Eiger Σύστημα Αντίστροφης Όσμωσης 6 Σταδίων RO
Φίλτρα Αντίστροφης Όσμωσης

Eiger Σύστημα Αντίστροφης Όσμωσης 6 Σταδίων RO Κωδικός: 25386838

Πλήρες σύστημα αντίστροφης όσμωσης έξι σταδίων με δοχείο αποθήκευσης για τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Η τεχνολογία της αντίστροφης όσμωσης είναι μέθοδος πλήρους καθαρισμού του νερού

Δες όλη την περιγραφή

Πλήρες σύστημα αντίστροφης όσμωσης έξι σταδίων με δοχείο αποθήκευσης για τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Η τεχνολογία της αντίστροφης όσμωσης είναι μέθοδος πλήρους καθαρισμού του νερού βρύσης.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 11 ημέρες πριν

Περιγραφή

Πλήρες σύστημα αντίστροφης όσμωσης έξι σταδίων με δοχείο αποθήκευσης για τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Η τεχνολογία της αντίστροφης όσμωσης είναι μέθοδος πλήρους καθαρισμού του νερού βρύσης.

Τα έξι στάδια Eiger RO επιτυγχάνουν τη δραστική μείωση έως και 97% του χλωρίου, του χαλκού και πολλών άλλων που ενδεχομένως επιβαρύνουν ή μολύνουν το νερό βρύσης.

Μειώνει:

Χρώμιο, Χλώριο, Αρσενικό, Αργίλιο, Αμμωνία, Χαλκό, Υδράργυρο, Ουράνιο, Φυτοφάρμακα, Φωσφωρικά, Βακτηρίδια, Βάριο, Βενζόλιο, Διττανθρακικό άλας, Βορικό άλας (βόριο), Βρώμιο (βρωμίδιο), Κάδμιο, Ασβέστιο, Διοξείδιο του άνθρακα, Carbontetrachloride, Χλωρίδιο, Χρώμα, Κυάνιο, Cyptosporidium, Φθορίδιο, Giardia Lamblia, Σκληρότητα, Σουλφίδιο υδρογόνου, Σίδηρος, Μόλυβδος, Legionella, Μαγνήσιο, Μαγγάνιο, Υδράργυρος, Μεθάνιο, Νικέλιο, Νιτρικό άλας, Νιτρώδες άλας, Μυρωδιά, Οργανικές ουσίες, Κάλιο, Ράδιο, Ραδόνιο, Selentum, Πυρίτιο, Ασήμι, SOC, Νάτριο, Στρόντιο, Θειικό άλας, THM, TOC, Διαλυμένα στερεά, Θολούρα, Ιοί, VOCs, κ.α.

1ο Στάδιο: Φίλτρο ιζήματος

Είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου, υψηλής χωρητικότητας και αφαιρεί τις ακαθαρσίες, τις σκόνες, σωματίδια, σκουριές και άλλα ιζήματα.

2ο Στάδιο: Κοκκώδες φίλτρο ενεργού άνθρακα

Πρόκειται για φίλτρο ενεργού άνθρακα υψηλής απόδοσης που αφαιρεί το 99% του ελεύθερου χλωρίου, μυρωδιά, οργανικά μολυντικά σωματίδια, εντομοκτόνα και χημικά.

3ο Στάδιο: Φίλτρο ιζήματος

Ανάλογα με την ποιότητα του νερού, το τρίτο στάδιο μπορεί να είναι είτε ενεργού άνθρακα είτε ιζήματος 20 εκατομμυριοστών, ώστε να προετοιμάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νερό πριν περάσει από την μεμβράνη υψηλής απόρριψης. Το φίλτρο ιζήματος είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου, υψηλής χωρητικότητας και αφαιρεί χημικές ενώσεις, αιωρήματα και άλλα ιζήματα που δεν συγκρατούνται λόγω του μεγέθους τους από το 1ο στάδιο.

4ο Στάδιο: Μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης υψηλής απόρριψης

Διαχωρίζει το 95-99,9% των διαλυμένων ρύπων, χημικών, στερεών, μετάλλων, βακτηρίων και μικροβίων από τα μόρια του νερού (βλ. μόλυβδος, χαλκός, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθόριο, νιτρώδη άλατα και σελήνιο). Οι ρύποι απομακρύνονται στη συνέχεια μέσω της αποχέτευσης.

5ο Στάδιο: Φίλτρο εκροής άνθρακα

Εγκεκριμένο από την NSF, το φίλτρο εκροής αφαιρεί όλες τις μυρωδιές και υπολείμματα, βελτιώνοντας το ph και τη γεύση του νερού.

6ο Στάδιο: Φίλτρο ενίσχυσης του νερού με ιχνοστοιχεία και μέταλλα

Μετά το 5ο στάδιο και πριν το νερό φτάσει στο ποτήρι σας, το 6ο στάδιο προσθέτει ιχνοστοιχεία και μεταλλικά στοιχεία απαραίτητα για την καλύτερη απορρόφηση του νερού από τον οργανισμό σας.

Κατασκευαστής

Eiger

Χαρακτηριστικά

Στάδια Φίλτρανσης
6 Σταδίων
Λάμπα UV
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • dimitros97

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μια εξαιρετική επιλογή για να έχετε καλό νερό εύκολα και γρήγορα ! Την εγκατάσταση δεν θα την χαρακτήριζα δύσκολη αρκεί να έχετε υπομονή! Το νερό για την πρώτη εβδομάδα θα έχει μια ιδιαίτερη γεύση που μετά φεύγει !

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • achinero
    5
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πολύ καλό σύστημα για οικιακή χρήση με άριστα αποτελέσματα .. υστερα απο μηνες εξακολουθει να ειναι αριστιο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικό προϊόν και πολύ καλή σχέση τιμής και ποιότητας.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

35 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
asikgeo

Το προϊόν έρχεται με τα φίλτρα ή ειναι ξεχωριστή η αγορά αυτών ; Ευχαριστω

achinero

συνηθως ερχετε με φιλτρο αλλα για σιγουρια παρε τηλεφωνο προμηθευτη . άλλωστε στην αναλυτικη περιγραφη θα πρεπει αν γραφει τι περιλαμβανει η αγορα

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες