Rega Planar 1 Πικάπ Μαύρο
Πικάπ

Rega Planar 1 Πικάπ ΜαύροΚωδικός: 25392030

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χειροποίητος βραχίονας RB110
  • Προστατευτικό καπάκι plexi glass
  • Εργοστασιακή κεφαλή ΜΜ
  • Διαστάσεις: 447 x 117 x 360 χιλ.
Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+17,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 399,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    399,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    399,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    399,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    399,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    399,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    399,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    399,00 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    399,00 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    399,00 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    399,00 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    409,00 €

  12. Επίσημος μεταπωλητής
    399,00 €

  13. Επίσημος μεταπωλητής
    399,00 €

  14. Επίσημος μεταπωλητής
    399,00 €

Περιγραφή

Το πολλαπλά βραβευμένο Planar 1 διαθέτει μια φρέσκια νέα εμφάνιση! 

Κάθε μικρή λεπτομέρεια του Planar 1 έχει σχεδιαστεί με προσοχή για να βελτιώσει την απόδοση. Χρησιμοποιεί έναν εξατομικευμένο 24V, χαμηλού θορύβου κινητήρα για να μειώσει τις δονήσεις, σε συνδυασμό με τον χειροποίητο RB110 βραχίονα με τα μοναδικά χαμηλής τριβής ρουλεμάν σχεδιασμένα από τη Rega. 

Ο τελευταίας τεχνολογίας ιμάντας EBLT, προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια και βελτιωμένη απόδοση ταχύτητας.

Χειροποίητος βραχίονας RB110

Ο καινούργιος βραχίονας RB110 είναι κατασκευασμένος με τα νέα, ειδικά σχεδιασμένα από την Rega, έδρανα με εξαιρετικά χαμηλή τριβή. Επιπλέον, περιλαμβάνει αυτόματη ρύθμιση της αντιστάθμισης, χωρίς να χρειάζεται να το ρυθμίσετε εσείς, καθιστώντας το πικάπ Planar 1 το πιο "plug & play" που έχει κατασκευάσει ποτέ η Rega.

Τέλος, το εργονομικά σχεδιασμένο κέλυφος κεφαλής προσφέρει βελτιωμένη χρηστικότητα και εμφάνιση.

Σύγχρονος κινητήρας 24 V

Το πρώτο entry-level πικάπ της Rega το οποίο χρησιμοποιεί σύγχρονο κινητήρα εναλλασσόμενου ρεύματος 24 V με νέα πλακέτα κινητήρα και τροχαλία αλουμινίου που προσφέρει χαμηλό θόρυβο και καλύτερη σταθερότητα ταχύτητας.

Κατασκευαστής

Rega

Χαρακτηριστικά

Ενσωματωμένα Ηχεία
Όχι
Βαλιτσάκι
Όχι
Ενσωματωμένη Προενίσχυση (Pre Amp)
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 7
  2. 2
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Πολύ καλή η πρώτη εντύπωση!
    Ωραίος συμπαγής ήχος σε όλες τις συχνότητες!

    Για εμένα τεράστιο φάουλ το ενσωματωμένο καλώδιο ήχου….

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gk500
    1
    18 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Οι εταιρείες πλέον έχουν καταλάβει ότι μπορούν να αρμέξουν τους πιτσιρικάδες που δεν έχουν καμία επαφή με τον ποιοτικό ήχο και μας πουλάνε σαβούρες.
    Σχετικά με το συγκεκριμένο, μιας και ήμουν άσχετος και το κράτησα για ένα χρόνο έχω να πω τα εξής:
    Η ποιότητα του ήχου αγγίζει αλλά δεν φτάνει πικάπ διπλάσιας αξίας αρκεί να χρησιμοποιηθεί πολύ καλό εξωτερικό phono Stage. Με μια καλύτερη κεφαλή μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Από εκεί και πέρα έχει αρκετά αρνητικά που καλό είναι να γνωρίζει κάποιος πριν την αγορά. Το μοτέρ σε ησυχία κάνει θόρυβο(τουλάχιστον το δικό μου), το κούμπωμα στο καπάκι του πικάπ είναι αστείο και επικίνδυνο, έχει μόνο 3 πόδια που δεν ρυθμίζονται και το πλατό είναι πλαστικουρα με πολύ κακό φινίρισμα. Το μαύρο χρώμα είναι αυτοκόλλητη ταινία...Επίσης το καπάκι έχει ένα μικρό κενό με αποτέλεσμα να μπαίνει σκόνη μέσα.
    Ακόμα αξίζει να αναφέρω ότι δεν έχει ρύθμιση anti skating πράγμα που καθιστά δύσκολη την αναβάθμιση κεφαλής.
    Άλλο ένα μεγάλο φάουλ είναι το ενσωματωμένο καλώδιο ήχου. Αν έχετε καλά interconnect καλώδια είναι ανέφικτη η χρήση τους.
    Κάτι άλλο που δεν αναφέρει κανένα review είναι το Inner-groove distortion της φτηνής κεφαλής. Στις άκρες του δίσκου το tracking της κεφαλής είναι απλά απαράδεκτο και υπάρχει αρκετή παραμόρφωση στις ψηλές συχνότητες.
    Τέλος μετά από ένα χρόνο χρήσης άρχισε να λασκάρει ο μοχλός που κατεβάζει τη βελόνα.
    Σε γενικές γραμμές το μόνο θετικο του πικάπ είναι η ποιότητα του ήχου ακόμα και με την φτηνη κεφαλή που έρχεται. Η ποιότητα κατασκευής είναι κακή, δώστε κάτι παραπάνω για το planar 2. Εγώ αντί για αυτό θα πρότεινα ένα μεταχειρισμένο πικαπ made in Japan από τα 70s και 80s η αν θέλετε καινούργιο το Technics SL 1500c

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • boofy
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τι όμορφο μηχάνημα! Σς αυτη την τιμή (~390€) δε νομιζω να υπάρχει κάτι πιο αξιόλογο. Πολύ προσεγμενη κατασκευη με προσοχη στη λετομερεια REGA γαρ. Ίσως, το πλατώ θα μπορούσε να είναι βαρύτερο και απο πιο πυκνό υλικό. Ωστόσο αυτο δεν αποτελει ανασταλτικο παραγοντα για την αγορα του. Απο θεμα απόδοσης ποιότητας ήχου,πάντα εξαρταται απο τα συναφη μηχανηματα που εχει κανεις. Εγω παιζω με JVC 200W που διαθετει phono εισοδο σε Focal Aria 906 ηχεια. Δε παιζω σχεδον ποτε με υπερβολικη ενταση, αλλα στο ευρος db που με ευχαριστεί, ο ήχος είναι γεμάτος και με πολυ ικανοποιητική λεπτομερεια. Με λιγα λόγια, το πικάπ ενθουσιαζει τον ερασιτεχνη και εκπλησσει τον επαγγελματια. Αγοράστε το. Κάνει καλό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Σαββιδης μιλτος
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Το συγκεκριμένο πικάπ το έχω κοντά 2 χρόνια, ήμουν τυχερός γιατί το βρήκα σε προσφορά 320ευρώ. Απευθύνεται σε νέους αλλά Και παλιούς και δεν έχει να ζηλέψει τπτ από ακριβότερα πικάπ,Το καλύτερο πλατό που υπάρχει, λιτή κατασκευή, βραχίονας εξαιρετικός που πάνω του καταλήγει η γείωση, καλή κεφαλή, MADE IN ENGLAND! και αναβαθμίσιμο το κυριότερο, μπορεί κανείς σταδιακά αλλάζοντας πάνω του στοιχεία να το μετατρέψει ακόμη και σε 3.
    Με λίγα λόγια είναι ένα εξαιρετικό πικάπ VFM που θα το αγόραζα ξανά και ξανά.Αποφύγετε γνώμη μου τα νέα πικάπ που έχουν επάνω usb, phono κτλ γιατί θα χάσετε στον ήχο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Moi_Pk
    5
    29 στους 30 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Το πρώτο μου πικαπ !!! Το αγόρασα πριν από 2 μέρες και δεν έχω σταματήσει να το παίζω. Η ποιότητα κατασκευής του είναι άριστη για αυτή την κατηγορία χρημάτων (made in England). Ο ήχος του είναι ζεστός και γεμάτος. Το μπάσο είναι δυνατό και βαθύ, οι ψηλές ακούγονται πολύ καθαρά και το soundstage είναι εκπληκτικό. Όταν το έβαλα να παίξει πρώτη φορά ακουγόταν ένας πολύ απαλός ήχος από το μοτοράκι του πικαπ αλλά μετά από μερικές ώρες λειτουργίας ο ήχος αυτός εξαφανίστηκε. Ιδανικά θα ήθελα το καλώδιο RCA να μπορούσε να αλλαχτεί και να υπήρχε και ένα κουμπί start/stop. Νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα με κυριότερο κριτήριο την ποιότητα ήχου και πιστεύω πως οποιοσδήποτε το επιλέξει για πρώτο πικαπ θα μείνει πλήρως ικανοποιημένος.

    UPDATE: Μετά από έναν μήνα περίπου σχεδόν καθημερινής χρήσης ένα έχω να πω...
    Το πικαπ τα σπάει !!! Μην το σκέφτεστε πολύ... έχει ξεκινήσει να ακούγεταί ακόμα καλύτερα (η βελόνα στρώνει μετά από περίπου 50 ώρες παιξίματος) και παράγει ήχο πολύ πέρα των προσδοκιών που είχα πριν το αγοράσω. Δεν υπάρχει περίπτωση αν είσαι "newbie" στον κόσμο του Hi-Fi και ψάχνεις για το πρώτο σου πικαπ να μείνεις δυσαρεστημένος από την αγορά ενός Rega Planar 1. Μέχρι στιγμής το έχω δοκιμάσει με βινύλια rock, hard rock, prog rock, hip hop, classical και το έχω συνδεδεμένο σε έναν Cambridge Audio C100 προ-ενισχυτή, έναν Cambridge Audio Α100 ενισχυτή και ένα ζευγάρι Mission 753. Υπάρχει και δυνατότητα αναβάθμισης σε συγκεκριμένες κεφαλές όπως AT-VM95E ή Nagaoka MP-110 με λίγο ψάξιμο στο google και στο youtube. Η πρώτη δεν απαιτεί κάποιο mod στο anti skating system, ενώ η δεύτερη απαιτεί mod στο anti skating system του πικαπ. Αν και είμαι ύπερ ευχαριστημένος με τον ήχο που παράγει το πικαπ, όταν έρθει η ώρα για αλλαγή βελόνας, θα προσπαθήσω να εγκαταστήσω μία κεφαλή AT-VM95E (φαίνεται αρκετά εύκολο από το tutorial που βρήκα στο google και θα είναι σίγουρα μια αξιόλογη αναβάθμιση στον ήχο που παράγει το πικαπ)... θα ξανα κάνω update στο review όταν με το καλό κάνω την αναβάθμιση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mika_hakkinen
    4
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Το έχω περίπου ένα μήνα και είμαι ικανοποιημένος.
    Θέλει αρκετή προσοχή στην τοποθέτηση σε σχέση με τον προενισχυτή και τον ενισχυτή. Παράγεται ένας, ανεπαίσθητος αρχικά αλλά αρκετά ενοχλητικός όταν τον προσέξεις, θόρυβος. Νομίζω ότι φταίει η έλλειψη ξεχωριστής γείωσης (υποτίθεται ότι γειώνεται από το καλώδιο ήχου). Πάντως δεν ενοχλεί κατά την ακρόαση, μόνο όταν δεν παίζει δίσκος. Επίσης απ' ό,τι διαβάζω αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα σε αυτό το budget.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mariospad
    5
    20 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Το αγορασα το καλοκαιρι του 17 διαβαζοντας διαφορα τεστ, ξεπερασε τις προσδοκιες μου και ολα τα τεστ που ειχα διαβασει. Ειναι απολυτα εργονομικο, πολυ ομορφο, ειναι ετοιμο να παιξει και δεν χρειαζεται ρυθμισεις και επειδη εχω ακουσει πολλα πικαπ πιστευω παιζει καλυτερα απο πικαπ των 1.000 ευρω αλλων εταιριων.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    αψογο πικαπ , πολυ ωραια εμφανιση , πολυς καλος ηχος , ξαναζωντανεψε τα βινυλια μου

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κορυφαίος ήχος για τα λεφτά του

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Από τα καλύτερα entry-level πικάπ.
    Πανεύκολο στο στήσιμο και ποιοτικός ήχος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

18 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Rega Planar 1 Πικάπ ΜαύροRega Planar 1 Πικάπ ΜαύροSony PS-LX310BT Bluetooth Πικάπ ΜαύροSony PS-LX310BT Bluetooth Πικάπ ΜαύροRega Planar 3 Πικάπ ΜαύροRega Planar 3 Πικάπ ΜαύροPro-Ject Audio Primary E + Ortofon OM NN Πικάπ ΜαύροPro-Ject Audio Primary E + Ortofon OM NN Πικάπ ΜαύροAudio Technica AT-LP120XUSB Πικάπ με Προενίσχυση ΑσημίAudio Technica AT-LP120XUSB Πικάπ με Προενίσχυση Ασημί
από 399,00 €από 241,30 €από 899,00 €από 289,00 €από 348,99 €
ΚατασκευαστήςRegaSonyRegaPro-Ject AudioAudio Technica
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Ενσωματωμένα ΗχείαΌχιΌχιΌχιΌχιΌχι
Περισσότερα χαρακτηριστικά