Aten 4x USB 2.0 Peripheral Sharing Switch
KVM & Data Switch

Aten 4x USB 2.0 Peripheral Sharing Switch Κωδικός: 25748775

Το US424 είναι μια περιφερειακή συσκευή κοινής χρήσης USB 4 θυρών που επιτρέπει σε 4 υπολογιστές να μοιράζονται τη χρήση 4 συσκευών USB ένα πληκτρολόγιο, ποντίκι και έως δύο περιφερειακές συσκευές....

Δες όλη την περιγραφή

Το US424 είναι μια περιφερειακή συσκευή κοινής χρήσης USB 4 θυρών που επιτρέπει σε 4 υπολογιστές να μοιράζονται τη χρήση 4 συσκευών USB ένα πληκτρολόγιο, ποντίκι και έως δύο περιφερειακές συσκευές. Εξαλείφει την πρόσθετη δαπάνη της ύπαρξης ξεχωριστού πληκτρολογίου USB, ποντικιού και περιφερειακών συσκευών για κάθε υπολογιστή. Ο σχεδιασμός all-in-one US424...

Δες όλη την περιγραφή
24,03
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Δευ, 19 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 24,03 €

Περιγραφή

Το US424 είναι μια περιφερειακή συσκευή κοινής χρήσης USB 4 θυρών που επιτρέπει σε 4 υπολογιστές να μοιράζονται τη χρήση 4 συσκευών USB ένα πληκτρολόγιο, ποντίκι και έως δύο περιφερειακές συσκευές. Εξαλείφει την πρόσθετη δαπάνη της ύπαρξης ξεχωριστού πληκτρολογίου USB, ποντικιού και περιφερειακών συσκευών για κάθε υπολογιστή. Ο σχεδιασμός all-in-one US424 επιτρέπει μια τακτοποιημένη και τακτοποιημένη εγκατάσταση δεν χρειάζεται να συνδέσετε 4 ξεχωριστά καλώδια USB στον υπολογιστή, εξαλείφοντας έτσι την ακαταστασία των καλωδίων.

Κατασκευαστής

Aten

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Συνδεσιμότητα
USB 2.0
Δυνατότητες
Μόνο Περιφερειακών

Θύρες Εισόδου

USB 2.0
4

Θύρες Εξόδου

USB 2.0
4

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 7
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • YDinopoulos

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κανει αυτο που λεει. Μοιραζει τις 4 USB συσκευες σε 4 PC. Εχω 3 συσκευες RAZER (Keyboard/mouse/keypad) και ενα USB wireless headset και το μοιραζομαι σε 3 PC. Το Synapse τα βλεπει καθε φορα σωστα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vandamme18aj

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    κάνει ακριβώς αυτό που λέει ,κουμπώνει πάνω τέσσερις συσκευές usb και μπορείς να τις μοιραστείς με τέσσερις συσκευές. Εγώ έχω κουμπώσει τέσσερα περιφερειακά razer χωρίς έξτρα τροφοδοσία και δουλεύουν απροβληματιστα μεταξύ δύο υπολογιστών

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anemoulis
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καταπληκτικό προϊόν, μου έλυσε τα χέρια.

    Έχω δύο υπολογιστές και δύο οθόνες συνδεδεμένες και στα δύο pc, μέσω του input μπορώ να χρησιμοποιήσω όποια οθόνη θέλω σε οποιοδήποτε pc. ΑΛΛΑ έπρεπε να έχω 2 πληκτρολόγια και 2 ποντίκια και δεν ήθελα. Με αυτό το switch μπορώ να έχω ως και 4 συσκευές usb, προς 4 υπολογιστές. Έχω συνδεδεμένο το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και το usb μικρόφωνο.

    Έχει ένα κουμπί που το πατάς και εναλλάσσεται μεταξύ υπολογιστών. Έχει δύο λαμπάκια που γίνονται πράσινα ή κόκκινα:
    1ο λαμπάκι πράσινο = 1ο pc
    2ο λαμπάκι πράσινο = 2ο pc
    1ο λαμπάκι κόκκινο = 3ο pc
    2ο λαμπάκι κόκκινο = 4ο pc

    Έκανα λάθος που πήρα με 4 pc γιατί εγώ έχω μόνο 2, έχει άλλο ένα με μόνο δύο εξόδους απλά πήρα αυτό για future proofing. Αυτό το λέω γιατί αν συνδέσεις μόνο 2 pc τότε από το 2ο για να πας στο πρώτο θα έπρεπε να πατήσεις τρεις φορές το κουμπί. όμως τελικά συνέδεσα το 1ο και 3ο καλώδιο στο 1ο pc και το 2ο και 4ο καλώδιο στο 2ο pc, έτσι ουσιαστικά κάνω κανονική εναλλαγή. Τέλος πάντων ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. Ο λόγος που πήρα αυτό με τις 4 εξόδους είναι γιατί αυτό με τις 2 είχε σχεδόν ίδια τιμή, οπότε ποιος ο λόγος.

    Αρνητικά:
    Θα ήθελα να έχει και είσοδο και έξοδο ήχου (μικρόφωνο/ηχεία) αλλά ευτυχώς αυτό έλυσα με το μικρόφωνο που έχω, που είναι usb και έχει και δική του έξοδο ήχου. Είναι το USB HyperX QuadCast το οποίο εφόσον είναι USB μπορεί κι αυτό να μεταφέρεται από pc σε pc με το USB switch και εφόσον έχει και έξοδο ήχου συνέδεσα εκεί τα ηχεία. Δεν θα με χαλούσε να έχει και το switch είσοδο/έξοδο ήχου για τις συσκευές ήχου που δεν είναι usb.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • johntheo

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κάνει την δουλειά του σωστά. Αυτό που δεν μπόρεσα να καταλάβω είναι σε περίπτωση πχ που είναι σε δύο λάπτοπ, αν βάλω το ένα σε sleep και αλλάξω με το switch στο δεύτερο , όταν γυρνάω δεν κάνει wake το device. Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ να με κατατοπίσει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George Mathios
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    Αγοράστηκε για μόνιμη χρήση 2 σταθερών και περιστασιακά να προστίθεται ένα laptop.
    Αρχικά όπως φαίνεται στην φώτο έχει 4 θήρες οπότε μπορεί να κάνει κοινή χρήση 4 συσκευών (Πχ πληκτρολόγιο, ποντίκι, camera, εξωτερικό σκληρό). Αυτό που δεν είναι άμεσα αντιληπτό είναι ότι τα μοιράζει σε μέχρι 4 συσκευές.
    Δηλαδή μπορεί να συνδέουν σε αυτό 4 διαφορετικά PC και μεσώ αυτού να ελέγχονται με τα ίδια περιφερειακά.
    Σαν συσκευή στιβαρή, φαίνεται ότι δεν είναι της πλάκας. Ο έλεγχος γίνεται μεσώ ξεχωριστοί κουμπιού με 2μ καλώδιο όποτε μπορεί να τοποθετηθεί οποί θεωρεί βολικό ο καθένας για άμεση εναλλαγή
    Επάνω σε αυτό έχουν συνδεθεί ποντίκι και πληκτρολόγιο με led και macro εντολές χωρίς κανένα πρόβλημα.
    Τα κάθε καλώδιο είναι αρκετά μακρύ περίπου 1.5 - 2μ το καθένα. Η εναλλαγή είναι άμεση και έχει και ένδειξη led για το ποιο pc ελέγχει.
    Σε μεταφορά αρχείων από stick είναι σε normal επίπεδα ενός controler USB2.0 όποτε μην περιμένετε υψηλές ταχύτητες σε αυτό το κομμάτι.
    Έχει και υποδοχή μίνι USB για εξτρά παροχή ρεύματος αν οι συσκευές που θα συνδεθούν είναι ενεργοβόρες.

    Εν κατακλείδι μιλάμε για μια συσκευή που κάνει ότι υπόσχεται χωρίς αντάπτορες και περίπλοκες συνδεσμολογίες. Από πλευράς ποιότητας δικαιολογεί το κόστος της.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ KVM ΜΟΝΟ ΓΙΑ TIΣ ΘΥΡΕΣ USB. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΟΘΟΝΩΝ !!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Χ@ρης
    5
    16 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το χρειάστηκα ειδικά τώρα στο lockdown με την τηλεεργασία, για να χειρίζομαι με το ίδιο πληκτρολόγιο και ποντίκι τόσο το laptop της δουλειάς, όσο και το οικιακό μου desktop PC, είτε τα έχω ταυτόχρονα ανοιχτά, είτε κλείνω το laptop όταν τελειώνει το ωράριο και ανοίγω το desktop μου μετά, χωρίς να πρέπει να συνδέω τα καλώδια μια στο ένα και μια στο άλλο.
    Σημείωση:
    Επειδή τα KVM switches που υποστηρίζουν την εναλλαγή όχι μόνο πληκτρολογίου - ποντικιού αλλά και οθόνης (και μάλιστα σύγχρονης, με DisplayPort ή HDMI) είναι δυσεύρετα και κοστίζουν πολύ ακριβά, τη λύση για να έχω εναλλαγή οθόνης την έλυσα με πολύ απλό τρόπο: αφού τόσο η οθόνη μου όσο και η κάρτα γραφικών μου έχουν πολλαπλές θύρες (τόσο DP όσο και HDMI) και οι δύο, φρόντισα να συνδέσω την οθόνη και με τα δύο pc ταυτόχρονα, οπότε το άνοιγμα της οθόνης γίνεται αυτόματα όταν πρωτοανοίγω το ένα pc, ενώ όταν είναι ανοιχτά και τα δύο, εναλλάσω την πηγή εικόνας από το χειριστήριο της οθόνης μου.

    ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
    - Το συγκεκριμένο μοντέλο (US424) έχει 4 κλασσικές θύρες USB 2.0 Type-A (και όχι Type-B, που συνηθίζονται σε άλλα switches και χρειάζεσαι ανταπτοράκια για να βάλεις πληκτρολόγιο ή ποντίκι), άρα μπορείς να ανακατευθύνεις 2 επιπλέον συσκευές, από στικάκια και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους μέχρι εκτυπωτή. Μάλιστα, έχει ελάχιστη διαφορά στην τιμή με το αντίστοιχο μοντέλο με τις 2 μόνο θύρες USB (US224).
    - Η εναλλαγή γίνεται άμεσα και απροβλημάτιστα, με το πάτημα ενός κουμπιού (το οποίο όπως φαίνεται στη 2η φωτο που ανέβασα είναι ξεχωριστό, με μακρύ και λεπτό καλώδιο, να το έχεις προσιτό όπου σε βολεύει). Η κύρια συσκευή έχει 2 φωτάκια που ανάβουν εναλλάξ, ανάλογα το συνδεδεμένο pc (και μάλιστα με πράσινο ή κόκκινο φως, ανάλογα αν είναι ανοιχτό το pc και στέλνει ρεύμα ή όχι).
    - Το μήκος των καλωδίων είναι ό,τι πρέπει για να έχεις την κύρια συσκευή στην άκρη και μόνο το button κοντά σου. Δεν υπάρχει κανένα θέμα σε ποιο pc έχεις κατευθύνει τις συσκευές σου και αν το pc είναι ανοιχτό εκείνη την ώρα, με ένα - δυο πατήματα, το πολύ εντός 2 δευτερολέπτων θα ενεργοποιηθεί το ποντίκι/πληκτρολόγιο στο pc που θέλεις. Άρα ακόμη κι αν τοποθετήσεις την κύρια συσκευή που έχει τα φωτάκια εκτός ορατότητας, δεν έχει καμία σημασία.
    - Δεν παρέχεται καλώδιο τροφοδοσίας γιατί δεν χρειάζεται. Αν όμως κάποιος συνδέσει 4 συσκευές USB που καταναλώνουν αρκετό ρεύμα και δεν έχουν δική τους τροφοδοσία, το ATEN έχει μπροστά mini θύρα DC IN 5V να σε καλύψει.
    - Γενικά θεωρώ την ATEN πολύ αξιόπιστη εταιρεία, τόσο από γνώμες χρηστών όσο και όσα διαπιστώνω επισκεπτόμενος το site της.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν. Φαίνεται και καλή ποιότητα κατασκευής.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

65 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
i_giakoum

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος να μου πεί, αν είναι δυνατόν να συνδεθούν πληκτρολόγιο/ποντικι/webcam μέσω αυτού του switch, με ένα σταθερό υπολογιστή και ενα laptop Lenovo με docking station. Θα δουλέψει ή θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας με το laptop ? (χωρίς να παρεμβάλεται το docking station εννοώ)

Anemoulis
nikolaos_arnaoutos

θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα με πληκτρολόγιο razer στο να το αναγνωρίσει το synapse και να διατηρηθούν οι ρυθμίσεις ;

YDinopoulos

Μηπως εμαθες? Γιατι θελω να βαλω keyboard/mouse/keypad της Razer σε 2 PC/1 Laptop!

Anemoulis

Εφόσον μπορεί να στείλει σήμα σε 4 συσκευές γιατί έχει μόνο 2 led για το ποιες συσκευές λειτουργούν αυτή την στιγμή; Δηλαδή γιατί το πρώτο led δείχνει 1 2 και το δεύτερο led δείχνει 3 4?

a.nikoletopoulos

Αλλάζει χρώμα από πράσινο σε κόκκινο για 3 και 4.

Ilias.S

Καλησπερα, γνωριζει κανεις αν χρειαζεται εγκατασταση καποιου λογισμικου για να λειτουργησει?

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες