Ajax Systems Hub 2 Plus Μαύρο 20276.40.BL1
Smart Hubs

Ajax Systems Hub 2 Plus Μαύρο 20276.40.BL1 Κωδικός: 25125154

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi, LTE
  • Χωρίς ενσωματωμένη κάμερα
  • Χωρίς μικρόφωνο
  • Σύνδεση με έως 200 συσκευές
  • Συμβατό με συσκευές Ajax Systems
  • Διαστάσεις (χιλ.): 163 x 163 x 36
Δες όλη την περιγραφή
374,72
ΠαράδοσηΠέμ, 08 Αυγ - Δευ, 12 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 10 τεμάχια

Αγόρασε μαζί

από 374,72 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 665,88 €

  2. 374,72 €

  3. 665,88 €

  4. 532,71 €

  5. 374,73 €

  6. 414,28 €

  7. 665,88 €

  8. 665,88 €

  9. 665,95 €

  10. 665,88 €

  11. 485,43 €

  12. 485,43 €

Περιγραφή

Το Ajax Systems Hub 2 Plus απευθύνεται σε ιδιώτες και επαγγελματίες ασφαλείας που αναζητούν ένα αξιόπιστο και επαγγελματικό σύστημα ασφαλείας για το σπίτι, το γραφείο ή την επιχείρησή τους. Το Hub 2 Plus είναι ένας κεντρικός σταθμός ελέγχου για την ανίχνευση και προστασία από κλοπές, πυρκαγιές και πλημμύρες, καθώς και για τον έλεγχο της πρόσβασης και της ενεργοποίησης των συστημάτων ασφαλείας. Επίσης, απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν ένα σύστημα που μπορεί να ελεγχθεί και να λειτουργήσει εύκολα από το smartphone ή το tablet τους.

Πάντα σε επαφή - μέσω καλωδίων, Wi-Fi, LTE

Η επικοινωνία με τον έξω κόσμο είναι ζωτικής σημασίας για τους πίνακες ελέγχου συναγερμού. Η αξιοπιστία της εγγυάται την άμεση παράδοση των σημάτων συναγερμού στο Κέντρο Λήψης Συναγερμού και στους χρήστες του συστήματος.

Το Hub 2 Plus καθιστά απόλυτη τη σταθερότητα της εξωτερικής επικοινωνίας. Διαθέτει 4 κανάλια επικοινωνίας και υποστηρίζει LTE. Μια τέτοια διαμόρφωση σας επιτρέπει να συνδέσετε τη συσκευή σε δύο διαφορετικούς παρόχους Internet μέσω Ethernet και Wi-Fi, ενώ παράλληλα έχετε δύο υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας έτοιμες για εφεδρεία. Η εναλλαγή μεταξύ των καναλιών γίνεται απρόσκοπτα σε δευτερόλεπτα.

Επαλήθευση συναγερμού με φωτογραφία σε 9 δευτερόλεπτα

Η επαλήθευση με φωτογραφία είναι το μέλλον του κλάδου της ασφάλειας. Αυτή η τεχνολογία αποτελεί τη βέλτιστη λύση τόσο για εμπορικούς όσο και για οικιακούς χώρους - είναι προσβάσιμη και κατασκευασμένη με σεβασμό στην ιδιωτική ζωή. Οι κινούμενες σειρές φωτογραφιών από τους ανιχνευτές MotionCam επιτρέπουν στους χρήστες και τους χειριστές του CMS να αξιολογήσουν την κατάσταση εν δράσει. Όμως, οι φωτογραφικές κάμερες ενεργοποιούνται μόνο ως απάντηση σε συναγερμούς, ποτέ κατόπιν αιτήματος.

Το Hub 2 Plus μπορεί να διαχειριστεί έως και 200 ανιχνευτές MotionCam και να παραδώσει επιβεβαιώσεις φωτογραφιών συναγερμών στους χρήστες και στις εταιρείες παρακολούθησης συναγερμών σε μόλις 9 δευτερόλεπτα, ακόμη και όταν χρησιμοποιεί κάρτες SIM για την επικοινωνία. Χάρη στην υποστήριξη LTE.

Εγγυημένη παράδοση συναγερμών και επιβεβαιώσεων φωτογραφιών

Πρωτόκολλο Jeweller και Wings

Το ραδιοφωνικό πρωτόκολλο Jeweller εξασφαλίζει τη συνεχή λειτουργία όλων των συσκευών εντός του συστήματος ασφαλείας. Το Jeweller παρέχει αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ του κόμβου και των ανιχνευτών σε απόσταση έως και 2.000 μέτρων. Ακόμα, επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο των συσκευών Ajax και την επικοινωνία των σημάτων συναγερμού σε λιγότερο από 0,15 δευτερόλεπτα.

Το Jeweller χρησιμοποιεί χρονικά πλαίσια για το συγχρονισμό της επικοινωνίας με τις συνδεδεμένες συσκευές, την αυθεντικοποίηση για την εξάλειψη της πλαστογραφίας και την κρυπτογράφηση για την προστασία από διαρροές δεδομένων. Επιπλέον, είναι ένα εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό ραδιοφωνικό πρωτόκολλο που επιτρέπει στους ανιχνευτές να λειτουργούν για χρόνια από τις προεγκατεστημένες μπαταρίες.

Το Wings από την άλλη πλευρά είναι ένα καινοτόμο ραδιοφωνικό πρωτόκολλο που αναπτύχθηκε για τη γρήγορη μετάδοση οπτικών δεδομένων σε τεράστιες αποστάσεις. Χρησιμοποιεί μια ειδική κεραία Hub 2 Plus για τη βελτίωση της αξιοπιστίας του καναλιού. Οι ενσωματωμένοι αλγόριθμοι ελέγχου πακέτων και επαναφόρτωσης επιτρέπουν στο Wings να παραδίδει φωτογραφίες σε απόσταση έως και 1.700 μέτρων, ακόμη και αν η στάθμη του σήματος είναι ασταθής. Χάρη στο Wings, οι χειριστές του CMS και οι χρήστες μπορούν να δουν το πρώτο στιγμιότυπο μιας κατάστασης σε μόλις 9 δευτερόλεπτα μετά από ένα συναγερμό κίνησης.



Αυτοματοποιημένη ασφάλεια

Το Hub 2 Plus υποστηρίζει 64 σενάρια που ελαχιστοποιούν τον ανθρώπινο αντίκτυπο στην ασφάλεια μιας τοποθεσίας. Μπορεί να οπλίσει και να αφοπλίσει αυτόματα ολόκληρο το σύστημα ασφαλείας ή ορισμένες ομάδες βάσει προγράμματος. Επιπλέον, μπορεί να ενεργοποιήσει άμεσα ένα μηχάνημα ασφαλείας καπνού σε περίπτωση εισβολής, να διακόψει την παροχή ρεύματος και να ενεργοποιήσει τον φωτισμό έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση πυρκαγιάς ή να διακόψει το νερό σε περίπτωση διαρροής. Χρησιμοποιώντας συσκευές αυτοματισμού, το Hub 2 Plus μπορεί να ελέγχει φώτα, ηλεκτρικές κλειδαριές και ρολά. Τα σενάρια μπορούν να ενεργοποιηθούν σε απάντηση σε αλλαγές λειτουργίας ασφαλείας, ενεργοποιήσεις συναγερμών ή εντολές κουμπιών.

Προστασία μεγάλων εγκαταστάσεων με πολύπλοκη εσωτερική οργάνωση

Επιχειρηματικά κέντρα, εργοστάσια και πολυώροφες βίλες με βοηθητικά κτίσματα - το Hub 2 Plus είναι έτοιμο να ασφαλίσει ακόμη και τις πιο περίπλοκες ιδιοκτησίες. Ο νέος κόμβος ελέγχει έως και 200 συσκευές. Η εμβέλεια του ραδιοσήματός του μπορεί να φτάσει έως και τα 2.000 μέτρα, ενώ η μέγιστη κάλυψη του ραδιοδικτύου μπορεί να φτάσει τα 35 km2. Το Hub 2 Plus μπορεί να διαχειριστεί 25 ομάδες ασφαλείας με συνολικό αριθμό 200 χρηστών. Αυτό επιτρέπει στο προσωπικό ασφαλείας να χωρίζει μεγάλες εγκαταστάσεις σε ζώνες και να οργανώνει με σαφήνεια την πρόσβαση του προσωπικού.

Ανθεκτικότητα στο σαμποτάζ

Ό,τι και να συμβεί στο Hub 2 Plus, η εταιρεία ασφαλείας και οι χρήστες θα ειδοποιηθούν. Κανείς δεν μπορεί να αποσυνδέσει τον κόμβο απαρατήρητος όταν η εγκατάσταση αφοπλιστεί. Εάν κάποιος εισβολέας επιχειρήσει να αποσυναρμολογήσει τη συσκευή, αυτό θα ενεργοποιήσει αμέσως την παραβίαση. Ο διακομιστής Ajax Cloud μπορεί να ειδοποιήσει για την απώλεια της σύνδεσης με τον κόμβο σε 60 δευτερόλεπτα λόγω της συχνής σφυγμομέτρησης. Ακόμη και αν το κτίριο είναι απενεργοποιημένο, ο κόμβος θα προστατεύει το αντικείμενο για έως και 16 ώρες με ενσωματωμένη εφεδρική μπαταρία.

Μελλοντικά ασφαλές

Το Hub 2 Plus λειτουργεί με το OS Malevich, ένα λειτουργικό σύστημα πραγματικού χρόνου που αναπτύχθηκε από την Ajax Systems. Το OS Malevich είναι εξαιρετικά σταθερό, απρόσβλητο από ιούς και προστατευμένο από κυβερνοεπιθέσεις.

Η αρθρωτή αρχιτεκτονική απλοποιεί τη συνεχή αναβάθμιση του OS Malevich. Το σύστημα αποκτά νέα χαρακτηριστικά αρκετές φορές το χρόνο μέσω των over-the-air ενημερώσεων λογισμικού. Η διαδικασία δεν εμπλέκει μηχανικούς ή χρήστες και η εφαρμογή της διαρκεί λίγα λεπτά - μόνο όταν το σύστημα ασφαλείας είναι αφοπλισμένο.

Το Hub 2 Plus είναι ο πιο αποτελεσματικός πίνακας ελέγχου Ajax. Διαθέτει επεξεργαστή που είναι 4,5 φορές ταχύτερος από το Hub 2 και 8 φορές περισσότερη μνήμη flash. Αυτή η διαμόρφωση υλικού επιτρέπει στη συσκευή να λειτουργεί για χρόνια και να παραμένει επίκαιρη.

Ελέγχεται με εφαρμογές

Οι εφαρμογές είναι πιο άνετες και ασφαλείς. Συνδέονται σε έναν κόμβο χρησιμοποιώντας ένα ασφαλές κανάλι με το Ajax Cloud - τη λύση διακομιστή μας που βρίσκεται σε διάφορα κέντρα δεδομένων AWS. Οι εφαρμογές επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν την ασφάλεια, να επεξεργάζονται τις ρυθμίσεις του κόμβου, να διαμορφώνουν τις συνδεδεμένες συσκευές, να δημιουργούν σενάρια και να παρακολουθούν τα συμβάντα. Από ένα smartphone ή έναν υπολογιστή. Ενώ βρίσκονται στο χώρο ή μακριά.

Εγκατάσταση χωρίς κόπο

Το Hub 2 Plus είναι έτοιμο να λειτουργήσει αμέσως μετά την παραλαβή του. Διατίθεται με προεγκατεστημένους επικοινωνούντες, μονάδα τροφοδοσίας και εφεδρική μπαταρία. Για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση του συστήματος, θα πρέπει να συνδέσετε τη συσκευή σε μια πρίζα, να τη συνδέσετε στο Internet, να τοποθετήσετε τις κάρτες SIM και να σαρώσετε τον κωδικό QR χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Χάρη στο SmartBracket, δεν θα χρειαστεί καν να αποσυναρμολογήσετε τη συσκευή για να την τοποθετήσετε.

Όλες οι ρυθμίσεις του συστήματος ασφαλείας είναι πάντα διαθέσιμες στην εφαρμογή. Ακόμη και όταν βρίσκεστε μακριά από τον κόμβο, μπορείτε να συνδέσετε συσκευές ασφαλείας ή κάμερες CCTV, να προσθέσετε χρήστες, να ελέγξετε την ισχύ του ραδιοσήματος, να δημιουργήσετε ομάδες ασφαλείας και σενάρια ή να συνδέσετε έναν κόμβο με μια εταιρεία παρακολούθησης συναγερμού.

Απρόσκοπτη αναβάθμιση συστήματος ασφαλείας

Η διαδικασία αναβάθμισης των εγκατεστημένων κόμβων, έγινε πιο απλή από ποτέ. Η λειτουργία εισαγωγής επιτρέπει στους μηχανικούς να μεταφέρουν τις ρυθμίσεις, τις συνδεδεμένες συσκευές, τις ομάδες, τα σενάρια και τους χρήστες από έναν παλιό διανομέα στον Hub 2 Plus. Σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Με μια ματιά

  • Μέγιστος αριθμός χρηστών: 200
  • Μέγιστος αριθμός περιφερειακών: 200
  • Μέγιστος αριθμός καμερών: 100
  • Μέγιστος αριθμός σεναρίων: 64
  • Κανάλια επικοινωνίας 2 SIM cards, 2G (GSM900/DCS1800 (B3/B8)), 3G (WCDMA 850/900/2100 (B1/B5/B8)), LTE (FDD B1/B3/B5/B7/B8/B20), Wi-Fi (802.11 b/g/n) Ethernet
  • Τύπος ειδοποιήσεων: Push notifications, κλήσεις στο κινητό, SMS (εξαρτάται κάθε φορά από τις ρυθμίσεις του χρήστη)
  • Χρόνος λήψης φωτογραφίας σε περίπτωση ανάγκης: Μέχρι 9 δευτερόλεπτα
  • Τροφοδοσία: 110−240 V
  • Backup μπαταρία: Li-Ion 3 Аh
  • Πρωτόκολλο επικοινωνίας: Jeweller και Wings
  • Θερμοκρασία λειτουργίας: −10°С μέχρι +40°С
  • Βάρος: 351 γραμμάρια

Συνδεσιμότητα Wi-Fi

Συνδέεται με έξυπνες συσκευές μέσω δικτύου Wi-Fi. Υποστηρίζεται από smartphone.

Κατασκευαστής

Ajax Systems

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Χαρακτηριστικά

Kit
Όχι
Μικρόφωνο
Όχι
Ενσωματωμένη Κάμερα
Όχι
Οθόνη
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες