Games Workshop Lord of the Rings: Mordor Orcs
Role Playing Games & Miniature Wargames

Games Workshop Lord of the Rings: Mordor OrcsΚωδικός: 26194700

Τα Ορκ είναι τα πιο βρομερά πλάσματα που περπατούν στη Μέση Γη. Είναι κακιά καρδιά τέρατα που χαίρονται με τη σφαγή και την καταστροφή. Η φυσική επιθετικότητα των Ορκ τους κάνει το τέλειο εργαλείο...

Δες όλη την περιγραφή

Τα Ορκ είναι τα πιο βρομερά πλάσματα που περπατούν στη Μέση Γη. Είναι κακιά καρδιά τέρατα που χαίρονται με τη σφαγή και την καταστροφή. Η φυσική επιθετικότητα των Ορκ τους κάνει το τέλειο εργαλείο κακής πρόθεσης, με τις αμέτρητες ορδές τους να αποτελούν τον πυρήνα του στρατού της Μόρντορ. Ενώ μεμονωμένα είναι δειλοί, αποκτούν δύναμη μέσω των αριθμών - μια...

Δες όλη την περιγραφή
41,00
ΠαράδοσηΠαρ, 25 Οκτ - Παρ, 15 Νοε
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 41,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 41,00 €

Περιγραφή

Τα Ορκ είναι τα πιο βρομερά πλάσματα που περπατούν στη Μέση Γη. Είναι κακιά καρδιά τέρατα που χαίρονται με τη σφαγή και την καταστροφή. Η φυσική επιθετικότητα των Ορκ τους κάνει το τέλειο εργαλείο κακής πρόθεσης, με τις αμέτρητες ορδές τους να αποτελούν τον πυρήνα του στρατού της Μόρντορ. Ενώ μεμονωμένα είναι δειλοί, αποκτούν δύναμη μέσω των αριθμών - μια μάζα από πολεμιστές Orc μπορεί να είναι ένα τρομακτικό θέαμα για οποιονδήποτε εχθρό του Σκοτεινού Άρχοντα.

Αυτό το σετ από πλαστικό κουτί περιέχει 34 εξαρτήματα, με τα οποία μπορούν να κατασκευαστούν 24 Orcs Mordor: 8 με όπλο χειρός και ασπίδα, 8 με δόρυ και ασπίδα, 4 με όπλο με δύο χέρια και 4 με τόξο. Αυτό το σετ έρχεται με 24 στρογγυλές βάσεις 25 mm. Αυτές οι μινιατούρες παρέχονται άβαφες και απαιτούν συναρμολόγηση - συνιστούμε να χρησιμοποιείτε πλαστική κόλλα Citadel και χρώματα Citadel.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Unpainted Figures
Τύπος Παιχνιδιού
MIniature War

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη