Hellas Stones Classic Sahara Πέτρα Επένδυσης Τοίχων
Πέτρες Επένδυσης Τοίχων

Hellas Stones Classic Sahara Πέτρα Επένδυσης ΤοίχωνΚωδικός: 25319512

  • Τεχνητή πέτρα ονομάζεται ένα οικοδομικό υλικό το οποίο αντικαθιστά την φυσική πέτρα στις επιφάνειες συνήθως εξωτερικών αλλά και εσωτερικών τοίχων. Οι τεχνητές πέτρες παράγονται με ελαφροβαρή αδρανή...
Δες όλη την περιγραφή
  • Τεχνητή πέτρα ονομάζεται ένα οικοδομικό υλικό το οποίο αντικαθιστά την φυσική πέτρα στις επιφάνειες συνήθως εξωτερικών αλλά και εσωτερικών τοίχων. Οι τεχνητές πέτρες παράγονται με ελαφροβαρή αδρανή έτσι ώστε να έχουν μικρό βάρος σε σχέση με τις φυσικές πέτρες. Το χαμηλότερο βάρος, το μικρότερο κόστος και η ποικιλία προϊόντων είναι σημαντικά πλεονεκτήματα που...
Δες όλη την περιγραφή
36,70
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+65,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

από 36,70 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 36,70 €

Περιγραφή

  • Τεχνητή πέτρα ονομάζεται ένα οικοδομικό υλικό το οποίο αντικαθιστά την φυσική πέτρα στις επιφάνειες συνήθως εξωτερικών αλλά και εσωτερικών τοίχων. Οι τεχνητές πέτρες παράγονται με ελαφροβαρή αδρανή έτσι ώστε να έχουν μικρό βάρος σε σχέση με τις φυσικές πέτρες. Το χαμηλότερο βάρος, το μικρότερο κόστος και η ποικιλία προϊόντων είναι σημαντικά πλεονεκτήματα που έχουν κάνει δημοφιλή τη χρήση των υλικών αυτών.
  • Οι τεχνητές πέτρες έχουν πάχος 2-4 cm περίπου και κατασκευάζονται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Τα γενικά χαρακτηριστικά τους είναι συνήθως αντιγραμμένα από τη φύση και τις παραγόμενες φυσικές πέτρες. Τα σχέδια μπορεί να είναι τετραγωνισμένες πέτρες ή ανώμαλου σχήματος ή στρογγυλεμένες, ακόμη και απομίμηση τούβλων. Κάθε σχέδιο μπορεί να παράγεται σε ένα ή περισσότερους χρωματισμούς. Η εταιρεία μας φροντίζει ώστε η πίσω πλευρά των πετρών να είναι ιδιαίτερα ανώμαλη για να γίνεται η καλύτερη δυνατή πρόσφυση τους με τις κόλλες.
  • Η Hellas Stones είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη Ελληνική Εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής τεχνητής πέτρας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 και έχει καταφέρει να αποκτήσει μια ισχυρή παρουσία στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά.

Διαχρονική σειρά τεχνητής πέτρας, η οποία συνηθίζεται να εφαρμόζεται σε πολλές κατασκευές, ενώ η πιο συνηθισμένη της εφαρμογή απευθύνεται σε κλασικό ύφος αρχιτεκτονικής. Παράγεται σε πέντε (5) χρωματισμούς και διαστάσεις πετρωμάτων, οι οποίες χαρακτηρίζονται από 15 cm ύψος, με το μήκος να μεταβάλλεται για λόγους ευκολίας στην τοποθέτηση. Η ευελιξία της σειράς, αναφέρεται και σε γωνιακά τεμάχια για τη αρτιότερη έκβαση του έργου.Η τοποθέτησή της μπορεί να γίνει με αρμό και χωρίς αρμό.


  • Σταθερό ύψος 15 cm.
  • Μήκη 15, 20, 25, 30, 35 cm.
  • Πάχος: 2εκ. - 3,5εκ.
  • Κιβώτιο 0,95 m2
  • Βάρος: 28 kg/τμ

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Πέτρα
Χρώμα
Καφέ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη