Ad
HealthTrade Σκορπίδι 30gr
Βότανα

HealthTrade Σκορπίδι 30gr Κωδικός: 26073314

Σκορπίδι της εταιρείας HealthTrade σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Δρα ως καταπραϋντικό, διουρητικό, αποχρεμπτικό, εφιδρωτικό, κατά των προβλημάτων της κύστης και του ουροποιητικού συστήματος. Χρησιμοποιείται κατά των νοσημάτων της κύστεως, των ουροφόρων οδών και των νεφρών. Επίσης, χρησιμοποιείται κατά των πνευμονικών παθήσεων, των στηθικών παθήσεων, του...
Δες όλη την περιγραφή

1,79
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 1,78 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1,79 €

  2. 2,00 €

  3. 1,78 €

Περιγραφή

Σκορπίδι της εταιρείας HealthTrade σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Δρα ως καταπραϋντικό, διουρητικό, αποχρεμπτικό, εφιδρωτικό, κατά των προβλημάτων της κύστης και του ουροποιητικού συστήματος. Χρησιμοποιείται κατά των νοσημάτων της κύστεως, των ουροφόρων οδών και των νεφρών. Επίσης, χρησιμοποιείται κατά των πνευμονικών παθήσεων, των στηθικών παθήσεων, του βήχα, της βρογχίτιδας, της διάρροιας, των σκουληκιών των εντέρων και είναι θεραπευτικό της σπλήνας.
Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος Βοτάνου
Σκορπίδι
Ποσότητα
30 gr

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες