Ισχυρή απόδοση, κάθε στιγμή Ανακάλυψε τη νέα σειρά Duoflex
Ad
Trotec VC 10 E Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Χειρός 7.4V Λευκό
Σκουπάκια Χειρός

Trotec VC 10 E Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Χειρός 7.4V Λευκό Κωδικός: 26003798

Χωρίς καλώδιο, με μεγάλη διάρκεια λειτουργίας και μεγάλη ισχύ απορρόφησης παρουσιάζεται η εργονομικά διαμορφωμένη ηλεκτρική σκούπα χειρός VC 10 E Είτε στο σπίτι, στον καθαρισμό του αυτοκινήτου ή στις...

Δες όλη την περιγραφή

Χωρίς καλώδιο, με μεγάλη διάρκεια λειτουργίας και μεγάλη ισχύ απορρόφησης παρουσιάζεται η εργονομικά διαμορφωμένη ηλεκτρική σκούπα χειρός VC 10 E Είτε στο σπίτι, στον καθαρισμό του αυτοκινήτου ή στις διακοπές σε κάμπινγκ: Η VC 10 E που είναι εξοπλισμένη με μεγάλης διάρκειας ζωής μπαταρία ιόντων λιθίου για έως 12 λεπτά μέγιστη ισχύ απορρόφησης, απορροφά χωρίς...

Δες όλη την περιγραφή
31,87
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 31,87 €

Περιγραφή

Χωρίς καλώδιο, με μεγάλη διάρκεια λειτουργίας και μεγάλη ισχύ απορρόφησης παρουσιάζεται η εργονομικά διαμορφωμένη ηλεκτρική σκούπα χειρός VC 10 E Είτε στο σπίτι, στον καθαρισμό του αυτοκινήτου ή στις διακοπές σε κάμπινγκ: Η VC 10 E που είναι εξοπλισμένη με μεγάλης διάρκειας ζωής μπαταρία ιόντων λιθίου για έως 12 λεπτά μέγιστη ισχύ απορρόφησης, απορροφά χωρίς σακούλα σκόνη, βρομιά ή τρίχες. Ακόμη και υγρά!

Ψίχουλα στο δάπεδο, σκόνη στο ράφι ή βρομιά από τον δρόμο στα σκαλοπάτια. Τίποτα από αυτά δεν αποτελεί πρόβλημα για την ηλεκτρική σκούπα χειρός VC 10 E που ζυγίζει 700 γραμμάρια! Ακόμη και το χυμένο γάλα στο πρωινό από το ποτήρι που έπεσε απορροφά εύκολα η ηλεκτρική σκούπα χειρός ισχύος 40 Watt με το ακροφύσιο υγρών που περιλαμβάνεται στον παραδοτέο εξοπλισμό. Το δοχείο συλλογής χωράει έως 400 ml στεγνές ακαθαρσίες και 150 ml υγρά – δηλαδή αρκετός χώρος για όλες τις προκλήσεις στην κουζίνα, στην τραπεζαρία, στο παιδικό δωμάτιο, στο τροχόσπιτο ή στο γραφείο.

Αφού την δοκιμάσουν, οι κάτοχοι ζώων δεν θα θέλουν να αποχωριστούν πλέον την ηλεκτρική σκούπα χειρός VC 10 E! Σε σπίτια με σκυλιά και γάτες η απομάκρυνση των τριχών ζώων ανήκει στο καθημερινό πρόγραμμα καθαρισμού. Ιδιαίτερα κουραστική είναι η περίοδος αλλαγής του τριχώματος. Τότε δεν υπάρχει σχεδόν κανένα μέρος στο σπίτι χωρίς να υπάρχουν τρίχες ζώων. Είναι καλό να έχετε τότε διαθέσιμη την ηλεκτρική σκούπα VC 10 E για την απομάκρυνση των ενοχλητικών τριχών ζώων από τα έπιπλα, το πάτωμα ή τα ρούχα.

  • Το ακροφύσιο αρμών απορροφά ψίχουλα, σκόνη και άλλες ακαθαρσίες ακόμη και σε μη επίπεδο και δυσπρόσιτα σημεία. Μια καθαρή διαδικασία!
  • Γιατί να κουράζεστε, όταν μπορείτε να τα κάνετε όλα άνετα; Ο εύκαμπτος σωλήνας προέκτασης διευκολύνει τον καθαρισμό του εσωτερικού στο αυτοκίνητο.
  • Ακόμη και μικρές ποσότητες υγρών δεν αποτελούν πρόβλημα – Το σκουπάκι μπαταρίας VC 10 E απορροφά μέχρι 150 ml υγρού με το ακροφύσιο υγρών που περιλαμβάνεται στον παραδοτέο εξοπλισμό.
  • Το σκουπάκι μπαταρίας διευκολύνει πολύ την καθημερινή απομάκρυνση τριχών ζώων στο σπίτι. Έτσι εξασφαλίζετε γρήγορα και αξιόπιστα καθαριότητα.
  • Πρώτες βοήθειες για τα παιδιά που ρίχνουν παντού ψίχουλα – Ιδιαίτερα στο παιδικό δωμάτιο αυτή η εύχρηστη πολυχρηστική συσκευή είναι απολύτως απαραίτητη.
  • Πάντα έτοιμο για την επόμενη χρήση. Η συσκευή μπορεί να αποθηκευτεί εξοικονομώντας χώρο στην βάση επιτοίχιας στήριξης με τη διάταξη φόρτισης. Το ακροφύσιο υγρών και αρμών μπορούν να στερεωθούν ταυτόχρονα στη βάση.

Κατασκευαστής

Trotec

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
4655000010

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τροφοδοσία
Μπαταρίας
Χωρητικότητα Κάδου (Στερεών)
400 ml
Βάρος
0,7 kg
Χρώμα
Λευκό

Χαρακτηριστικά Μπαταρίας

Τάση Μπαταρίας
7,4 V
Τύπος Μπαταρίας
Ιόντων Λιθίου (Li-ion)
Διάρκεια Χρήσης
12 min
Solo
Όχι

Δυνατότητες & Λειτουργίες

για Ακάρεα
Όχι
για Κατοικίδια
Όχι
για Χαλιά
Όχι
Υγρό Καθάρισμα
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 5
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Ilias_Menioudakis
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό
    Τα εξαρτήματα που έχει βοηθάνε εκτός το ένα
    Είναι πολύ μεγάλο και δεν έχει την δύναμη το σκουπακι να τραβήξει τα σκουπιδακια

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tony_Mettos
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι ένα σκουπάκι οικονομικό που δεν περιμένεις και πολλά. Η δύναμη αναρρόφησης είναι λίγο χαμηλή όποτε με δυσκολία καθαρίζεις καλά ένα αμάξι ας πούμε. Θα το πρότεινα για χνούδια τρίχες κτλ μόνο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Chris_Matis
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν είναι και το πιο δυνατό που είχα, αλλά για τα λεφτά του είναι μια χαρά.
    Η μπαταρία κρατάει ικανοποιητικά, και είναι πολύ ελαφρύ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι πολύ ελαφρύ και πολύ εύχρηστο! Επίσης το χρώμα του είναι τέλειο γιά ένα καλοκαιρινό σπίτι

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

92 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες