Leo Group Lepono Δοχείο Διαστολής Ύδρευσης Κάθετο 100lt
Δοχεία Διαστολής

Leo Group Lepono Δοχείο Διαστολής Ύδρευσης Κάθετο 100lt Κωδικός: 25747811

Δοχείο διαστολής Lepono της εταιρείας Leo Group, με χωρητικότητα 100 λίτρα. Κάθε υλικό υγρό, στερεό ή αέριο, όταν ζεσταίνεται διαστέλλεται (δηλαδή μεγαλώνει ο όγκος του) και όταν κρυώνει συστέλλεται. Στις εγκαταστάσεις ύδρευσης το νερό που κυκλοφορεί συνεχώς ζεσταίνεται και κρυώνει, και κάτι τέτοιο οδηγεί στη συνεχή διαστολή και συστολή του. Όταν το νερό...
Δες όλη την περιγραφή

Χαρακτηριστικά & Διαστάσεις:

  • Χωρητικότητα : 100lt
  • Τύπος: Ύδρευσης
  • Πίεση: 8bar
  • Διάμετρος: 50cm
  • Ύψος: 82.5cm
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 98,00 €

Περιγραφή

Δοχείο διαστολής Lepono της εταιρείας Leo Group, με χωρητικότητα 100 λίτρα. Κάθε υλικό υγρό, στερεό ή αέριο, όταν ζεσταίνεται διαστέλλεται (δηλαδή μεγαλώνει ο όγκος του) και όταν κρυώνει συστέλλεται. Στις εγκαταστάσεις ύδρευσης το νερό που κυκλοφορεί συνεχώς ζεσταίνεται και κρυώνει, και κάτι τέτοιο οδηγεί στη συνεχή διαστολή και συστολή του. Όταν το νερό διαστέλλεται αυτομάτως η ποσότητα του σε λίτρα αυξάνεται, και τα επιπλέον λίτρα, εάν δεν αποθηκευτούν σε κάποιο σημείο, θα αυξήσουν την πίεση σε υψηλά και επικίνδυνα επίπεδα. Σε αυτό το σημείο επεμβαίνει το δοχείο διαστολής, το οποίο είναι υπεύθυνο για την αποθήκευση των επιπλέον λίτρων που δημιουργούνται μετά τη διαστολή. Διαθέτει ειδική μεμβράνη η οποία διασφαλίζει ότι το νερό είναι πόσιμο.
Τοποθετείται κάθετα, κάτι που βοηθάει στο να εξοικονομήσετε χώρο.

Τέλος, η επιλογή του σωστού μεγέθους δοχείου είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων, όπως η περιεκτικότητα σε νερό όλης της εγκατάστασης, η πίεση του συστήματος, το συνολικό ύψος της εγκατάστασης κ.α. Σε κάθε περίπτωση πριν προβείτε σε αγορά θα πρέπει να απευθυνθείτε σε εξειδικευμένο μηχανικό ώστε να σας προτείνει την καλύτερη λύση.

Χαρακτηριστικά & Διαστάσεις:

  • Χωρητικότητα : 100lt
  • Τύπος: Ύδρευσης
  • Πίεση: 8bar
  • Διάμετρος: 50cm
  • Ύψος: 82.5cm

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα
100 lt
Τοποθέτηση
Κάθετο
Πίεση
8 bar
Τύπος
Ύδρευσης
με Βάση
Όχι

Διαστάσεις

Διάμετρος
50 cm
Ύψος
82,5 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες