Rhino Coffee Gear Θερμόμετρο Barista Αυτοκόλλητο
Θερμόμετρα Barista

Rhino Coffee Gear Θερμόμετρο Barista ΑυτοκόλλητοΚωδικός: 26215784

​Rhinowares αυτοκόλλητη ταινία ένδειξης θερμοκρασίας για γαλατιέρες.​

8,60
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 8,60 €

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Ψηφιακό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • lamargos
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το συγκεκριμένο προϊόν αγοράστηκε για οικιακή χρήση, προκειμένου να ξεφορτωθώ ένα κλασσικό αναλογικό θερμόμετρο κουζίνας με ακίδα, που με δυσκόλευε κάπως κατά την παρασκευή του αφρογάλατος. Δεδομένου και της χαμηλής τιμής του αλλά και της εύκολης και πρακτικής λύσης, που προσφέρει, είπα να το δοκιμάσω. Μετά από δύο εβδομάδες χρήσης είμαι απόλυτα ικανοποιημένος τόσο όσον αφορά την τιμή του αλλά και την απόδοσή του!

    Κόλλησε εύκολα και χωρίς πρόβλημα χαμηλά, κοντά στη βάση της γαλατιέρας (σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες) και οι θερμοκρασίες που δίνει κατά την παρασκευή είναι αντίστοιχες με αυτές του αναλογικού θερμομέτρου. Κοινώς είναι αξιόπιστο. Τοποθετήθηκε στην πλευρά που κοιτάζω κατά το ζέσταμα του γάλατος και ενώ η θερμοκρασία ανεβαίνει σταδιακά, οι πράσινοι δείκτες του θερμομέτρου "μαυρίζουν" προοδευτικά δείχνοντας την αύξηση της θερμοκρασίας. Δεν είχα καμία αστοχία στην παρασκευή όσες φορές το χρησιμοποιώ και το αφρόγαλα ήταν πάντα στη σωστή θερμοκρασία (σταματώ στους 65 βαθμούς) χωρίς ποτέ να μου "κόψει" και έχοντας τη σωστή υφή.

    Εξακολουθώ και πλένω κανονικά (στο χέρι) τη γαλατιέρα με το θερμόμετρο κολλημένο πάνω της χωρίς να έχω παρατηρήσει κάποια φθορά ή να έχει ξεκολλήσει. Δεν μπορώ να ξέρω πόσο θα αντέξει σε βάθος χρόνου ή αν θα εμφανίσει κάποιο πρόβλημα. Σαν πρώτη εντύπωση όμως μπορώ να πω ότι έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος και πιστεύω ότι θα βοηθήσει ιδιαίτερα τους αρχάριους στο αφρόγαλα καθώς είναι φθηνό, πρακτικό και αξιόπιστο. Σου βγάζει το άγχος της σωστής θερμοκρασίας στο αφρόγαλα απλοποιώντας λίγο τη διαδικασία χωρίς να χρειάζεσαι άλλες συσκευές. Εφόσον αντέξει στο χρόνο πιστεύω ότι είναι must have για έναν αρχάριο!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κάνει την δουλειά του

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το κόλησα πάνω στο μπρίκι και δουλεύει άψογα!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

25 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη