Aputure MC RGBWW Led Light LED Light 3200-6500K με Φωτεινότητα LUX 100 Lux
Συνεχής Φωτισμός

Aputure MC RGBWW Led Light LED Light 3200-6500K με Φωτεινότητα LUX 100 LuxΚωδικός: 26043989

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 95% κάλυψη Gamut BT 2020
  • Πλήρης έλεγχος χρώματος HSI
  • Οθόνη OLED με κουμπί ελέγχου
Δες όλη την περιγραφή
115,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 115,00 €

Περιγραφή

Το Aputure MC είναι το πρώτο κινηματογραφικό φωτιστικό RGBWW. Αυτό το φωτιστικό διαθέτει πλήρες έλεγχο χρώματος σε σύστημα HSI και σειρά χρωματικών θερμοκρασιών CCT 3200°K-6500°K, δίνοντάς σας πλήρη και ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών χρώματος.

Εκτός από αυτό, οι ενσωματωμένοι μαγνήτες και η διάστασή τους που είναι περίπου στο μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας επιτρέπουν σε αυτό το μικροσκοπικό φωτιστικό RGB φως να προσαρμόζεται οπουδήποτε θα σας είναι απαραίτητο.



Ευελιξία

Το MC διαθέτει επίσης φόρτιση USB-C PD και ασύρματη Qi, οπότε να είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Είναι επίσης συμβατό με την τεχνολογία Sidus Mesh της Aputure, έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Sidus Link για να απελευθερώσετε όλες τις φωτιστικές του δυνατότητες. 

Το MC είναι το πιο πρόσφατο φωτιστικό μοντέλο της σειράς M και το πιο έξυπνο φως της Aputure που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα, προσφέροντάς σας τεράστια ευελιξία χρήσης.

​Φωτιστικές λειτουργίες HSI/CCT/FX

Το Aputure MC σας επιτρέπει να έχετε μεγαλύτερη ευελιξία στα γυρίσματα σας, παρέχοντάς σας πολλαπλές φωτιστικές λειτουργίες ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

Εκτός από τη χρωματική λειτουργία HSI, έχετε τη δυνατότητα προσαρμογής του λευκού φωτός με τη λειτουργία CCT ή να χρησιμοποιήσετε και τα ενσωματωμένα φωτιστικά εφέ του στη λειτουργία FX.

Παράγει κάθε πιθανό χρώμα

Το MC είναι το πρώτο φωτιστικό της Aputure που περιλαμβάνει χρωματικό έλεγχο Hue, Saturation, & Intensity (HSI) για την παραγωγή κάθε πιθανού χρώματος.

Τεχνολογία Sidus Mesh

Η τεχνολογία Sidus Mesh είναι ενσωματωμένη στο MC και αποτελεί τον πυρήνα του ελέγχου μέσω της εφαρμογής κινητού τηλεφώνου Sidus Link, ενώ ίσως είναι πιο εξελιγμένη τεχνολογία κινητού τηλεφώνου που έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα. 

Το σύστημα Sidus Mesh επιτρέπει στο κάθε φωτιστικό να επικοινωνεί με άλλο φωτιστικό και ταυτόχρονα με την εφαρμογή.

Ι​δανικός έλεγχος

Με την τρέχουσα τεχνολογία Sidus Mesh, μπορείτε να ελέγξετε έως και 100 φώτα που βρίσκονται σε σταθερό δίκτυο. Ελέγξτε ένα μόνο φωτιστικό ή όλα μαζί ταυτόχρονα από την εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας Sidus Link για iOS και Android.

Επιλογέας χρωμάτων

Ένα από τα πιο πρωτοποριακά χαρακτηριστικά της εφαρμογής Sidus Link είναι η λειτουργία Color Picker. Με τον επιλογέα χρωμάτων, μπορείτε απλά να τοποθετήσετε την κάμερα του τηλεφώνου σας σε ένα χρώμα, να κάνετε δειγματοληψία του χρώματος αυτού και το φωτιστικό σας θα το αναπαράγει αμέσως. Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε. Απλά μετρήστε το χρώμα και ξεκινήστε τη λήψη!

Ασύρματη φόρτιση

Απολαύστε την ελευθερία από τα καλώδια. Το MC είναι συμβατό με το πρωτόκολλο ασύρματης φόρτισης Qi, το οποίο επιτρέπει τη χρήση του με την πλειοψηφία των ασύρματων φορτιστών της αγοράς.

Ανθεκτική και άνετη θήκη ασύρματης φόρτισης MC

Το MC διατίθεται σε κιτ ταξιδιού 4 φωτιστικών και κιτ παραγωγής 12 φωτιστικών. Το καθένα από αυτά τα κιτ παρέχεται με ειδική σκληρή θήκη ασύρματης φόρτισης για την προστασία και τη φόρτιση του MC σας οπουδήποτε κι εάν βρίσκεστε.


Φόρτιση USB Type-C PD

Εξοπλισμένο με διασύνδεση φόρτισης USB Type-C, το MC είναι το πρώτο φωτιστικό Aputure που υποστηρίζει το πρωτόκολλο γρήγορης φόρτισης PD (Power Delivery). 

Με φόρτιση 18W USB-C PD, το MC μπορεί να φτάσει το πλήρες φορτίο του μέσα σε περίπου 90 λεπτά.

​Πάντοτε και παντού

Το MC ζυγίζει μόλις 130 γραμμάρια και χωρά εύκολα στην παλάμη σας. Με διάσταση που είναι μόλις λίγο μεγαλύτερη από αυτή μιας πιστωτικής κάρτας και πάχος μόλις 17 χιλ, το MC χωρά παντού. 

Οι ενσωματωμένοι μαγνήτες και η υποδοχή βίδας 1-4″-20 σας επιτρέπουν να το τοποθετήσετε και να το χρησιμοποιήσετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Κατασκευαστής

Aputure

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Είδος
LED Light
On-Camera
Όχι
Θερμοκρασία
3200 - 6500 K
Βάρος
130 gr
Φωτεινότητα Lux (lumens/1m)
100 Lux
Daylight
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
93 mm
Πλάτος
17 mm
Ύψος
61 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 2
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • kiriakos_DOMI_Hambidis
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    οτι πιο καλο μπορουσα να παρω ...δυνατα ,κανουν τα παντα , οι μαγνητες ειναι δυνατοι το κρατανε εκει που πρεπει ,ζεστο και ψυχρο ,χρωμα οτι μπορεις να σκευτεις και τα εφε ειναι το κατι αλλο ...σου δινουν ιδεες για νεα πραγματακια ...εχω 2 προς το παρον ...δεν υπαρχουν απλα ...μεγεθος που δεν πιστευεις οτι θα εχει τοσο δυναμη ...
    εφαρμογη που κανει τα παντα ακομα και αντιγραφη χρωματων ....ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΛΑ ....

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • rania.zap
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    εχει ολα τα καλα της aputure και τα θετικα της σειρας του (συνδεσιμότητα με τα αλλα ίδια, εφε, πολυ καλη ζωη μπαταριας κτλ). είναι πολυ δυνατο για την χρηση που προορίζεται. σαν on camera light ειναι μετριας δυναμης.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • delta.xi
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικό φωτακι. Τα έχει σχεδόν όλα μέχρι επαγωγικη φορτιση αλλα και μαγνήτη στο πίσω μέρος. Τα υπόλοιπα φαντάζομαι οποιος ψάχνει κάτι τέτοιο τα γνωρίζει όποτε δεν θα επεκταθώ.
    Δεν παίρνει τα 5 αστέρια λόγω των συχνών αποσυνδέσεων του app με το κινητο και το ταμπλετ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

36 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη