Pawhut Καρότσι Μεταφοράς Κατοικιδίου 77x47x101cm
Τσάντες Μεταφοράς Σκύλων

Pawhut Καρότσι Μεταφοράς Κατοικιδίου 77x47x101cmΚωδικός: 25596823

Καρότσι για την ασφαλή και εύκολη μεταφορά του σκύλου ή της γάτας σας από την εταιρεία Pawhut, σε μαύρο χρώμα. Χάρη στις ρόδες μεταφοράς που διαθέτει, διευκολύνει ακόμα περισσότερο τις μετακινήσεις σας. Είναι κατάλληλο για μεγάλες αποστάσεις σε ομαλό έδαφος, όπως για παράδειγμα στους δρόμους της πόλης. Η χρήση του αντενδείκνυνται σε ανώμαλο έδαφος....
Δες όλη την περιγραφή

-16% για αυτή την αγορά
Λήξη: 04/10/2024

82,75 €

69,51€

από E-Dructer

ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Τετ, 09 Οκτ
+65,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 82,75 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    82,75 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    82,75 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    95,60 €

Περιγραφή

Καρότσι για την ασφαλή και εύκολη μεταφορά του σκύλου ή της γάτας σας από την εταιρεία Pawhut, σε μαύρο χρώμα. Χάρη στις ρόδες μεταφοράς που διαθέτει, διευκολύνει ακόμα περισσότερο τις μετακινήσεις σας. Είναι κατάλληλο για μεγάλες αποστάσεις σε ομαλό έδαφος, όπως για παράδειγμα στους δρόμους της πόλης. Η χρήση του αντενδείκνυνται σε ανώμαλο έδαφος. Διαθέτει άνοιγμα στο πλάι, που επιτρέπει στο κατοικίδιό σας να βγάζει το κεφάλι του εκτός τσάντας. Έχει αδιάβροχη επίστρωση, χαρακτηριστικό που πρέπει να λάβετε υπόψη αν προορίζεται για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Χαρακτηριστικά:
• Υλικό: Ύφασμα
• Μήκος: 101εκ.
• Ύψος: 47εκ.
• Βάρος τσάντας: 15 κιλά
• Μέγιστο βάρος αντοχής: 15 κιλά

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Καρότσι
Χρώμα
Μαύρο
Κατάλληλο και για Γάτες
Ναι
Μέγιστο Βάρος Αντοχής
15 κιλά
Μέγεθος Σκύλου
για Μεσαίες Φυλές (από 11kg έως 25kg)

Διαστάσεις

Μήκος
101 εκ.
Ύψος
47 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • p_weronika_wos
    4
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το καρότσι ήρθε σχεδόν έτοιμο, μόνο οι ρόδες έπερεπε να μπουν. Μόλις καταλάβεις πώς μπαίνουν/βγαίνουν είναι πολύ εύκολο (οι βιδούλες για τις πίσω ρόδες, που είναι σα πλεξούδες, μπαίνουν σαν συνδετήρας, η μια άκρη στην τρυπούλα και η άλλη μένει απ'έξω να αγκαλιάσει το σωληνάκι). Οι μπροστά ρόδες εφόσον θέλετε να τις βγάλετε, βγαίνουν εύκολα και χωρίς δύναμη, απλά πιέζετε το κλιψάκι που έχουν απο κάτω και τραβάτε ελαφρά (επίσης έχουν ρύθμιση για το πόσο θα γυρνάνε ή αν τις θέλετε να πηγαίνουν μόνον ευθεία, όπως τα παιδικά καρότσια).

    Χωράει και σε μικρό αυτοκίνητο, είτε στο πορτμπαγκάζ , είτε στο πίσω κάθισμα. Μαζεύει και ανοίγει επίσης εύκολα. Εχει απο παντού "πορτούλες" και μπαίνει αρκετός αέρας. Είναι εύρυχωρο μέσα (χώρεσε γάτος 8 κιλών με άνεση). Στο δρόμο πηγαίνει πολύ καλά, δεν θα το συνιστούσα σε χωματόδρομο.

    Πριν βγούμε 1η φορά, το άφησα με όλες τις "πορτούλες" ανοιχτές μέσα στο σπίτι, ώστε να το μάθει ο γάτος, να το εξερευνήσει. Οταν έμπαινε μέσα, δεν τον ενοχλούσα, σταδιακά άρχισα να κλείνω τα ανοίγματα και να δίνω κανα μπισκότο στο γάτο οταν ήταν μέσα. Στην 1η βόλτα ο γάτος ήταν μια χαρά με το καρότσι.

    Για την τιμή του, είναι αρκετά καλό και λειτουργικό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη