Ad
Anda Seat AD12XLLA T-Pro II Υφασμάτινη Καρέκλα Gaming με Ρυθμιζόμενα Μπράτσα Μαύρο/Γκρι
Καρέκλες Gaming

Anda Seat AD12XLLA T-Pro II Υφασμάτινη Καρέκλα Gaming με Ρυθμιζόμενα Μπράτσα Μαύρο/ΓκριΚωδικός: 25584819

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ανάκλιση έως 160°
  • Εύκολη συναρμολόγηση
  • Μέγιστο βάρος χρήστη: 130 κιλά
  • Πλάτος καθίσματος: 52.5 εκ.
  • Βάθος καθίσματος: 58 εκ.
  • Ύψος πλάτης καθίσματος: 97 εκ.
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 331,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 390,67 €

  2. 430,51 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    339,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    336,72 €

  5. 357,88 €

  6. 379,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    331,00 €

  8. 380,70 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    335,00 €

  10. 370,81 €

  11. 394,00 €

  12. 353,70 €

  13. Επίσημος μεταπωλητής
    336,90 €

  14. 370,80 €

  15. 404,38 €

  16. 397,30 €

  17. 339,00 €

  18. Επίσημος μεταπωλητής
    334,00 €

  19. 426,90 €

  20. 390,00 €

  21. 389,00 €

  22. 409,90 €

  23. 380,65 €

  24. 380,74 €

  25. 349,00 €

  26. 377,40 €

  27. 360,88 €

  28. 388,29 €

  29. 392,15 €

  30. 350,00 €

  31. 430,00 €

  32. 354,26 €

  33. 371,50 €

  34. 370,80 €

  35. 548,20 €

  36. 380,74 €

  37. 397,30 €

  38. Επίσημος μεταπωλητής
    361,00 €

  39. Επίσημος μεταπωλητής
    349,00 €

Περιγραφή

Είναι σχεδιασμένη για πολύωρο παιχνίδι, για εργασία σε γραφείο ή για άλλες δραστηριότητες που απαιτούν πολλές ώρες καθιστικής θέσης. Τα αναπαυτικά μαξιλάρια αυχένα και μέσης που διαθέτει, εξασφαλίζουν επιπλέον άνεση και στήριξη. Το ρυθμιζόμενο ύψος, τα ρυθμιζόμενα μπράτσα και η ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης, σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη θέση της καρέκλας στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Μηχανισμός κλίσης 90 έως 160 μοιρών

Ο μηχανισμός ανάκλισης της καρέκλας, διασφαλίζει ότι απολαμβάνετε μια κορυφαία εμπειρία μακριά από κάθε ταλαιπωρία. Ο ειδικός σχεδιασμός Z-Shape χειρίζεται περισσότερο βάρος από ένα κανονικό μηχανισμό.
Απλώς ξεκλειδώστε τη λειτουργία ταλάντευσης για να ακουμπήσετε στην πλάτη, να απολαύσετε την άνεση και την ευελιξία της καρέκλας. Η λειτουργία ταλάντευσης μπορεί εύκολα να κλειδωθεί σε οποιαδήποτε γωνία για να ανταποκριθεί στην καλύτερη θέση σας.
Γωνία κλίσης έως 160 μοίρες.

Από εξαιρετικής ποιότητας ύφασμα

Είναι αναπνεύσιμο, ανθεκτικό και παρέχει διαρκή άνεση ενώ κάθεστε για πολλές ώρες. Η ευέλικτη κατασκευή της, την καθιστούν κατάλληλη για χρήση στο σπίτι, στο γραφείο ή για μακρές περιόδους στον υπολογιστή.

Μαξιλάρια

Είναι εξοπλισμένη με εργονομικό στήριγμα προσκέφαλου και οσφυϊκή υποστήριξη, ενώ προσαρμόζονται στις καμπύλες του σώματός σας, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να κυριαρχήσετε στον κόσμο του gaming. Το μεγάλο οσφυϊκό μαξιλάρι σας προσφέρει μια ευρύτερη γκάμα για την υποστήριξη της πλάτης σας. Ρυθμίστε εύκολα το ύψος για να βρείτε το καλύτερο σημείο για να ανακουφιστείτε από τον πόνο που προκαλείται από το πολύωρο κάθισμα.

Memory Foam

Το προσκέφαλο με memory foam προσαρμόζεται και αγκαλιάζει τον αυχένα και το κεφάλι, ενώ η οσφυϊκή υποστήριξη αφρού μνήμης υψηλής πυκνότητας καθιστά το πολύωρο gaming ή τα streaming sessions μια άνετη εμπειρία.

4D Ρυθμιζόμενα μπράτσα

Είναι σχεδιασμένα για εκτεταμένη άνεση και ανακούφιση. Προσθέτουν μεγαλύτερη ευελιξία καθώς βοηθούν στη χαλάρωση των ώμων και στην ανακούφιση της πίεσης του καρπού καθώς και από την μυϊκή καταπόνηση. Όχι μόνο παρέχει υποστήριξη κατά το παιχνίδι και την εργασία, ο ρυθμιζόμενος σχεδιασμός σας επιτρέπει επίσης να πλησιάσετε το γραφείο και να βρείτε το τέλειο ύψος της καρέκλας.

Mould Shaping αφρός υψηλής πυκνότητας

Αν σας αρέσει η πολύ επένδυση, θα πρέπει να αναζητήσετε μια καρέκλα με παχύ μαξιλάρι. Η Anda Seat είναι γεμισμένη από ψυχρό και εξαιρετικά υψηλής πυκνότητας αφρό, που αυξάνουν περαιτέρω την διάρκεια χρήσης της.
Πρόκειται για μια τέλεια εργονομική καρέκλα με ανθρωποκεντρική σχεδίαση και ειδικά σχεδιασμένη για επαγγελματικό gaming καθώς και για καρέκλα γραφείου.

Μεταλλική βάση 5 αστέρων

Η βάση αλουμινίου Anda Seat 5 αστέρων σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να παρέχει εντυπωσιακή σταθερότητα και ανθεκτικότητα, κάθε ροδάκι της βάσης αλουμινίου δεν είναι μόνο απόλυτα ισορροπημένο αλλά είναι ενισχυμένο με πλαϊνά και ενισχύσεις.

Πλαίσιο από ατσάλι

Προκειμένου να υποστηρίξει τα χαρακτηριστικά ανάκλησης και ταλάντευσης, η Anda Seat χρησιμοποιεί υπερμεγέθη ράβδους για να αποτελέσει μια στιβαρή καρέκλα gaming.

Οι τροχοί 65 χιλ. επιτρέπουν αβίαστη κίνηση

Επιτρέπουν αβίαστη κίνηση χωρίς να φθείρουν τα πατώματα. Με επικάλυψη PU, σχεδιάστηκαν για να παραμένουν ακίνητοι και να παρέχουν τη σταθερότητα που χρειάζεστε όταν παίζετε, προσφέροντας παράλληλα μία ισχυρή και ομαλή αίσθηση.

Υδραυλικά έμβολα κατηγορίας 4

Για να παρέχει το τέλειο πρότυπο άνεσης, κάθε καρέκλα gaming Anda Seat, είναι εξοπλισμένη με υδραυλικό έμβολο κατηγορίας 4, διεθνών προτύπων.

Κατασκευαστής

Anda Seat

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Υλικό
Ύφασμα
RGB Φωτισμός
Όχι
Χρώμα
Γκρι
Μέγιστο Βάρος Χρήστη
130 kg

Ρυθμιζόμενα Μέρη

Ρυθμιζόμενα Μπράτσα
Ναι
Υποπόδιο
Όχι
Ανάκλιση
Ναι

Διαστάσεις

Πλάτος Καθίσματος
52,5 cm
Βάθος Καθίσματος
58 cm
Ύψος Καθίσματος (min)
50 cm
Ύψος Καθίσματος (max)
56 cm
Ύψος Πλάτης Καθίσματος
97 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+7Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Chalef
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από you.gr

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Η καρέκλα είναι μερικώς αναπαυτική όσον αφορά στη δυνατότητα αλλαγής ύψους των μπράτσων, του καθίσματος, και γωνίας κλίσης της πλάτης. Στα υπέρ το "rocking mode" (γέρνει προς τα πίσω αν προσπαθήσεις να ξαπλώσεις) που ρυθμίζεται η αντίστασή του.
    Μεγάλο μειονέκτημα τα απίστευτα ενοχλητικά και σκληρά εξογκώματα στα αριστερά και δεξιά του καθίσματος. Χρειάστηκε να αγοράσω επιπλέον μαξιλάρι καθίσματος και υποπόδιο για να υπερυψωθεί και να μην πονάνε τα πόδια μου στο σημείο των μηρών. Καλύτερα να προτιμήσετε κάποιο άλλο μοντέλο αν θέλετε να έχετε άνεση και να μην κάθεστε συνεχώς με "κλειστά" τα πόδια για να μην πονάτε.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • IASONAS4

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Εύκολη συναρμολόγηση, χρειάζονται βέβαια δύο άτομα για να γίνει. Πολύ καλή ποιότητα υλικών, περίμενα λίγο καιρό πριν την κριτική για να έχω άποψη. Εξαιρετικά αναπαυτική, άνετη και σωστή στάση σώματος. Θεωρώ ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ρυθμίσεις να φέρει την καρέκλα στα δικά του μέτρα. Τα μπράτσα δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη να στηρίζεται με δύναμη κάποιος εκεί, φαίνονται πάντως αρκετά ανθεκτικά. Σίγουρα αξίζει τα λεφτά της.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Fanis_kap
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Άλλο επίπεδο. Την έχω έξι μήνες τώρα και δεν χάνει μοίρα ο μηχανισμός. Όσο ξάπλα και να τη βάλω δεν δείχνει να ζορίζεται. Γενικά τις ζορίζω πολύ τις καρέκλες στη πλάτη με αποτέλεσμα να σπάνε, είμαι 1,90 110 κιλά. Δεν χρειάστηκε να συνηθίσω το σχήμα της καθόλου. Πραγματικά με κρατάει σαν μικρό παιδί.

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Hill_Master
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Την καρεκλα την εχω μερικες μερες και ειναι οι πρωτες εντυπώσεις, ειμαι 1,88μ και 86 κιλα . Η καρεκλα αξίζει τα χρημα τα της και μπορω να πω οτι ειναι ακομα καλυτερη απο οτι περίμενα ποιοτικά. Στα αρνητικα ειναι τα "φτερα" που εχει στην πλατη και στο κάθισμα . Στο υψος μου με ενοχλει λιγο στους ωμους αλλα περισσοτερο με χαλάει στο κάθισμα που παρόλο που εμαι αδυνατος το αισθανομαι εντονα δεξια και αριστερά δηλαδη πιστευω καποιος που εχει πιο χοντρα μπουτια θα τον ενοχλει . Ισως κάποιος γυρο στο 1.80μ θα του ταιριαζει πολυ . Επισης με το που εκατσα ζεστάθηκα οποτε πιστευω για καλοκαιρι δεν θα ειναι χωρις κλιματισμο.

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Σχετικά δροσερή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DOOMI12
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Ποιοτικη κατασκευη σε ολα τα τμηματα της. Αξιζει τα παραπανω χρηματα που ξοδευεις για να την αποκτησεις. Καλη επιλογη ...

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GIORGOS_NIKOLAOU54
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Ότι καλύτερο έχω πάρει σε καρέκλα γραφείου. Υπάρχουν συνολικά 3 καρέκλες. μια στο σπίτι και 2 στο γραφείο. Μπορεί να είναι gaming αλλά κάνει τέλεια και σε επαγγελματικό χώρο. Έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια πάνω από 20 καρέκλες γραφείου. Στην πλειονότητα τους είναι ίδιες. Αυτή είναι η καλύτερη και με διαφορά!!!

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vtzimpl
    1
    1 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Απορώ με τις αξιολογήσεις που βλέπω. Η καρέκλα σε λιγότερο από μήνα άρχισε να τρίζει και σε λιγότερο από χρόνο άρχισε να κουνιέται νε τρόπο που δεν θα έπρεπε. Είναι αναπαυτικη, αλλά είναι πολύ εκνευριστικό το ότι κάνει θόρυβο μετά από κάθε κίνηση που κάνεις. Άφθονο λαδι σιλικόνης, αλλά και πάλι τίποτα. Πραγματικά κλαίω τα λεφτά μου. Η αντιπροσωπεια ανταποκριθηκε άμεσα και μου έστειλε αλλά εξαρτήματα, αλλά πάλι μετά από λίγο το ίδιο.

    • Άνεση καθίσματος
    • Συναρμολόγηση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Nikolidakis
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    απλά η καλύτερη καρέκλα που μπορεί να αγορασει κανεις (έχω δοκιμάσει και secret lab που είναι πιο σκληρή ίσως για καλύτερη στάση του σώματος) εύκολη στην συναρμολόγηση στιβαρή και άνετη

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • XRISTOS F
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    oti kalutero uparxei....an eisai over 185cm kai over 100kg den uparxei kati kalitero pio anapaftiko kai pio oikonomiko apo afto to proion...

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Yannis_Sasa
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Άλλο επίπεδο άνεσης και ξεκούρασης ειδικά της μέσης και ιδανική για πολύωρη εργασία αλλά και.... ανάπαυση! Ακριβή μεν αλλά.... απλά τέλεια!!!

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Σχετικά δροσερή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dkritharellis
    5
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Μακαρι να μπορουσα να τη παιρνω μαζι μου στο γραφειο που μας εχουν κατι χρέπια
    η αναβαθμιση απο μια καρεκλα του 100ρικο σε αυτη ειναι τεραστια και αξιζει τα λεφτα της.
    η συγκεκριμενη τωρα π εχουμε κ καλοκαιρι δε με ζεσταινει καθολου

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alexdamgr
    5
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Για δουλειά γραφείου είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχεις. Πρώτα αγοράζεις καρέκλα μετά τα υπόλοιπα.
    Όταν μάθει το σώμα στην νέα θέση μιλάμε για τρελή διαφορά για 10-12 ώρες εργασίας.
    Επιλέξτε ύφασμα καθώς είμαστε στην Ελλάδα και με τις ζέστες αν πάρετε δερματίνη είναι σαν να μην έχετε εσείς δέρμα μετά.

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Konstantinos Marinis
    5
    15 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Ειναι μια χαρα. Οταν ηρθε η κουτα ηταν βαρβατη, μεχρι να κατεβω να την παρω, του ειχε βγει η μεση του κουριερ. Πολυ ωραιο υφασμα, στιβαρη κατασκευη, ανετη την πας οπου θες. Ειμαι 1.89 και 105 κιλα, και με κραταει σαν μικρο κουταβι. Θρονος ολοκληρος. Γενικα πριμιουμ εικονα. Παρτε την ρε μην το σκεφτεστε. Η κατασκευη θελει λιγο δουλιτσα, κανε καφεδακι κ κατσε να την στησεις αλλα δεν ειναι κατι κλαιν. Ενα αρνητικο αν επρεπε να βαλω ειναι οτι δεν βολεψε αρκετα το μαξιλαρακι κ το εβγαλα, αλλα μπορει να φανηκε μονο σε μενα. Αλλα γενικα καλη αγορα, worth.
    Update: 7 μηνες μετα με 8 ωρες το λιγοτερο την ημερα, ακομα το ιδιο τελεια. σαν την πρωτη μερα.

    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συναρμολόγηση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikos.tilkeridis
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Στην συναρμολόγηση το μόνο που με ζόρισε ήταν λίγο τα καλύμματα για της βίδες, όλα τα υπόλοιπα πολύ εύκολα, σε 15 λεπτά την είχα στήσει μόνος μου. Το μαξιλάρι της μέσης είναι πολύ καλό αν και μερικές φορές όταν σηκώνομαι πέφτει και πρέπει να το σηκώσεις πριν κάτσεις, για το μαξιλάρι του αυχένα θα ήθελα να είχε δυνατότητα να μεγαλώσεις το λουρί για να κατέβει λίγο πιο κάτω αλλά είναι αρκετά καλό σε γενικές γραμμές. Αν τα μπράτσα ανέβαιναν ένα κλικ ακόμα θα μου ήταν ακριβώς

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • iliokameni_pantofla
    4
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν ακουμπανε τα ποδια μου στο εδαφος. στα θετικα οτι λενε ολοι απιστευτη κατασκευη αναπαυτικη. Οτι πληρωσεις θα παρεις στην τελικη μην δινεται χρηματα σε φτηνοτερες που θα χαλασουν στον χρονο. Κατα την αποψη μου πρωτη φορα περνω gaming chair με υφασμα και δεν νομιζω γυρισω ξανα στην δερματινη η δερμα. Update 4 αστερακια γιατι ξεχασα να αναφερφω στο μαξιλαρακι δεν με βολευει ιδιαιτερα 1.75 υψος και FAIL τις εταιριας που δεν εβαλε μαγνητη οπως σε ακριβοτερο μοντελο. Αλλα ουτε και αυτο το μοντελο ειναι και φθηνο μην γελιομαστε.

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George Dion
    4
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    την εχω στην κατοχη μου 10 μερες και την χρησιμοποιω καθημερινα πανω απο 8 ωρες.Το πανω μαξιλαρακι για το κεφαλι δεν βολευει αν φορεθει κανονικα στην καρεκλα με το λαστιχο αλλα χωρις αυτο βοηθαει και βολευει πολυ καλυτερα σε εμενα που ειμαι 1.8 υψος .Οσο αφορα το κατω μαξιλαρι βοηθαει οταν ειναι να κατσεις και να δουλεψεις μπροστα στην οθονη αλλα χωρις το πανω μαξιλαρι.Μου πηρε ωρα να βρω τη σωστη κλιση και θεση της καρεκλας ωστε να την εκμεταλευτω στο επακρο με ολες τις ανεσεις της.Τελος θα πω πως μετα απο πολυ ωρα στο καθισμα αποκτα τη μορφη των ποδιων το κατω μερος της καρεκλας στη περιπτωση που εισαι ξαπλωμενος λιγο προς τα πισω( ειμαι 80 κιλα).Θεωρω καλη αγορα την συγκεκριμενη καρεκλα αλλα παραλληλα θα πρεπει να συνδιαστει και με ενα υποποδειο γραφειου ετσι ωστε να μην κρεμονται τα ποδια και αλλιωνει το μαξιλαρι της καρεκλας οταν εχεις ελαφρως κλιση προς τα πισω. :)

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • johnpapast
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η προηγούμενη καρέκλα που είχα ήταν μια @work των 150-170€. Πραγματικά αξίζει χίλιες φορές να κάνεις την υπέρβαση για να πάρεις μια καρέκλα όπως της Anda Seat. Η συγκεκριμένη έχει προσεγμένη συσκευασία κι εννοείται ποιοτική κατασκευή.

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimrmn
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πολύ καλή κατασκευή, αναπαυτική με ποιοτικά υλικά. Η συναρμολόγηση είναι εύκολη, γίνεται κ από ένα άτομο, ιδανικά από δύο για να κρατάει ο ένας λόγω βάρους των κομματιών. Αξίζει τα λεφτά της 100% και στη τιμή που είναι αν κ τσιμπημένη, δε θα το μετανιώσετε. Για χειμώνα είναι μια χαρά, καλοκαίρι φαντάζομαι θα είναι πιο 'δροσερό' το ύφασμα σε σχέση με τα δερμάτινα μοντέλα της σειράς. Εγώ τη πήρα σε online προσφορά Black Friday χωρίς να την έχω δοκιμάσει από κοντά σε κάποιο κατάστημα. Αν τη βρείτε κάτω από 300 ευρώ μη το σκεφτείτε καν, απλά πάρτε την.

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • makis_elv
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Αξίζει κάθε ευρώ. Την έχω 2+ μήνες! Πολύ καλή κατασκευή! Άνετη πολύ! Το μαξιλάρι στο κεφάλι εμένα δεν με βολεύει (είμαι 1.80) αλλά δεν έχω και πρόβλημα! Το μαξιλάρι μέσης πολύ καλό! Εύκολη συναρμολόγηση! Τεράστιο κουτί!! Η καρέκλα είναι κτήνος και την συνιστώ αν κάθεστε πολλές ώρες σε καρέκλα γραφείου! πριν είχα μια gaming και καλά των 160 ευρώ! Καμιά σχέση! Βαθιά το χέρι στην τσέπη αλλά το αξίζει το κάθε ευρώ!!!

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Σχετικά δροσερή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Eleni_Tsek_
    5
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Την έκανα δώρο στο αγόρι μου και κάθομαι και εγώ καποιες φορές. Είναι τέλεια άνετη και αναπαυτική. Δεν ξέρω πως είναι η συναρμολόγηση δεν ήμουν εκεί όταν την έφτιαχνε.

    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Makis_Kar9858
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Αγόρασα την καρέκλα τον Νοέμβρη του 2021. Την καρκέκλα την χρησιμοποιώ σίγουρα καθημερινές το λιγότερο 5-6 ώρες. Κυριακές παραπάνω και παραμένει το ίδιο αναπαυτική όπως την πρωτοπήρα. Έυκολη στην κατασκευή αφού την έφτιαξα μόνος μου. Είμαι 1.90 και 85 κιλα και με έχει βολέψει ακραία πολύ και με έχει βοηθήσει πολύ στην μέση και στην στάση σώματος. Αρκετά ζεστή τον χειμώνα, όχι τόσο δροσερή το καλοκαίρι.

    Με λίγα λόγια. Αξίζει , μην δώσετε παραπάνω λεφτά για άλλη εταιρία. Anda Seat ακραία εταιρία.

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Σχετικά δροσερή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Phillipos17
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Προερχομενος απο gaming chair κατηγοριας των 120 ευρω μπορω με βεβαιωτητα να πω οτι η διαφορα ειναι απιστευτη. Απο τις βιδες απο ατσαλι μεχρι και το αλκανταρα τα μπρατσα που με ενα χερι δε μπορεις να το κρατησεις , συναρμολογηση σε μιση ωρα ευκολα με το αλεν που σου δινει μεσα προσεγμενο πακεταρισμα και ποιατικα αριστο. Ειμαι gamer χρηστης 8 ωρων τη μερα σιγουρα καθομαι στο pc και δεν εχω ζοριστει καθολου πουθενα προτιμησα την συγκεκριμενη εναντι της δερματινης που ειναι πιο φθηνη για προφανης λογους το καλοκαιρι επειδη η προηγουμενη μου ηταν δερματινη ιδρωνες πανω και το χειμωνα κρυωνεις να κατσεις ενω στο υφασμα τωρα τιποτα εισαι τελεια. μεση αγκαλιαζει αψογα θεση χεριων τη ρυθμιζεις οπως θες παχυ μπρατσο πολυ ξεκουραστο ειμαι 1.80 90kg και ειμαι τελεια . τη προτεινω ανεπιφυλακτα.

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • catlord
    4
    7 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Η συναρμολογηση ειναι ευκολη. Τη συναρμολογησα μονος αν και σε μερικα σημεια παιδευτηκα λογω του οτι τα κομματια ειναι μεγαλα. Παρολα αυτα δεν ειναι απαγορευτικα δυσκολο. Καλη ποιοτητα κατασκευης σε γενικες γραμμες. Τα μπρατσα θα ηταν καλυτερο να μην ηταν ενωμενα με πλαστικη γωνια οποτε θα δειξει σε βαθος χρονου εαν θα υπαρξει προβλημα. Σε υψη κατω του ~1,80 θα προτεινα να τη δοκιμασει κανεις απο κοντα πριν αποφασισει εαν θα την αγορασει. Προσωπικα, με υψος 1,65 με εχει βολεψει παντου πλην του αυχενα. Αφαιρεσα αρχικα το μαξιλαρακι για τον σβερκο γιατι μου ερχοταν πολυ ψηλα και το υψος του δεν ρυθμιζεται αλλα και παλι δεν βολευτικα οποτε τωρα δοκιμασα να το δεσω σε πιο χαμηλο σημειο με ενα κορδονι και να δω εαν θα βολευτω καλυτερα κατα αυτον τον τροπο.

    • Συναρμολόγηση
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση καθίσματος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vagos4mout
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Αγόρασα τη συγκεκριμένη καρέκλα πριν μία εβδομάδα και είναι μία από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Στιβαρή, πολύ ποιοτική κατασκευή όσον αφορά το σκελετό της, όλα μεταλλικά. Η καρέκλα σου επιτρέπει να γύρεις πίσω όσο σε παίρνει χωρίς να επιβαρύνεται η βάση της λόγω διαφορετικού σχεδιασμού, αυτό ούτε το είχα προσέξει ούτε το έχω δει σε φθηνότερες καρέκλες. Είναι όντως βαριά, που σημαίνει ότι στη συναρμολόγηση της θέλει λίγο προσοχή αλλά στήνεται πολύ εύκολα, την έστησα μόνος μου σε 20 λεπτά. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την αγορά

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

204 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Cooliskap

Την έχει πάρει κάποιος που να έχει γάτα ?? Πιστεύετε πως θα αντέχει το ύφασμα ή θα γίνει χάλια με την πρώτη νυχιά?

vagman_reviews
HM93

Το συνολικό πλάτος μαζί και με τα ροδάκια πόσο είναι ; Είναι λιγότερο απο 66cm ;

iopantazid

Ίσως είναι λίγο "θρόνος". Εγώ είμαι 1.80 και θα ήθελα ιδανικά να ήταν λίγο πιο βολική. Καλύτερα να τη δοκίμαζες αν γίνεται.

ZAR Lab

Μαγκες με κλειδωμενο τον μοχλο για να μην πηγαινει πισω σας πηγαινει το καθισμα ελαχιστα μισο σαν κουνια ?

Δες όλες τις ερωτήσεις (10)