Καλαμωτές

vidaXL Καλαμωτή Πλαστική με Μισό Καλάμι 90x500cmΚωδικός: 25316448

Περίφραξη εξωτερικού χώρου ιδανική για να διαχωρίσετε μια περιοχή του κήπου σας για θάμνους, λαχανικά ή λουλούδια, για να οριοθετήσετε ένα μονοπάτι ή έναν ιδιωτικό δρόμο ή απλά για να διακοσμήσει

Δες όλη την περιγραφή

Περίφραξη εξωτερικού χώρου ιδανική για να διαχωρίσετε μια περιοχή του κήπου σας για θάμνους, λαχανικά ή λουλούδια, για να οριοθετήσετε ένα μονοπάτι ή έναν ιδιωτικό δρόμο ή απλά για να διακοσμήσει τον περίβολο του σπιτιού σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης ως παραβάν βεράντας, ανεμοφράκτης ή να σας προστατεύει από τον ήλιο. 

Δες όλη την περιγραφή
46,99
ΠαράδοσηΔευ, 16 Σεπ - Παρ, 20 Σεπ
+35,00 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 46,99 €

Περιγραφή

Περίφραξη εξωτερικού χώρου ιδανική για να διαχωρίσετε μια περιοχή του κήπου σας για θάμνους, λαχανικά ή λουλούδια, για να οριοθετήσετε ένα μονοπάτι ή έναν ιδιωτικό δρόμο ή απλά για να διακοσμήσει τον περίβολο του σπιτιού σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης ως παραβάν βεράντας, ανεμοφράκτης ή να σας προστατεύει από τον ήλιο. Η περίφραξη κήπου είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό PVC με αντίσταση στις καιρικές συνθήκες που καθαρίζεται εύκολα με ένα απλό σκούπισμα. Είναι επίσης ελαφριά και εύκαμπτη. Μπορείτε με άνεση να την κόψετε στο επιθυμητό ύψος και μήκος και να τη στερεώσετε με δεματικά ή σύρμα.

Χαρακτηριστικά

  • Χρώμα: Γκρι
  • Υλικό: PVC
  • Διαστάσεις: 90 x 500 εκ. (Π x Μ)
  • Πλάτος λωρίδων: 12 χιλ.
  • Με αντίσταση στα καιρικά φαινόμενα και την υπεριώδη ακτινοβολία
  • Εύκολη ρύθμιση του μήκους

Κατασκευαστής

vidaXL

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
43631

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Μισό Καλάμι
Υλικό Κατασκευής
Πλαστικό

Διαστάσεις

Ύψος
90 cm
Μήκος
500 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη