Saint Clair 2030 Χριστουγεννιάτικο Αλέκιαστο Τραπεζομάντηλο Υφασμάτινο Κόκκινο Μ145xΠ145εκ.Κωδικός: 25376553

Χριστουγεννιάτικο τραπεζομάντηλο, σε κόκκινο χρώμα, από την εταιρεία Saint Clair, για να προσθέσετε εορταστικές πινελιές στο τραπέζι των γιορτών σας. Κατά τη διάρκεια των γιορτών, τα τραπέζια είναι μια ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά με την οικογένεια και τους φίλους μας. Δώστε τη σημασία που τους αξίζει, στολίζοντάς τα όπως ακριβώς και το υπόλοιπο...
Δες όλη την περιγραφή

19,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 19,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 19,00 €

Περιγραφή

Χριστουγεννιάτικο τραπεζομάντηλο, σε κόκκινο χρώμα, από την εταιρεία Saint Clair, για να προσθέσετε εορταστικές πινελιές στο τραπέζι των γιορτών σας. Κατά τη διάρκεια των γιορτών, τα τραπέζια είναι μια ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά με την οικογένεια και τους φίλους μας. Δώστε τη σημασία που τους αξίζει, στολίζοντάς τα όπως ακριβώς και το υπόλοιπο σπίτι σας! Επιπλέον, το μοτίβο με τον Άγιο Βασίλη, θα δώσει έναν ακόμη πιο εορταστικό τόνο στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας, με τον αγαπημένο Άγιο μικρών και μεγάλων! Αποτελείται από συνθετικό ύφασμα πολυεστέρα, το οποίο είναι εύκολο στο καθάρισμα και δεν τσαλακώνεται. Για καλύτερη φροντίδα, προτείνεται πλύση και σιδέρωμα σε χαμηλές θερμοκρασίες, χρήση στεγνωτηρίου σε μέτριες θερμοκρασίες ή στεγνό καθάρισμα και δεν ενδείκνυται η χρήση χλωρίου ή λευκαντικού.

• Μήκος: 145εκ.
• Πλάτος: 145εκ.
• Υλικό: Ύφασμα
• Σύνθεση: 100% Πολυεστέρας

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
1719030218026

Χαρακτηριστικά

Είδος
Τραπεζομάντηλο
Δημοφιλή Σχέδια
Άγιοι Βασίληδες
Τύπος Τραπεζομάντηλου
Τραπεζομάντηλο
Χρώμα
Κόκκινο
Τεμάχια
1 τμχ
μιας Χρήσης
Όχι
Σύνθεση
100% Πολυεστέρας
Αλέκιαστο
Ναι

Διαστάσεις

Μήκος
145 εκ.
Πλάτος
145 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη