Μονοπάτια της αγάπης, Ο Bert Hellinger μας διδάσκει την οικογενειακή αναπαράσταση
Βιβλία Ψυχολογίας

Μονοπάτια της αγάπης, Ο Bert Hellinger μας διδάσκει την οικογενειακή αναπαράστασηΚωδικός: 253073

Το "Μονοπάτια της αγάπης" απέκτησε τα τελευταία χρόνια το χαρακτήρα ενός θεμελιώδους έργου, το οποίο, πέρα από τον τομέα της ψυχοθεραπείας, έγινε για πολλούς βοήθημα στην καθημερινότητά τους. Αυτό το...

Δες όλη την περιγραφή

Το "Μονοπάτια της αγάπης" απέκτησε τα τελευταία χρόνια το χαρακτήρα ενός θεμελιώδους έργου, το οποίο, πέρα από τον τομέα της ψυχοθεραπείας, έγινε για πολλούς βοήθημα στην καθημερινότητά τους. Αυτό το βιβλίο μιλά για την τάξη, η οποία είναι δεδομένη στις σχέσεις της αγάπης. Μόνο όταν γνωρίζουμε, λοιπόν, γι' αυτή την τάξη, πετυχαίνουμε αυτή την αγάπη. Η τυφλή,...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Bert Hellinger
  • Εκδότης: Αλφάβητο Ζωής
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2008
  • Αριθμός σελίδων: 432
  • Κωδικός ISBN-13: 9789609821315
  • Διαστάσεις: 22×14
16,42
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 16,42 €

Περιγραφή

Το "Μονοπάτια της αγάπης" απέκτησε τα τελευταία χρόνια το χαρακτήρα ενός θεμελιώδους έργου, το οποίο, πέρα από τον τομέα της ψυχοθεραπείας, έγινε για πολλούς βοήθημα στην καθημερινότητά τους. Αυτό το βιβλίο μιλά για την τάξη, η οποία είναι δεδομένη στις σχέσεις της αγάπης. Μόνο όταν γνωρίζουμε, λοιπόν, γι' αυτή την τάξη, πετυχαίνουμε αυτή την αγάπη. Η τυφλή, αμαθής αγάπη δεν γνωρίζει αυτή την τάξη και συχνά μας παραπλανά. Αν όμως γνωρίζει γι' αυτή την τάξη και τη λαμβάνει υπόψη, τότε καταφέρνει ό,τι λαχταρούμε: να έχει ευχάριστη όσο και θεραπευτική επίδραση, τόσο για μας, όσο και για τον περίγυρό μας.

Σ' αυτό το βιβλίο παρουσιάζονται τρία θεραπευτικά σεμινάρια του θεμελιωτή της πρωτοποριακής μεθόδου της οικογενειακής συστημικής αναπαράστασης, του Γερμανού φιλοσόφου και θεραπευτή Bert Hellinger, με το ακριβές κείμενο της ομιλίας, συντομευμένο. Ο ίδιος ο Hellinger, θεωρεί το "Μονοπάτια της αγάπης" ως το κείμενο που πραγματικά μας εκπαιδεύει να αποκτήσουμε τη συστημική ματιά, την οπτική αυτή που ανακαλύπτει λύσεις μέσα από τα πεδία της γνώσης, της ενότητας και της ψυχικής ολοκλήρωσης.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Γενική Ψυχολογία
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
Ο Bert Hellinger μας διδάσκει την οικογενειακή αναπαράσταση
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
432
Έτος έκδοσης
2008
Διαστάσεις
22x14 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη