Ubiquiti UniFi Cloud Key Plus
Διάφορα Δικτύου

Ubiquiti UniFi Cloud Key Plus Κωδικός: 25315668

Το UniFi Cloud Key Gen2 Plus είναι ένας ενσωματωμένος ελεγκτής υλικού και αυτόνομος διακομιστής εφαρμογών που έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται τις συσκευές δικτύου UniFi και το

Δες όλη την περιγραφή

Το UniFi Cloud Key Gen2 Plus είναι ένας ενσωματωμένος ελεγκτής υλικού και αυτόνομος διακομιστής εφαρμογών που έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται τις συσκευές δικτύου UniFi και το σύστημα επιτήρησης κάμερας.

Δες όλη την περιγραφή
255,50
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 255,50 €

Περιγραφή

Το UniFi Cloud Key Gen2 Plus είναι ένας ενσωματωμένος ελεγκτής υλικού και αυτόνομος διακομιστής εφαρμογών που έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται τις συσκευές δικτύου UniFi και το σύστημα επιτήρησης κάμερας. Διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή με 3 GB RAM, 1 TB SATA HDD για αποθήκευση βίντεο και 32 GB αποθήκευση flash eMMC και χρησιμοποιεί την τελευταία έκδοση του UniFi Controller με υβριδική τεχνολογία cloud. Το UniFi Cloud Key Gen2 Plus είναι πλήρως ικανό να διαμορφώσει και να διαχειριστεί δεκάδες συσκευές UniFi στο δίκτυό σας και προσφέρει αντικατάσταση PoE εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας για έναν αποκλειστικό διακομιστή ή υπολογιστή, χωρίς σχεδόν κανένα ψηφιακό αποτύπωμα. Προβολή έως και 20 ζωντανών ροών κάμερας σε ένα μόνο παράθυρο. Με βασικές και προηγμένες επιλογές προτύπων διαθέσιμες, επιλέξτε το πρότυπο ζωντανής προβολής που είναι κατάλληλο για εσάς. Οι εγγραφές βίντεο αποθηκεύονται ιδιωτικά στο Cloud Key Gen2 Plus. Με έναν ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 1 TB, μπορείτε να διατηρήσετε εκατοντάδες ώρες εγγραφής χωρίς αποθήκευση τρίτου μέρους ή διαδικτυακά ψηφιακά αποτυπώματα.

Κατασκευαστής

Ubiquiti

Χαρακτηριστικά

Είδος
Cloud Controller
Τεμάχια
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • zakp
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ότι καλύτερο. Δεν ξέρω τι ακριβώς προβληματίζει τον φίλο με την προηγούμενη κριτική.

    Η ubiquiti προσφέρει επαγγελματικό εξοπλισμό σε προσιτές τιμές. Ενδείκνυται για μικρομεσαίες επιχείρησης (ενοικιαζομεναδωμάτια, εστιατόρια κτλ.)

    Δεν υπάρχει ανταγωνισμός για εμένα σε ότι αφορά το τι προσφέρει η Ubiquiti. Η Microtic έχει ποιο φθηνά προϊόντα αλλά δεν αγγίζουν ούτε στο ελάχιστο το διαχειριστικό της ubiquiti , το design και γενικότερα το οικοσύστημα της.

    Το συγκεκριμένο προϊόν είναι άψογο. Έχεις το δικό σου καταγραφικό που το πληρώνεις μια φορά και τέλος (ούτε συνδρομές σε cloud ούτε τίποτα), όχι μόνο αυτό αλλά εχεις την δυνατότητα απομάκρυνση διαχείρισης ολοκλήρου του δικτύου ( κάμερες, access points, router, switches τα πάντα) σε state of the art interface.
    Ιδανικό αν έχετε επιχείρησης και χρειάζεται να κάνετε κάποια αλλαγή από απόσταση.

    Το ότι θερμαίνεται το ακούω βερεσέ. Χρησιμοποιεί το αλουμινένιο πλαίσιο του ως ψήκτρα.
    Πότε μετά από 4 χρόνια+ χρήσης και πάνω από 7 κάμερες πάνω του και 12 access points δεν είχα κανένα πρόβλημα.

    Να σημειωθεί ότι έχει κάθε 30 - 40 μέρες update
    που δείχνει ότι οι άνθρωποι και οι εταιρία είναι σοβαροί και τα update είναι όντως σοβαρά και όχι της πλάκας, εννοώντας ότι δεν σε ωθούν ύπουλα να αγοράσεις καινούργιο εξοπλισμό για νέα features.

    Προσωπικά άλλαξα το σκληρό σε SSD μιας και ήθελα μεγαλύτερη χωρητικότητα λόγο του πλήθος των καμερών και είπα να κανω την "αναβάθμιση", όντως έχει καλύτερη απόκριση πλέον. Εάν έχεις 2-3 κάμερες δεν υπάρχει λόγος.

    Σωστό το σχόλιο του φίλου για το ότι δεν ενδείκνυται για συνεχόμενη παρακολούθηση των καμερών εκτός δικτύου μιας και θα σου γονατίσει το upload speed σε συμβατικές συνδέσεις . Απόλυτα φυσιολογικό για ευνόητους λόγους (Να κάνεις stream 7 κάμερες ολες σε full HD ή 4Κ δύσκολο. Εδω ενα Ζοοm call κάνεις και γονατίζει το bandwidth... αφού ζούμε Ελλάδα). Αυτό δεν ισχύει εάν παρακολουθης locally.

    Επίσης κάτι σημαντικό εάν έχετε πολλαπλά καταγραφικα ομαδοποιουνται όλα κάτω από την ίδια εφαρμογή και απλά βλέπεις όλες σου τις κάμερες από διαφορετικές εγκατάστασης. Δεν χρειάζεται ο πονοκέφαλος του να κάνεις Login με διαφορετικούς κωδικούς , εφαρμογές και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

    Ακόμα τρέχει και machine learning για object recognition που σού προσφέρει notifications εάν δει κάτι κλπ.

    Μην ξεχνάμε ότι τρέχεις localy το καταγραφικό για τους παρανοϊκόυς (και όχι άδικα) των προσωπικών δεδομένων.

    Πραγματικά οτιδήποτε κάτω των 5 αστεριών το άδικη μιας και όπως είπα ΔΕΝ υπάρχει ανταγωνισμός.
    Η τιμή του απόλυτα δικαιολογημενη.

    Εάν τώρα θες κάτι ποιο "επαγγελματικό" παρέχεται από την εταιρεία και θα πρέπει να το πληρώσεις ή θα πας σε μια πολύ ποιο εξειδικευμενη λύση (€€€).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tsifotis
    4
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγοραστηκε για να αποδεσμευσει υπολογιστη απο το να ειναι συνεχεια αναμμενος ωστε να καταγραφει υλικο απο την καμερα G3 Pro.
    Ζεσταινεται ομως, μαλλον λογω της συνεχους εγγραφης απο σκληρο δισκο 1TB. Αρχικα το ακουμπισα πανω σε μεγαλα παξιμαδια ως ποδαρακια για να δροσιζεται αλλα παρεμενε ζεστο,
    Ως μεθοδο παθητικης ψυξης τελικα το ακουμπισα να εφαπτει απανω σε μια αλουμινενια τετραγωνη επιφανεια (απο πινακιδα) και εβαλα τα παξιμαδια ως ποδαρακια και πια δεν ζεσταινεται. Ολα ακουμπιστα, καμια κατασκευη.
    Θα επρεπε να εχει καποια βαση ή ενα ανεμιστηρακι ή έστω μια ψυκτρα.
    Οσο περναει ο καιρος θα γινεται σχεδον υποχρεωτικη η αγορα του (ή του Dream Machine Pro) αν χρειαστει προβολη υλικου απο dekstop αφου καταργηθηκε η UNIFI VIDEO εφαρμογη windows για εικονικο σερβερ σε pc. Πια μονο απο android/ios εκτος αν βρεθει καποια legacy εφαρμογη για windows με διαφορα ρισκα.
    Κανει την δουλεια του αλλα νομιζω ζοριζεται και φαινεται καμια φορα στο framerate, δεν ξερω αν ειναι θεμα επεξεργαστη ή κατι αλλο αλλα απο τοτε που του εβαλα δροσεροτερο στηριγμα βελτιωθηκε η κατασταση αρκετα.
    Τωρα, το τί προσφερει ειναι σε αυτους που ηδη ενδιαφερονται για την αγορα του μαλλον πανω κατω γνωστο:
    Εαν εχετε προιοντα Ubiquiti οπως Unifi καμερες και Αcess Point, αντι να τα τρεχετα εικονικο server σε καποιον υπολογιστη που θα αποθηκευει ολες τις ρυθμισεις ασφαλειας και στατιστικα μπορειτε με αυτο το μικρο dedicated server να κανετε την δουλεια σας και να ελεγχετε απο αποσταση.
    Δεν περιλαμβανει τροφοδοτικο οποτε θα χρειαστειτε 802.3af PoE ή usb charger Quick Charge 2.0.
    Κανει την δουλεια του αλλα δεν με ενθουσιασε η αποδοση του.
    Με οποιον browser δοκιμασα για να εχω LIVE VIEW δεν μπορω να πω οτι δουλευει παντα απροβληματιστα ενω η G3 PRO απο την μερια της ειναι αψογη. Ισως επρεπε να παω στο Dream Machine Pro αλλα μου φανηκε overkill για μια μονο καμερα.

    EDIT: Επανερχομαι. Νομιζω τα 3 αστερια το αδικουνε λιγο. Τοσον καιρο που το εχω για να το βλεπω απο android ειναι αψογο. Ειναι πολυ αξιοπιστη συσκευη για αρχειο. Δηλαδη να καταγραφει και να ανατρεχεις απο αποσταση οποτε χρειαζεται. Ως live μου τα χαλαει λιγο. Θα εβαζα 3.5 αστερια αν μπορουσα. Τα δοντια του τα δειχνει σε κινητο/ταμπλετα οχι ως ενδιαμεσος για μονιτορ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

35 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες