T-MAX Σύστημα Εγκατάστασης Full Glue 3D Tempered Glass (Galaxy Note 20 Ultra)

T-MAX Σύστημα Εγκατάστασης Full Glue 3D Tempered Glass (Galaxy Note 20 Ultra)Κωδικός: 25813286

Το full face tempered glass είναι ένα σκληρυμένο γυαλί πλήρους κάλυψης, ειδικά κατασκευασμένο για την προστασία της οθόνης του κινητού σας από γρατζουνιές κι άλλες φθορές. Σε περίπτωση πτώσης του κινητού, δεν εγγυάται ότι δε θα σπάσει κι η οθόνη μαζί με αυτό, ωστόσο είναι μια επιπλέον προστασία. Δεν επηρεάζει τη λειτουργία της οθόνης. Διαθέτει κόλλα σε...
Δες όλη την περιγραφή

19,90
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 19,90 €

Περιγραφή

Το full face tempered glass είναι ένα σκληρυμένο γυαλί πλήρους κάλυψης, ειδικά κατασκευασμένο για την προστασία της οθόνης του κινητού σας από γρατζουνιές κι άλλες φθορές. Σε περίπτωση πτώσης του κινητού, δεν εγγυάται ότι δε θα σπάσει κι η οθόνη μαζί με αυτό, ωστόσο είναι μια επιπλέον προστασία. Δεν επηρεάζει τη λειτουργία της οθόνης. Διαθέτει κόλλα σε όλη την επιφάνεια του, σε αντίθεση με τα edge glue τζαμάκια που έχουν κόλλα μόνο στην περίμετρο τους. Αυτό βοηθάει στην καλύτερη εφαρμογή του και την απροβλημάτιστη λειτουργία της οθόνης αφής. Επίσης δεν επιτρέπει στη σκόνη να περάσει από κάτω, κάτι που μπορεί να συμβεί στα edge glue όταν φθαρεί η κόλλα της περιμέτρου. Είναι συμβατό με το Galaxy Note 20 Ultra.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Michalis Stefanakis
    2
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το συγκεκριμένο Tempered Glass, δύσκολα εγκαθίσταται. Ακόμη, δεν εχει πολλά προστατευτικά για τα κουμπιά και για γενικά όποιες υποδοχές, παρά μόνο για την κάτω μεριά. Επίσης, η κόλλα είναι πολύ κακή που δεν κολλάει σωστά το Glass και αφήνει φούσκες, όπως και δημιουργεί φουσκάλες μετά από λίγες μέρες σε πολλά σημεία στις άκρες. Τέλος, ραγίζει πολύ εύκολα στα σημεία που δεν έχει κολλήσει καλά ή ξεκολλήσει.

    • Δεν επηρεάζει το χειρισμό
    • Δεν αλλοιώνει την εικόνα
    • Εφαρμογή
    • Προστασία
    • Τοποθέτηση
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη