβάνα σε εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης.
  • Συμβατός με τις Πρόσθετες Smart Βαλβίδες Καλοριφέρ Netatmo
  • Μπορεί να ελεγχθεί με τους φωνητικούς βοηθούς Google Assistant, Siri και Alexa (προς το παρόν οι φωνητικοί βοηθοί λειτουργούν μόνο στην αγγλική γλώσσα)

Κατασκευαστής

Legrand

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
049039

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Ψηφιακός
Τοποθέτηση
Χωνευτός
Τροφοδοσία
Ρεύματος

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Οθόνη Αφής
Ναι
Smart
Ναι
Ψύξης-Θέρμανσης
Ναι
Εύρος Θερμοκρασίας
5 - 30 °C
Προγραμματισμός
Εβδομαδιαίος
Διαβάθμιση Θερμοκρασίας
0.5 °C

Διαστάσεις

Πλάτος
12,6 cm
Ύψος
8,7 cm
Βάθος
2,81 cm

Ασύρματες Ιδιότητες

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Όχι
ZigBee
Όχι
Z-Wave
Όχι
RF
Όχι
Smart Οικοσύστημα
Alexa, Apple HomeKit, Google Home

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • tzonis1
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλός, θερμοστατης άριστος μπορώ να πω.
    Συνδεση WFI σχεδόν εύκολη. Ηλεκτρολογικα χρειαζετετε να ξέρεις για συνδεση.
    Στην εφαρμογή έχει πολλές δυνατότητες, δεν μου έχει κάνε καμία αποσύνδεση από το δίκτυο, 2 χρόνια όπου τον έχω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nist8969
    1
    1 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Απογοήτευση παρα το τεράστιο κόστος ο θερμοστάτης αποσυνδέεται για πάλκα και για να ξανα μπει στο δικτιο θέλει ξανα setup

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dr.Feel
    5
    48 στους 50 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    -Ο θερμοστάτης μπήκε σε λέβητα αερίου συμπύκνωσης!! Για να γινει η συνδεση με λεβητα αεριου πρεπει να μην στελνει ρευμα ο θερμοστατης στο λεβητα (Ψυχρή επαφη) !!
    Ο θερμοστατης εχει σταθερη τροφοδοσια για ρευμα γιατι ειναι Smart αλλα δεν στελενει ρευμα στο λεβητα αν κανετε συνδεση ψυχρης επαφης.
    Ο θερμοστατης εχει 4-5 τροπους συνδεσης, συνδεση και συστηματος ψυξης, θερμαινομενου δαπεδου κτλ. ολοι οι τροποι αναδεικνύονται στο manual. Μπορειτε να το κανετε και μονοι σας αν ξερετε, αν οχι καλεστε ηλεκτρολογο γιατι αν παει ρευμα στο λεβητα θα τον κάψετε, επισεις θελει σταθερο ρευμα αλλιος το wifi κοβεται οπως πολυ λενε οτι εχουν θεμα σε αλλα μοντελα ειναι θεμα συνδεσμολογιας του ρευματος που εχουν κανει λαθος.

    -Η συνδεση με την εφαρμογη ευκολη.
    -Η συνδεσε στο google home θελει να γινει λιγο περίεργα οταν ψάχνεται να κανετε link τη συσκευη απο το set up γραψτε Netatmo στην αναζητηση και ειναι η πρωτη επιλογη που λεει Legrand - Netatmo - Bticino , αν γραψετε legrand βγαζει 100 αλλα που δεν συνδεονται.

    -Ειναι πολυ μικρος γιατι ειναι χωνευτος και αυτο που προεξεχει ειναι οσο ενας διακοπτης σε παχος και εχει ωραιο design.
    Το κομματι που μπαινει μεσα στον τοιχο ειναι οσο μια μπριζα.

    -Τον εχω 2 εβδομαδες τωρα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, απο την εφαρμογη της legrand home μου εκανε προγραμμα βαση του ωραριου μου και ανεβοκατεβαίνει μονος του βαση ωρας και θερμοκρασιας που εχω ορισει εγω. Με την google οταν θελω το ανεβαζω ή το κατεβαζω και μπορω να ξερω τη θερμοκρασια ανα πάσα στιγμη. Τωρα αν θα εχω οικονομια μεχρι 37% θα δουμε απο οσο μου ειπε αυτος που κανει συντήρηση το λεβητα μου κανουν διαφορα αλλα θα την δειτε πιο πολυ σε ενα λεβητα συμπύκνωσης αλλα δεν θα ειναι και καμια τρελη διαφορα. Οψομεθα !
    Εγω τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

    9/1/2022 update:
    Μια ενημέρωση για τον θερμοστάτη.
    -Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος απο τον θερμοστάτη.
    -Είδα μια μείωση στο λογαριασμό της ταξης 10%-15%.
    -Απο αποσυνδεσεις δεν εχω καποιο θεμα μονο αν κοπει το internet λογο του router και ουσιαστικα δεν εχει internet το σπιτι.
    -Επισεις εαν κλεισει ο λέβητας για οποιοδηποτε λογο και η θερμοκρασια του σπιτιου δεν φτανει αυτη που λεει ο θερμοστατης ερχετε email που λεει οτι υπαρχει καποιο προβλημα και η θερμοκρασια δεν ειναι αυτη που θα επρεπε, κατι πολυ χρήσιμο καθως λογο διαφοης απο ενα καλοριφες πεφτει σε εμενα η πιεση και πρεπει να πηγαινω που και που να ανεβαζω την πιεση του λεβητα.

    Οποτε συνεχιζω να τον συνιστω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

16 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν