Αντηλιακές Μπλούζες

Arena Γυναικεία Κοντομάνικη Αντηλιακή Μπλούζα Λευκή Κωδικός: 25693061

Το άνετο, κοντομάνικο μπλουζάκι με αντηλιακή προστασία είναι ιδανική επιλογή για κολύμπι, δηλαδή για αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στην πισίνα, τη θάλασσα και τον ήλιο. Προσφέρει...

Δες όλη την περιγραφή

Το άνετο, κοντομάνικο μπλουζάκι με αντηλιακή προστασία είναι ιδανική επιλογή για κολύμπι, δηλαδή για αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στην πισίνα, τη θάλασσα και τον ήλιο. Προσφέρει ενσωματωμένη αντηλιακή προστασία με υψηλότατο δείκτη κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας UPF50+. Είναι φτιαγμένο από ύφασμα με απαλή υφή, που στεγνώνει εύκολα και γρήγορα...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 12 ημέρες πριν

Περιγραφή

Το άνετο, κοντομάνικο μπλουζάκι με αντηλιακή προστασία είναι ιδανική επιλογή για κολύμπι, δηλαδή για αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στην πισίνα, τη θάλασσα και τον ήλιο. Προσφέρει ενσωματωμένη αντηλιακή προστασία με υψηλότατο δείκτη κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας UPF50+. Είναι φτιαγμένο από ύφασμα με απαλή υφή, που στεγνώνει εύκολα και γρήγορα και έχει υπέροχη εφαρμογή στο σώμα.

Κοντομάνικο μπλουζάκι, ιδανικό για προπόνηση. Είναι κατάλληλο ρούχο για το γυμναστήριο ή για εξωτερικούς χώρους, που προσφέρει αντηλιακή προστασία. Είναι κατασκευασμένο κατά 80% από νάιλον και 20% από ελαστάνη. Αυτά τα δύο υλικά συνθέτουν ένα ελαστικό, ανθεκτικό, λαμπερό και ελαφρύ μπλουζάκι, που είναι φανταστική επιλογή για δραστηριότητες αναψυχής στην παραλία.

  • Για πισίνα ή θάλασσα
  • Με αντηλιακή προστασία UPF 50+
  • Σειρά "Rash Vest"
  • Μαλακό ύφασμα
  • Στεγνώνει γρήγορα
  • Εφαρμόζει καλά στο σώμα

Κατασκευαστής

Arena

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
003132-100
Φύλο
Γυναίκα
Τύπος
Κοντομάνικη
Χρώμα
Λευκό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες