Durostick Nano Proof Marmo DS-275 Yδαταπωθητικό & Ελαιoαπωθητικό Μαρμάρων & Γρανιτών 3.5lt
Αδιαβροχοποιητικά

Durostick Nano Proof Marmo DS-275 Yδαταπωθητικό & Ελαιoαπωθητικό Μαρμάρων & Γρανιτών 3.5ltΚωδικός: 25600124

Υδαταπωθητικό και ελαιαπωθητικό προϊόν νανοτεχνολογίας, κατάλληλο για την προστασία μαρμάρων, γρανιτών και άλλων υλικών με εξαιρετικά μικρή απορροφητικότητα σε κάθετες ή οριζόντιες επιφάνειες, σε

Δες όλη την περιγραφή

Υδαταπωθητικό και ελαιαπωθητικό προϊόν νανοτεχνολογίας, κατάλληλο για την προστασία μαρμάρων, γρανιτών και άλλων υλικών με εξαιρετικά μικρή απορροφητικότητα σε κάθετες ή οριζόντιες επιφάνειες, σε εξωτερικούς ή και εσωτερικούς χώρους.

Δες όλη την περιγραφή
48,50
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 48,50 €

Περιγραφή

Υδαταπωθητικό και ελαιαπωθητικό προϊόν νανοτεχνολογίας, κατάλληλο για την προστασία μαρμάρων, γρανιτών και άλλων υλικών με εξαιρετικά μικρή απορροφητικότητα σε κάθετες ή οριζόντιες επιφάνειες, σε εξωτερικούς ή και εσωτερικούς χώρους.

Τα νανοσωματίδια που περιέχονται στη σύνθεσή του, εμποτίζουν με μεγάλη ευκολία και σε βάθος τις επιφάνειες κάνοντάς τις αδιάβροχες, με αποτέλεσμα να τις προστατεύουν από κάθε φθορά που θα μπορούσε να τους προκαλέσει η υγρασία, το νερό και ο πάγος.

Παράλληλα καθιστούν τις επιφάνειες απρόσβλητες από τους συνήθεις οικιακούς λεκέδες, την καπνιά, τη νικοτίνη αλλά και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και έτσι ο καθαρισμός τους γίνεται με χαρακτηριστική ευκολία, χωρίς τη χρήση ισχυρών καθαριστικών.

Το NANO PROOF MARMO DS-275, δεν δημιουργεί επιφανειακό φιλμ, δεν γυαλίζει, δεν ξεφλουδίζει και δεν κιτρινίζει με αποτέλεσμα να διατηρείται η φυσική ομορφιά και υφή των επιφανειών.

Ανθεκτικό στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, τη διαρκή υγρασία και τον παγετό.

Θωρακίζει τις επιφάνειες και αποτρέπει τον αποχρωματισμό τους. Άοσμο, υδατικής βάσης, φιλικό στο χρήστη και το περιβάλλον.

Το NANO PROOF MARMO DS-275 προστατεύει διαχρονικά, επιφάνειες με ελάχιστη απορροφητικότητα όπως είναι τα μάρμαρα και οι γρανίτες.

Κατασκευαστής

Durostick

Χαρακτηριστικά

Λίτρα
3,5 lt
Κιλά
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • ad276

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ναι μεν αδιαβροχοποιηθηκαν τα μαρμαρα αλλα απο ασπρα εγιναν μπεζ και οι πατημασιες δεν φευγουν ουτε με τριψιμο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη