Candy CSOW 4855TWE/1-S Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Ρούχων 8kg/5kg Ατμού 1400 Στροφές με Wi-Fi
Πλυντήρια Στεγνωτήρια Ρούχων

Candy CSOW 4855TWE/1-S Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Ρούχων 8kg/5kg Ατμού 1400 Στροφές με Wi-Fi Κωδικός: 25999678

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 8kg/5kg
  • Στροφές: 1400
  • Αριθμός Προγραμμάτων: 16
  • Διαστάσεις: 89 x 60 x 53 cm

Πλυντήριο - στεγνωτήριο ρούχων από τον κατασκευαστή Candy, κατάλληλο για να καλύψει τις ανάγκες μιας τετραμελούς οικογένειας.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί πλένει καλά τα ρούχα.

Δες όλη την περιγραφή
388,00
ΠαράδοσηΠαρ, 26 Ιουλ - Τρί, 30 Ιουλ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 378,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Πλυντήριο/στεγνωτήριο CANDY CSOW 4855TWE/1-S (έως 12 δόσεις χωρίς πιστωτική)

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    389,00 €

  2. Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Ελεύθερο Candy CSOW 4855TWE/1-S 8kg-5kg 1400rpm - έως 36 δόσεις

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    388,00 €

  3. 388,00 €

  4. 424,70 €

  5. CANDY CSOW 4855TWE/1-S Πλυντήριο Στεγνωτήριο 8kg-5kg A ΕΩΣ 12 ΔΟΣΕΙΣ

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    378,00 €

  6. Candy CSOW 4855 TWE/1-S Πλυντήριο Στεγνωτήριο 8kg-5kg Στροφές 1400

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    448,00 €

  7. 449,00 €

  8. Πλυντήριο Στεγνωτήριο Candy CSOW 4855TWE/1-S

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    443,00 €

  9. 429,00 €

  10. Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Ελεύθερο Candy CSOW 4855TWE/1-S 8kg-5kg 1400rpm

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    399,64 €

  11. Candy CSOW 4855 TWE/1-S Πλυντήριο Στεγνωτήριο 8kg-5kg Στροφές 1400

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    488,95 €

  12. 475,00 €

  13. 469,00 €

  14. 469,00 €

  15. 469,00 €

  16. 559,00 €

  17. 469,00 €

  18. 419,00 €

  19. 449,00 €

  20. 499,00 €

Περιγραφή

Πλυντήριο στεγνωτήριο Candy με χωρητικότητα 8 kg στην πλύση και 5 kg στο στέγνωμα. Διαθέτει 9 ειδικά σχεδιασμένα γρήγορα προγράμματα πλύσης, λειτουργία Ατμού και σύνδεση με την εφαρμογή simply-fi, μέσω wi-fi, επεκτείνει την λειτουργικότητα της συσκευής με έως και 40 επιπλέον εξειδικευμένων προγραμμάτων πλύσης.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί πλένει καλά τα ρούχα.

Η νέα σειρά πλυντηρίων ρούχων από την Candy, Smart Pro, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την μεγαλύτερη πληθώρα ευέλικτων και χρήσιμων προγραμμάτων πλύσης, για να καλύπτει όλο το φάσμα αναγκών του νοικοκυριού, εύκολα, γρήγορα και ευέλικτα. Διαθέτει 9 ειδικά σχεδιασμένα γρήγορα προγράμματα πλύσης, με διάρκειες κάτω των 59 λεπτών που έχουν σχεδιαστεί για καθημερινά φορτία ή και για ειδικά, όπως είναι Αθλητικά και Ευαίσθητα.

Simply-fi

Η σύνδεση με την εφαρμογή simply-fi, μέσω wi-fi, επεκτείνει την λειτουργικότητα της συσκευής με έως και 40 επιπλέον εξειδικευμένων προγραμμάτων πλύσης, για συγκεκριμένους λεκέδες, ανάγκες ή είδη. Ο Φωνητικός Βοηθός, δέχεται τις πληροφορίες για ότι πλένετε και προτείνει αυτόματα το καταλληλότερο πρόγραμμα ενώ τα αναλυτικά στατιστικά χρήσης της συσκευής βοηθούν στην αποτελεσματικότερη λειτουργία. Το Smart Check-Up εξασφαλίζει ότι έχετε πάντα εικόνα και βοήθεια για τη βέλτιστη λειτουργία όλων των εξαρτημάτων του πλυντηρίου σας.

Προγράμματα

Πλύσιμο:

  • Βαμβακερά: Το πρόγραµµα αυτό είναι κατάλληλο για πλύσιµο έγχρωµων βαµβακερών υφασµάτων στους 40°C, ή για εξασφάλιση του υψηλότερου βαθµού καθαρισµού, Βαµβακερών υφασµάτων ανθεκτικών για πλύσιµο στους 60°C ή στους 90°C. Το τελικό στύψιµο, είναι ρυθµισµένο στη µέγιστη ταχύτητα, που εξασφαλίζει άριστη αποµάκρυνση του νερού.
  • Βαμβακερά & πρόπλυση: Αυτό το πρόγραµµα έχει µελετηθεί για την αφαίρεση των δύσκολων λεκέδων από τα λευκά βαµβακερά ρούχα. Η πρόπλυση εγγυάται την αποµάκρυνση των δύσκολων λεκέδων. Στο δοχείο "1", προσθέσετε µια ποσότητα απορρυπαντικού 20%, από αυτή που χρησιµοποιείτε για την κύρια πλύση.
  • Eco 40-60: Το πρόγραµµα ECO 40-60 καθαρίζει κανονικά λερωµένα βαµβακερά ρούχα που έχει δηλωθεί ότι µπορούν να πλυθούν στους 40°C ή στους 60°C, µαζί στον ίδιο κύκλο. Το πρόγραµµα αυτό χρησιµοποιείται για την αξιολόγηση της συµµόρφωσης µε τη νοµοθεσία της ΕΕ για τον οικολογικό σχεδιασµό Ecodesign (σχεδιασµός προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον).
  • Πλύσιμο & στέγνωμα: Ο κύκλος ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΜΑ καθαρίζει κανονικά λερωµένα βαµβακερά ρούχα που έχουν δηλωθεί ότι πλένονται στους 40°C ή στους 60°C, µαζί στον ίδιο κύκλο και να τα στεγνώσει κατά τέτοιο τρόπο ώστε να µπορούν να αποθηκευτούν αµέσως σε ντουλάπι. Το πρόγραµµα αυτό χρησιµοποιείται για την αξιολόγηση της συµµόρφωσης µε τη νοµοθεσία της ΕΕ για τον οικολογικό σχεδιασµό Ecodesign (σχεδιασµός προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον).
  • 20°C: Αυτό το καινοτόµο πρόγραµµα σας επιτρέπει να πλύνετε διαφορετικά υφάσµατα και χρώµατα µαζί, όπως βαµβακερά, συνθετικά και µικτά υφάσµατα, στους 20°C και παρέχει εξαιρετική απόδοση καθαρισµού. Η εξοικονόµηση στην κατανάλωση µε το πρόγραµµα αυτό πλησιάζει το 40% συγκριτικά µε µια συµβατική πλύση βαµβακερών στους 40°C.
  • Συνθετικά: Αυτό το πρόγραμμα σας επιτρέπει να πλύνετε διαφορετικά υφάσματα και χρώματα μαζί. Ο ρυθμός περιστροφής του κάδου και τα επίπεδα κατανάλωσης νερού βελτιστοποιούνται τόσο κατά την πλύση όσο και κατά το ξέβγαλμα. Η ακριβής λιγότερες ζάρες στα υφάσματα.
  • Ξέβγαλμα: Το πρόγραµµα αυτό εκτελεί 3 ξεβγάλµατα µε στύψιµο µέτριας ταχύτητας (η οποία µπορεί να µειωθεί ή να µηδενιστεί πατώντας το αντίστοιχο κουµπί). Χρησιµοποιείται για το ξέβγαλµα κάθε τύπου υφάσµατος, όπως για παράδειγµα για να ξεβγάλετε ρούχα που έχετε πλύνει στο χέρι.
  • Αποχέτευση & στύψιμο: Το πρόγραµµα ολοκληρώνεται µε στράγγιση στο πιο δυνατό στύψιµο. Μπορείτε να ακυρώσετε ή να µειώσετε το στύψιµο πατώντας το κουµπί ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ.
  • Μάλλινα/πλύσιμο στο χέρι: Το πρόγραµµα αυτό εκτελεί έναν κύκλο πλύσης που αφορά αποκλειστικά στα µάλλινα υφάσµατα τα οποία µπορούν να πλυθούν σε ένα πλυντήριο ρούχων, τα είδη ρουχισµού που πλένονται είτε µε το χέρι ή σε πλυντήριο και είναι κατασκευασµένα από µετάξι ή αναφέρονται ως "Πλύσιµο όπως το Μετάξι" στην ετικέτα του υφάσµατος.
  • Εύκολο σιδέρωμα: Αυτό το αποκλειστικό πρόγραµµα χρησιµοποιεί ατµό για να ελαττώσει και να ισιώσει τις ζάρες στα ρούχα σας, κρατώντας τα σε ένα επίπεδο υγρασίας ιδανικό για εύκολο σιδέρωµα. Εάν πατήσετε το αντίστοιχο κουµπί µπορείτε να επιλέξετε ανάµεσα σε τρία διαφορετικά επίπεδα έντασης ατµού, ανάλογα µε το εάν τα ρούχα σας είναι βρεγµένα ή στεγνά αλλά και µε τον τύπο του υφάσµατος.
  • Γρήγορο (14'/30'/44'): Εξοικονόµηση χωρίς συµβιβασµούς! Αυτό το νέο πρόγραµµα µπορεί να χρησιµοποιηθεί για την εξασφάλιση εξαιρετικών αποτελεσµάτων µε παράλληλη εξοικονόµηση νερού, ενέργειας, απορρυπαντικού και χρόνου. Η συγκεκριµένη επιλογή πλένει σε µέτρια θερµοκρασία, κατάλληλη για κάθε είδος υφάσµατος. Συνιστάται για µικρά φορτία και ελαφρώς λερωµένα ρούχα.
  • Τέλεια βαμβακερά 59': Το πρόγραµµα αυτό εγγυάται τα πιο εξαίσια αποτελέσµατα για τα βαµβακερά ρούχα. Η συγκεκριµένη επιλογή έχει σχεδιαστεί µε σκοπό τη µείωση του χρόνου πλύσης σε µέτριες θερµοκρασίες για µισο-λερωµένα βαµβακερά ρούχα. Γεµίστε το πλυντήριο µόνο µέχρι τη µέση για βέλτιστα αποτελέσµατα.

Στέγνωμα:

  • Στέγνωμα μαλλιού: Πρόγραµµα Στεγνώµατος σε χαµηλή θερµοκρασία, ιδανικό για να στεγνώσετε µάλλινα ρούχα µε την πρέπουσα φροντίδα και προσοχή, µειώνοντας την τριβή και το µάζεµα της ίνας. Συνιστάται να γυρίζετε τα ρούχα µέσα - έξω προτού εκκινήσετε τον κύκλο στεγνώµατος. Η διάρκεια του προγράµµατος εξαρτάται από τον όγκο των ρούχων και τις στροφές του προγράµµατος πλύσης. Ο κύκλος αυτός είναι κατάλληλος για µικρά φορτία πλύσης, τα οποία δεν ξεπερνούν το 1 κιλό (π.χ. 3 πουλόβερ).
  • Χαμηλή θερμοκρασία: Ένα πρόγραµµα στεγνώµατος σε χαµηλή θερµοκρασία συνιστάται για συνθετικά και µεικτής ίνας υφάσµατα (πάντοτε να συµβουλεύεστε την ετικέτα του ρούχου).
  • Υψηλή θερμοκρασία: Ένα πρόγραµµα στεγνώµατος σε υψηλή θερµοκρασία συνιστάται για βαµβακερά και λινά είδη (πάντοτε να συµβουλεύεστε την ετικέτα του ρούχου).

Κατασκευαστής

Candy

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση
Ελεύθερο
Στροφές
1400 /λεπτό
Αριθμός Προγραμμάτων
16
Τύπος Προγραμμάτων
Βαμβακερά, Βαμβακερά & πρόπλυση, Eco 40-60, Πλύσιμο & στέγνωμα, 20°C, Συνθετικά, Ξέβγαλμα, Αποχέτευση & στύψιμο, Μάλλινα/πλύσιμο στο χέρι, Εύκολο σιδέρωμα, Γρήγορο (14'/30'/44'), Τέλεια βαμβακερά 59', Στέγνωμα μαλλιού, Χαμηλή-Υψηλή θερμοκρασία
Χρώμα
Λευκό

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
E
Ενεργειακή Κλάση Πλυσίματος
C
Κατανάλωση Ενέργειας
326 kwh/100 κύκλους
Κατανάλωση Ενέργειας (Πλύσιμο)
63 kwh/100 κύκλους
Χωρητικότητα (Πλήρης Κύκλος)
5 kg
Χωρητικότητα Πλύσης
8 kg
Κατανάλωση Νερού
75 lt/κύκλο
Κατανάλωση Νερού (Πλύσιμο)
44 lt/κύκλο
Διάρκεια Προγράμματος (Eco 40-60)
7:40 hrs
Διάρκεια Προγράμματος (Πλύσιμο)
3:38 hrs
Απόδοση Στυψίματος
B
Επίπεδο Θορύβου Στυψίματος
79 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
C

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ψηφιακή Οθόνη
Ναι
Τεχνολογία Ατμού
Ναι
Καθυστέρηση Έναρξης
Ναι

Smart Ιδιότητες

Λειτουργίες Smart
Ναι
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, Wi-Fi
Smart Οικοσύστημα
-

Διαστάσεις

Ύψος
85 cm
Πλάτος
60 cm
Βάθος
53 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • vb_vbt
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    εχω μείνει ευχαριστημένος τελεια αγορα, πλενει και στεγνωνει 1 με 2φορες την εβδομαδα με εχει βολεψει παρα πολυ η συνδεση με το wi fi και ο προγραματισμος με την εφαρμογη

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nimoiras
    1
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στους 3 μήνες έσπασε ένα από τα πλαστικά στο εσωτερικό του κάδου.

    Η αντιπροσωπεία λέει ότι αυτό δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Θα δούμε αναλόγως εξέλιξης. Προς το παρόν είμαστε χωρίς πλυντήριο.

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Μέτριος θόρυβος
    • Στέγνωμα
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Konstantinos_Papapostolou7735
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πλένει καλά δεν έχω παράπονο. Μετά από περίπου 8 μήνες ο θόρυβος στο στύψιμο έχει δυναμώσει. Όσο για το στεγνωτήριο πολυ καλό.

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • thanos_78
    1
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το πλυντήριο στους 11 μήνες ξεκίνησε να "περπατάει" και ένα βράδυ έπεσε με την πρόσοψη στο πλακάκι. Ήρθαμε σε επικοινωνία με την τεχνική εξυπηρέτηση της εταιρείας όπου μετά από αλλεπάλληλες κλήσεις και πιέσεις αντικαταστάθηκαν οι αναρτήσεις του και δόθηκε λύση στο πρόβλημα. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ και ως εκ τούτου μπορώ με βεβαιότητα να σας πω πως το after sales support της εταιρείας είναι επιεικώς απαράδεκτο. Δεν θα ξαναπάρω Candy συσκευή.

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Καθαρισμός
    • Στέγνωμα
    • Θορυβώδες
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • thea_priov
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πρώτη επαφή με στεγνωτήρα!αν το χρησιμοποιήσετε καλύτερα να διαβάσετε καλά τις οδηγίες χρήσεις και των ρούχων σας,διότι νομίζω ότι κάποια μπήκαν στο στεγνωμα.θελει πιο ήπιο στέγνωμα!κατά τα άλλα είναι value for money!!

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • V.Stell
    5
    16 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το αγόρασα πριν έναν μήνα και μετά την πρώτη πλύση, σε όλα τα προγράμματα εκτός το στύψιμο μου έβγαζε Ε02. Επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία και με ενημέρωσαν για τις συνδέσεις. Οι συνδέσεις ήτανε μια χαρά οπότε μου στείλανε άμεσα έναν τεχνικό. Εν τέλη το θέμα ήτανε ότι ο σωλήνας ήτανε κάπως κάθετος στο σιφόνι και δεν φεύγανε σωστά τα νερά με αποτέλεσμα να κάνει αναρρόφηση τα νερά του. Δεν έχει να κάνει αυτό όμως με το μηχάνημα, όμως από μια απλή απροσεξία. Παρόλα αυτά η εξυπηρέτηση της Candy ήτανε άμεση, πράγμα πολύ θετικό.
    Το μηχάνημα τώρα ως μηχάνημα, είναι πύραυλος. Δεν έχω δοκιμάσει όλα τα προγράμματα, όμως το ECO που χρησιμοποιώ για εξοικονόμηση, και το στέγνωμα που το ρυθμίζω να μπει στο τέλος της πλύσης είναι φοβερό! Μία που βάζω τα ρούχα, και μία μετά τη δουλεία που τα βγάζω και μπαίνουν απευθείας στην ντουλάπα. Η τιμή αξίζει με 1000.
    Αν ο χρόνος ζωής του είναι και μεγάλος θα είναι από τις καλύτερες vfm αγορές

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panos_Not83
    2
    12 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    καλό πλυντήριο στεγνωτήριο λίγο θορυβωδες και στο πλύσιμο. Στο στύψιμο πολυς θόρυβος. Δυστυχώς για να είναι χαμηλή η τιμή δεν έχει inverter μοτέρ άρα και θορυβώδες. Πλήθος προγραμματων στην εφαρμογή του κινητού.
    εμάς μας κάνει αρκετό θόρυβο στο στίψιμο κάπου κοπανάει παρα ότι το έχουμε αλαφαδιασει στα μειων ότι που και που μας βγάζει κωδικό Ε11 και σταματάει και αντε παλι από την αρχή το πρόγραμμα.
    update μετά από μια επισκευή αλλάζοντας τον αισθητήρα σταμάτησε να βγάζει σφάλμα Ε11 αυτό δεν κράτησε πολυ... μετά από δυο εβδομάδες παλι τα ίδια... σκέτη απογοήτευση
    μην το αγοράσετε

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Θορυβώδες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikos_Karagiannis4443
    5
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλό κι οικονομικό. Έχει θέμα κάποιες φορές που δεν παίρνει μπρος. Το κλείνω και το ξανά ανοίγω. Ίσως επειδή δεν κουμπώνει καλά η πόρτα. Θέλει λίγο παραπάνω πίεση να κλείσει. Το στέγνωμα επίσης δεν είναι τόσο καλό. Σαν να κρατάνε τα ρούχα λίγο υγρασία. Τ απλώνω σε μια απλώστρα μετά για λίγη ώρα. Ίσως απλά είναι από τον ατμό. Δεν είχα και άλλο στεγνωτηριο για να συγκρίνω. Για τον χειμώνα πάντως λύνει τα χέρια.

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Στέγνωμα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gounarasstelios40
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αν σκοπεύετε να το τοποθετήσετε μέσα στο μπανιο απλά δεν είναι για εσάς.
    Η πλακέτα αφής δεν είναι μονομενη με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώνει .

    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Στέγνωμα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Θορυβώδες
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panos_Souliotis8603
    5
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από 2,5 χρόνια χρήσης εχω να πω ότι είναι ένα πολύ καλό πλυντήριο-στεγνωτηριο. Έχει βγάλει μικρο προβληματα όπως με το κουμπί εκκίνησης. Και error μια δυο φορές. Έκανα κι εγώ λάθη γιατί είναι πολύπλοκο. Βασικά σε δύο προγράμματα πλύσης (45 και 60 λεπτών) το χρησιμοποιώ και σ ένα στεγνωματος. Έχει πολλές ρυθμίσεις για όλες τις ανάγκες. Είναι ανθεκτικό κι οικονομικό. Το έχω προτείνει και σε άλλους.

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Νικόλας94
    5
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    απο της καλύτερες αγορές που εχω κανει ... μένω σε ισόγειο οπότε καταλαβαίνεται
    εύκολο με παρα πολλά προγράμματα
    μόλις το βρεις με τα προγράμματα που εχει εισαι ικανοποιημένος στο 100%
    εγώ κατέβασα την εφαρμογή τα βλέπω στο τηλ και βρισκω ποιο είναι που ..
    λίγο με το θόρυβο αλλά οκ το συνηθίζεις

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panos_Souris
    4
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Με κάποια μικροπροβλήματα μετά από 2,5 χρονια έχω να πω ότι μ αυτά τα λεφτά αξίζει και με το παραπάνω. Δεν παίρνεις πλυντήριο και στεγνωτηριο με 350 ευρώ,από άλλες καλύτερες εταιρείες.

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mariafil
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τα χρήματα του είναι απλά οκ. Το στεγνωτηριο τα βγάζει πάντα νωπά αν και δεν ξεπερνάω το βάρος που λέει.

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Θορυβώδες
    • Χωρητικότητα
    • Στέγνωμα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mixmldnvc
    1
    5 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ότι χειρότερο...χαλάει κάθε δύο μέρες ο αισθητήρας θερμοκρασίας με αποτέλεσμα να βγάζει κωδικό Ε11 και να μην δουλεύει καθόλου κανένα πρόγραμμα....παρόλο που η εταιρεία είναι εξυπηρετική και στέλνει τεχνικούς πολύ γρήγορα....τι να το κάνεις αν μέρα παρά μέρα χρειάζεται να φωνάζεις τεχνικό να επισκευάσει το ίδιο πρόβλημα ξανά και ξανά και μέχρι το βράδυ πάλι να χαλάει......
    Μακρυά δώστε παραπάνω για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας

    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Μέτριος θόρυβος
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Στέγνωμα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitris.ekpliktos
    1
    4 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    η χειρότερη μου αγορά. προβληματικό εντελώς. συμφωνώ με τους προηγουμενους. μπαίνει μπροστά από τύχη κάθε φορά. μακριά

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Χωρητικότητα
    • Μέτριος θόρυβος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikenikoleta484
    1
    10 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Προβληματικό από την αρχή μου έκανε κόλπα και μέσα σε δύο χρόνια έχει χαλάσει 4 φορές. Δεν αξίζει τα χρήματα που έδωσα είναι τρισάθλιο. Ούτε το στεγνωτηριο στεγνώνει καλά το βάζω στο μεγαλύτερο πρόγραμμα και τα βγάζει υγρά. Βάζεις ένα πρόγραμμα και αλλάζει μονο του. Πατάς το κουμπί εκκίνησης και αντί να ξεκινήσει αλλάζει πρόγραμματαΑφού δεν μπορούν να βγάλουν ένα σωστό προϊόν γιατί δεν το κλείνουν το μαγαζάκι;

    • Χωρητικότητα
    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Θορυβώδες
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Αντοχή
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dionisis_Sarris
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τα λεφτά του πολύ καλό! Κι έχει πολλά προγράμματα και από την εφαρμογή μέσω wi-fi ακόμα περισσότερα. Στο στέγνωμα ο ατμός κάνει πραγματικά τη διαφορά. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kmantzos
    1
    6 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχει πρόβλημα με τη λειτουργία του touch κουμπί εκκίνησης. Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να δουλέψει.

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Anastas
    5
    13 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για πλυντήριο-στεγνωτήριο στα 300€ είναι μια χαρά!
    Λίγο παραπάνω θόρυβο απ' ότι θα ήθελα, αλλά αν το έχετε σε ξεχωριστό χώρο δεν ενοχλεί.
    Κατά τα άλλα αν διαβάσετε τις οδηγίες θα δείτε ότι δεν πρεπει να το φορτώνετε περισσότερο από 4-5Kg (δλδ περιπου το μισο) για να πλένει καλύτερα, και πιο οικονομικά. π.χ. αν εχετε 6kg ρουχα προτιμίστε 2 πλύσεις από 3kg και θα είναι όλα μια χαρά!
    vfm!

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    !!!!!!!!!Κανόνι!!!!!!!!!

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλό για τα λεφτά του το έχω 2,5 χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από DiogeniStore

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Στέγνωμα
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

258 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Isaakidis_Theodoros

καλησπέρα σας! ήθελα να ρωτήσω πως βάζουμε χειροκίνητα το πρόγραμμα για το στέγνωμα των ρούχων ή εάν θα πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή αναγκαστικά γιατί πρώτη φορά παίρνω πλυντήριο -στεγνωτηριο.
ευχαριστώ εκ των προτέρων.

George_Ka6
dennis_christopoulos

καλημερα.
το καπακι απο πανω βγαινει οπως στα πλυντηρια?
θελω να μειωσω το υψος του για να το βαλω κατω απο παγκο κουζινας.
ευχαριστω

George_Ka6

Βγαίνει, αλλά δε νομίζω να κερδίσεις πάνω από 2-3 cm.

Δες όλες τις ερωτήσεις (19)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες