Μητρικές Κάρτες

Asus Prime B450M-A II Motherboard Micro ATX με AMD AM4 Socket Κωδικός: 25272107

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 4 υποδοχές DDR4 Ram έως 4400(O.C.)
  • Για επεξεργαστές AMD Ryzen
  • Υποστήριξη PCI Express 3.0 x16
  • Συνδέσεις οθόνης DVI-D, HDMI, VGA
  • Υποδοχές για 6x Sata III και 1 M.2
  • 4x USB 3.2 Gen 1, 2x USB 3.2 Gen 2

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί το bios προσφέρει πλήθος λειτουργιών και ήταν εύκολη η τοποθέτησή της στο κουτί.

Δες όλη την περιγραφή
69,70
ΠαράδοσηΠαρ, 19 Ιουλ - Τρί, 23 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 13 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 69,63 €

Περιγραφή

Η μητρική κάρτα Asus Prime B450M-A II απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν μια αξιόπιστη και οικονομική λύση για τον υπολογιστή τους, προσφέροντας ταυτόχρονα ικανοποιητική απόδοση και βασικές δυνατότητες.

Η σειρά Prime της Asus αποτελεί μια επιλογή μεσαίας κατηγορίας, προσφέροντας αξιόπιστη λειτουργία και ευέλικτες δυνατότητες, καθιστώντας την κατάλληλη για καθημερινή χρήση, εργασία και ελαφρύ παιχνίδι.

Η μητρική κάρτα Asus Prime B450M-A II βασίζεται στο chipset B450 της AMD και υποστηρίζει επεξεργαστές AMD Ryzen της 1ης, 2ης και 3ης γενιάς. Διαθέτει υποδοχές PCIe για κάρτες γραφικών και άλλες επεκτάσεις, υποδοχές M.2 για γρήγορη αποθήκευση, ποικίλες θύρες USB για σύνδεση συσκευών, καθώς και υποστήριξη για μνήμη RAM DDR4.

Επιπλέον, η μητρική κάρτα προσφέρει βελτιωμένο σύστημα ψύξης, ποιοτικά ηχητικά υποσυστήματα και επιλογές συνδεσιμότητας, όπως θύρες Ethernet, USB και ήχου, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδέσουν τις απαραίτητες συσκευές και περιφερειακά.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί το bios προσφέρει πλήθος λειτουργιών και ήταν εύκολη η τοποθέτησή της στο κουτί.

Prime

Οι μητρικές κάρτες της σειράς ASUS Prime B450M II παρέχουν τα στερεά θεμέλια που χρειάζεστε για την πρώτη σας κατασκευή, καθώς και ευελιξία για να αναπτυχθείτε μαζί με τις φιλοδοξίες σας. Συνδυάστηκαν όλα τα καλά στοιχεία που διαθέτουν οι επεξεργαστές AMD Ryzen με τον βασικό σχεδιασμό και τη μηχανική της ASUS, ώστε να επωφελείστε από κορυφαίες τεχνολογίες, όπως αυτοματοποιημένη ρύθμιση του συστήματος, ολοκληρωμένους ελέγχους ψύξης και καθηλωτικό ενσωματωμένο ήχο. Όταν δημιουργείτε με μια μητρική κάρτα ASUS Prime B450M II Series, δημιουργείτε έξυπνα, εύκολα και οικονομικά.

Ψύκτρα VRM και θερμικά επιθέματα

Μια ψύκτρα VRM με θερμικό επίθεμα από κάτω βελτιώνει τη μεταφορά θερμότητας από τα MOSFET για καλύτερη απόδοση ψύξης.

Ψύξη Συστήματος

Η Prime B450M-A II είναι σχεδιασμένος με μια σειρά από υβριδικές κεφαλές ανεμιστήρων και διαθέτει ολοκληρωμένους ελέγχους ψύξης που μπορούν να ρυθμιστούν μέσω του λογισμικού Fan Xpert 2+ ή μέσω του UEFI BIOS, εξασφαλίζοντας ότι η συσκευή σας παραμένει δροσερή και σταθερή σε συνθήκες έντονου φόρτου εργασίας.

  • Κάθε κεφαλή μπορεί να παρακολουθεί και να αντιδρά σε ειδικούς θερμικούς αισθητήρες.
  • Ένα ειδικό ολοκληρωμένο κύκλωμα προστατεύει τις κεφαλές των ανεμιστήρων, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από βραχυκύκλωμα και υπερθέρμανση.
  • Κάθε ενσωματωμένη κεφαλή CHA FAN υποστηρίζει λειτουργία PWM και DC.

Αποθήκευση

PCIe 3.0 M.2 έως 32 Gbps

Η υποδοχή M.2 υποστηρίζει έως 22110 και ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως 32Gbps μέσω εύρους ζώνης x4 PCI Express 3.0. Είναι η ιδανική επιλογή για μονάδα δίσκου λειτουργικού συστήματος ή εφαρμογών, παρέχοντας γρήγορη πρόσβαση στα δεδομένα.

Συνδεσιμότητα

Πολυάριθμες θύρες USB υποστηρίζουν εξοπλισμούς υψηλών προδιαγραφών φορτωμένους με περιφερειακά, συμπεριλαμβανομένων δύο υποδοχών USB Type-A στην πίσω πλευρά με γρήγορη συνδεσιμότητα USB 3.2 Gen 2 για συμβατές θήκες.

Aura Sync

Ένα καλοκουρδισμένο σύστημα αξίζει μια αντίστοιχη αισθητική. Το ASUS Aura προσφέρει πλήρη έλεγχο του φωτισμού RGB με μια ποικιλία λειτουργικών προεπιλογών για ταινίες LED RGB που είναι συνδεδεμένες στις ενσωματωμένες κεφαλές RGB. Και όλα αυτά μπορούν να συγχρονιστούν με ένα διαρκώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο υλικού με δυνατότητα Aura.

Armoury Crate

Το Armoury Crate είναι ένα νέο βοηθητικό πρόγραμμα λογισμικού που έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει κεντρικό έλεγχο των υποστηριζόμενων προϊόντων. Από ένα ενιαίο διαισθητικό περιβάλλον εργασίας, το Armoury Crate σας επιτρέπει να προσαρμόζετε εύκολα το φωτισμό RGB και τα εφέ για κάθε συμβατή συσκευή στο οπλοστάσιό σας.

Το λογισμικό παρέχει επίσης τον έλεγχο των ρυθμίσεων για τα προϊόντα ASUS, συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεων πληκτρολογίου και ποντικιού. Το Armoury Crate διαθέτει ακόμη και ειδική καταχώριση και επισήμανση προϊόντων για να σας βοηθήσει να μείνετε σε επαφή με την κοινότητα της ASUS.

BIOS FlashBack

Το BIOS FlashBack είναι η απλούστερη και ασφαλέστερη μέθοδος ενημέρωσης του BIOS (UEFI). Απλώς τοποθετήστε το αρχείο (UEFI) BIOS σε ένα διαμορφωμένο με FAT32 στικάκι USB, συνδέστε το στη θύρα USB BIOS FlashBack και πατήστε το κουμπί. Οι ενημερώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν ακόμη και χωρίς να έχει εγκατασταθεί μνήμη ή CPU.

SafeSlot Core

Το SafeSlot Core είναι η αποκλειστική υποδοχή PCIe της ASUS. Διαθέτοντας ενισχυμένο σχεδιασμό που αγκυρώνεται στη μητρική πλακέτα με ένα ειδικό άγκιστρο, η SafeSlot Core παρέχει 1,6 φορές ισχυρότερη συγκράτηση και 1,3 φορές μεγαλύτερη αντοχή στη διάτμηση από τις τυπικές υποδοχές επέκτασης.

Unboxing

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Μέγεθος
Micro ATX
Τύπος
Desktop

Επεξεργαστής

Υποστηριζόμενοι Επεξεργαστές
AMD
Μοντέλα
Ryzen
Υποστηριζόμενη Γενιά
Zen, Zen+
Socket
AM4

Chipset

Μοντέλο
AMD B450

Μνήμη

Τύπος Μνήμης
DDR4
Πλήθος
4 DIMM Slots
Ταχύτητες Μνήμης
2133, 2400, 2666, 2800, 2800OC, 3000, 3000OC, 3200, 3200OC, 3300OC, 3400OC, 3466OC, 3600OC, 3733OC, 3866OC, 4000OC, 4400OC
Λειτουργία Μνήμης
Dual Channel

Εσωτερικές Συνδέσεις

PCI Express x16 3.0
1 Slot
Πλήθος SATA III 6Gb/s
6 Port
Τύπος M.2
1 Θύρα PCIe 3.0
Πλήθος Υποδοχών M.2
1

Εξωτερικές Συνδέσεις

Πίσω Έξοδοι USB-A
6 θύρες USB 3.2
Ethernet (LAN)
1
Συνδέσεις με Οθόνη
HDMI, DVI-D, VGA

Δυνατότητες

RGB Φωτισμός
Όχι
WiFi/Bluetooth
Όχι
Extra
Bios Flashback, RGB Header

Ήχος

Κανάλια Κάρτας Ήχου
7.1
Επιπλέον Συνδέσεις Ήχου
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Manou
    4
    3 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αρκετά καλή motherboard για τα χρήματά της. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι ότι οι 2 απο τις 6 θύρες SATA δεν δουλεύουν εάν βάλετε M2 σκληρό. Το λέω γιατί την "πάτησα" έχοντας 4 HDD και 1 DVD. Επίσης είχα πρόβλημα με το να τρέξω τις 2x8gb G.Skill Aegis RAM στα 3000Mhz και τις έριξα στα 2400Mhz αλλά για αυτό ίσως φταίει και ο Ryzen 5 1600 που είχα από το προηγούμενό μου PC. Όταν βάλω τον 5600 θα κάνω update. Κατά τ'άλλα μια χαρά μητρική για χρήση γραφείου.

    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    • Πλήθος θυρών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • PanagiotisF
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τα λεφτά της είναι vfm αγοράστηκε 59 ευρώ

    Στα θετικά της
    Τιμή 59 ευρώ
    Bios button flash
    Έχει 4 ram slot
    Ήρθε με ryzen 5000 ready έβαλα έναν 5600g και τον αναγνώρισε απευθείας χωρίς θέματα
    Σηκώνει πολλά
    Σηκώνει πολλά mhz ram

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lambrosk1
    4
    1 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Χρειαστηκε bios update για να κουμπωσει ο 5600g, Και δεν μπορω να εχω αποψη για την ιδια την μητρικη καθως την εχω λιγοτερο απο εβδομαδα. Για αυτο τα 4/5 αστερια. Μεχρι τωρα ομως ολα φαινονται οπως επρεπε να ειναι. Και σε μια εξαιρετικη τιμη αυτη την στιγμη

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • spixri
    3
    8 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορα 22/10/2023.Παρολο που στο κουτι εγραφε 5000 ready χρειαστηκε update bios για τον 5600g . Λιγο το κακο βεβαια αφου εχει bios flash back. Για να γνωριζουν αυτοι που δεν εχουν εμπειρια.

    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    • Πλήθος θυρών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • TafZita
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η μητρική αγοράστηκε μετά απο ψάξιμο μιας VFM επιλογής και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αγορασμένη στα 70 ευρώ. Το μόνο αρνητικό κατά την γνώμη μου ειναι οτι έχει μόνο μια NVMe M.2 και μια PCI θύρες αλλά είναι μια μητρική για να χτίσεις ένα βασικό budget gaming PC οπότε κανένα πρόβλημα, ξέρεις τι παίρνεις στην τελική! Άψογη κατά τα άλλα, με πληθώρα USB θυρών (4 USB 3.2 Gen 1 και 2 USB 3.2 Gen 2) , ευχάριστο BIOS με πολλές λειτουργείες και ένα πολύ χρήσιμο λογισμικό (ARMOURY CRATE) της ASUS όπου μπορείτε να κάνετε τα tweaks σας χωρίς να μπαίνετε στο BIOS. Για όσους αναρωτιούνται και έχουν αμφιβολίες για το αν χρειάζεται BIOS Update για την CPU σας έχω να πώ οτι η μητρική ήρθε με το version 4002 και δεν χρειάστηκε να κάνω update με τον Ryzen 7 5800X μου! Έχει κυκλόφορησει άλλα 2 BIOS Version η ASUS (4202 και 4204) αλλά ο CPU σας θα δουλέψει με το 4002 χωρίς κανένα πρόβλημα. Το σύστημα μου αποτελείται απο τον Ryzen 7 5800x, Corsair Vengeance LPX 32GB (2x16), και την Gigabyte 1060 Aorus.

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Marios_Lazarou30
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έφτιαξα έναν υπολογιστή για βασικές εργασίες. Για τα λεφτά της που τίμια και μέχρι στιγμής καθόλου προβλήματα.

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panakart
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για ένα Budget μηχάνημα θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο. Εγγύηση η ASUS με ένα πολύ εύχρηστο περιβάλλον BIOS και πληθώρα λειτουργιών. Έχει συνδυαστεί με Ryzen 3 4300G, 2x8GB G.Skill Aegis και δουλεύει άψογα.

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Peaky_Lineage
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετική μητρική στα 57€ που την πηρα ειναι τζαμπα. Εχει 6 θύρες usb 3.2 πίσω (σε αντιθεση με αλλες b450 που εχουν 2 usb 2.0 κ 4 usb 3.1) και άλλες 4 θυρες για μπροστα (2xUsb 2.0+2xUsb 3.0) συνολικά 10 usb θύρες που πιστεύω είναι αρκετές.
    Εχω Βάλει πάνω τον 5600g με τις Gskill Ripjaws V στα 3200mhz και τρέχει απροβληματιστα και επίσης το D.O.C.P(XMP profile) εκτός απο τις ram υπερχρονιζει και τους επεξεργαστές αυτόματα. Πολύ καλή!

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Προς το παρόν λειτουργεί χωρίς πρόβλημα με επεξεργαστή AMD 2400G, μνήμες G.Skill Aegis 16GB DDR4 RAM με 2 Modules (2x8GB) Ταχύτητα 3200 και δίσκο Kingston A2000 SSD 250GB M.2 NVMe PCI Express 3.0.

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lefterisvoz
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    για 68,37 € που την αγόρασα είναι μια πολύ καλή επιλογή, τώρα για 130 ευρώ δεν ξέρω αν αξίζει..
    η αγορά έγινε 04/01/2023 είμαι 100% ευχαριστημένος
    συνδέθηκε άνετα με ryzen 5 5600!

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Chipmunks_Official

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά από ένα χρόνο χρήσης δεν έχω κανένα θέμα, λειτουργεί άψογα με ryzen 3 3200g κ 16gb ram. Θα ήθελα καμιά θύρα USB ακόμα. Πολύ καλή για την τιμή της.

    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    • Πλήθος θυρών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Μετα απο 1 χρονο λειτουργίας της μητρικής δεν εχω να πω τιποτα αλλο απο το οτι για τα χρηματα που την αγορασα εξιζε και το τελευταιο ευρω. Εύγε Asus!

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nitro912gr
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αν και ήρθα από sabretooth που είχα πάρει όταν ακόμα είχαμε ΠΑΣΟΚ (φυσικά) πριν πόσα χρόνια, η μητρική αυτή είναι πολύ καλή και με πλήθος επιλογών στο BIOS, με ένα απλό auto detect για CPU OC ανέβασε τον 1600AF στα ρολόγια του 2600 μόνο του.
    Για τα λεφτά της είναι πολύ Large θα έλεγα, 4 dimm για RAM, 4 USB +θύρα για τα μπροστά του κουτιού και VRM heatsink, 6 SATA και 3 θύρες για fan ( το 1 για CPU), τελευταία φορά που είχα πάρει μητρική σε αυτά τα λεφτά την 320Κ-Μ της asus στο πρώτο ryzen σύστημα μας δεν είχα sata να βάλω το DVD+R και το μπροστά case fan καλά καλά.

    Γενικά η asus έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα γκαραντί σαν εταιρία.

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Marios_Kyroglou
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή, plug n play και με Ryzen 5000 series, χωρίς bios update, τουλάχιστον από το μαγαζί που το πήρα. Το μόνο αρνητικό που να έβαζα θα ήταν ότι θα ήθελα κανένα δυο USB ακόμα

    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    • Πλήθος θυρών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mynameisjef12344
    5
    7 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τέλεια μητρική. Την έχω βάλει σε πολλούς υπολογιστές και ποτέ δεν είχα θέμα. Ryzen 5 3400g, Ryzen 5 3600, Ryzen 7 2700, Ryzen 5 1600 AF, Ryzen 5 2600. Όλοι τους έτρεχαν τέλεια. Για Budget builds δεν υπάρχει καλύτερο σε αυτή την τιμή. Μην πάρετε Asrock.

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • val_bak
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    αψογη μητρικη με την αξιοπιστια της asus.παιρνει τους καινουριους επεξεργαστες 5600χ 5800χ 5900χ 5950χ και δουλευει απροσκοπτα με ενα ryzen 5 pro 4650g 2x8 ram corsair sta 3600 mhz και corsair txm 750w.στα 70 ευρω ειναι τσαμπα για αυτα που προσφερει.

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Christoforos_Kanakakis

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    • Πλήθος θυρών
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έβαλα τον Ryzen 5 2600 και τον αναγνώρισε κατευθείαν.

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Πλήθος θυρών
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    • Πλήθος θυρών
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριας δυσκολίας σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Σχετικά δύσκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία
    • Πλήθος θυρών
    • Πλήθος λειτουργιών BIOS
    • Αξιοπιστία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων στη μητρική
    • Εύκολη τοποθέτηση στο κουτί
    • Θερμοκρασία

Ερωτήσεις

663 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
john_boii

Ναι υποστηρίζει από 1η γενιά am4 μέχρι και 5η, αφού έρχεται με εγκατεστημένο ήδη το bios update.

KsAntonis

Πιστεύετε αν κουμπωσω καμία rtx 2060 ή Intel arc a750 θα αποτελέσει πρόβλημα; (εκτός απο το PCIe που ξερω οτι η ιντελ κάρτα απαιτει 4.0)

john_boii

Δεν θα υπάρχει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα λειτουργίας, αλλά λίγο χειρότερη απόδοση. Αν θες να δεις την διαφορά απόδοσης από gen 4 slot σε gen 3 slot ψάξε στο YT την κάρτα σου και δες benchmarks και με τις δύο γενιές pcie. Συνήθως κυμαίνεται στο 5-7%

Δες όλες τις ερωτήσεις (28)

Παρόμοια προϊόντα

Asus Prime B450M-A II Motherboard Micro ATX με AMD AM4 SocketAsus Prime B450M-A II Motherboard Micro ATX με AMD AM4 SocketASRock A520M-HVS Motherboard Micro ATX με AMD AM4 SocketASRock A520M-HVS Motherboard Micro ATX με AMD AM4 SocketMSI B450M-A Pro Max Motherboard Micro ATX με AMD AM4 SocketMSI B450M-A Pro Max Motherboard Micro ATX με AMD AM4 SocketMSI B450M Pro-VDH Max Motherboard Micro ATX με AMD AM4 SocketMSI B450M Pro-VDH Max Motherboard Micro ATX με AMD AM4 SocketMSI B450 Gaming Plus Max Motherboard ATX με AMD AM4 SocketMSI B450 Gaming Plus Max Motherboard ATX με AMD AM4 Socket
από 69,63 €από 52,78 €από 53,81 €από 58,81 €από 78,40 €
ΚατασκευαστήςAsusASRockMSIMSIMSI
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
SocketAM4AM4AM4AM4AM4
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες