Pioneer SPH-8TAB-BT Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου Universal 2DIN (Bluetooth/WiFi/GPS) με Οθόνη Αφής 8" & Αποσπώμενη Πρόσοψη
Ηχοσυστήματα Αυτοκινήτου

Pioneer SPH-8TAB-BT Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου Universal 2DIN (Bluetooth/WiFi/GPS) με Οθόνη Αφής 8" & Αποσπώμενη ΠρόσοψηΚωδικός: 25720337

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής 1.8 GHz
  • Μνήμη Ram DDR3: 2GB
  • Οθόνη αφής: 8"
  • Λειτουργία Mirroring
  • Υποδοχή κάρτας Micro SD
  • Λειτουργικό: Android OS 9.0

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ικανοποιητική ποιότητα ήχου.

ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 388,89 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 499,00 €

  2. 389,00 €

  3. 400,00 €

  4. 390,00 €

  5. 388,90 €

  6. 388,96 €

  7. 388,89 €

  8. 400,00 €

  9. 400,00 €

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
3025422

Χαρακτηριστικά

Οδηγίες Εγκατάστασης
Η εγκατάσταση του προτείνεται να πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο τεχνικό.
Εφαρμογή
2 DIN
Λειτουργικό Σύστημα
Κατασκευαστή
Ισχύς Εξόδου
50 (x4) Watt
Αποσπώμενη Πρόσοψη
Ναι

Δυνατότητες (Ready)

Δυνατότητα Σύνδεσης με Χειριστήρια Τιμονιού
Όχι
Camera Οπισθοπορείας
Ναι

Λειτουργίες

Bluetooth
Ναι
USB
Ναι
GPS
Ναι
Ενσωματωμένο Wi-Fi / 3G
Ναι
Apple CarPlay
Όχι
Android Auto
Όχι
AUX
Όχι
SD Card
Ναι
Spotify
Όχι
4G
Όχι
CD
Όχι

Οθόνη

Οθόνη Multimedia
Ναι
Οθόνη Αφής
Ναι
Μέγεθος
8 "
Ανάλυση
1024 x 600 pixels

Συμβατότητα

Universal
Universal
BMW
X4

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+3Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

gor
5
39 στους 39 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Είμαι κάτοχος εδώ και τρία χρόνια, έχω κάνει αρκετή χρήση πλέον να εκφέρω άποψη. Ουσιαστικά, πρόκειται για 2 συσκευές, η κάθε μια με δικό της firmware (η βάση αναβαθμίζεται μέσω USB με το αρχείο του firmware το οποίο βρίσκεται στην σελίδα της Pioneer, το tablet όπως κάθε android tablet - έχουν πάρει αμφότερα ένα update τον Αύγουστο του 2020). Η μία είναι η βάση / ενισχυτής / φορτιστής του tablet, η οποία φέρει μόνο 2 φωτιζόμενα πλήκτρα χειρισμού έντασης και η άλλη είναι τo tablet, το οποίο είναι μονίμως κλεισμένο σε ένα πλαστικό, άκαμπτο πλαίσιο σαν προστατευτική θήκη, το οποίο στην πίσω πλευρά έχει την υποδοχή φόρτισης και στο κατώτερο μπροστινό μέρος έχει εύκαμπτο ημιδιαφανές πλαστικό που επικαλύπτει τα πλήκτρα χειρισμού έντασης της βάσης με τέτοιο τρόπο ώστε πιέζοντας πάνω στο κατώτερο μέρος του πλαισίου της οθόνης να γίνεται ο χειρισμος της έντασης. Oι συσκευές αυτές ενώνονται μέσω Bluetooth και της εφαρμογής Pioneer Smart Sync for Tablet κατά την εκκίνηση. Ο ραδιοφωνικός δέκτης βρίσκεται εντός της βάσης, το οποίο σημαίνει ότι είναι δυνατή η αναπαραγωγή ραδιοφώνου χωρίς να συνδεθεί με το tablet, με τυφλό χειρισμό από τα χειριστήρια του τιμονιού βέβαια. Κατά την ένωση του tablet, ο χειρισμός του ραδιοφώνου γίνεται μέσα από μια εφαρμογή της Pioneer το γραφικό περιβάλλον της οποίας, απλό και καλαίσθητο, μοιάζει με περιβάλλον μη android συκευής με οθόνη. Τα χρώματά του, όπως και το χρώμα των φωτιζόμενων πλήκτρων χειρισμού της φωνής είναι ευρέως παραμετροποιήσιμα, κάτι πολύ σημαντικό γιατί δίνει την δυνατότητα χρωματικού εναρμονισμού με τον λοιπό φωτισμό του οχήματος. Το χρώμα των πλήκτρων της φωνής πριν την επιτυχή σύνδεση μέσω Bluetooth με το tablet είναι λευκό, ενώ παίρνει το χρώμα που έχει επιλέξει ο χειριστής μετά τη σύνδεση, παρέχοντας μια εύκολα αντιληπτή οπτική σηματοδότηση της επιτυχούς σύνδεσης. Είναι το πρώτο του είδους του, δηλαδή full Android σε επώνυμο head unit και όχι σε κινέζικο ΟΕΜ. Τα λοιπά προτερήματα είναι:

1) Ο εσωτερικός του ενισχυτής είναι πολύ καλός και όχι της πλάκας, παράγει πολύ καλό ήχο, γεμάτο και καθαρό, αντίθετα με τον ήχο που βγάζουν τα κινέζικα, ο οποίος είναι σχεδόν πάντα αδύναμος και πολλές φορές έχει και static hiss που περνάει στον ήχο ακόμα και αν προσθέσουμε aftermarket ενισχυτή.

2) Δεν είναι rooted (αντίθετα από τα κινέζικα). Παίζει μέχρι και η εφαρμογή της Cosmote TV επάνω.

3) Εγγύηση Pioneer.

4) Full Android εμπειρία. Τι να λέμε, παίρνει τα πάντα επάνω του. Φοράει Android 9.0.

5) Άριστη οθόνη σε φωτεινότητα, αντιληπτή ανάλυση (για συσκεύη οχήματος) και απόκριση στην αφή. Resolution WXGA (800 × 1280) IPS. Touch Panel. 5 Points capacitive touch panel. Η οθόνη παραμένει αρκετά αναγνώσιμη ακόμα και κάτω από δυνατό ήλιο από πλευράς φωτεινότητας, ωστόσο, όπως φαίνεται και στις συνημμένες φωτογραφίες, παρουσιάζει έντονη αντανάκλαση του φωτός η οποία δυσχεραίνει τη χρήση σε κάποιες περιστάσεις.

6) Πολύ καλό για κλήσεις μέσω Bluetooth (Version 4.2), καθαρή και άνετη αμφίδρομη ακρόαση, αναγνώριση καλούντος μέσω συγχρονισμού με τις επαφές του κινητού με ελληνικούς χαρακτήρες, χειρισμός κλήσης επί της οθόνης με δυνατότητα private mode, το οποίο περνάει την κλήση στο κινητό (όχι όμως αυτόματα στο Bluetooth hands free που ενδέχεται να έχετε παράλληλα συνδεδεμένο στο κινητό σας) σε περίπτωση που δεν θέλετε μια συγκεκριμένη κλήση να την μοιραστείτε με τους συνεπιβάτες σας. Δεν υπάρχει περιβάλλον βιβλίου επαφών, οι εισερχόμενες απαντώνται ή απορρίπτονται από το περιβάλλον του tablet, αλλά αν θέλουμε να πάρουμε εμείς κάποιον η κλίση πρέπει να εκκινείται από το κινητό.

7) Παίρνει microSDHC κάρτα (μέχρι 32GB) επί του αποσπώμενου tablet. Έχει 2 USB 2.0 (ένα microUSB Type B επί του tablet και ένα USB επί της βάσης, το οποίο, μέσω καλωδίου προέκτασης, συνήθως είναι προσβάσιμο από μια θέση όπως του ντουλαπάκι του συνοδηγού). AUX in επί του tablet. FLAC support από παντού.

8) Αποσπώμενη πρόσοψη, ώστε να μην δελεάζονται τυχόν διαρρήκτες. Η πρόσοψη, ουσιαστικά είναι ένα μικρό ταμπλετάκι που, κάποιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει/φορτίσει και αυτόνομα, εκτός αυτοκινήτου. Αυτό βολεύει ώστε να μπορεί κάποιος να παραμετροποιήσει τα χαρακτηριστικά του tablet που αφορούν το σύστημα Android χωρίς να βρίσκεται στο αυτοκίνητο. Βέβαια, ότι έχει να κάνει με ρυθμίσεις ήχου (μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης EQ 13 θέσεων και crossovers / fader) προϋποθέτει σύνδεση με την βάση, αφού εντός αυτής βρίσκεται ο ενισχυτής.

9) Δυνατότητα προσθήκης κάμερας οπισθοπορίας, πολύ χρήσιμο.

Μειονεκτήματα:

1) H επιτυχής σύνδεση Bluetooth μεταξύ βάσης και tablet απαιτεί να συντρέχουν συγκεκριμμένες προϋποθέσεις. Η υπεύθυνη εφαρμογή Pioneer Smart Sync for Tablet έχει βαθμό 2.3/5 στο Google Playstore, ακριβώς λόγω του ότι αυτές δεν αποσαφηνίζονται πουθενά και οι περισσότεροι χρήστες στις κριτικές τους παραπονούνται για προβλήματα σύνδεσης. Αρχικά και σε εμένα, περίπου 50% των φορών δεν συνδεόταν επιτυχώς παρά μόνο μετά από συνεχή ανοιγοκλεισίματα του Bluetooth του tablet. Το πρόβλημα λύθηκε όταν κατάλαβα ότι για να αποφεύγεται αυτό, κατά την εκκίνηση του οχήματος, το tablet πρέπει να είναι ήδη ανοικτό και όχι σε Airplane Mode. Αν η αρχική προσπάθεια σύνδεσης (κατά την οποία αναβοσβήνουν για λίγα δευτερόλεπτα τα πλήκτρα έντασης της βάσης) αποτύχει, είτε λόγω ότι το tablet κάνει εκείνη την ώρα εκκίνηση λόγω εξαντλημένης μπαταρίας πριν την σύνδεσή του ή λόγω του ότι βρίσκεται σε airplane mode (στο οποίο μπαίνει μόλις σβήσουμε το όχημα), μετά θέλει παρακάλια για να συνδεθεί. Αν το tablet είναι έτοιμο, ωστόσο, η σύνδεση πετυχαίνει τις περισσότερες φορές και γίνεται ταχύτατα. Υπάρχουν, ωστόσο, και φορές που, ενώ όλα έχουν γίνει σωστά, δεν συνδέεται με τίποτα και αυτό είναι σοβαρό μειονέκτημα. Update βγήκε άπαξ πριν 2,5 χρόνια, η εταιρία το έχει παρατήσει σαν συσκευή. Άπαξ και συνδεθεί, η σύνδεση είναι σταθερότατη. Χωρίς την σύνδεση, δεν μπορείτε να ακούσετε άλλη πηγή πλην ραδιοφώνου και ο χειρισμός φωνής / σταθμού μπορεί να γίνει τυφλά από όσους έχουν χειριστήρια τιμονιού. Αν βάλετε πχ. Spotify, χωρίς σύνδεση θα παίζει... από το ηχειάκι του tablet.

2) Το tablet είναι αρκετά καλό για ελαφριά χρήση. Μην περιμένετε ταχύτητες κινητού και αν θέλετε να το χρησιμοποιείτε σαν GPS ή παιχνιδομηχανή θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή κατά την φόρτωση της όποιας εφαρμογής. Φοράει επεξεργαστή του 2013 (ARM Quad core Cortex-A7 / 1.8 GHz), έχει 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο. Μετά από 2 χρόνια χρήσης, σκέφτηκα να απενεργοποιήσω ό,τι έτρεχε από πίσω και δεν χρειαζόμουν, google voice, services κάθε είδους και όλες τις άχρηστες preinstalled εφαρμογές. Τρέχει πολύ καλύτερα, τα προβλήματα σύνδεσης ελαχιστοποιήθηκαν, αλλά ακόμη και έτσι, μια στο τόσο κρασάρει και κάνει restart. Έχει και φωτογραφικές μπρος πίσω, αλλά εντάξει, έχουν την απόδοση που φαντάζεστε και, ούτως ή άλλως, κανείς δεν θα τις χρησιμοποιήσει αυτές.

3) Επιπλέον ευκολία θα πρόσφερε αν το tablet είχε υποδοχή microSIM. Δεν θα απαιτούνταν αναμονή για επιτυχή σύνδεση και με την βάση μέσω Bluetooth και με το κινητό μέσω teethering. Τουλάχιστον, έχετε με κάτι να ασχοληθείτε όσο περιμένετε να ξεθολώσει το πάρμπριζ τον χειμώνα.

4) Για αλλαγή του wallpaper της home screen, αναγκάστηκα και κατέβασα το Google Wallpapers, δεν είναι τόσο εύκολη η αλλαγή σε κάτι άλλο εκτός από τα προσφερόμενα defaults.

Ενημέρωση μετά από ένα χρόνο χρήσης:

-Η Pioneer δεν εξέδωσε άλλο firmware update για την συσκευή όλο αυτόν τον καιρό, κάκιστα κατ' εμέ, γιατί το προϊόν ήθελε και άλλες διορθώσεις για να στρώσει.

-Ενίοτε το tablet κρασάρει και ουσιαστικά κάνει ένα προβληματικό restart, μετά το οποίο είναι δύσκολο να ξανασυνδεθεί το tablet με bluetooth και wifi, κάτι πολύ ενοχλητικό αν είσαι ήδη εν κινήσει και δεν μπορείς να ασχοληθείς με συνδέσεις επειδή οδηγείς. Έχω διαπιστώσει ότι ένα restart κάθε μια εβδομάδα το αποτρέπει, μάλλον γεμίζει η διαθέσμη μνήμη και κρασάρει όταν μένει πολύ καιρό χωρίς restart το tablet.

-Έχοντας εκθέσει όλα τα παραπάνω, το έχω ευχαριστηθεί, ακόμα και με τα οποία προβλήματά του, γιατί είναι και όμορφο και ανοίγει πολλές δυνατότητες στον οδηγό που άλλα head units δεν έχουν. Αν ποτέ έβγαινε και κανένα επόμενο μοντέλο με κανένα tablet με πιο δυνατά χαρακτηριστικά, θα ήταν τέλειο. Ακόμα πιο σωστό από την Pioneer θα ήταν να βγάλει νέο μοντέλο του tablet μόνο, που να μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά και να κουμπώνει πάνω στην ήδη υπάρχουσα βάση. Τότε, η αναβάθμιση θα ήταν και προσιτή και χωρίς ανάγκη νέας εγκατάστασης από μάστορα. Έχω κοινοποιήσει αυτές τις σκέψεις στην Pioneer Europe, από την οποία μου έχουν απαντήσει πως "προς το παρόν" δεν υπάρχουν σχέδια για νέο μοντέλο.

  • Ποιότητα ήχου
  • Μενού
  • Μεγάλο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Ένταση
Σου φάνηκε χρήσιμη;

savvas1802
2
4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Αγόρασα μετά από αποτυχημένη αγορά κινεζικού android αυτο εδω μιας και χρόνια fan της Pioneer. Ήθελα android γιατί ακούω μουσική μεσω ιντερνετ απο app. Σαν Τάμπλετ ειναι αργό, η οθόνη αρκετά φωτεινή και κατεβάζεις όλα τα apps που υπάρχουν στο App Store όπως επίσης και “σπασμένα” προγράμματα μουσικής. Μπορείς να συνδέσεις πίσω κάμερα και βοήθεια παρκαρίσματος της Pioneer και μεσω USB μπροστινή κάμερα DVR. Ο ήχος είναι απιστευτος με το EQ και τα loudness και αρκετά δυνατός. Τώρα στα αρνητικά που αν δεν υπήρχαν θα έβαζα 5 αστέιρα και θα το συνηστούσα για αγορά:

1. Κακή μπαταρία. Για τάμπλετ θα έπρεπε να κρατάει περισσότερο, από 100% χωρίς να κάνεις τίποτα πάει σε 3 ώρες 75-80%. Όταν σβήνεις το αμάξι το τάμπλετ δεν σβήνει και μπαίνει σε λειτουργία πτήσης. Πολλές φορές ενώ το αφήνω με μπαταρία 100 % την άλλη μέρα το πρωί έχει πέσει τελείως.
2. Δεν έχει “αγαπημένους” αριθμούς τηλεφώνου όπως σε όλα τα αλλά μοντέλα ακόμα και αυτά των 120 €. Όταν δηλαδή ενώ οδηγάς θέλεις να πάρεις τηλέφωνο ή θα βρεις τον αριθμό από το ιστορικό κλήσεων ή θα πρέπει να ψάξεις έναν έναν τους αριθμούς στις επαφές σου για να πάρεις .
3. Τα app παίζουν κανονικά (αν και είναι αργό σαν τάμπλετ), το cosmote TV και YouTube κολλάνε όμως. To Torque δουλεύει κανονικά (αλλά όχι το addon για τα widgets), το racechip για όποιον έχει όχι.
4. Όταν κάνεις hotspot με το κινητό (κάθε φορά για εμένα αλλιώς γιατί να πάρω android) πρέπει το κινητό να είναι σε αθόρυβη λειτουργία γιατί εαν είναι σε κανονική με το που σου έρθει ενα μύνημα (π.χ. messenger) σταματάει ο ήχος να πάιζει και πρέπει να πατήσεις ξανά το play στο app που ακούς μουσική.
5. Από την αρχή όπως αναφέρουν και άλλοι έχει θέματα με την σύνδεση. Το ταμπλέτ μπαίνει στην θέση του μόνο για να φορτίζει. Αυτό σημαίνει οτι με τον ενυσχητή (βάση που μπαίνει στο αμάξι) συνδέστε μέσω bluetooth. Αυτό (συνήθως) γινεται σε 10 δευτερόλεπτα περίπου με το που βαλεις το κλειδι. Προσοχή όμως όταν πας για βενζίνη σβήσεις και μετά απο 3 λεπτα ξεκινήσεις το Bluetooth για καποιον δικό του λόγο παιρνει 2 λεπτα (και βάλε) να συνδεθεί, μέχρι τότε ακούς την μουσική απο το τάμπλετ. Αυτο το έκανε και το πρόσεξα απο την πρώτη μερα που το πήρα. Τώρα συνδεετε όποτε θέλει. Πολλες φορες κανω διαδρομή 15 λεπτων και δεν συνδέετε ποτέ και ακούω μουσική απο το τάμπλετ.

Αύριο θα το στείλω στην pioneer να δούμε τι έχει και θα επανέλθω. Αν το ξανα αγόραζα; Με ΤΙΠΟΤΑ, καλύτερα να έπερνα το SPH-DA360DAB ή το SPH-20DAB. Αποτυχία και απογοήτευση από αυτήν την αγορά των 400 Ευρώ. Η αγορά έγινε πριν από 5 μήνες.

UPDATE:

Μετα απο ενα κακιστο service της εταιριας και μετα απο 3 μηνες επιτελους μου ειπαν οτι δεν φτιαχνετε και η θα μου στειλουν αλλο η θα εχω πιστωση χρηματων. Διαλεξα το δευτερο βεβαια. Εδω ομως παλι την πατησα γιατι για να παρω το SPH-DA360DAB που ηθελα, θα επρεπε τωρα να πληρωσω την διαφορα της Retail τιμης της Pionner (600€) δηλαδη συν 200€ και οχι την τιμη του καταστηματος (480€). Μετα απο αυτην την εμπειρια η εταιρια απλα εχασε εναν καλο πελατη της...

  • Ποιότητα ήχου
  • Μενού
  • Ένταση
  • Εγκατάσταση
  • Μικρό πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Θέλει πρόγραμματιστη για να παίξει... Αλλιώς με τίποτα.... Ο άνθρωπος θα πρέπει να ξέρει που θα το εγκαταστήσει.... Το μηχάνημα τα σπάει σε όλα του....

    • Ποιότητα ήχου
    • Μενού
    • Μεγάλο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
    • Εγκατάσταση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Απίστευτο μηχάνημα , android YouTube και πολύ μοστραδικο , Ότι πρέπει για ηχοσύστημα , 4v προενίσχυση και δεν συμμαζεύεται!
    Εύκολο στην χρήση εφόσον ασχοληθείς κάνα δίωρο για τα μενού του ήχου ρυθμίσεις συνδέσεις κτλπ!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μενού
    • Εγκατάσταση
    • Μεγάλο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • yannis1209
    1
    19 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πριν από 1,5 χρόνο αγόρασα το συνδυασμό Pioneer SDA-8TAB (αφαιρούμενο tablet) και Pioneer SPH-T20BT (σταθερή βάση στο αυτοκίνητο για το tablet).
    Το συμπέρασμα είναι ότι πρόκειται για απαράδεκτο προϊόν, το οποίο δυσφημεί την Pioneer.
    Καθυστέρησα να γράψω κριτική, γιατί περίμενα μήπως λυθούν τα προβλήματα από τα software updates-upgrades της Pioneer, ή μήπως μάθω να το χρησιμοποιώ παρακάμπτοντας τα προβλήματα, αλλά τίποτε από τα δύο δεν συνέβη.
    Τα περισσότερα και άλυτα προβλήματα οφείλονται στην εφαρμογή Pioneer Smart Sync, η οποία μέσω Bluetooth συνδέει το tablet με τη βάση.
    Όταν το tablet είναι τοποθετημένο στη βάση του στο αυτοκίνητο και μεταξύ τους δεν συγχρονίζουν, τότε πρέπει να κάνεις reset. Μπαίνεις στο μενού και σβήνεις - ανάβεις το Bluetooth κάμποσες φορές μέχρι να συγχρονίσει. Αν αυτό δεν πετύχει, τότε πατάς συνεχώς το κεντρικό μπουτόν του tablet που εμφανίζει στην οθόνη τις επιλογές “Power off”, “Restart”, “Screenshot”, ώστε να επιλέξεις το “Restart”. Όμως μερικές φορές δεν εμφανίζει αυτό το μενού, αλλά τραβάει φωτογραφία το ταμπλό… Όταν τελικά εμφανίσει το μενού και επιλέξεις το restart, τότε το tablet χρειάζεται δύο λεπτά για να ολοκληρώσει την επανεκκίνηση, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα αποκαταστήσει το συγχρονισμό, οπότε ξεκινάς πάλι από την αρχή μέχρι να τα καταφέρεις…
    TABLET
    Το tablet είναι αργό.
    Όταν το tablet ολοκληρώσει την εκκίνησή του και λειτουργεί, τις περισσότερες φορές μένει σε κατάσταση Airplane Mode και δεν συγχρονίζεται με τη βάση. Μπαίνεις στο μενού και απενεργοποιείς το Airplane Mode. Τις περισσότερες φορές πάλι δεν συγχρονίζεται με τη βάση, οπότε ξεκινάς τα reset…
    NAVIGATOR
    Το tablet δεν έχει υποδοχή για κάρτα SIM, οπότε αν θέλεις navigator, πρέπει να το συνδέσεις με το κινητό σου με teethering…
    ΤΗΛΕΦΩΝΟ HANDS FREE
    Όταν έχεις συνδεδεμένο το tablet με το κινητό σου μέσω Bluetooth, βλέπεις στο tablet ποιος σε καλεί, ενώ για όση ώρα λειτουργεί το tablet χωρίς να σβήσεις τη μηχανή, παραμένουν στη μνήμη του tablet αυτοί που σε κάλεσαν και μπορείς να τους καλέσεις από το tablet. Αν σβήσει η μηχανή, χάνονται τα πάντα. Επίσης, στο tablet δεν βλέπεις τις επαφές που έχεις στο τηλέφωνο για να καλέσεις. Το χειρότερο από όλα, είναι ότι δεν έχει μενού για να πληκτρολογήσεις αριθμό κλήσης. Δηλαδή, το tablet δεν έχει phone dialer!!! Απίστευτο για μια συσκευή car multimedia…
    ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ
    Κινείσαι στο δρόμο με το αυτοκίνητο, και το Pioneer λειτουργεί σωστά. Για κάποιο λόγο σβήνεις τη μηχανή (σύντομη στάθμευση ή σου σβήνει κατά λάθος). Ανάβεις τη μηχανή και βάζεις όπισθεν. Η κάμερα οπισθοπορείας δεν λειτουργεί αν δεν περάσουν τα δύο λεπτά που χρειάζονται για να ξεκινήσει το tablet. Τις περισσότερες φορές περνάν τα δύο λεπτά, αλλά δεν επικοινωνήσει το tablet με τη βάση, οπότε είτε ξεκινάς να αγωνίζεσαι με τα reset, είτε κινείσαι όπισθεν χωρίς κάμερα…
    ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ USB MEMORY STICK
    Ο music player του tablet είναι ακατάλληλος για αυτοκίνητο, γιατί τα γραφικά του είναι πολύ μικρά. Εγκατέστησα τον Muzio player driver’s mode που είναι πολύ καλύτερος.
    Κινείσαι στο δρόμο με το αυτοκίνητο, το Pioneer λειτουργεί σωστά, ακούς μουσική από το USB. Σου τηλεφωνούν, διακόπτεται η μουσική, μιλάς με hands free. Τελειώνει το τηλεφώνημα, αλλά η μουσική δεν επανέρχεται, γιατί έχει χαθεί ο συγχρονισμός, οπότε ξεκινάς πάλι τα reset.
    ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
    Δεν μπορείς να σαρώσεις γρήγορα τους σταθμούς για να βρεις αυτόν που θέλεις.
    Επίσης, δεν μπορείς να επιλέξεις τη συχνότητα του σταθμού που θέλεις.
    Αντί αυτών, είσαι υποχρεωμένος να πατάς διαρκώς στην οθόνη το κουμπί εύρεσης σταθμών…
    Έχει έξι μνήμες σταθμών – συχνοτήτων.
    ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ, EQUALIZER
    Ο ενισχυτής και το equalizer είναι πολύ καλά, ο ήχος είναι εξαιρετικός, ακόμη και με μέτρια ηχεία. Ωστόσο, αυτά δεν αντισταθμίζουν τα προβλήματα του συνόλου.

    • Ποιότητα ήχου
    • Εγκατάσταση
    • Ένταση
    • Μενού
    • Μικρό πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Efi_Vrioni
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    _To τοποθέτησα σε ένα golf 6 πολύ Καλή εφαρμογή
    ( Εργοστασιακό ). Πολύ καλό φινίρισμα
    _Ήχος πολύ πολύ καλός άψογη απεικόνιση συχνοτήτων πολύ Καλό loudness
    _εικόνα. πολύ καλή ευκρίνεια. αρκετά γρήγορο για tamplet είχα ένα πρόβλημα με την ταχύτητα αλλά με βοήθησε ο τεχνικός και τώρα πάει σφαίρα.
    Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα....

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
yannis1209

Όταν παίζει μουσική από USB memory stick και ταυτόχρονα με καλέσουν στο κινητό που το έχω συνδεδεμένο με bluetooth, τότε διακόπτεται η μουσική (φυσιλογικό), αλλά όταν τερματιστεί η τηλεφωνική συνομιλία, τότε ο player που έπαιζε τη μουσική χάνει εντελώς την επικοινωνία του με το USB και πρέπει να ξεκινήσω πάλι από την αρχή ώστε να παίξει ξανά μουσική ο player.
Μήπως κάποιος ξέρει με ποιον τρόπο λύνεται αυτό;

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Παρόμοια προϊόντα

Pioneer SPH-8TAB-BT Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου Universal 2DIN (Bluetooth/WiFi/GPS) με Οθόνη Αφής 8" & Αποσπώμενη ΠρόσοψηPioneer SPH-8TAB-BT Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου Universal 2DIN (Bluetooth/WiFi/GPS) με Οθόνη Αφής 8" & Αποσπώμενη ΠρόσοψηPioneer Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου Universal 2DIN (Bluetooth/USB/WiFi) με Οθόνη Αφής 6.8"Pioneer Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου Universal 2DIN (Bluetooth/USB/WiFi) με Οθόνη Αφής 6.8"Pioneer Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου 2DIN (Bluetooth/USB/AUX) με Οθόνη Αφής 9"Pioneer Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου 2DIN (Bluetooth/USB/AUX) με Οθόνη Αφής 9"Pioneer AVH-Z2200BT Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου Universal 2DIN (Bluetooth/USB/AUX) με Οθόνη Αφής 6.2"Pioneer AVH-Z2200BT Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου Universal 2DIN (Bluetooth/USB/AUX) με Οθόνη Αφής 6.2"Pioneer Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου 2DIN (Bluetooth/USB/Apple-Carplay/Android-Auto) με Οθόνη Αφής 6.8"Pioneer Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου 2DIN (Bluetooth/USB/Apple-Carplay/Android-Auto) με Οθόνη Αφής 6.8"
από 388,89 €από 435,51 €από 245,00 €από 311,86 €από 340,00 €
ΚατασκευαστήςPioneerPioneerPioneerPioneerPioneer
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Εφαρμογή2 DIN2 DIN2 DIN2 DIN2 DIN
Περισσότερα χαρακτηριστικά