Wizards of the Coast Dungeons & Dragons 5 Playe's Handbook
Role Playing Games & Miniature Wargames

Wizards of the Coast Dungeons & Dragons 5 Playe's Handbook Κωδικός: 25564969

Το Εγχειρίδιο του Παίκτη είναι απαραίτητο για κάθε παίκτη Dungeons and Dragons. Περιέχει κανόνες για τη δημιουργία και εξέλιξη χαρακτήρων, υπόβαθρα και δεξιότητες, εξερεύνηση και μάχη, εξοπλισμό,...

Δες όλη την περιγραφή

Το Εγχειρίδιο του Παίκτη είναι απαραίτητο για κάθε παίκτη Dungeons and Dragons. Περιέχει κανόνες για τη δημιουργία και εξέλιξη χαρακτήρων, υπόβαθρα και δεξιότητες, εξερεύνηση και μάχη, εξοπλισμό, ξόρκια και πολλά άλλα. Χρησιμοποιήστε αυτό το βιβλίο για να δημιουργήσετε συναρπαστικούς χαρακτήρες από τις φυλές και τάξεις του κόσμου του Dungeons...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 1 μέρα πριν

Περιγραφή

Το Εγχειρίδιο του Παίκτη είναι απαραίτητο για κάθε παίκτη Dungeons and Dragons. Περιέχει κανόνες για τη δημιουργία και εξέλιξη χαρακτήρων, υπόβαθρα και δεξιότητες, εξερεύνηση και μάχη, εξοπλισμό, ξόρκια και πολλά άλλα. Χρησιμοποιήστε αυτό το βιβλίο για να δημιουργήσετε συναρπαστικούς χαρακτήρες από τις φυλές και τάξεις του κόσμου του Dungeons & Dragons.
Εξερευνήστε αρχαία ερείπια και θανατηφόρα μπουντρούμια. Αντιμετωπίστε τέρατα ενώ ψάχνετε θρυλικούς θησαυρούς. Αποκτήστε εμπειρία και δύναμη καθώς περπατάτε σε αχαρτογράφητα εδάφη με τους συντρόφους σας.
Ο κόσμος χρειάζεται ήρωες. Θα απαντήσετε στο κάλεσμα;

Κατασκευαστής

Wizards of the Coast

Χαρακτηριστικά

Είδος
Guides
Παιχνίδι
Dungeons & Dragons
Τύπος Παιχνιδιού
Role Playing (RPG)

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Siro

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετα καλυτερη απο τις προηγουμενες εκδοσεις, η 5η κατα σειρα. Καλυτερες περιγραφες και επεξηγηση του παιχνιδιου για τους νεους παικτες

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Quetzalcoatl_Iii
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή έκδοση. Η 5η έκδοση του DnD είναι ιδανική για νέους παίκτες και αρκετά καλή για έμπειρους που έχουν βαρεθεί το Pathfinder ή την 3.5 του DnD (ή παίζουν με νέους παίκτες, όπως στην δική μου περίπτωση). Γρήγορες μάχες, εύκολο character creation (αν και με περιορισμένες επιλογές, προφανώς), καλό balancing. Δεν ξεμένουν από ξόρκια οι μάγοι στα 1-5 levels, ούτε οι πολεμιστές νοιώθουν άχρηστοι όταν ο wizard/sorcerer πάρει το fireball.

    Το Player's Handbook αρκεί για τα περισσότερα parties, οι κανόνες εξηγούνται γρήγορα και απλά και δεν χρειάζονται παραπάνω βιβλία, και σε συνδυασμό με το Monster Manual μπορείς να ξεκινήσεις να παίζεις. Το Dungeon Master's Guide προτείνεται για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά για το DMing, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Τα Campaign Settings μπορούν να καλύψουν την ανάγκη για δημιουργία ολόκληρου κόσμου, που σίγουρα είναι κάτι τρομακτικό για έναν νέο DM.

    Προτείνω ξεκάθαρα ένα test play με ένα PDF πριν την αγορά του βιβλίου. Παίξτε 2-3 sessions, δείτε αν σας αρέσει η 5η, και μετά αγοράστε το PHB και το MM για να είστε πιο άνετα γύρω από το τραπέζι χωρίς κινητά ή tablet. Δεν είναι δύσκολο να βρεθούν τα PDF (αφού φορέσετε το πειρατικό σας καπέλο), και ενώ τα χρήματα είναι λογικά για την έκδοση (έγχρωμες σελίδες, σκληρό εξώφυλλο, μεγάλο μέγεθος σελίδων, εικόνες ανά δύο σελίδες σχεδόν, κλπ.), χρειάζεται να επιβεβαιώσετε ότι αξίζει την επένδυση. Επίσης, το χόμπι έχει ανοίξει πολύ τα τελευταία χρόνια, και θα βρείτε εύκολα απαντήσεις σε ερωτήσεις κανόνων (που σίγουρα θα προκύψουν γύρω από το τραπέζι) ή προτάσεις για παγίδες, dungeons, encounters, κλπ., με την μορφή βίντεο, κειμένων, βιβλίων, μέχρι και ιστοσελίδων γρήγορης κατασκευής dungeon/campaign setting/encounter/NPC/οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε.

    Αν χαλάσει γρήγορα μετά από τακτική χρήση, θα το προσθέσω εδώ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    !!!!!!!!!!!!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    comprehensive introductory book to the d&d world. Nice artwork!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από No Label X

    Πολύ καλό για το 5e D&D. Απαραίτητο για νέους παίκτες ή για τους βετεράνους του είδους.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πολύ καλό βιβλίο!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

211 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες