Victron Energy Direct Bluetooth Smart Dongle
Αξεσουάρ Φωτοβολταϊκών

Victron Energy Direct Bluetooth Smart DongleΚωδικός: 25706931

Χρησιμοποιώντας το VE.Direct Bluetooth Smart dongle μπορείτε να εμφανίσετε τα BMV ή MPPT για iOS και Android συσκευές, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή VictronConnect. Δείτε πληροφορίες...

Δες όλη την περιγραφή

Χρησιμοποιώντας το VE.Direct Bluetooth Smart dongle μπορείτε να εμφανίσετε τα BMV ή MPPT για iOS και Android συσκευές, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή VictronConnect. Δείτε πληροφορίες ασύρματα, όπως η κατάσταση της μπαταρίας και η ηλιακή ενέργεια πάνελ, καθώς και άλλα χρήσιμα στοιχεία.


43,19
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 43,19 €

Περιγραφή

Χρησιμοποιώντας το VE.Direct Bluetooth Smart dongle μπορείτε να εμφανίσετε τα BMV ή MPPT για iOS και Android συσκευές, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή VictronConnect. Δείτε πληροφορίες ασύρματα, όπως η κατάσταση της μπαταρίας και η ηλιακή ενέργεια πάνελ, καθώς και άλλα χρήσιμα στοιχεία.


Χαρακτηριστικά

Είδος
Καλώδιο
Τεμάχια
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • petrosdaglas
    3
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το συγκεκριμένο εξάρτημα είναι απαραίτητο αν θέλεις να έχεις μια πληροφόρηση με ακρίβεια για το τι συμβαίνει μέσα στο φορτιστή. Η χρήση της για μένα είναι αμφιλεγόμενη. Αν η μονάδα βρίσκεται σε απόσταση Bluetooth πχ. ένα σκάφος αναψυχής ή ένα τροχόσπιτα ναι είναι χρήσιμη. Μπορείς να πέρνεις τιμές συνεχώς και να βλέπεις πως οι καιρικές συνθήκες αλληλεπιδρούν στην απόδοση του συστήματος τάση συσσωρευτών κλπ. Έχει ακρίβεια 2 δεκαδικών ψηφίων, στην τάση και στην ένταση. Στη διαχείριση ιστορικού και στη συνδεσιμότητα δεν είμαι ευχαριστημένος. Το λογισμικό του κινητού συγχρονίζεται γρήγορα αλλά απαιτεί να είσαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο για να κάνει αναβαθμίσεις λογισμικού. Η συσκευή έκανε περισσότερες από μία αναβαθμίσεις που χρειάστηκαν σεβαστή ώρα. Η αποθήκευση ιστορικού στο κινητό γίνεται σε μορφή αρχείου κάθε φορά εκ νέου. Δεν συγχρονίζονται τα δεδομένα. Επίσης η συνδεσιμότητα με Bluetooth είναι αδύνατη αν η τοποθεσία είναι απενεργοποιημένη. Γενικά μου έδωσε την εντύπωση ότι το λογισμικό είναι κατασκευασμένο για να παίρνει πληροφορίες από τους χρήστες για στατιστικούς λόγους.

    Edit 10/06/22

    Εντοπίστηκαν άλλα 2 μειονεκτήματα της εφαρμογής αλλά δεν θα αφαιρέσω άστρο.
    Περισσότερο τα γράφω για ενημέρωση

    Τα αρχεία ρυθμίσεων που μπορούμε να αποθηκεύσουμε στο κινητό έχουν μορφή *.vcsf και κρατάνε στιγμιότυπο των τελευταίων 30 ημερών στο κινητό. Αυτά γίνονται μη προσπελάσιμα μόλις η εφαρμογή στο παρασκήνιο αναβαθμιστεί.
    Η μόνη μεσοβέζικη λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι να απενεργοποιήσουμε τις αυτόματες αναβαθμίσεις της εφαρμογής από τις επιλογές της εφαρμογής στο play store. Επίσης τα αρχεία αυτά δεν είναι επεξεργάσιμα με άλλο πρόγραμμα πέραν της εφαρμογής. Τα δεδομένα που παρέχονται με αυτό τον τρόπο δεν έχουν ημερομηνίες και πρέπει να αντιγραφούν ένα προς ένα.

    - Ο καλύτερος δρόμος για την αποθήκευση και επεξεργασία του ιστορικού είναι: Πηγαίνουμε στη σελίδα του ιστορικού και επιλέγουμε Share. Εκεί ορίζουμε ένα email η κάποιο άλλο social που μας βολεύει.
    Τo αρχείο που δημιουργείται με αυτή τη μέθοδο έχει μορφή SolarHistory.csv και είναι προσπελάσιμο από κάποιο πρόγραμμα τύπου excel. Άρα δεν αποτελεί στιγμιότυπο και τα δεδομένα μπορούν να αντιγραφούν ή να επεξεργαστούν μαζικά. Φυσικά χρειάζεται μερικά βήματα ακόμα για να είναι επεξεργάσιμο και πιθανό αναστροφή της ταξινόμησης, μια και τα αποθηκεύει ανάποδα. Το συγκεκριμένο αρχείο γράφει ευτυχώς ημερομηνίες. Τα δεδομένα που αποθηκεύει για κάθε μέρα είναι:
    1) Συνολική ημερήσια παραγωγή,
    2) Μέγιστη ισχύ ημέρας,
    3) Μέγιστη τάση στα Φ.πάνελ,
    4) Ελάχιστη τάση συσσωρευτών,
    5) Μέγιστη τάση συσσωρευτών
    6,7,8) Χρόνο σε λεπτά της ώρας στις λειτουργίες bulk, absorption kai float.
    9,10,11,12) Έχει θέσεις για σφάλματα αλλά δεν έχει καταγραφεί ποτέ κανένα μέχρι τώρα.
    Στο εξερχόμενο αρχείο δεν καταγράφονται εντάσεις ρεύματος αλλά με παραμετροποίηση των δεδομένων για όσους ξέρουν ηλεκτρολογία είναι εύκολο.
    - Η διαδικασία είναι αρκετά πολύπλοκη και αν δεν είναι προσπελάσιμο το διαδίκτυο στην θέση που βρίσκεται η μονάδα πρέπει το αρχείο να αποθηκευτεί στη μνήμη ή στα μη απεσταλμένα για να μην χαθεί. Επίσης είναι υποχρεωτικό το αρχείο να εξαχθεί μέχρι της 30 μέρες για να μην υπάρχουν κενά δεδομένων

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 2
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το μόνο που μπορεί να δειξει είναι πόσα w χρησιμοπιούνται. Είναι πολύ ακριβό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό μοντέλο. Καλύτερο από την προηγούμενη έκδοση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Όλα καλά όπως πρέπει

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

52 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη